Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6194654 Napisano: 10.05.2016 20:37:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

joan...jeśli ona czyta i jest na TYM forum..to te wpisy z fb już usunęła...zaraz po pierwszym TU komentarzu..

Fejkowe profile nie dbają o to co i gdzie zamieszczają, bo nie liczą się z nikim i z niczym, anonimowość gwarantuje popuszczenie cugli emotka To jak napisanie na murzę sprejem "Chudy z klasy IIb jest głupek." Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194640 Napisano: 10.05.2016 20:23:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

joan...Forum o konkursach jest z 20 w necie...Nie widzę w tej treści iż to forum e-konkursy... Kobieta nie zdzierżyła, napisała, a ilu TU jest takich, co mają 3 konta? jedno do szukania paragonów, inne , etc... Też zgłaszasz do administratora? Nadgorliwośc nie jest Ok.. A jak sprawdzasz prawdziwość profila na fb?? Bądź konsekwentna! Z pewnością wśród swoich znajomych tez masz inicjały typu obywatel "Pe Be". Mi by nie przeszkadzało, gdyby nawet ktoś na fejsbuku napisał: cenzura ryża... Wolność słowa ludki..

Masz rację, odruchowo pomyślałam o nas - bo na inne fora nie wchodzę emotka Tu się przyznaję do błędu myślowego.

Ilu tu jest głupków, pytasz? Myślę, że standardowa ilość, średnia społeczna emotka Niby jak Twoim zdaniem miałabym szukać mnogości ich wcieleń i po co? Zgłaszam adminom tylko posty niezgodne z regulaminem strony, na której są zamieszczone. Czyli spam klikowy, niebezpieczne linki, podejrzane wpisy, bełkot nie na temat - to wystarczy.

Dobrze, ze sobie ręki uciąć nie dałeś, bo akurat wszyscy moi znajomi na FB mają prawidłowe imiona i nazwiska. Co więcej, jeśli ktoś ze znajomych ma fikcyjne dane, nie potwierdziłam jego zaproszenia. Właśnie w tej Twojej koncepcji "wolności słowa" tkwi szkopuł - osoby z fikcyjnymi danymi często stosują ową wolność na FB w postaci agresji słownej i atakują innych ludzi. Fejsbuczowy regulamin mówi jasno: jako realna osoba imię i nazwisko masz mieć prawdziwe. Jak komuś taki układ nie pasuje, może sobie stworzyć profil fikcyjnego bohatera o nazwie Miki Małs. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194616 Napisano: 10.05.2016 19:46:04 w SZUKAM....
constanza napisał(a):

Szukam kogoś z nad morza lub znającego okolice Ustki. Potrzebuje sie dostać do Ustki, pociągu z Warszawy brak emotka  moze są jakies lokalne ze Supska czy z jakiegoś innego okolicznego miasta?bo juz nie wiem czy faktycznie nic tam nie jeździ czy ja nie umiem znaleźć. Jak nie to pozostaje autobus tylko pytanie skąd ze Slupska czy są moze jakies lepiej skomunikowane z Ustka miejscowości?

Rzeczywiście dziwna sprawa, jakby zniknął dworzec PKP w Ustce. Pociągi na pewno tam jeździły, dziwna sytuacja, że system teraz nic nie wyszukuje... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194607 Napisano: 10.05.2016 19:29:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

haha ja tylko jeden paragon, to co robimy "zapas na cały rok" i podsyłamy tej niezadowolonej Pani? emotka tylko jak ją znaleźć przecież na pewno nie ma jej na tym forum emotka pewnie się przez przypadek o nim dowiedziała, tak samo jak o wysyłanych filmach i zdjęciach przez niektórych kombinatorów emotka aaa nie no przecież ma profil na fb, taki prawdziwy.. 

