Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6209322 Napisano: 07.06.2016 13:06:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

chcialam sie zapytac o konkursy RMF, jesli sie wygra u nich, to oni przewaznie dzwonia do laureata czy tylko mailowo informuja?

Zależy od rodzaju nagród i ich ilości. Czasami dzwonią, a jeśli nagród jest dużo, po prostu wysyłają do laureatów bez informowania o wygranej.

mamadwojga napisał(a):

Z listy wygranych puf Lays: Gertruda Reszke-Formela, Rinaldo Sznir,  RenataBarros da Gloria de Oliveira, JOLANTA BOESCHE
Nie chcę się nabijać z nazwisk ale wygląda że rzeczywiście AVANTI wybiera te nzawiska które są ... inne...
Przyznać się kto gra na ciocię Gertrudę i wujka Rinaldo?

A śmialiście się, jak Wam o tym pisałam emotka

Ciekawe, czy wygra też jakiś emigrant z Holandii, niejaki Hooy van Wdoopen emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6209267 Napisano: 07.06.2016 12:07:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
szindy napisał(a):

Patrząc na te wyniki widać jak niektórzy "inspirują się" pracami innych

Widziałam tylko kilka prac, ale najdziwniejsza jest Pani Marty, gdyż należało przesłać zdjęcie, a to jest CHYBA miks cudzych fotografii. Bo jeszcze rozumiem ulepić coś na podstawie własnych zbiorów, ale to zdjęcie zmywarki prawdopodobnie pochodzi z jakiejś strony sklepowej. Jeszcze tylko brakuje, żeby Bosch nagrodził kogoś za fotkę ściągniętą ze strony... Boscha emotka

W ogóle nie przekonują mnie tacy miszczowie pejnta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6209244 Napisano: 07.06.2016 11:34:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
Pomysł z durszlakami bardzo fajny, fotki nawet w miarę, za to tekst okropny - ale z drugiej strony konkurs był drogi i raczej bez opcji "to poślę jedno zgłoszenie ładne, drugie kanciaste, trzecie patetyczne, czwarte na mugola, piąte z błędem, szóste wierszem...". Większość uczestników miała jeden paragon i musiała zaryzykować strzałem w ciemno emotka

Dodam jeszcze, że w niektórych konkursach zgłoszeniem bez błędów się (chyba?) nie da wygrać, przynajmniej tak wynika z moich statystyk. Dlatego zawsze tam przemycam jakiś błąd, chociaż przeważnie nie chcę się kompromitować, więc jedynie stylistyczny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6209063 Napisano: 06.06.2016 23:59:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
kursykon napisał(a):

I zaraz po tym jak wyciągnięta została na fejsie Boscha ta fotka, którą zwycięzca oryginalnie robił dla firmy od słuchawek od razu usunął ją razem z wpisem ze swojej prywatnej strony emotka To dużo mówi. Ciekawie się robi..

Za późno, co raz poszło w świat, nie zniknie... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6209041 Napisano: 06.06.2016 22:42:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
Nie widziałam galerii, ale czy dobrze rozumiem, że konkurs wygrało zdjęcie nieodpowiadające na zadanie konkursowe, za to z dzieckiem w roli głównej? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6208885 Napisano: 06.06.2016 19:51:08 w SZUKAM....
justkra napisał(a):

Zastanawiałam się nad tym, ale istnieje "ryzyko", że na jakiś mogę jeszcze coś trafić. I co wtedy odesłać?emotka

Jeśli w koszulce masz paragony dotyczące tylko 1 osoby, ślij w ciemno wszystkie (ale sobie zrób kserówki/zdjęcia). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6208881 Napisano: 06.06.2016 19:48:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
Grrr, w konkursie "Bella na wiosnę" regulamin wymagał, żeby zgłoszenie miało przynajmniej 250 znaków. No i rukwa mać, nagrodzono krótsze prace emotka

https://www.faceb.../?type=3&theater

Braliście udział? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6208852 Napisano: 06.06.2016 19:19:23 w SZUKAM....
justkra napisał(a):

Szukam porady. Od niedawna gram w konkursach i nie zawsze wiem co zrobić. Mam trafioną premię kibica i nie mam pojęcia, na który paragon. Czy w takim wypadku dzwonić do agencji by dopytać, czy kombinować inaczej?

