Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6227180 Napisano: 09.07.2016 17:46:48 w Intermarche
iszhara napisał(a):

Konkursy sklepowo-urnowe to jak dla mnie najgorsze konkursy. Nieprawidłowości w takich konkursy zawsze były, są i będą - nie da się tego uniknąć. Co do konkursów w Intermarche / Bricomarche to niestety mam bardzo negatywne zdanie na ich temat. Mam w dalszej rodzinie osobę która pracowała kiedyś w jednym ze sklepów tej sieci - i odkąd poznałam parę historii staram się unikać takich konkursów. Nagradzanie znajomych, "znajomych królika" to działania na porządku dziennym. Wiadomo że dużo zależy od sklepu, od kierownictwa danego marketu - ale niestety w wielu nieprawidłowości są ogromne. emotka

Zgadzam się emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6227140 Napisano: 09.07.2016 12:47:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

https://web.faceb...p;type=3&theater to tak żeby nie zapomnieć o Pani emotka emotka emotka emotka emotka

Zaiste jest z niej "Virtuoz" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6226440 Napisano: 07.07.2016 16:15:01 w Zdjęcia naszych wygranych
Przepiękne te Wasze drzewka! emotka Wyświetl w wątku >>
1 denwerek 0

joan

#6226432 Napisano: 07.07.2016 16:07:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
synk napisał(a):

Czy ktokolwiek miał do czynienia z Marquard Media Polska Sp. z o.o.?
Czy ktoś coś u nich wygrał?
Czy wysyłają nagrody z organizowanych przez siebie konkursów?

Tak.
Tak.
Tak.
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6226281 Napisano: 07.07.2016 12:32:27 w Czy informują/ informowali?
kokoszka napisał(a):

Czy wiecie kiedy jest losowanie nagrod z konka Grande Biedronka.Dostaliscie jakies info o losowaniu.

Skoro Streamline w swoich konkursach laureatów nie losuje, nie ma podstaw zakładać, że tym razem zrobią losowanie.

Na poinformowanie laureatów mają czas do 18.07.2016. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6226254 Napisano: 07.07.2016 12:02:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mirai napisał(a):

Takie "lajkowanie" może doprowadzić do sytuacji, że niektórzy będą zastanawiać się nad zadaniem np. prostego pytania dotyczącego zasad konkursu, bo są nowi - spodziewając się, że taka wypowiedź będzie niezaakceptowana, wyśmiana...
Bo jak wszyscy mają być równi, to adminom w postach też można dać "kciuka w dół"? emotka

Nie sądzę, by największym zmartwieniem świeżaka był kciuczek w dół emotka Może przynajmniej ktoś - niezależnie od stażu - przestanie trollować na forum emotka

Jeśli ktoś ma hopla na punkcie akceptacji, powinien się zamknąć w pustelni unplugged, bo to właśnie w internecie na człowieka anonimowo wylewa się pomyje... Wyświetl w wątku >>
1 melissa 0

joan

#6226188 Napisano: 07.07.2016 10:42:01 w WC - rozmowy o wszystkim
anula81 napisał(a):

a jak wrażenia z Popradu ? ja miałam wygrane bilety więc byliśmy tam też w ubiegłe wakacje, ale ceny podobne do tatralandii a ilość atrakcji jej do pięt nie dorasta, choć inny krajobraz, piękne widoki, jednak baseny już nie nowe, mało ich, mało atrakcji, bylismy też w besamowej ale też nie zadowala, gdy za 100zł od osoby tatralandia daje tak wiele ...

Byłam w Popradzie za wygrany voucher TUI (dojazd własny). Bardzo mi się podobało, ale to chyba jednak miejsce, które przypadnie do gustu nastolatkom i dorosłym - świetna strefa saun i bliskość gór małego dziecka nie zachwycą... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6225942 Napisano: 06.07.2016 18:57:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
oryginalny80 napisał(a):

Wiem że to dziwne, ale zaczynam odczuwać do niej pewną sympatię. Wie dziewczyna że ludzie się z niej śmieją, ale nadal buduje te swoje transformersy z kartonów, więc szacun za wytrwałość emotka

A ja nie mam żadnych przebłysków sympatii, bo możliwe, że jakiś gracz-cienias swoją upośledzoną siostrę albo babcię z demencją wykorzystuje do pozowania w kartonach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6225766 Napisano: 06.07.2016 13:47:30 w PLAGIATY

postraszyłam sądem że nikt nie bedzie korzystał z mojej pracy emotka  a Oni ze nie ich sprawa ale usuną skoro będzie mi z tym lepiej

Profesjonaliści, nie ma co... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6225750 Napisano: 06.07.2016 13:20:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bridget napisał(a):

tego nie wiem - wydaje mi sie ze chyba nie, skoro zgłoszenia zostały odnotowane , nie zapytalam o to.

W sumie to nawet logiczne, masz rację - skoro zgłoszenia dochodzą, może po prostu nie widzą potrzeby wysyłania zwrotek, bo... siedzą w tym biznesie krócej od nas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6225743 Napisano: 06.07.2016 13:06:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bridget napisał(a):

rozmawiałam  z Panem był problem u nich, sprawdził mi po numerze tel zgloszenia  dotarły

Ale dalej zwrotek nie będą słali, czy coś się w tej materii zmieni? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6225605 Napisano: 06.07.2016 11:10:01 w PLAGIATY

Odpisali ze uczestnik zaakcpetował regulamin i nie usuna mojego zdjecia tego cżłowieka. Nawet im uduowodniłam wysyłać oryginały zdjeć emotka

Wyślij mejla do producenta z opisem sytuacji. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6225596 Napisano: 06.07.2016 11:06:27 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Głośnik Philips z konka Colgate / Hebe / Streamline -> nie wiem, którą firmą kurierską. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6225369 Napisano: 05.07.2016 21:07:01 w Smolar
visserarthur napisał(a):

Co zrobić w takiej sytuacji: Mam wygraną piłkę w poprzednim etapie i w tym, ale mój brat (ten numer zgłaszał na siebie do loterii Warki w Biedronce- organizator też Smolar) wygrał teraz TV, no i co... Na piłkę w ogóle nie odsyłać, skoro jedna nagroda na gospodarstwo...? Niby na ten telewizor mogę podać inną osobę, ale Smolar chyba lubi sobie porównywać numery z innymi loteriami...?

