Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6219122 Napisano: 23.06.2016 11:09:08 w Pomocy!!!!
1Mamcia napisał(a):

Może ktoś mi doradzi, gdzie pisać. Wygrałam w konkursie Formuła Młodości L'Irene - zestaw kosmetyków o wartości 120 zł. + podatek ok. 13zl.  Odbieram dziś paczkę, a tam 2 kremy o wartości razem niespełna 40 zł. 
Dzwonilam do organizatora, ale oddzwaniaja już od 2 godzin i nic... 
Więc zadzwoniłam do fundatora i pan odpowiedzialny za konkurs powiedział, że to właśnie miały być te dwa kremy i że te 120 zl, które są w regulaminie to są tam uwzględnione koszty promocji... 
Jestem wkurzona na maksa i nie wiem gdzie pisać i czy pisać  skargę???

Klient ma ponosić koszty promocji? Znaczy się: sponsorowałaś konkurs?

Napisz oficjalne pismo skierowane do organizatora + fundatora; zaznacz, że pójdziesz do rzecznika itp. Wyślij to mejlem na wszystkie adresy tych firm, jakie uda Ci się znaleźć.

Podatek płaci się od rynkowej wartości nagrody, a nie od tajemniczej kwoty kosztów promocji emotka

BTW, L'Irene to chyba marka Ireny Eris, możesz uderzyć też do ich marketingu/PRu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6218964 Napisano: 22.06.2016 23:35:17 w Intermarche
carissma napisał(a):

Pojadę po prostu do Intermarche i kupię za bon dooobre wino na poprawę humoru a Brico nie zyska nowego klienta emotka emotka

Żebyś się nie zdziwiła, jak Ci bonu nie przyjmą, różnie może być. Mnie kiedyś właśnie w ITM powiedzieli, że bonów nie przyjmą, bo realizują tylko bony, które sami wydali i UWAGA mają je spisane w kajeciku, więc skoro mojego bonu nie ma, mogę go sobie wsadzić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6218961 Napisano: 22.06.2016 23:27:46 w Intermarche
carissma napisał(a):

Ale komu to zgłosić? Smolarowi? Czy komuś na wyższym szczeblu sklepowym?

Do wszystkich stron napisz jednego mejla - skoro będą mieli swoje adresy mejlowe, niech to wyjaśniają między sobą. Bo w końcu ile razy będziesz do sklepów w tym upale jeździć, kto Ci za benzynę zwróci? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6218958 Napisano: 22.06.2016 23:16:38 w Intermarche
carissma napisał(a):

(...) Zastanawiam się czy warto to gdzieś zgłaszać, czy olać temat, bo szkoda więcej nerwów.

Jeśli tego nie zgłosisz, przy każdym następnym konkursie Brico będziesz miała jazdę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6218879 Napisano: 22.06.2016 21:00:41 w SZUKAM....
defed napisał(a):

joan, coś mi świta, ale ja to kiedyś wyłączałam chyba bo wkurzało, tyle czasu minąło, że nawet nie wiem jak tego teraz szukać,
jestem średnio młoda, młodzi to mają telefony od podstawówki lub gimnazjum, o które nawet nie zahaczyłam, ja dopiero w LO debiutowałam, na abonament 30zł za miesiąc mama wzięła mi Nokię 3210 za złotówkę...emotka  

Hehe, nie wiem, od kiedy posiadam telefon komórkowy, ale na studiach już miałam emotka

A pamiętam, że przez chwilę dysponowałam komórką od dziadka, która wyglądała, jak krótkofalówka i miała miejsce na jedną linijkę tekstu, więc sms wyglądał, jak ten pasek na dole ekranu w TV. Szał pał! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6218868 Napisano: 22.06.2016 20:52:00 w Biedronka
magnus napisał(a):

Czynna była tylko I kasa i była kolejka, bo miałem ochotę na dalsza akcję. Sp;isałem tylko godzine i imie kasjerki. Chyba coś naskrobię

