Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6231279 Napisano: 20.07.2016 15:45:42 w Czy informują/ informowali?
Czeka ktoś jeszcze na mejla za dzisiejsze wyniki Cheetos? Bo mi jednego brakuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6231141 Napisano: 20.07.2016 11:55:56 w Czy informują/ informowali?
slonecznik1309 napisał(a):

a Crunchips ITM?
a Milka ITM Karlsbad?

2x NIE emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6231099 Napisano: 20.07.2016 10:25:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onagra napisał(a):

Widzieliście wpis pod konkursem Wedla "Woźna Natalia I wybierajcie więcej oszustów, którzy mają po kilka kont na fb...na forum ekonkursy jedna osoba (pazerna) chwali się już 4 nagrodą u was ( 2 paczki ciastek w tym konkursie i 2 paczki w poprzednim ).... " hehe

To już druga taka sprawa w ciągu 2 dni. Chyba zbyt dużo tutaj ostatnio nowicjuszy   emotka      

Co do Natalii - ma dwóch fejsbukowych znajomych i na profilu same udostępnienia konkursowe, jak dla mnie to właśnie Natalia jest kontem fejkowym. I tak właśnie pewnie uznał również Wedel emotka

PS: Tak się ostatnio złożyło, że w kubkach łazienkowych mieliśmy po 2 szczoteczki do zębów (z powodu cotygodniowych wyjazdów). Odwiedzającej nas koleżance powiedziałam, że to szczoteczki naszych stałych kochanków. Ale być może zwyczajnie jesteśmy szczoteczkowo-pazerni... emotka

PS2: W Wedlu nie grałam. Wyświetl w wątku >>

joan

#6231094 Napisano: 20.07.2016 10:18:07 w Amino
kadett33 napisał(a):

http://www.azorek...y-wygrac-w-konkursie

:D

Oni mogą te brakujące & najbardziej atrakcyjne liczby nadrukować ostatniego dnia promocji, nie ma przykazu, żeby to zrobić pierwszego. I nikt nie zdąży zupek z tymi kodami kupić - olaboga, cóż za przypadek. Niech się smażą w piekle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6231072 Napisano: 20.07.2016 09:27:41 w Kaufland konkursy
pioge7 napisał(a):

iszhara napisał(a):

"Muzyczne lato Schwarzkopf w Kaufland!":

http://summer-promo.pl/kaufland/

Co raz gorsze te konkursy w kaufland...  Kup za min. 10 zł wygraj 50 zł emotka  do tego jeszcze znaczek i wyjdzie ok. 35 zł wygranej... 

I jeszcze bez podawania numeru paragonu w zgłoszeniu -> normalnie tak zarąbista akcja, że kisiel w gaciach emotka Wyświetl w wątku >>
2 pioge7, jokan 0

joan

#6231031 Napisano: 19.07.2016 23:14:57 w WC - rozmowy o wszystkim
@szindy napisał(a):

Tutaj nie chodzi o to, że "jeśli coś im jest potrzebne to im zazwyczaj daje". Chodzi o sytuacje w której ktoś z rodziny mówi, ze a i owszem pomoże, kupi dany produkt (oczywiście ja finansuje owy zakup) ale tylko jeśli w razie ewentualnej wygranej podzielę się przychodem ze sprzedaży owej nagrody.

Znaczy się: zlecasz zakupy krewnym, bo nie masz sklepu u siebie? To już lepiej dogadaj się z kimś sprawdzonym i zaufanym na forum. Nie będzie chciał ułamka nagrody, a i większe prawdopodobieństwo, że kupi to, co trzeba, kiedy trzeba i gdzie trzeba. I bez narzekania emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6230874 Napisano: 19.07.2016 15:37:28 w SZUKAM....
W celach prywatnych = niekonkursowych emotka

Szukam bezpłatnego, niebajeranckiego programu do pomniejszenia filmików -> w obecnej wersji niecałe 2 minuty nagrania ważą ok. 160 MB emotka

Najlepiej, żeby to było coś w stylu InfranView, całkiem zwyczajne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6230784 Napisano: 19.07.2016 12:12:40 w Wkurza mnie...
darog napisał(a):

nie rozumiem-po co im deklarowana wartość?? (a to chyba się płaci) to takie wprowadzanie w błąd.. i sygnał dla złodziejaszków- paczka warta 5 tysiaków, to można brać, a nie żal 100żł wypłacić.. wściekły jestem..

