Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6097949 Napisano: 21.10.2015 11:43:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

Niestety ich nie znam więc nie przekaże im może się pomyliła nie wiem  . Sama w tym konkursie nie brałam udziału idąc Twoim tropem myślenia to tego faceta z agencji Wedel to powinni wywalić z pracy bo źle napisał  nazwę Wedel może tam zadzwonisz z donosem ,ze źle napisał nazwę która czyta tysiące ludzi .

Nigdy w życiu nie dzwoniłam z donosem, nie będę robiła wyjątku dla jakiegoś czekoladowego pomyleńca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6097930 Napisano: 21.10.2015 11:30:56 w Wkurza mnie...
koper napisał(a):

No dobra, tylko po co chwalić się wygraną z takiego konkursu?  emotka
Jak mi Pan z mojego ulubionego warzywniaka da gratis pęczek koperku, to zachowuję tę informację dla siebie  emotka  

Jestem tego samego zdania. W moim mieście działa silna ekipa konkursowa. Co niby miałoby oznaczać, gdybym np. napisała w Mdw "Skuter z lokalnego"? Dla ogółu konkursowiczów byłoby to bez znaczenia, ale dla lokalsów byłaby to wiadomość typu "Hej niekumaci cioole z sąsiedztwa, był taki konkurs, o którym nie wiedzieliście i wygrałam skuter, możecie mi skoczyć na pukel." Jakoś nie w moim stylu taki lans.

BTW: przypominam, że można konkurs bez regulaminu wrzucić do wątków typu WC albo Teraz emotka
Wychodzę z założenia, że konkursów spoza forum na forum się nie omawia.
A u warzywniaka ostatnio dostałam gratis krówki polityczne, tzn. cuksy reklamujące konkretnego polityka. Ale zapowiedzieliśmy z Moim, że i tak nie poprzemy człowieka, który głosował za ubojem rytualnym krów(ek) właśnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6097925 Napisano: 21.10.2015 11:20:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

co wy robicie a może ta osoba po pierwsze ze ma komputera po drugie nie uczyła się angielskiego przypominam ze kilkadziesiąt lat wstecz nie było angielskiego w szkole tylko rosyjski może była na zakupach w Biedronce zobaczyła ulotkę wysłała tak jak słyszała    ta nazwę i co a wy prawie tu lincz na niej robicie czy naprawdę nie macie co robić tylko tysiące haseł czytać. Może jej najbardziej na tych kosmetykach zależało i wygrała proponuje napiszcie do organizatora niech jej zabierze nagrodę wtedy pewnie będziecie zadowoleni .Co się stało z tym forum z dawnych lat szok    

Nie wydaje mi się, żeby pytanie konkursowe wymagało użycia nazwy jakiegokolwiek produktu emotka

Osobom, które nie posiadają komputera i licencjata z angielskiego, co - jak wiadomo - jest absolutnie niezbędne do prawidłowego sklecenia zlecenia, polecam postawienie zakupionego produktu na stole, będzie łatwiej emotka Proszę im to przekazać, nie przeczytają, wszak nie mają komputera emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6097904 Napisano: 21.10.2015 11:07:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onagra napisał(a):

benasia napisał(a):

myślę, że chyba takie "kwiatki" to pisali ludzie prości, co robią zakupy i przy okazji wzięli udział w konkursie, bo chyba żaden szanujący się konkursowicz by nie robił takich byków w pisowni...

"to pisali ludzie prości" to, że ktoś bierze udział w konkursach nałogowo nie czyni go człowiekiem wybitnym, a nazywanie osób, które sporadycznie biorą udział prostymi to przesada.

Dla mnie: prostacy emotka

To, że ktoś - jak to napisałaś - nie bierze udziału w konkursach nałogowo, w niczym nie tłumaczy bidy umysłowej. Szczególnie, że w świecie panuje opinia, jakoby konkursowicze kupowali produkt danej marki wyłącznie przy okazji konkursu, a jej stały wielbiciel... podczas każdych cotygodniowych zakupów. Powinien zatem dokładnie wiedzieć, co kupuje.

