Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6842566 Napisano: 04.02.2022 16:29:34 w Zapowiedzi konkursów
mandarynka16 napisał(a):

Od 7 lutego Biedronka, loteria, do wygrania kasa na dom. Takiej loterii to w mojej krótkiej konkursowej karierze jeszcze nie widziałam emotka

Się nie drocz ino napisz, co mniej więcej trzeba zrobić, czy już makietę z ryżu od Morawieckiego lepić, czy może łąki kwietne biedronkom siać, nie zostawiaj nas proszę na weekend w takiej niepewności emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6842200 Napisano: 02.02.2022 21:15:08 w Avanti
paula9891 napisał(a):

Mam pytanie do wygrywających. Skupiacie się na nietypowym pomyśle na odpowiedź, czy kreatywnym wykonaniu?Już nie wiem o co im chodzi 🤨

Moja metoda jest całkiem prosta: każde zgłoszenie jest mocno inne od pozostałych; wysyłam w różne dni i liczę, że coś wpadnie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6842168 Napisano: 02.02.2022 18:57:20 w Zapowiedzi konkursów
lucya napisał(a):

Lidl od jutra:https://yummity.eu/promocja/

Fajne produkty, bez sensu nagrody... w razie czego, mogę się umówić z którymś ze znajomych na wymianę paragonową.  Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6842120 Napisano: 02.02.2022 16:02:00 w Avanti
andii napisał(a):

czekamemotka

I jeszcze w kontekście wypłaty pamiętajmy o "Wy mi nie chcecie przelewu zrobić?! Proszę Pani, ja mam DZIESIĘĆ agencji reklamowych na Wasze miejsce!" emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6842111 Napisano: 02.02.2022 15:56:32 w Avanti
andii napisał(a):

Jest takie przysłowie.... emotka   że w piątek się pracy nie zaczynaemotka

Nie znam tego, ale zaraz poszukam i jak mi coś nie spasuje, popiszę się znajomością przysłów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6842108 Napisano: 02.02.2022 15:50:16 w Avanti
I nic. W dodatku mamy Dzień Pozytywnego Myślenia, więc nawet nie bardzo mogę się wkurzać emotka Se myślę, że gdybym dziś wygrała najmnóstwiej pijendzy u Avanti, jutro nie chciałoby mi się odesłać podpisanej umowy o pracę, a przecież w piątek pierwszy dzień roboty emotka Czyli wygram dopiero w następnym etapie Cheetos, thank you from the mountain, Lidka! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6842096 Napisano: 02.02.2022 15:27:18 w Avanti
monisss napisał(a):

wykrakałaś emotka  hehe  

Niestety nie przełożyło się to na wygraną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6842081 Napisano: 02.02.2022 14:44:35 w Avanti
deva napisał(a):

Rozwiązali Star to może cheetos dziś nie będzie...

Będzie Cheetos, bo i tak mam w planach jutro rano iść na pocztę. Takżeten. Wyświetl w wątku >>

joan

#6841815 Napisano: 01.02.2022 15:49:26 w Smolar
edziula napisał(a):

Czy jak są napisane znaki pisarskie u Smolara  czy w zgłoszeniu używacie polskich liter?

Nigdy nie używam polskich liter w smsach, a jedynie w zgłoszeniach wysyłanych przez formularze na stronach; niezależnie od organizatora emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6840906 Napisano: 27.01.2022 19:47:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

Joan - myślisz , że pani menadżer Lidla czy Biedronki pojmie o co chodzi emotka

Trudno powiedzieć, ale można zawsze gdzieś wtrącić słowo "kontrola" emotka Konkursowicz to twórczy człek emotka Mnie za kontrolera biorą babki w Żabkach, gdy biorę zakupy na dwa paragony - serio, są całe blade i głos im drży, a to tylko niewinna joan z konków przecież emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6840821 Napisano: 27.01.2022 14:27:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

Nie mają obowiązku dać pieczątki...? Aż tak to mi nikt nie powiedział, ale jak mają jakieś "ale", to im mówię, że mają potwierdzić prawdę, a nie nieprawdę i zawsze jakoś daje radę. Nigdy nie tłumaczę, że na konkurs- można pofantazjować, wystarczy ruszyć głową. "Najlepsza" jest jedna z kierowniczek kasjerek w C4- ona potrafi zwołać "konsylium" i debatować, chyba po to, by na monitoringu się nagrało, że sama decyzji nie podejmowała. Z rok temu w akcji bonami za zabawki też stwierdziła, że mam rację, tylko oni tak maja mówić Klientom, bo dyrektor tak kazał (tylko, że dyrektor w ograniczony sposób interpretował regulamin), na moje pytanie, czy inni Klienci się nie "rzucają" odparła, że tak im mówią i "sobie idą", ale pan jest inteligentny emotka - rozbawiło mnie to.

Myślę, że można także wspomnieć o tym, iż przedmiot sprzedaży powinien zostać na dokumencie sprzedaży opisany w sposób jednoznaczny i wyczerpujący. To wynika z przepisów prawa, można odszukać odpowiednie zapisy przed wizytą w sklepie. Zatem "słodycze" czy "chrupki solone" to opisy niespełniające wymogów prawa emotka Mnie się przydarzył na paragonie opis "szczotka" - i nie wiadomo, czy do zębów, czy do d*. A szczotka miała być do sprzątania, marki York emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6840780 Napisano: 27.01.2022 12:51:21 w SZUKAM....
pikawka napisał(a):

No wlasnie szwagierka mnie tak namawia. Ooo i to jest dla mnie priorytet, ze jedna reką można obslugiwac. 
Ale początki ciężkie mówisz?  emotka

Mój smartfon ma kilka lat, a też można go obsługiwać jedną ręką - jest taka funkcja. Honor 9 Lite.

