Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6229564 Napisano: 15.07.2016 12:17:47 w Czy informują/ informowali?
kaktus1012 napisał(a):

Czy informowano już z konkursu "Lśniące naczynia z Fairy" w Carrefour? Nagrodami były zmywarki.

A co to za konkurs? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6229560 Napisano: 15.07.2016 12:13:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
serpher napisał(a):

Hej , spotkaliscie sie kiedys z sytuacja ,gdzie w konkursie wygrywaja osoby o tym samym nazwisku i z tej samej miejscowosci ?

Nigdy. Bo w Polsce jest ujemny przyrost naturalny. Czyli nie ma rodzin. Każdy żyje solo. Kraj pustelniczy. Może 500+ to zmieni. Wyświetl w wątku >>

joan

#6229550 Napisano: 15.07.2016 12:06:20 w Wkurza mnie...
cleopatra - nie powiem. Bo nie wiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6229542 Napisano: 15.07.2016 11:53:25 w SZUKAM....
benasia napisał(a):

nie zwilgotnieją? A te już częściowo wyblakłe to nie ma sposobu? Kiedyś coś czytałam o żelazku ale nie wiem czy faktycznie coś to da?

Od żelazka się trzymaj z daleka.

Wyblakłe skseruj i porób im zdjęcia. Potem włóż do koszulki, odłóż w ciemne miejsce i już ich nie ruszaj. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6229537 Napisano: 15.07.2016 11:49:58 w Wkurza mnie...
Mam nadzieję, że Streamline puści dziś jakieś eski z Grande Promozione, bo co chwilę ktoś z zerowym kontem konkursowym koniecznie musi we wszelkich wątkach koniecznie spytać, czy może już informowali - no szlag mnie zaraz trafi emotka Wyświetl w wątku >>
2 bethan, jagatu 0

joan

#6229452 Napisano: 15.07.2016 09:35:29 w Wkurza mnie...
cleopatra napisał(a):

ja Was przebiję....pojechałam kiedyś do marketu po zakupy, nawaliłam cały wózek, że prawie z niego wypadało, wyjeżdżam na parking i dopiero oprzytomniałam, że przecież przyjechałam autobusem....musiałam dzwonić po siostrę, czekałam aż skończy pracę, 3 godziny  emotka emotka emotka

OMG, jak we francuskiej komedii emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6229426 Napisano: 15.07.2016 00:09:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Czy Studio Versus
wszystkie konkursy tak mozolnie długo rozwiązuje? 60 dni trzeba paragon trzymac....a jak dodatkowo wydruk świeży z kasy bo mało tuszu to lipa na całego..
Jakoś nie mam pozytywnego zdania o tej agencji..

A ja mam pozytywne zdanie.

W dodatku i tak nigdy nie wyrzucam paragonów od razu po zakończeniu konkursu, bo przecież jest rezerwa. Dla mnie żadna różnica, czy poleżą w koszulce, bo ja tego chcę, czy też bo organizator sugeruje, że warto byłoby je przechować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6229110 Napisano: 14.07.2016 14:28:33 w Biedronka
No dobra, zrobiłam śledztwo w kwestii Colgate / Biedronka / Streamline emotka

Poprzednio było tak:
- termin regulaminowy do dnia: 22.02. (poniedziałek)
- poinformowali dnia: 19.02. (piątek)

Czyli teraz powinno być:
- termin regulaminowy do dnia: 18.07. (poniedziałek)
- poinformują dnia: 15.07. (piątek)

emotka Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0

joan

#6228820 Napisano: 13.07.2016 20:57:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W kontekście wypowiedzi:
belca napisał(a):

I w takich sytuacjach jak ta- zadaje sobie pytanie...czemu NIEKTÓRZY potrafią się odezwać w wątku "informują" a inni mają go w d***.

mczarna napisał(a):

Może całe forum miej w d...? Chyba można poinformować jak widac,że nikt się nie odzywa, a Ty akurat wygrywasz?

A moim zdaniem: fakt, że ktoś napisze na forum, iż jakiś organizator własnie informuje laureatów w związku z konkursem X, to uprzejmość / grzeczność. Bo nie ma obowiązku informowania kogokolwiek o czymkolwiek. A po zamieszczeniu informacji na forum:
- jeśli nagrodzonych jest niewielu, podczytujący forum organizator wie, kim jesteś; i chociaż może się komuś wydawać, że to bez znaczenia, no cóż...
- śledzący forum ludzie wścibscy będą robić śledztwo, o ile pojawi się lista laureatów. A potem oczywiście błyszczeć, jak g* w klozecie, bo odkryli Twoją tożsamość, a Ty ich - nie.
- złośliwi i zazdrośni ludzie, którym kompleksy z uszu wychodzą, będą pisali głupoty o Twoich nagrodach: że takie coś to już wygrałaś 11.10.2014, a potem 14.09.2015, to chyba kolejna rzecz Ci nie potrzebna, sępie zachłanny.

Skoro w społeczeństwie ludzie są różnej maści, nie ma co oczekiwać, że nasze forum to zbiorowisko ideałów z sercem na dłoni. Są tacy i są siacy, to zupełnie normalne. Wyświetl w wątku >>

joan

#6228813 Napisano: 13.07.2016 20:39:56 w SZUKAM....
shell napisał(a):

Jeśli ktoś ma komornika zasądzonego i wygra np auto/voucher/telefon itp to komornik "ściąga" pieniądze za tę wygraną od zwycięzcy? Albo coś w tym stylu? Trzeba te nagrode sprzedac i oddać pieniądze? Albo oddać ją komornikowi?