Nie tędy droga - winna jest kierowniczka, która odpowiada za informowanie pracowników o różnych akcjach, nie kasjerka. Skoro szefowa o niczym nie miała pojęcia, nie możesz podpierdzielać biednej pani w kasie. Spisz dane kierowniczki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6218865 Napisano: 22.06.2016 20:49:02 w SZUKAM....
defed napisał(a):

joan - w obu modelach jak wysyłam czy odbieram, to mam datę + godzinę w formacie: 14:21:35 emotka

Eee, to nie o to chodzi. W sumie: młoda jesteś dziewczyna, to możesz nie pamiętać czasów, kiedy coś takiego jak raporciki miało znaczenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6218859 Napisano: 22.06.2016 20:46:35 w Biedronka
magnus napisał(a):

Czy udało się Wam zrealizować piwne kody ?
Mnie dzisiaj znowu ciśnienie Biedra podniosła. Kasjerka nie umiała zeskanować ani wbić, kierowniczka teżemotka
Nie ma żadnego rabatu, nic nie wiedzą a piwo kosztuje 7,99emotka
Do doopy takie nagrody, człowiek wychodzi na żebraka lub złodzieja emotka
no i piwa nie maemotka

W takich sytuacjach warto prosić o odmowę na piśmie, niech się podpiszą z imienia i nazwiska & dadzą pieczątkę. Łatwo powiedzieć "Nie da się!", ale gdy już trzeba na piśmie wyrazić swoją niewiedzę, niekompetencję i brak zaangażowania w akcje promocyjne pracodawcy... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6218853 Napisano: 22.06.2016 20:38:14 w SZUKAM....
defed napisał(a):

do.ta.3 - nie jestem wybredna, traktuję 215 jako telefon konkursowy, intuicyjny, prosty w obsłudze telefon, od liceum mam Nokię, szału ni ma  emotka  ale ja i tak nie weszłam jeszcze w erę smartfonów, od 2-3 lat korzystam na co dzień z 206, drugą 206 wzięłam od kumpeli i dokupiłam sobie jeszcze 215, bo była tania.
PS. Ostatnio rodzic w przedszkolu poprosił o skorzystanie z telefonu, bo mu bateria padła. Na widok mojego coolfona oniemiał emotka

Czy opisywane przez Ciebie modele to telefony z raportami sekundowymi?

Hehe, u mnie również telefony z ery prehistorycznej, ale 100x lepsze od smartfonów. Nie dosyć, że lekkie i małe, bateria długo trzyma, raporciki są... jak mi potrzebny minutnik w kuchni czy na siłowni, muszę stary telefon ze sobą zabrać, bo mój smartfon minutownika nie posiada. Aha, czyli do dzwonienia jest i smsowania, też mi "szczyt techniki" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6218531 Napisano: 22.06.2016 12:50:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kadett33 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

jokan napisał(a):

powiedzcie mi, bo może jestem nie tegez, ale po co ludzie graja o samochod na weekend  z paliwem lub kampera....ja bym się bala gdzies pojechać, bo jakby się cos stało....no nie wiem, czy tylko ja jestem taka bojazliwa?

Tzn co miałoby się stać? 
Taki samochód, czy kamper ma ac 

tylko szkoda że trzeba zapłacić kaucje 5tys zł np jak się wygra Kampera. Zamiast mieć kasę na różne atrakcje trzeba im wpłacić 5 tys które zwrócą ale dopiero po wakacjach.

Samochód na weekend to największe cioolstwo, jakie może być. W tym roku widziałam w jednym konkursie taką umowę dot. tego ujowego użyczenia, że majty do kostek opadają. I w 99% tych konkursów paliwo musisz oddać w takiej ilości, jak Ci wydano. I parkować możesz tylko na parkingach strzeżonych. I kierować może jedynie laureat, nie można się zamieniać przy kierownicy. I nie wiem, po co kto gra o coś takiego, może ludzie, co samochodu nie posiadają albo ich auto jest bardzo wiekowe & awaryjne i w trasę woleliby pojechać nowym modelem?