Ludzie prości, chyba spod budki z piwem... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6097867 Napisano: 21.10.2015 10:25:06 w Biedronka
kalka napisał(a):

Jeśli mówimy Joan  u LUKSUSIE, to Akon, nie Albedo, więc powinna być rezerwa emotka

Ano racja, że Akon! emotka Muszę gibko śniadanie zjeść, bo się nie wszystkie komórki obudziły emotka

Natomiast w kwestii luksusowej: "6. W przypadku braku odbioru Nagrody w Konkursie lub niewydania z braku spełnienia
warunków Regulaminu, tj. nie przysłania podpisanych dokumentów oraz paragonu, przechodzi ona do dyspozycji Organizatora.
" Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6097850 Napisano: 21.10.2015 10:12:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trebor1 napisał(a):

chyba jest takie słowo, nawet Steczkowska miała taką piosenkę " Dziewczyna Szałmana"

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6097847 Napisano: 21.10.2015 10:11:02 w Biedronka
smolki napisał(a):

Jakby ktoś miał jakiś paragon na zbyciu to proszę o info na PW, szkoda żeby jedna wygrana się zmarnowała.
Poza tym coś czuję że organizatorzy przez rok będą używać szamponów, past i innych kosmetykówemotka gdyż połowa nie potwierdzi wygranych (tak to jest z konkursami gdzie nie podaje się nr paragonu)

Ona się nie zmarnuje, trafi do Albedo, by mogli się luksusowo pielęgnować emotka Albedo przyznało mi przeróżne nagrody, a Ciebie nie znam, więc wolałabym jednak zapunktować u nich emotka Ale i tak nie mam paragonu na zbyciu, tak se tylko przed śniadaniem filozofuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6097506 Napisano: 20.10.2015 20:01:11 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

Że każdy z osobna musi pisać, że wygrał w Luksusie w MDW ...

To jeszcze nic, przynajmniej na temat.

Mnie wkurza luksusowy spam paragonowy poza wątkiem "Paragony", bo czuję się w obowiązku każdy taki wpis zgłaszać adminom, a mogłabym dyskutować z bąbelkami w 7up-ie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6097356 Napisano: 20.10.2015 18:14:28 w Biedronka
mellowfruit napisał(a):

Padam jak czytam wygrane teksty z Luksusu... "GDY LUKSUS MI SIE MARZY BIORE ZEL POD PRYSZNIC FA I JEJE GO PO TWARZY"

Było wiadomo, że opublikują teksty, to ludzie rzucili żenadą na talerz - sam się Akon o to prosił emotka Za karę powinni te teksty przeczytać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6097334 Napisano: 20.10.2015 18:02:50 w Biedronka
koper napisał(a):

(...) Czyli dobrze zrobiłam odpuszczając sobie pierwszy i ostatni dzień konkursów z nagrodami dziennymi emotka  

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6096827 Napisano: 20.10.2015 11:51:39 w Wkurza mnie...
miraga_ napisał(a):

Mnie ostatnio na poczcie tak zniechęciła kolejka, że zrezygnowałam z grania w Moc nagród, by nie mieć powtórki długiego oczekiwania.

Mnie zniechęca to, że ciągle mi coś wciskają - ileż razy w tygodniu można wysłuchiwać zapytań, czy może chciałabym również kalendarz na 2016, ubezpieczenie komunikacyjne, Zozole, czasopismo, kolorowankę, kredyt gotówkowy... Dlatego na pocztę chodzę do marketu: nie dosyć, że godziny otwarcia mi bardziej pasują, to mam święty spokój z "ofertami" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6096787 Napisano: 20.10.2015 10:54:49 w Biedronka
Powinni je opublikować, jak tajne dokumenty - w 90% zamazane czarnym flamastrem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6096778 Napisano: 20.10.2015 10:44:01 w SZUKAM....
fryteczka napisał(a):