Czytałam, że komornicy robią licytacje tego typu dóbr za psie pieniądze typu 25% rynkowej wartości, że to są ustawione akcje (kupującymi są znajomi). Nie wiem, ile w tym prawdy, ale chyba lepiej samemu sprzedać, przynajmniej kasa jest ok. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6228605 Napisano: 13.07.2016 12:29:07 w WC - rozmowy o wszystkim
andii napisał(a):

widzieliście to...  http://www.kinozbiedronka.pl/?sortBy=3  superrrrr

Idea fajna emotka

Aczkolwiek: obejrzałam wczoraj "Marsjanina" - szajs poniżej wszelkiej krytyki. Film obleśnie długi, całkowicie przewidywalny i do szpiku kości hamerykański. Dno od butelki, serio emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6228509 Napisano: 13.07.2016 10:04:05 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Narzędzia Stanley / Nivea / Studio Versus -> DPD. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6227968 Napisano: 12.07.2016 08:40:53 w Kaufland konkursy
tusienka napisał(a):

W poprzednim konkursie ,, Troszczymy się o zapachy w  waszych domach" ( czy jakoś tak emotka ) wygrałam bon. To mój pierwszy bon. Kto napisze mi ile on jest ważny i czy obydwoma mogę zapłacić za jedne zakupy czy nie łączą się przy jednych zakupach???

O ile dobrze pamiętam:
- 4 lata,
- można łączyć.

A jeśli zrobisz zakupy poniżej wartości bonu, kasjerka wyda Ci gotówkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6227943 Napisano: 11.07.2016 23:33:22 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

szukam Dobrej Duszy, która wreszcie odczaruje ten nieszczęsny Kaufland i napisze tu na forum, że "od jutra rusza  nowy konkurs z budżetem"... emotka

A po co Ci taki konkurs? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6227847 Napisano: 11.07.2016 18:24:14 w Czy informują/ informowali?
staszek napisał(a):

Mam małą listę emotka

1. Drogeria Natura Nivea Men gdzie do wygrania były skrzynki z narzędziami. (...)

Informowali; dziś mieli w planie wysłać te nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6227827 Napisano: 11.07.2016 17:24:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anusia220 napisał(a):

(...) jeden z uczestników (być może i z tego forum) zgapił perfidnie od nas pracę (...)
Czy wg Was praca jest wzorowana na pracy męża? czy coś sobie uroiłam? (...)

Chyba trochę przesadzasz, a może nawet mocno. Tego typu "krzyżówki" w konkursach to żadna nowość, Scrabble również nie są niczym odkrywczym. Ja bym nikogo z Was nie nagrodziła, bo zero oryginalności w obu pracach - mówię szczerze, bo jest za ciepło, żeby cokolwiek dodatkowo w bawełnę owijać.

Konkursu nie znam, laureata głównej nagrody nie znam. Sama bardzo rzadko biorę udział w konkursach foto, więc i galerii laureatów nie przeglądam, ale podejrzewam, że ktoś w konkursach fotograficznych obyty potwierdzi moje zdanie. Wyświetl w wątku >>

joan

#6227559 Napisano: 11.07.2016 10:26:09 w SZUKAM....
logos89 napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Szukam podpowiedzi co kupić koledze na imieniny... emotka  
Prawdopodobnie połączy je z parapetówką bo akurat będzie po przeprowadzce dlatego myślałam o czymś do mieszkania.. Tylko zupełnie nie wiem co to mogłoby być, nie znam go jeszcze aż tak dobrze  emotka  
Będę szalenie wdzięczna za wskazówki emotka

może poszukaj coś z duka tam mają fajne rzeczy emotka  Przy okazji może ktoś będize sprzedawał jakiś bonik z duka to zaoszczędzisz trochę 

Najlepsza byłaby właśnie karrta podarunkowa do Duka - wtedy sam może sobie kupić to, czego będzie mu brakowało. Skoro właśnie zmienia miejsce zamieszkania, pewnie od sporej ilości znajomych otrzyma coś z wyposażenia wnętrz, a tak przynajmniej nie dostanie od Ciebie szóstej megamisy na sałatkę emotka

danaaa napisał(a):

zuzola napisał(a):

co dziś wozi DPD?

Może "Męski Niezbędnik" z Drogerii Natura - jesli wygrałaś.
Dostałam sms-a, że dzisiaj wysyłają, ale nie podali jaką firmą

Dziś na bank nie rozwożą niezbędnika, skoro dopiero zostanie nadany. Niezbędnik przyjedzie najwcześniej jutro. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6227257 Napisano: 09.07.2016 23:07:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

joan napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

https://web.faceb...p;type=3&theater to tak żeby nie zapomnieć o Pani emotka emotka emotka emotka emotka

Zaiste jest z niej "Virtuoz" emotka

Virtuoz ? , bo dobrze gra na nerwach ?emotka

Zobacz opis do zdjęcia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6227256 Napisano: 09.07.2016 23:06:17 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

wkurza mnie, ze musze sie tlumaczyc dlaczego nie chce isc na slub i wesele kuzyna, a planujemy go odwiedzic po całym zamieszaniu z prezentem tylko...czy to zle nie isc na wesele ok. 150 osob, skoro nie lubimy takich imprez ?

Nie tłumacz się, szkoda czasu emotka Bądź sobą, życie masz tylko jedno emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6227253 Napisano: 09.07.2016 22:42:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

A może to autentyk ?

Możliwe, to nie ja wkleiłam - ktoś źle zacytował emotka Wyświetl w wątku >>
1 leniuszka 0