Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6233532 Napisano: 27.07.2016 09:04:46 w Wpisz nick osoby z którą się spotkałaś
kalka napisał(a):

Zdecydowanie weekend emotka

Czyli na tapecie 2 daty: 27.08. i 28.08.?

Obawiam się, że tak do połowy września może być ciężko się zgrać... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6233525 Napisano: 27.07.2016 08:58:45 w Wpisz nick osoby z którą się spotkałaś
kalka napisał(a):

A końcówka sierpnia? Czy to za wcześnie?

Mnie pasuje emotka
Miejscówka dowolna, aczkolwiek samochodem rządzę tylko w weekendy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6233519 Napisano: 27.07.2016 08:49:32 w Wpisz nick osoby z którą się spotkałaś
bc14 napisał(a):

i ja jestem za spotkaniem na śląsku emotka
dogadajmy się odnośnie daty?
to może 10.09 ?? sobota

miejsce wybierzemy jak beda zdecydowane osoby

Ja jestem zdecydowaną osobą, ale akurat w tym terminie będę jeszcze nad Bałtykiem... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6233491 Napisano: 26.07.2016 23:43:13 w WC - rozmowy o wszystkim
aendrius1 napisał(a):

Mam pytanie/prośbę może jest ktoś na forum obcykany w ubezpieczeniach.Chodzi o kontynuację ubezoieczenia pracowniczego typu P. Po rozwiązaniu umowy chciałem kontynuować dotychczasowe ubezpieczenie w PZU.Pomimo gorszej ochrony ubezpieczeniowej otrzymałem propozycje z 50% wyższą składką....
Czy ktoś ma jakieś doświadczenia odnosnie takich ubezpieczen ewentualnie pracuje w jakiejs firmie ubepieczeniowj i mógłby coś doradzić....czy warto szukać w innych firmach niż w PZU? Chodzi mi o ochrone wypadkową i taki standard jak w typu P
śmierć rodziców teściow szpitalne,operacyjne itp
Nie potrzebuje jakis kart aptecznych i innych pierdół z których i tak nigdy nikt nie skorzysta...
Bardzo prosze o PW jeśli ktoś ma wiedzę na ten temat.

Składka będzie wyższa. Warto przemyśleć, czy to się w ogóle opłaca w kontekście np. posiadania rodziców, posiadania małżonka, planowania potomstwa.

Znam osobę, która olała sprawę i odkłada pieniądze na konto oszczędnościowe. Znam też ludzi, co płacą za kontynuację, średnio ok. 140 zł/kwartał. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6233303 Napisano: 26.07.2016 15:12:29 w Wkurza mnie...
Kup samochód, a będziesz mieć szansę wygrać wycieczkę.
Czyli: wydaj 50.000 zł, żeby mieć szansę na 5.000 zł.
To tak, jakby trzeba było zrobić zakupy za 50 zł, żeby mieć szansę na bon 5 zł.
Kto wymyśla takie promocje? emotka Wyświetl w wątku >>
2 bethan, lager 0

joan

#6233295 Napisano: 26.07.2016 15:02:57 w WC - rozmowy o wszystkim
goralmac napisał(a):

(...) trzeba by było cofnąć cały socjal (...)

Nareszcie głos rozsądku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6233081 Napisano: 26.07.2016 10:31:20 w Wpisz nick osoby z którą się spotkałaś
kammaro napisał(a):

Mysia napisał(a):

może jakieś spotkanko na śląsku hmm?emotka

Jestem za emotka

Jak znam życie, akurat wybierzecie termin, gdy będę na wyjeździe emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6233071 Napisano: 26.07.2016 10:19:33 w Czy informują/ informowali?
nie_zapominajka1 napisał(a):

Hej!
Byly juz wyniki Crunchips oraz Milki w Interku?

2x nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6233057 Napisano: 26.07.2016 09:48:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Taka sama dyskusja co jaki@ czas: przecie& wiadomo, co si% przewa#nie dzieje z takimi smsami, jak u&ycie polskich znak$w zmienia wygl@d smsa. Po co w og$le je pcha* w tre@$ zg&oszenia? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6232957 Napisano: 25.07.2016 20:14:48 w Wkurza mnie...
synk napisał(a):

znalazłem konkurs w którym do wygrania była podróż do Amsterdamu, zorganizowany przez KLM. Poświęciłem czas aby go dodać do bazy - admin go olał...bo nie zna angielskiego? To niech bęzie w nagłówku "dodaj konkurs" że tylko konkursy polskojęzyczne

Zapodaj na forum, chętnie oblukam emotka Wyświetl w wątku >>
2 mysia, trojan 0

joan

#6232039 Napisano: 22.07.2016 12:08:22 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Premia -> na CA.