Co do kampera -> tu sprawa wygląda zupełnie inaczej. Ja tam będę o niego grała, bo przeanalizowałam regulamin i mnie wszystko pasi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6218454 Napisano: 22.06.2016 11:14:09 w Pomocy!!!!
Może ktoś wie, jak wyciągnąć zablokowaną zapalniczkę w samochodzie? Znaczy się: mój facet tak wcisnął przycisk, że nie rusza się ni chu chu, a jest mi potrzebne gniazdo do ładowarki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6218421 Napisano: 22.06.2016 10:34:57 w Wkurza mnie...
donia7 napisał(a):

Cudaczku ja jadę za 2,5 tygodnia tam i mam nadzieję, że Rodzice wrócą zachwyceni i nam tu zdasz ich relacje emotka

Weź pod uwagę, że oni są zawsze bohaterami Wkurza mnie, a nigdy Cieszę się z, więc obstawiam, że: zupa będzie za słona, woda w basenie za sucha, a wzory na pościeli typowe dla plebsu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6218413 Napisano: 22.06.2016 10:22:27 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyła mnie dziś rano moja Mamaemotka Jutro Rodzice mają jechać do spa w Podzamczu k. Ogrodzieńca, które im odstąpiłam.Nagle się dowiedziałam,że to SPA jest jakieś gówniane, pakiet nic nie zawiera i że ja mam tam do nich zadzwonić i domówić jakieś dodatkowe zabiegi, za które Tato zapłaci.Jak Jej mówię,żeby sama sobie najlepiej zadzwoniła, bo skąd mam niby wiedzieć, czego ona oczekuje, to wielki foch. Ostatecznie sama tam zadzwoniłam i Pani mi powiedziała,że akurat w tygodniu bez problemu można zamówić zabiegi dodatkowe poza wygranym pakietem. Ojciec się wkurzył na mamę i zapowiedział, że nakupi sobie gazet na ten wyjazd,aby tylko jej nie słuchaćemotka Siostra stwierdziła, że głupio zrobiłam, że w ogóle powiedziałam o tym,że wygrałam taki pobyt.Mogłam przecież nic nie mówić, powiedzieć, że jadę z koleżanką za własną kasę do spa i zabrać kogoś, kto by się przynajmniej ucieszył i jeszcze mi podziękował. Chcesz dla kogoś dobrze, to dostaniesz zrypkęemotka

Siostra ma rację emotka Następnym razem zabierz mnie, uwielbiam pobyty w SPA, będę Ci herbatki parzyła i muskała Cię wachlarzem w saunach, obiecuję też być zawsze uśmiechnięta i nie mlaskać podczas posiłków emotka

PS: Wyłącz telefon i rozkoszuj się wolną chatą. A mamie daj na drogę Snickersa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6218411 Napisano: 22.06.2016 10:15:38 w SZUKAM....
kadett33 napisał(a):

yreks napisał(a):

Czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy agencje akceptuja paragony na których jest ogolny zapis konkursowego produktu (powiedzmy produkt na loterię luksja na paragonie widnieje jako szampon) Czy w takim przypadku zdjęcie paragonu wraz z produktem konkursowym jest akceptowane ?

zależy od agencji, nie które agencja się dowiedzą w sklepie czy ten produkt to Luksja, inni napiszą w regulaminie że trzeba mieć dobrze opisany paragon, albo pieczątkę sklepu z informacją że to właśnie ten produkt jest na paragonie.

Poczytawszy forum dowiesz się, że są i agencje, co Ci powiedzą, że enigmatyczny paragon tak czy siak nie zostanie przez nich pozytywnie zweryfikowany i nie zamierzają z Tobą dyskutować.