Dbaj tylko o to, by w 1 akcji promo do 1 numeru była przypisana 1 osoba.
Może i lubią porównywać, ale ja się nad takimi sprawami nie zastanawiam; w każdym momencie możesz podarować starter koledze, to legalne.
Jednak oblukaj, co to dokładnie za piłka, może nie warto nawet odsyłać danych i komplikować sobie biurokracji. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6225355 Napisano: 05.07.2016 20:53:00 w Pomocy!!!!
maria1980 - i jak tu nie oszaleć z tymi klientami? emotka Oni myślą, że "może się nie wyda". Dżyzys, teraz są takie badania, że wszystko sprawdzą. Inna sprawa, że niektórzy producenci od razu oddają kasę i nie prowadzą punktów naprawczych i z żadnymi nie współpracują -> na to chyba liczą Ci cwaniacy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6225313 Napisano: 05.07.2016 19:18:03 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
HOLLY i defed - dziękuję za rady, jutro się wybiorę na zakupy emotka

A gdybyście kiedyś szukały dobrego sera feta, mnie smakuje "tradycyjny ser BioFeta Rousssas" (po ok. 14 zł np. w Carrefourze). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6225246 Napisano: 05.07.2016 17:08:52 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
Szukam smacznego parmezanu emotka

Takiego, co go znajdę w sieciówkach typu Carrefour, Kaufland, Tesco. Nie musi być tani.

Możecie mi coś polecić? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6225180 Napisano: 05.07.2016 16:03:15 w WC - rozmowy o wszystkim
magnus - oj Ty żeś chyba w poprzednim millenium ostatni raz pociągiem jechał emotka

Moje ulubione pociągi to te przedziałowe, gdzie nawet jadąc nad morze latem można było spokojnie wyciągnąć się na leżance. Chyba teraz takie składy posiada jedynie TLK. Leżanki posiadały przy wejściu również pociągi piętrowe (jeżdżą jeszcze takie?)

Teraz najczęściej pociągi są już dosyć nowoczesne, z siedzeniami w obu kierunkach, bezprzedziałowe, z dużą toaletą przystosowaną dla osób niepełnosprawnych. Przypominają nieco śląskie tramwaje.

Dodam jeszcze, że zawsze podróżuję II klasą, bo nie jestem przypisana do miejsca i mogę robić, co mi się podoba. Uwielbiam podróże pociągami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6225120 Napisano: 05.07.2016 14:35:54 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

(...) Wygody (ale i prędkości) pociągu jednak nic nie przebije emotka

Wyczuwam bratnią duszę! emotka

Polskim Busem jechałam z siostrą do Berlina i z powrotem. Koszmar. Trzęsło tak, że żołądek miałam na zębach. Ale to akurat najmniejszy problem. Wyjazd w listopadową noc, a autobus zapchany do granic możliwości, wszyscy ściśnięci, jak sardynki. Nawet na moment nie można było okaz zmrużyć, bo co chwilę ktoś głośno rozmawiał przez telefon; wokół szum ze słuchawek i bzyczenie laptopów, szeleszczenie jedzeniem, mlaskanie i ciamkanie. Ale największe "atrakcje" miały charakter zapachowy. Palacze na każdym postoju ćmili, a potem tacy śmierdzący wchodzili do busa; oczywiście ostatni wydech śmierdzielstwa musiał koniecznie następować już w środku. Non stop ktoś coś żarł, przeważnie to coś wcześniej zdechło śmiercią nienaturalną i fetor rozkładającego się mięsa wędrował między siedzeniami. Chipsy cebulowe, ostre sosy, pierdki, sama słodycz. I do kompletu: skarpetki, szwajki oraz buciory. W takiej zapachowej zalewie się człowiek kisi na własne życzenie, za własne pieniądze...

A w pociągach: przestrzeń, wiatr na twarzy, przejść się można, położyć i zdrzemnąć, z wc wygodnie skorzystać i zmienić miejsce, kiedy tylko coś nam nie będzie pasowało (np. towarzystwo bądź jego aromaty). Ło jak ja kocham pociągi, chyba nawet bardziej, niż Szwajcarzy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6225066 Napisano: 05.07.2016 12:51:02 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

To nie działa na zasadzie próby zatrzymania wody płynącej z wodospadu w sensie tu zatrzymasz, a leje się gdzie indziej. Taka kuracja działa na przyczynę czyli na zakończenia nerwowe. (...)

Botoks likwiduje objawy, czyli blokuje pocenie - pod pachami. Ale nie likwiduje przyczyny pocenia. W dzisiejszym świecie każą nam maskować objawy, a przyczyny złej sytuacji nikogo nie obchodzą. To tak, jakby ktoś miał tzw. stopę cukrzycową i źle się czuł patrząc na nią, a aptekarz sprzedał tej osobie kocyk do zakrywania stopy - chyba nie o to chodzi emotka

Osobiście bałabym się zajmować objawami bez poznania przyczyny problemu. Oczywiście, że są ludzie z różnymi chorobami i przypadłościami, ale raczej nie przeciętny Kowalski. Wyświetl w wątku >>
0 0