Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18684
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Zależy od rodzaju nagród i ich ilości. Czasami dzwonią, a jeśli nagród jest dużo, po prostu wysyłają do laureatów bez informowania o wygranej.
A śmialiście się, jak Wam o tym pisałam
Ciekawe, czy wygra też jakiś emigrant z Holandii, niejaki Hooy van Wdoopen
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Widziałam tylko kilka prac, ale najdziwniejsza jest Pani Marty, gdyż należało przesłać zdjęcie, a to jest CHYBA miks cudzych fotografii. Bo jeszcze rozumiem ulepić coś na podstawie własnych zbiorów, ale to zdjęcie zmywarki prawdopodobnie pochodzi z jakiejś strony sklepowej. Jeszcze tylko brakuje, żeby Bosch nagrodził kogoś za fotkę ściągniętą ze strony... Boscha
W ogóle nie przekonują mnie tacy miszczowie pejnta
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Dodam jeszcze, że w niektórych konkursach zgłoszeniem bez błędów się (chyba?) nie da wygrać, przynajmniej tak wynika z moich statystyk. Dlatego zawsze tam przemycam jakiś błąd, chociaż przeważnie nie chcę się kompromitować, więc jedynie stylistyczny
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Za późno, co raz poszło w świat, nie zniknie... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Jeśli w koszulce masz paragony dotyczące tylko 1 osoby, ślij w ciemno wszystkie (ale sobie zrób kserówki/zdjęcia). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
https://www.faceb.../?type=3&theater
Braliście udział?
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
A nie możesz odesłać wszystkich? W sensie: pula paragonów zawiera zgłoszenia kilku osób? BO najlepiej po prostu odesłać wszystkie paragony. Możesz zadzwonić do organizatora, ale weź pod uwagę, że ich również ta akcja promocyjna kosztuje dużo czasu i jak będziesz im zawracać gitarę, prędko się skończy Twoja dobra passa
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
https://www.e-kon...et.html#.V1WLfTWLSW8 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Z tymi laptopami trochę mieszają w mejlach, bo do mnie przyszedł już trzeci mejl w sprawie wygranej, a skoro poszło jedno zgłoszenie, to i lapek jeden wygrany
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Wg regulaminu: mieli czas poinformować laureatów do 03.06.2016. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Czekamy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Nie trzeba wydawać kasy na produkty - o konkursach promocyjnych mówi się tutaj najwięcej, ale to nie znaczy, że tam są najlepsze nagrody albo najłatwiej wygrać. Wszystkie moje najbardziej wartościowe wygrane oprócz jednej... zgarnęłam w konkursach niepromo. Nie jest więc tak, że obligatoryjnie trzeba gromadzić w piwnicy podpaski, colę albo chipsy, to już zależy od woli konkursowicza. My piwa nie kupowaliśmy nigdy, niezależnie od oferowanych nagród.
Również jestem osobą mocno stąpającą po ziemi, co nie wyklucza konkursowania. Posiadam min. wspomniany przez defed fundusz konkursowy oraz fundusz na OC/AC. Wystarczy raz na rok wygrać coś konkretnego i ma się święty spokój, nie trzeba nawet regularnie konkursować.
Ja z kolei podziwiam osoby, które potrafią się sprawnie zorganizować i ogarnąć:
- pracę na pełen etat,
- rodzinę / dzieci,
- dom / gotowanie / sprzątanie / pranie itepe,
- konkursy i to w takim stopniu, że wymiatają.
Mają chyba nadludzkie moce!
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
W ogóle dzieciaki teraz są jakieś takie oderwane od lokalnej społeczności - my chodziliśmy pieszo do szkół położonych (prawie) najbliżej domu i jakoś pokończyliśmy szkoły średnie / studia. Z kim się bawiliśmy? Z dzieciakami mieszkającymi w okolicy, się chodziło do parku albo jeździło na rowerze albo grało w dwa ognie albo skakało w gumę. Teraz nastolatki są dowożone do szkół przez rodziców lub taksówkami, a dzieci mniejsze bawić się chodzą do jakichś dziwnych pomieszczeń w marketach. Wieczorami nie spędzają ze sobą czasu, no bo przecież rodzic nie będzie woził dziecka 15 km, żeby się pobawiło lalkami z koleżanką z klasy, a na osiedlu nikogo nie znają. Nie zawiązują się żadne więzi, nikt się nie bawi z bajtlami sąsiadki, niby dzieci od groma, a każde izolowane przez rodziców. To smutne
Aczkolwiek na plus są min. place zabaw czy boiska, u mnie naprawdę multum dzieciaków spędza tam czas, zawsze mnie ich widok wprawia w dobry humor
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Ykhm, nie potrąci, bo nie wychodzi.
Nie otrują go, bo sąsiadów mam fajnych.
Nie strąci świeczki, bo ich nie palę.
Nie strąci doniczek, bo ich nie posiadam.
Nie przyniesie pcheł, bo siedzi w domu.
Ale masz rację: może zachorować i umrzeć, jak każdy z nas, taka jest kolej rzeczy w świecie, dlatego trzeba sobie wzajemnie okazywać miłość / czułość codziennie i żyć na 100% codziennie bez odkładania czegokolwiek "na potem"
Zwierzę mam w ramach naprawiania spapranego świata, długo myślałam nad przygarnięciem kotełka, dla mnie zawsze musi istnieć jakiś logiczny powód do działania, nie wystarcza mi argumentacja typu bo mam taką potrzebę / bo zawsze o tym marzyłam / bo chcę
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Hehe, oto cała ja
Nie mam kredytu.
Nie kupiłam samochodu.
Nie wzięłam ślubu.
Nie założyłam firmy.
Nie chodzę do pracy.
Kule, nie dosyć, że jestem konkursowym czubkiem, to chyba jeszcze czubkiem ogólnie
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Odradzam się w to bawić, numer paragonu nie może się powtarzać - może być z tego powodu zwada