Na konkursy/loterie ogólnopolskie najlepiej kupować w sprawdzonych sklepach. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6218273 Napisano: 21.06.2016 22:24:49 w Kaufland konkursy
tadziuuu - wiesz, oni niby piszą, że można być solo na zdjęciu, ale ja tam i tak wiem, że większość zdjęć będzie z dzieciakami w roli głównej, bo instynkt macierzyński w jury weźmie górę, jako i zawsze bywa. Dlatego nie chciało mi się wysilać, wolę 2x pisiąt z Premii zgarnąć i też mam setkę, bez angażowania znajomych itp. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6218267 Napisano: 21.06.2016 22:19:30 w Kaufland konkursy
tadziuuu napisał(a):

Wysyłaliście fotki jak kibicujecie żeby wygrać bony z kaufa?:) Jeden jedyny mecz Polaków gdzie udało się zrobić mi zdjęcie emotka

Nie wiem, o którym konkursie mówisz, ale generalnie nie biorę udziału w konkach foto, bo mnie by chyba nagrodę przyznali jedynie z litości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6218173 Napisano: 21.06.2016 19:31:56 w Pomocy!!!!
tusienka napisał(a):

Wczoraj przyszedł mi sms o wygranej z jednego z magazynów msz. Dumny leszczyk odesłał szybko dane , tylko gapa zapomniałam wpisać prefiks NAGRODA na starcie przed danymi i dostałam taką przyjemną zwrotkę ,,Po zamowieniu subskrypcji tresci cyfrowych MobiwinSpzoo place,godze sie na start swiadczenia,trace prawo odstapienia.Wypis stop TAK na60177.1,23zl/dz.Do39zl/mc" z numeru 71750"

Co teraz??? Miał ktoś tak? 

To ściema i zmyłka, trzeba odczytywać takie wiadomości następująco:
Wypis: STOP
lub
Godzisz się na start świadczenia: TAK

PS: Również nigdy nie odpisuję na tego typu bzdury emotka

PS2: Nie warto blokować numeru 71750, przychodzi z niego info o różnych wygranych i to nawet wtedy, gdy smsa zgłoszeniowego słało się pod całkiem inny nr emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6218051 Napisano: 21.06.2016 16:19:12 w SZUKAM....
cudaczek121 napisał(a):

Szukam porady polonistycznej. Piszemy: w przypadku złożenia dokumentów za granicą ( tak ja bym napisała) czy zagranicą pisane łącznie jak sugeruje koleżankaemotka

Etam, napiszcie: poza granicami Polski, będzie nie tylko prościej, ale i sensowniej. Bo to tak, jakbyś pisała o złożeniu dokumentów "w kraju" - co to oznacza? Kraj jest wszędzie, Albania to kraj, Zimbabwe to kraj... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6218000 Napisano: 21.06.2016 15:31:00 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

często jest tak, ze koledzy z pracy składaja sie na prezent i delegacja idzie do kościoła lub urzędu, a osoba co bierze ślub częstuje ciastem, a jak koleżanka? "postawiła" coś?
tak samo na urodzenie dziecka, składaja się na prezent a swieżo upieczony tatuś stawia:)

Wiesz co, jak mam jeść trzydniowe, tandetne ciasto z cukierni w zamian za "składkę", to podziękuję. Mnie się wydaje, że nie ma czegoś takiego, jak "bo wypada" - jeśli relacje ze współpracownikami są bliskie, człowiek sam z siebie chce coś dać (i wie, co!) albo zrobić zrzutkę. Takie sztuczne wymiany ciasto za prezent są bezsensu, przestańmy je wreszcie kultywować.

U Mojego w pracy non stop są jakieś zrzutki, lecz ludzi sporo, więc składka wynosi standardowo 5 zł, ALE nie jest obligatoryjna i nikt nie sprawdza, czy się dało albo nie, a co dopiero, żeby to komentować i kogokolwiek od skner wyzywać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6217691 Napisano: 21.06.2016 10:19:54 w Carrefour konkursy
madzia1-s napisał(a):

joan napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Czy w tym konkursie nivea http://www.carref...wygraj-rower-z-nivea
mozna kupić antyperspirant w sztyfcie? Czy mowa tylko o tych w sprayu?

W spreju są tylko większe pojemności, mniejsze to np. kulka. Ale konkurs mało atrakcyjny, paragon wychodzi po ok. 20 zł.

A kulki/sztyfty nie są po ok. 5-7 zł? emotka

Nie, wszystko po 9-10-12 zł za sztukę. Wyświetl w wątku >>
0 0