Powiem Ci szczerze, że nigdy nie czułam się przez PP wprowadzona w błąd. Zawsze PRZED nadaniem ważniejszej paczki sprawdzam w necie na stronie poczty co i jak. Nie sądzę, by cokolwiek świadomie lub nieświadomie zatajali.

Po co im deklarowana wartość? Hmm, nie wiem, obstawiam przykładowo:
- przesyłki powyżej pewnej kwoty nie przewiozą z zasady, czyli np. nie można wpisać 1.000.000,00 zł;
- samochody poczty mają jakieś limity ubezpieczenia przewożonego towaru (jak zresztą każde auto w transporcie), więc na pewno istotna jest wartość przyjęta na samochód. W skrócie: przewoźnik nie może zabrać na samochód towaru o większej wartości, niż wynosi ubezpieczenie (ewentualnie w sytuacjach wyjątkowych dokupuje się tzw. cargo).

Oczywiście współczuję Ci ogromnie tej całej sytuacji, ale moim zdaniem odpowiedzialność leży po stronie nadawcy przesyłki. A co do złodzieja, to niech go %@#%^. Przy założeniu, że nadawca sfotografował voucher przed wysłaniem, od razu po stwierdzeniu kradzieży zgłosiłabym sprawę do biura podróży, żeby ten voucher uznało za nieważny. Ja nie pojadę na wakacje, ale i złodziej również nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6230755 Napisano: 19.07.2016 11:34:05 w Wkurza mnie...
asiam napisał(a):

No to moja karta EKUZ poszła się bujać. Jutro wyjeżdżam to się nie doczekam.

A nie masz możliwości podjechać do placówki? W moim mieście jest jakiś taki minioddział czegośtam, podajesz PESEL i za chwil parę na miejscu wyrabiają i wydają kartę EKUZ. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6230606 Napisano: 18.07.2016 21:30:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

czy wszyscy dostaliście PS4 od Avanti z konkursu Premia kibica Biedronka???

Bez paniki, jeszcze nawet nie rozesłali wszystkich za pierwszy etap emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6230557 Napisano: 18.07.2016 18:43:25 w Carrefour konkursy
magnus napisał(a):

Czy C4 Nestle o kartach też informowało ?

Chyba nie, bo było ich tylko o 10 szt. mniej niż rowerów, a nikt nie wspomniał o wygraniu karty. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6230338 Napisano: 18.07.2016 13:20:13 w Carrefour konkursy
edzia21 napisał(a):

Czy z Palmolive wożą dzisiaj również ekspresy DolceGusto? emotka

Nie sądzę, bo właśnie GLS przyniósł torebkę Sabriny i na tym koniec. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6230179 Napisano: 17.07.2016 23:34:51 w Pomocy!!!!
...nieaktualne... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6230162 Napisano: 17.07.2016 22:27:31 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

Dzięki dziewczyny. Podejrzana sprawa z tym wszystkim....

Skontaktuj się z nimi na Fejsie - mnie danych nie wykradli, ale na FB sporo o tym pisano, a na wiadomości zawsze odpowiadają emotka

szindy napisał(a):

Czy osoby które pomagają Wam robić zakupy konkursowe (maż, żona, brat, siostra, mama, tata itp) partycypują w ewentualnej nagrodzie lub w przychodach z jej sprzedaży?