Widziałam skład tych cuksów, chyba pracował nad nim mgr chemii emotka Nadadzą się idealnie dla tej pani jako "prezent" emotka

shell - otóż to. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194601 Napisano: 10.05.2016 19:23:54 w SZUKAM....
tereniagno napisał(a):

Kto wie jak zablokować natrętny numer,który wydzwania na każdym telefonie non stop,oczywiście naciągacze,niczym wróżbita Maciej.Wydzwaniają z nagraniem nawet późno wieczorememotka Najpierw przychodzi sms,a potem dzwonią emotka Kiedyś ktoś mi napisał,ale nie mogę teraz tego poszukaćemotka

Ciężka sprawa z nimi, bo czasami nawet nie wiesz, że bierzesz udział w konkursie, którego są częścią. A jeśli ich zablokujesz, możesz nie dostać info o wygranej.

Ja się z tymi ciu* jakoś nauczyłam zyć, od czasu do czasu gram i właściwie zawsze wygrywam - taka nagroda za przyjęcie spamowania na klatę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194595 Napisano: 10.05.2016 19:10:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier - jak komu żal, zapraszam do mnie na cuksy Candy King, których jeść nie będę. A trochę ich nakupiłam, na każdy paragon po dwie kulki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194592 Napisano: 10.05.2016 19:08:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shell napisał(a):

joan napisał(a):

shell napisał(a):

Jest lista zwyciezcow Lindor? Poproszę link.

Nie wiem, czy w ogóle będzie. Nigdy nie widziałam listy laureatów u Jeta.

Bo piszecie o jakis nazwiskach i jakis wypowiedziach na FB a ha tego nie widze. 

Po lewej, "posty gości". Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194589 Napisano: 10.05.2016 19:06:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mysz-s napisał(a):

dajcie proszę link bo nie potrafie sobie znalesc emotka

Poszukaj na FB profil Lindt, a potem komentarze z boku po lewej. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194586 Napisano: 10.05.2016 19:03:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shell napisał(a):

Jest lista zwyciezcow Lindor? Poproszę link.

Nie wiem, czy w ogóle będzie. Nigdy nie widziałam listy laureatów u Jeta. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194577 Napisano: 10.05.2016 18:58:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

joan napisał(a):

marzenier napisał(a):

(...) Tymczasem na fc na profilu lindor komuś się ulało emotka (...)

Widziałam. Szkoda, że to również konkursowiczka, co widać w profilu. Ale że profil niezgodny z regulaminem FB, nie omieszkałam tego zgłosić emotka

Nie wierze w to co czytam.. Taa... bo profile osób biorących udział w konkursach-również tu zalogowanych są zawsze prawdziwe i zgodne z regulaminem fb.... Zgłaszac wszystkich.. po kolei.. Nagrode zabrała "konkursowiczka" ? Nie podoba mi się taki system "zemsty"

To nie jest żadna "zemsta".

W mojej prywatnej opinii siedzenie tutaj na forum & korzystanie z bazy & korzystanie z porad na forum, a potem robienie dymu sponsorowi na profilu, jest żenujące. Cytuję: "Seszele. Konkurs. Czy wygra kiedyś normalny człowiek-nie "konkursowicz" który jeździ 5x w roku na SPA i wygrane wycieczki?? (...)" oraz "ludzie dostali maile po 17:00 "stali konkursowicze" chwalą się na forum konkursowym.."
WiochaPeeL.

Co do zgłaszania profili, pisałam już o tym na forum; zgłaszam każdego, kto mi się nawinie. Bez osobistych wycieczek. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194560 Napisano: 10.05.2016 18:34:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

@marzenier może jakiś konkurs się szykuje ze stoperanem to będą 2 pieczenie na jednym ogniu emotka

Jak ma być pieczeń, koniecznie zagraj o grilla w Żabce! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194550 Napisano: 10.05.2016 18:26:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

(...) Tymczasem na fc na profilu lindor komuś się ulało emotka (...)

Widziałam. Szkoda, że to również konkursowiczka, co widać w profilu. Ale że profil niezgodny z regulaminem FB, nie omieszkałam tego zgłosić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194548 Napisano: 10.05.2016 18:23:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Jezu, serio nie mam nawet pralinek? emotka  Czas odpuścić sobie konkursy ewidentnie! 

