Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18684
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Sprytne!
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Mój facet czeka i ja czekam też. Bardzo niecierpliwie w dodatku, bo się okazało, że NIGDZIE nie sprzedają kolorowego pieprzu w opakowaniu z ręcznym młynkiem, więc na razie muszę miażdżyć kulki w moździerzu i czekam na ten kamisowy młynek, jak na zmiłowanie. Bo oczywiście pieprz w kulkach można kupić wszędzie
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Również tak uważam, dlatego wszystko załatwiłam z samego rana.
Co do testowania: myślę, że większość z nas i tak używała tych produktów, choćby ze względu na regularne konkursy "Troszczymy się..." Zatem można było od razu po zakupie szczerze i zgodnie z prawdą zrecenzować dany wyrób (niekoniecznie dany egzemplarz!) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Zapisałam sobie: "sprawdzać FB, wyniki 06.06. na stronie". Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
A bo u Was to nawet trawa bardziej zielona
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Byłam w hiper z samego rana, nie mieli. Poszłam również po 12 - nadal brak. Widocznie mój sklep słabo zaopatrzony
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Podbijam, są 2 dni po terminie. Czy Cechini zawsze ma taki problem z kalendarzem, czy to jakaś wyjątkowa sytuacja? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Masz rację, już zedytowałam. U nas to trochę inaczej wygląda, bo i tak z każdego gospodarstwa domowego śle tylko 1 osoba, więc u nas dom = osoba; źle sobie zapisałam
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
ZEDYTOWANE!
Max po jednym produkcie dwóch różnych marek na osobę.
Max po jednym produkcie każdej marki na dom.
Każdy produkt na oddzielnym paragonie.
Recenzja 30-120 słów.
Wysyłka poleconym do Thinking Souls.
To tak w skrócie
PS: Są u Was te droższe Gillette? U mnie jedynie za max ok. 34 zł, tych najdroższych nie było wcale. Nikt ich nie wykupił, po prostu brak w ofercie. Trochę bez sensu, w końcu każdy chce przetestować coś najnaj, a nie płyn do naczyń za 3 zeta
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Toć to nielegalne!
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
A bo wiesz, ja to kilkadziesiąt podejść robię zanim uznam, że w miarę zdjęcie wyszło, więc zawsze jakieś foty mam w zapasie
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Może im się nie rzuciło w oczy, bo przeważnie nagradzają zdjęcia na jedno kopyto?
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Na stronie Hebe jest inny regulamin -> tam każą wpisać nr paragonu w zgłoszenie
Zapewne poinformowano wszystkich laureatów, tylko np. są w pracy i przez to nie odesłali jeszcze stosownych dokumentów do organizatora. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Z mojego C4 drukuje się na samym dole nr transakcji - zwykle to właśnie kryje się pod określeniem "nr systemowy", ale kto wie, co miał na myśli organizator? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Gratulacje, ja bym się chyba nie nauczyła, prędzej z głodu bym padła. No, ewentualnie ze spaghetti mogłabym sobie poradzić
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Tak, przed chwilą przyszedł sms o nadaniu młynka
joan
Postów 18684
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Nie ma to, jak przegrać zakład z kumplami