Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6201255 Napisano: 24.05.2016 09:03:33 w Czy informują/ informowali?
sylzab2294 napisał(a):

becia1973 napisał(a):

czy dostał ktokolwiek informację  z konkursu zimowego sms magazynu wesele   

http://www.magazy...ia-ponad-300-nagrod/

do 23 maja mieli czas na poinformowanie

podbijam...

Oni chyba całkowicie zapomnieli o tym konkursie emotka
Jak zwykle: dopóki ktoś nie zagai w tej sprawie na FB, nic się nie ruszy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6200987 Napisano: 23.05.2016 15:25:11 w Wkurza mnie...
bezaczek7 napisał(a):

Że natura wymyśliła coś takiego, jak szerszenie. Do czego to potrzebne? Ma to jakieś ważne zadanie w przyrodzie? Jeden mały już ugryzł niespełna dwuletniego synka jakiś czas temu, chodził sobie po podłodze w domu emotka  Teraz pięciocentymetrowy lata przed drzwiami do domu. A kysz, maszkaro!

Warto sprawdzić okolice dachu i parapetów, możesz np. poobserwować dom z zewnątrz przez lornetkę. Gniazda szerszeni usuwają min. strażacy. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6200716 Napisano: 22.05.2016 20:39:53 w Dyskusje o wynikach konkursu
Nie brałam udziału w konku Cosmopolitan, ale "uwielbiam" tego typu wyniki emotka Oto niektórzy laureaci:

Alka Robalka
Marcin Todi Huflejt
Justyna Justus
Kasia Katarzyna
Agnieszka Za
Emily Angel
Gra Cetka
Aga Wuu
Jar Ecki

Brakuje tylko: Gargamela, Starej Fuzekli i Śmier Dziela emotka

PS: Zaznaczam, że mam prawo wpisać sobie tutaj wszelkie fikcyjne postacie, bo nie naruszam tym samych niczyich dóbr osobistych. Takowych nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6200554 Napisano: 21.05.2016 20:51:52 w Pomocy!!!!
Mnie się wydaje, że rysunek jest ważny, bo są różne rodzaje trapezów. I wtedy wysokość albo = jeden z boków, albo po prostu opada między ramionami na podstawę. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6200552 Napisano: 21.05.2016 20:45:51 w Pomocy!!!!
kachna1111 napisał(a):

pomoże mi ktoś zrobić to zadanie

wysokość trapezu wynosi 12 cm, dłuższa przekątna ma długość 15 cm a pole 150. oblicz długość drugiej przekątnej

to 1 gimnazjum i nie znają twierdzenia Pitagorasa

Spróbuj znaleźć w necie trapez o podobnym kształcie i wkleić tutaj, bo przecież trapez może różnie wyglądać (jak głowa ptaka albo jak dach domu). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6200515 Napisano: 21.05.2016 18:19:58 w Zdjęcia naszych wygranych
mdepfs - ładny, jak z jakiegoś teledysku emotka

luko922 - zapodaj kilka słów/wspomnień z wycieczki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6199737 Napisano: 19.05.2016 19:38:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mczarna napisał(a):

I po co było tyle słać?:P  (...)

A bo wiesz: produkty po 40 groszy/paragon, to się człowiek rozpędził emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6199694 Napisano: 19.05.2016 18:35:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Mysia napisał(a):

joan napisał(a):

Candy King emotka 0/19 emotka

0/1 emotka bidulka emotka emotka

Hehe, biedna byłabym, gdybym te cuksy zeżarła emotka Brak jakiejkolwiek nagrody to właśnie kar(m)a za brak mojej sympatii do produktów Candy King emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6199691 Napisano: 19.05.2016 18:32:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

No opłaca się ten konkurs, biorę wszystkie. emotka

W zamyśle chyba chodziło o to, że jeden laureat może wybrać dowolne produkty z każdej grupy, czyli np. Krem na dzień nawilżający ALE inny laureat może mieć inne potrzeby i wybrać Krem na dzień przeciwzmarszczkowy itede. Czyli że nie narzucają Ci konkretnego kosmetyku, możesz wybrać swój ulubiony, byle Nivea emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6199679 Napisano: 19.05.2016 18:25:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Candy King emotka 0/19 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6199400 Napisano: 19.05.2016 13:30:22 w Smolar
loteryjny napisał(a):

no agencje zyja z konkursowiczow, natomiast sponsorom zalezy na mugolach w liczbie mnogiej aby kupili dany produkt, wyprobowali go i polubili dana markę.

No ale ja tak właśnie robię -> jeśli produkt zakupiony na konkurs okazuje się dobry, kupuję tylko ten i jestem mu wierna. I gdybym pospacerowała po mieszkaniu, znalazłabym sporo produktów na potwierdzenie powyższego. Natomiast jeśli produkt to g* w papierku, żadna promocja mu nie pomoże i niech się producent nie spodziewa umiłowania nawet ze strony mugoli emotka

A jeśli chodzi o:
loteryjny napisał(a):

Sami sobie podcinacie gałąź na której siedzicie

to z pewnością podcinaniem gałęzi jest publiczne oświadczanie, że się wysyła ten sam paragon z X starterów. Pozwolę sobie Ciebie zacytować: "10 paragonow 15 razy". Ale spoko, pisz tak dalej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6199253 Napisano: 19.05.2016 09:05:26 w Smolar
kadett33 napisał(a):

no mogli każdego dnia czytać z poprzedniego dnia, więc w poniedziałek musieli tylko przeczytać z weekendu.