Nie, bo wszystkie zakupy robię sama emotka Niemniej: nie podzielić się kasą z żoną/mężem? Dziwny układ, jak dla mnie. Wyświetl w wątku >>
1 taalvikki 0

joan

#6230155 Napisano: 17.07.2016 22:16:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Ludzie nie doczytali w Hellenie ważnego punktu:
"Uczestnik oświadcza i zapewnia, że żaden z elementów Zgłoszenia Konkursowego nie był w przeszłości i nie będzie w przyszłości wykorzystany na potrzeby żadnego innego konkursu, organizowanego przez Organizatora lub podmioty trzecie."
Dużo zdjęć jest z innych konkursów, choćby te meczowe. Jak ktoś brał udział w konkursie, może na to zwrócić uwagę teraz. Po wynikach z reguły jest bałagan i kłócenie się o wszystko. 

Oraz zdecydowanie warto zwrócić uwagę na to, że wklejanie fotografii ściągniętych np. z portalu Polskiego Radia jest po prostu żenujące; jakby nie można było zdjęcia flagi zrobić, no dżyzys, takie to skomplikowane? emotka

Jeśli o mnie chodzi, to na wszelki wypadek poszłam zrobić całkiem nowe zdjęcie, bo nie byłam w 100% pewna, czy gdzie ś nie zamieściłam tego, które miałam na kompie. Żeby było śmieszniej, musiałam całkiem inne ujęcie wybrać, bo się okazało, że roślinność porosła to pierwotne; zdjęcie może nie jest wybitne, ale przynajmniej moje, najmojsze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6229867 Napisano: 15.07.2016 23:14:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PS: Idę spać, alem ciekawa, czy Pani Kartonowa również wzięła udział w w/w konkursie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6229865 Napisano: 15.07.2016 23:11:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ace napisał(a):

Czy ktos zWas wysyłał zgłoszenie na konkurs "oranżada na Kubie"? Czy Wam tez zmoderowali tekst? W sensie pozmieniali? Kurde pierwszy raz sie z tym spotykam.... I co a potem w oświadczeniu zwycięzca będzie sie podpisywał ze jest jego twórca?

Nic w moim zgłoszeniu nie zmienili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6229695 Napisano: 15.07.2016 16:28:28 w Czy informują/ informowali?
Agnes napisał(a):

a Mondelez z ITM????

Jeszcze nie, mają czas do 29.07. (o ile chodzi Ci o konkurs Rodzinne wakacje w ITM). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6229620 Napisano: 15.07.2016 13:49:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

Patrzyłam na tej stronie na reg
https://promocje.fortis.pl/BP%20FOTOLOTERIA%202016/Regulamin_LoteriaBP16-05-20.pdf
i tu nie było listy emotka

Skoro nie było listy, jest to niedopatrzenie organizatora - nie mogą istnieć dwa rozbieżne regulaminy do tej samej promocji emotka Powinni Ci przysłać nagrodę - zauważ, że regulamin loterii nie nakazuje uczestnikowi zapoznać się z jakimikolwiek materiałami czy plikami zamieszczonymi na stronie fotoloteria.pl, skoro można było wysłać zgłoszenie smsem. Uczestnik, który: zapoznał się z regulaminem, dokonał zakupu zgodnie z regulaminem, dokonał zgłoszenia zgodnie z regulaminem, został wybrany laureatem zgodnie z regulaminem ... powinien otrzymać nagrodę. Zgodnie z regulaminem emotka Wyświetl w wątku >>
2 mysz-s, nasto 0

joan

#6229572 Napisano: 15.07.2016 12:26:37 w Czy informują/ informowali?
kaktus1012 napisał(a):

Należało kupić produkty Fairy za 20 zł i wypełnić kupon znajdujący się obok produktów i wrzucić do urny w sklepie.

Hmm, skoro nie był to konkurs z naszej bazy, ani opisany na naszym forum, nie pytaj o niego tutaj emotka Wyświetl w wątku >>