A nie możesz odesłać wszystkich? W sensie: pula paragonów zawiera zgłoszenia kilku osób? BO najlepiej po prostu odesłać wszystkie paragony. Możesz zadzwonić do organizatora, ale weź pod uwagę, że ich również ta akcja promocyjna kosztuje dużo czasu i jak będziesz im zawracać gitarę, prędko się skończy Twoja dobra passa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6208761 Napisano: 06.06.2016 17:42:06 w Zdjęcia naszych wygranych
Czy któryś z laureatów byłby tak uprzejmy i wstawił tutaj zdjęcie koszulki onetowej? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6208673 Napisano: 06.06.2016 16:41:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

a czy ten konkurs jeszcze trwa - czy sie już skończył?
poproszę o link o tego konkursiku emotka

https://www.e-kon...et.html#.V1WLfTWLSW8 Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6208646 Napisano: 06.06.2016 16:29:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

bandit napisał(a):

witam 
co jest z konkursem 20 lecie onet - cisza nikt na forum nie pisze ko koszulkach ?
tydzień ponad cisza emotka

Przecież w dziale MDW były nawet dzisiaj wpisy o wygranych laptopach ...

Z tymi laptopami trochę mieszają w mejlach, bo do mnie przyszedł już trzeci mejl w sprawie wygranej, a skoro poszło jedno zgłoszenie, to i lapek jeden wygrany emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6208626 Napisano: 06.06.2016 16:15:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
violka88 napisał(a):

czy z  tego konkursu https://carrefour...ujmamie.pl/#laureaci
laureaci już zostali powiadomieni ? czy jest jeszcze nadzieją emotka

Wg regulaminu: mieli czas poinformować laureatów do 03.06.2016. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6208572 Napisano: 06.06.2016 15:14:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
1Hiacynta1 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

https://www.faceb...p;type=3&theater

nasza ulubienica emotka

To taki trochę nasz konkursowy Nikifor....prymitywizm w czystej postaci. Myślę że kiedyś będą o niej na kierunkach reklamy uczyć.  Mnie bardziej od zdjęć porażają teksty konkursowe.

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6208208 Napisano: 06.06.2016 00:44:25 w Czy informują/ informowali?
tereniagno napisał(a):

Czy nadal czekamy za wynikami z Drogerii Natura na Dzień Mamy?"Jaki jest Twój wymarzony prezent na Dzień Matki?"
Czy już były?

Czekamy. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6208043 Napisano: 05.06.2016 18:48:59 w WC - rozmowy o wszystkim
gosposia07 - wiesz, jak się posiedzi trochę w domu, Matrixem wydaje się praca na pełnym etacie, na którą schodzi z dojazdem ok. 9h dziennie i nie można robić tego, na co się ma ochotę. A ochotę można mieć na różne rzeczy, np. na leżenie plackiem pod drzewem albo chodzenie w samej bieliźnie emotka

Nie trzeba wydawać kasy na produkty - o konkursach promocyjnych mówi się tutaj najwięcej, ale to nie znaczy, że tam są najlepsze nagrody albo najłatwiej wygrać. Wszystkie moje najbardziej wartościowe wygrane oprócz jednej... zgarnęłam w konkursach niepromo. Nie jest więc tak, że obligatoryjnie trzeba gromadzić w piwnicy podpaski, colę albo chipsy, to już zależy od woli konkursowicza. My piwa nie kupowaliśmy nigdy, niezależnie od oferowanych nagród.

Również jestem osobą mocno stąpającą po ziemi, co nie wyklucza konkursowania. Posiadam min. wspomniany przez defed fundusz konkursowy oraz fundusz na OC/AC. Wystarczy raz na rok wygrać coś konkretnego i ma się święty spokój, nie trzeba nawet regularnie konkursować.

Ja z kolei podziwiam osoby, które potrafią się sprawnie zorganizować i ogarnąć:
- pracę na pełen etat,
- rodzinę / dzieci,
- dom / gotowanie / sprzątanie / pranie itepe,
- konkursy i to w takim stopniu, że wymiatają.
Mają chyba nadludzkie moce! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6208036 Napisano: 05.06.2016 18:28:13 w Las Vegas Energy Drink
Wiele już widziałam w konkursach, ale nieprzelogowana Justysia powinna dostać wypowiedzenie umowy o pracę bez zachowania terminu wypowiedzenia. W uzasadnieniu można wpisać: "Jest debilką." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6207957 Napisano: 05.06.2016 12:44:06 w Wkurza mnie...
ace napisał(a):

(...) A co do bezpieczeństwa dzieciaków to mam wrażenie że dziś dzieciaki są trzymane w złotych klatkach, na pole wyjść mogą tylko pod bacznym okiem rodziców, jeśłi same to w zasięgu okna, o pójściu do szkoły samemu to w ogóle mowy nie ma (ach jak mnie wkurza jak sąsiedzi zawożą swoje latorośle do szkoły oddalonej niecały kilometr - no ale kogo obchodzi otyłość wśród młodych, brak ruchu, o świeżym pwoietrzu i korkach w Krakowie nie wspominając emotka ) (...)