Konsola -> via DPD. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6231879 Napisano: 21.07.2016 23:44:15 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie, ze 12 lipca wyjechalam na 3 tygodnie na urlop, a dzien po tym przyszly bony na 200 zl do Decathlonu z Visy.Poprosilam swoja siostre, aby mi je wyslala poleconym priorytetem, abym mogla sobie w Rumi lub Gdyni zrobic zakupy, to ona mi powiedziala, ze nie wie jak to sie wysyla emotka

W sumie możesz zadzwonić do biura taty i poprosić do telefonu sekretarkę; niech ona Ci tę kartę podarunkową prześle, najwyżej jej dacie jakąś premię, skoro to takie trudne zadanie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6231743 Napisano: 21.07.2016 16:38:57 w Informują
Mejl od DPD -> Avanti wysyła dziś kolejną partię konsoli z Premii kibica (etap I). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6231604 Napisano: 21.07.2016 11:34:55 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

Konkursowicz ma obowiązek zapoznać się z Regulaminem, w którym są daty rozpoczęcia i zakończenia konkursu. emotka   A błąd przy prowadzaniu daty w formularzu może zdarzyć się każdemu. Nie dość, że ktoś poświęca czas i dodaje konkurs, to jeszcze źle emotka

Zgadzam się całkowicie - w ogóle nie rozumiem, jak można zrobić zakupy bez przeczytania regulaminu emotka Jak nie mam czasu spisać najważniejszych założeń konka, a chcę zakupy zrobić, to potem wkładam paragony w koszulkę z żółtą karteczką, na której widnieje data zakończenia akcji. I tę datę biorę z regulaminu. Bo wiele razy się już zdarzały nieścisłości oraz zmiany, których dokonał organizator po dodaniu konkursu do bazy -> chociażby w niedawnym konkursie Leon / Tesco / Jet emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6231513 Napisano: 21.07.2016 09:01:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumarek napisał(a):

joan napisał(a):

kumarek napisał(a):

o co chodzi w konkursie M&M's czy tam trzeba o konkretnej godzinie wysylać te kody?

Tak, ale tylko organizator wie, o jakie godziny chodzi. Ale ponoć nikomu nie powie, więc konkurs uczciwy emotka

no tom nawygrywała...

Tyle, co ja emotka Ale w głębi duszy mam nadzieję, że Mariola albo Kasia wklepią jeden kod i jednak zgarną ten szmal emotka Wyświetl w wątku >>
1 aneta411 0

joan

#6231509 Napisano: 21.07.2016 08:59:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumarek napisał(a):

o co chodzi w konkursie M&M's czy tam trzeba o konkretnej godzinie wysylać te kody?

Tak, ale tylko organizator wie, o jakie godziny chodzi. Ale ponoć nikomu nie powie, więc konkurs uczciwy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6231357 Napisano: 20.07.2016 18:08:24 w Biedronka
termitek99 napisał(a):

Tak, ekspress mam

arya napisał(a):

Mi przyszły zwrotki do wszystkich 4 zgłoszeń, ale wygrało moje jedyne hasło do 160 znaków, więc nie wiem czy poprzednie były brane pod uwagę.

Dziękuję Wam za odpowiedzi; posłałam wyłącznie eski poniżej 160 znaków, ale do żadnego nie dostałam zwrotki - stąd pytanie.

Gratuluję nagród emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6231347 Napisano: 20.07.2016 17:54:24 w Biedronka
Ustrzelił ktoś nagrodę w konkursie rożków Nestle za zgłoszenie, do którego nie przyszła zwrotka? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6231332 Napisano: 20.07.2016 17:38:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mn112 napisał(a):

Masz całkowitą rację. Napisałam do nich. Rozumiem, żeby nagrodą było auto - to jeszcze można ewentualnie pokusić się o podanie szczegółowych danych. Ale nie przy zestawie nici dentystycznych i szczotek emotka  A ta kasa chorych??? Hyhy, chyba w razie jakby mi kielce wyleciały z paszczy po tych cudach emotka

Nawet do auta to niepotrzebne: no bo se wyobraź, że wchodzisz do salonu samochodowego z reklamówką pełną gotówki, a pracownik salonu Cię pyta o imiona rodziców emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6231315 Napisano: 20.07.2016 17:02:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mn112 napisał(a):

Czy dostaliście ponownie e-mail od Jordan Indyvidual z prośba o powtórne wypełnienie formularzy i na dokładkę innych niż poprzednie i maja być wysłane listem? Wygrałam zestaw szcZoteczek ale jakie dane w zamian wymagają to szok: imiona rodziców, kasa chorych ??? Mam ochotę olać te wygrana. Szczotkę se kupie 

Absolutnie nie podawaj imion rodziców. NIGDY. To są dane potrzebne do zaciągnięcia kredytu. Możesz odpisać, że są to dane wrażliwe i domaganie się ich podchodzi pod wyłudzenie danych. Nie zaszkodzi postraszyć ewentualną skargą do sponsora -> Tobie te kilka dodatkowych słów nie zrobi różnicy, a może uratujesz kogoś innego.

Kilka minut temu dzwonił mój facet z info, że do jakiejś babki przyszli goście i nakazali wymianę żarówki, za co wzięli od niej 600 zł. Sześćset! Oczywiście było to oszustwo. Zasugerowałam, że ludzie z demencją nie powinni mieć nieograniczonego dostępu do własnych pieniędzy, na co mój facet stwierdził, że babka była normalna i przy zdrowych zmysłach. Uje są wszędzie, chrońmy siebie i innych ludzi! Wyświetl w wątku >>