Mogli, ale tak się składa, że im bliżej końca konkursu, tym więcej zgłoszeń ludzie ślą, a ostatniego dnia jest już prawdziwy armageddon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6199184 Napisano: 18.05.2016 22:31:51 w Wkurza mnie...
aurorcia napisał(a):

Dzięki dziewczyny za rady! Ale nie odpuszczę, nie będzie mnie nikt straszył (podobno będę się za siebie obracała, ale ja całe życie się obracam na wszelki wypadek emotka )zwłaszcza, że wszystko zgodne z opisem, a teraz słyszę, że za stówę więcej kupiłby lepszy, masakra a wcześniej wydzwaniał kilka razy dziennie i truł d... czy już wysłany itd. a zapłacone wcześniej przez PayU, bo ja za pobraniem  nie wysyłam odkąd $Logis nie zwrócił mi pobrania (2 lata temu)emotka

Phi, to nic w porównaniu z przerażającą treścią spamu, który Ci wpada na fony konkursowe emotka

Spokojna bądź, nie daj się. Możesz nawet telefonu nie odbierać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6199176 Napisano: 18.05.2016 22:16:37 w Zdjęcia naszych wygranych
darog napisał(a):

(...) sponsor powinien dać nagrodę jak w cenach hurtowych.. (...)

Liczy się wartość rynkowa, a nie cena w sklepie czy hurtowni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6199172 Napisano: 18.05.2016 22:09:45 w Wkurza mnie...
aurorcia napisał(a):

Pije piwo,chociaz mialam isc juz spacemotka juz 3 razy dzwonil,ze jednak mi go odesle,bo corka powiedziala,ze go nie chce,a ja jestem cwaniara podobno emotka

Ja miałam w tym roku (i po raz pierwszy w życiu) taką jazdę z przedmiotem sprzedanym wysyłkowo, że teraz taki układ w ogóle mnie nie interesuje emotka Ludzie to poyebani naciągacze i oszukują w sposób, którego nie jesteśmy w stanie pojąć. Nie poddawaj się, pewnie czekają, aż wyskoczysz z hasłem "To zwrócę Państwu część zapłaconej kwoty, tylko proszę nie odsyłać roweru, błagam!" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6198763 Napisano: 18.05.2016 12:04:31 w Kaufland konkursy
mia napisał(a):

Ashedalka napisał(a):

A ten konkurs krzyżówkowy w gazetce Kaufland co były te bony po 200zł i paczki produktów to już był rozstrzygnięty? Bo chyba mnie coś ominęło...

Prawdopodobnie tak, niestety. Z reguły z krzyżówek kauflandowych bardzo szybko informują.

Eee, niekoniecznie, czasami opóźnienie mają. Tym razem większe nagrody dali, to i zgłoszeń więcej było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6198732 Napisano: 18.05.2016 11:17:08 w Wkurza mnie...
moniazr napisał(a):

(...) może da się namówić na 2 dni dla rodzinki emotka

Trzymam za to kciuki! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6198718 Napisano: 18.05.2016 11:04:19 w Wkurza mnie...
pamal73 napisał(a):

Joan - jest mi po prostu przykro, że nie mogę zapewnić córce tego co mają inni. No a co do nastolatków no cóż ja też nie miałam, czasy się zmieniły. Kiedyś w sklepach nie było a kasa była, teraz cóż że półki pełne jak nas nie stać. 

Wiadomo, bo jesteś mamą i chcesz, żeby córka była szczęśliwa. Ale szczęście nie zależy od tego, czy się ma nowe ciuchy albo trendy telefon. I sama ta świadomość jest ważniejsza dla człowieka, niż te całe 500+.

Za mojej młodości w sklepach było wszystko emotka Tylko nie było takiego konsumpcjonizmu, jak teraz. W centrach handlowych nastolatki spędzają mnóstwo czasu i wydają po kilka tysięcy złotych na reklamowane w mediach kurtki, buty itepe. W tym samym czasie ich rodzice zapier*, jak Chińczyk na polu ryżowym, żeby tylko przypadkiem ich dziecko nie poczuło się gorsze od rówieśników. Gdzieś się chyba ludzkość w tym nadmiarze dóbr zagubiła... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6198700 Napisano: 18.05.2016 10:47:36 w Wkurza mnie...
moniazr - a w jakim wieku masz dzieci? Pociągiem nie dacie rady podjechać? My - jak dotąd - zawsze nad morze jeździliśmy pociągami i było ok.

pamal73 - trudno mi zrozumieć Twoją sytuację. Nigdy nie dostałam od rodziców grosza kieszonkowego, ale nie robiłam scen, że inne dzieci to mają lepiej albo dlaczego ja. Bo dziecko nie ma na markowe ciuchy, nowy telefon czy prawko? To są "problemy" współczesnych nastolatków? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6198684 Napisano: 18.05.2016 10:14:50 w Paragony
pioge7 napisał(a):

Kupie paragon leclerc najlepiej ze sklepu Tychy... Jeśli nie to Sosnowiec, Chorzów lub Katowice... Oczywiście ze sklepów biorących udział w konkursie emotka  

Nie wiem po co Ci paragon, bo tu nawet lokalsom ciężko wygrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0