Mój facet ma starszy model ajfona, bajerancko mały egzemplarz. Niestety, ciężko się robi z aplikacjami, np. niedawno mu się pojawiło info, żeby odinstalował aplikację Play24, bo jest dostępna nowa wersja. Odinstalował. Nowa wersja okazała się zbyt nowa na jego telefon i teraz w ogóle żadna odsłona Play24 u niego nie występuje, bo starej już się nie da zainstalować z powrotem, nawet się w tej sprawie kontaktował z Play emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6840703 Napisano: 27.01.2022 08:35:04 w Avanti
montezuma napisał(a):

joan napisał(a):

...przy psich bąkach nawet drogi oczyszczacz powietrza wymięka emotka

zmień karmę emotka  

Bym zmieniła, ale przecież to nie mój pies  emotka   Oczyszczacz powietrza został zakupiony, żeby walczyć z dymem papierosowym, niestety przy psich pierdkach wymięka. I co zrobisz, jak nic nie zrobisz? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6840654 Napisano: 26.01.2022 20:57:43 w Avanti
rooney napisał(a):

Na różne osoby? emotka  Chyba muszę się poddać i przy tym konkursie zaangażować jakichś bliskich, bo jak komisja widzi moje nazwisko to zastanawiają się pewnie, gdzie ona te 3 paczki Cheetosów tygodniowo pomieści 

Taki skrót myślowy - oczywiście, że chodzi o ekipę; jedna nagroda u mnie, druga u osoby, co ją wygrała. I ona od razu powiedziała, że wyda to na żarcie dla swojego psa. No wzruszyłam się tak jakoś odruchowo, a kufa pies nawet nie wie, ile żarcia wypaśnego dostanie za tę stówkę, ma to głęboko w swojej puszczającej śmierdzące bąki poopie emotka W ogóle to Wam przy tej okazji powiem, że przy psich bąkach nawet drogi oczyszczacz powietrza wymięka emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6840635 Napisano: 26.01.2022 20:00:24 w Avanti
deva napisał(a):

Stówek też nie za dużo 🙄

U mnie 2/3 za różne zgłoszenia z różnych dni, czyli zasada jest taka, że... nie ma zasad emotka Zresztą przy "podwójnym" Lay's już to zakumałam licznych porażek doznając emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6840538 Napisano: 26.01.2022 14:37:50 w Avanti
zezowaty_kot napisał(a):

W sumie to Avanti sponsoruje terroryzm kulinarny, zmuszając nas do masowego trucia się chipsami emotka

Kto je, ten je emotka

ktosiek1 napisał(a):

(...) A potem  pytanie ze jeżeli masz 16 lat i potwierdzisz to możesz zapisać się na newsletter. I jest "potwierdzam" lub "nie potwierdzam". ja tam nic nie klikam i zastanawiam się czy tak naprawdę moje zgłoszenia są brane pod uwagę, (...)

Nie trzeba w to klikać -> wygrałam stówkę olewając ten punkt.
Po prostu klikam w banner "dodaj kolejny kod" i gra rozpoczyna się od nowa. Wyświetl w wątku >>

joan

#6840529 Napisano: 26.01.2022 14:29:05 w Avanti
monisss napisał(a):

ale abstrahując o kwot ect co ma skarbówka do nagród? przecież podatki są od nich odprowadzane? 

Coś się komuś pomyliło.

Nagrodami mogą się urzędnicy zainteresować w kontekście coś tam przeciwdziałanie finansowania terroryzmu. Dlatego DUŻE operacje bankowe są sprawdzane. Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

joan

#6840282 Napisano: 25.01.2022 17:10:33 w Avanti
incendio12 napisał(a):

Widzieliście nowy konkurs Avanti w C4 (zaczyna się za tydzień) ? Zaszaleli z nagrodami, nie powiem... emotka

Mnie się podoba. Myślami już jestem przy wakacjach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6840174 Napisano: 25.01.2022 14:22:16 w Avanti
masza napisał(a):

Już ze wzgl. na avatary Avanti powinno nas nagrodzić  emotka

To jest konek o zwierzakach -> niechaj zatem i mnie ze względu na aparycję nagrodzą emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6839952 Napisano: 24.01.2022 20:32:30 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

Ale czy to jest poważne pytanie, czy prowokacja? emotka

Poważne - ale skoro wątpisz, to jednak sporo prowokacji musiałam zapodać w swoim konkursowym życiu emotka
mia napisał(a):

1. Nie musisz, ale dedykowane przeglądarki do korzystania z MS Teams (bez aplikacji) to Microsoft Edge lub Google Chrome.
2. Wystarczy.

Dzięki za odpowiedź, ruszyłam na pełnym gazie do świata języków obcych i wierzaj mi, że już nie kumam, co czytam w języku polskim. Dobrze, że od jakiegoś czasu mam przymusową pobudkę o 04:45, zdążę się rano pozbierać przed tą rozmową online. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0