Się tylko zastanawiam, czy lista laureatów tego konkursu byłaby taka sama, gdyby w zgłoszeniu nie podawało się: imienia, nazwiska i miasta zamieszkania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194295 Napisano: 10.05.2016 12:16:58 w Czy informują/ informowali?
assal napisał(a):

Czemu ja myślałam, że to Mazury?
I nie zagrałam? emotka

Przesilenie wiosenne Cię dopadło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194289 Napisano: 10.05.2016 12:06:11 w Czy informują/ informowali?
marzanna napisał(a):

To spa w Serocku to nie zadoopie, lecz luksusowy obiekt pod Warszawą, ale faktycznie - z uwagi na lokalizację ta nagroda ucieszy tylko Warszawiaków..... Mnie wybitnie pasuje ta nagroda, więc jak nie wygram, to chętnie przyjmę emotka

Luksus luksusem, ale jechać trzeba autem, a za benzynę nikt laureatom nie zwróci. Sprawdzałam kiedyś, ile bym tam jechała pociągiem -> ok. 9h. A pobyt jednonocny, więc cały kokosowy wypoczynek przy takich podróżach by szlag trafił. Również uważam, że to nagroda typowo dla mieszkańców Warszawy i okolic, taki "nieoficjalnie lokalny" konkurs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194228 Napisano: 10.05.2016 10:53:53 w Czy informują/ informowali?
marzenier napisał(a):

Ale na Seszele tez Ci termin narzucają chyba,a jak Ci nie pasuje to dupsko ...

Akurat przy Seszelach jest zapis "maj-wrzesień 2016", więc laureat da radę coś wykombinować.

Ten weekend majowy w SPA to jest poroniony pomysł i tyle emotka Bo nie wiem, komu oni chcą zrobić dobrze: laureatom, czy hotelowi? emotka Powinni zamiast tego rozdać bony Sodexo Pass, dzięki którym laureat mógłby wyjechać z kim chciałby, gdzie chciałby i kiedy chciałby.

Ale wiadomo: wszystko regulamin precyzyjnie ustala, na co się uczestnik godzi. Narzekać możemy pod nosem jedynie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194209 Napisano: 10.05.2016 10:33:44 w Czy informują/ informowali?
donia7 napisał(a):

No właśnie z któregoś Bic'a najpierw dzwonili z główną a po kilku godzinach poszły eski z dodatkowymi- o ile mnie pamięć nie myli emotka

Na pewno nie z tego konka, gdzie ja główną wygrałam emotka

cudaczek121 - te nagrody są niepoważne, niestety. Pobyt w SPA dla 1 osoby, w środku jakiegoś zadoopia, z narzuconym terminem. Cuksy kokosowe niedobre wielce, idealne tylko dla kogoś, kto chce definitywnie zakończyć swoją przygodę ze słodyczami. Jedynie Seszele są ok, ale cóż... tylko jedne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194185 Napisano: 10.05.2016 10:13:39 w Czy informują/ informowali?
donia7 napisał(a):

Seszele z Lindor już przyznane?emotka

Oni informują wszystkich laureatów jednocześnie, zatem ciągle jest szansa na Seszele emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194051 Napisano: 09.05.2016 22:18:40 w Zdjęcia naszych wygranych
giulietta napisał(a):

emotka  dokładnie, to nie moda... to psychika... ja akurat lubię bransoletki i inną taką biżu, ale mam jej całe pudelka i już zwyczajnie jak jest taka do wygrania to o nią nie gram emotka   to taka ukryta promocja...

Ja również nie gram, sentymentalna jestem - bransoletki mam tylko 2 (srebrne): jedną pożegnalną od szefa i drugą po zmarłej cioci. To jest jakaś historia, jakieś wspomnienia, jakieś emocje emotka

PS: Nie macie wrażenia, że w dzisiejszych czasach część "trendy nagród" to zwykłe g* zawinięte w papierek marketingu? emotka

tadziuuu - fajowy zegarek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194043 Napisano: 09.05.2016 22:08:06 w Zdjęcia naszych wygranych
Mnie pasuje, że ludzie łykają ten modowy/trendowy szyt, bo dzięki temu (wbrew wszelkiej logice) bez problemu można sprzedać te wszystkie cenzurafony i rejbany i tandetne bransoletki też emotka Wyświetl w wątku >>
0 0