W ogóle dzieciaki teraz są jakieś takie oderwane od lokalnej społeczności - my chodziliśmy pieszo do szkół położonych (prawie) najbliżej domu i jakoś pokończyliśmy szkoły średnie / studia. Z kim się bawiliśmy? Z dzieciakami mieszkającymi w okolicy, się chodziło do parku albo jeździło na rowerze albo grało w dwa ognie albo skakało w gumę. Teraz nastolatki są dowożone do szkół przez rodziców lub taksówkami, a dzieci mniejsze bawić się chodzą do jakichś dziwnych pomieszczeń w marketach. Wieczorami nie spędzają ze sobą czasu, no bo przecież rodzic nie będzie woził dziecka 15 km, żeby się pobawiło lalkami z koleżanką z klasy, a na osiedlu nikogo nie znają. Nie zawiązują się żadne więzi, nikt się nie bawi z bajtlami sąsiadki, niby dzieci od groma, a każde izolowane przez rodziców. To smutne emotka

Aczkolwiek na plus są min. place zabaw czy boiska, u mnie naprawdę multum dzieciaków spędza tam czas, zawsze mnie ich widok wprawia w dobry humor emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6207677 Napisano: 04.06.2016 00:31:03 w Wkurza mnie...
snowflake napisał(a):

Wersja dla Ciebie:
1. Po co mieć jakieś zwierzę w domu? Potrąci go samochód, otruje sąsiad, zachoruje i odejdzie, trąci paląca się świeczkę i spali mieszkanie/dom, trąci doniczkę na balkonie/parapecie a ta spadnie komuś na głowę, przyniesie pchły lub inne bardziej  zabójcze mikroorganizmy itp., itd.  emotka emotka

Ykhm, nie potrąci, bo nie wychodzi.
Nie otrują go, bo sąsiadów mam fajnych.
Nie strąci świeczki, bo ich nie palę.
Nie strąci doniczek, bo ich nie posiadam.
Nie przyniesie pcheł, bo siedzi w domu.
Ale masz rację: może zachorować i umrzeć, jak każdy z nas, taka jest kolej rzeczy w świecie, dlatego trzeba sobie wzajemnie okazywać miłość / czułość codziennie i żyć na 100% codziennie bez odkładania czegokolwiek "na potem" emotka

Zwierzę mam w ramach naprawiania spapranego świata, długo myślałam nad przygarnięciem kotełka, dla mnie zawsze musi istnieć jakiś logiczny powód do działania, nie wystarcza mi argumentacja typu bo mam taką potrzebę / bo zawsze o tym marzyłam / bo chcę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6207670 Napisano: 04.06.2016 00:01:29 w Wkurza mnie...
snowflake napisał(a):

(...)Kilka przykładów:
1. Po co brać kredyt na mieszkanie? Utrata pracy/pożar, wybuch, ciężka choroba itp.
2. Po co kupować samochód? Wypadek/utrata prawa jazdy, itp.
3. Po co brać ślub? Zdrada/wypadek, ciężka choroba, itp.
4. Po co zakładać firmę? Rosnąca konkurencja/problemy z kontrahentami, pracownikami/bankructwo, itp.
5. Po co iść do pracy? Nerwica/molestowanie/utrata pracy, itp

Hehe, oto cała ja emotka
Nie mam kredytu.
Nie kupiłam samochodu.
Nie wzięłam ślubu.
Nie założyłam firmy.
Nie chodzę do pracy.
Kule, nie dosyć, że jestem konkursowym czubkiem, to chyba jeszcze czubkiem ogólnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6207521 Napisano: 03.06.2016 20:26:01 w Paragony
malutka456 napisał(a):

będę w Biedronce w weekend, paragon na premię kibica 3,48zł/sztuka emotka  mogę zrobic hurtowe zakupy emotka

Odradzam się w to bawić, numer paragonu nie może się powtarzać - może być z tego powodu zwada emotka Wyświetl w wątku >>
0 0