Przeciez w tym konku dobre hasla obronia sie same emotka

Jestem zdania, że osoby, które wysyłają sporo zgłoszeń (min. bethan czy ja)... prowadzą również statystyki i z owych statystyk jednoznacznie wynika, że nie ma żadnej happy hour. Ale jeśli ktoś musi to koniecznie zbadać samodzielnie, proszę bardzo, miłego wtapiania kasy w paragony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6096774 Napisano: 20.10.2015 10:39:39 w Biedronka
cc_investigator napisał(a):

(...) Pierwszą myślą przy wymyślaniu zgłoszenia, było to, że idzie w publiczną atmosferę, więc te lepsze pomysły zostawiłam dla siebie emotka

Otóż to: wysłałam wyłącznie zgłoszenia z nizin umysłowych, ale nie ukrywam, że liczę na nagrody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6096765 Napisano: 20.10.2015 10:31:44 w SZUKAM....
bethan napisał(a):

bloomcia napisał(a):

Czy ktoś dobry podpowie o której godzinie grać w biedronkowej mocy nagród najlepiej? 

Nie ma znaczenia, naprawdę.

To samo miałam napisać, ale stwierdziłam, iż publiczność uzna, że celowo wprowadzam innych graczy w błąd emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6096600 Napisano: 19.10.2015 21:09:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
o.lukasz napisał(a):

orientuje się ktoś czy w cinema city sprawdzają dane z vouchera z dowodem tożsamości czy może wejść inna osoba na mój voucher?

W katowickim kinie sprawdzają (min. przed filmem "Klucz do wieczności"). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6096437 Napisano: 19.10.2015 16:04:52 w SZUKAM....
ziolko napisał(a):

szukam informacji, czy organizator może przedłużyć czas przyjmowania zgłoszeń, jeśli konkurs już się zakończył? (...) wiele osób w ostatnich dniach prosiło o przedłużenie konkursu. 
Czy tak powinno być? (...)

Jeżeli postanowienia regulaminu nie przewidują możliwości zmiany terminu zakończenia konkursu, organizator jest zobowiązany zakończyć konkurs zgodnie z postanowieniami regulaminu. Co więcej, zgłoszenia nadesłane po terminie przewidzianym regulaminem nie mogą podlegać ocenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6096101 Napisano: 18.10.2015 23:13:50 w Wkurza mnie...
staszek napisał(a):

katrin22 napisał(a):

(...) A masz dziecko?jak tak, to  możemy podyskutować(...)

Dziewczyny, litości, bez argumentów "a masz dziecko?". Bo nie o to w tym wszystkim chodzi.

Ależ to "najinteligentniejsze" argumenty bekowe emotka Śledzę tę dyskusję, bo w takich sytuacjach widać, kto ma co w głowie. I na butach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6095989 Napisano: 18.10.2015 19:07:03 w Wkurza mnie...
leona napisał(a):

Wiem, że to ironia Joan  ale i tak spytam w konwencji: A gdzie się zostawia dziecko jak chce się zrobić dłuższe (bo kolejki i inne obiektywne trudności) zakupy po pracy i odebraniu dziecka z przedszkola, albo w sobotę, a sklep internetowy nie dostarcza dalej mleka, niż w promieniu 30km? Taka zagadka teoretyczna emotka  emotka

To akurat nie była ironia; trudno mi sobie wyobrazić, dlaczego dziecko ma uczestniczyć w długich zakupach, nie rozumiem owych obiektywnych trudności. Rozumiem natomiast, że ktoś chce kupować codziennie świeże pieczywo, warzywa na obiad albo konkretny rodzaj mleka. Ale wycieczka po koperek czy butelkę mleka to nie są "długie zakupy", a tym bardziej argument za trzymaniem siedmiolatka w wózku marketowym.

Jeśli nie zapomnę, napiszę Wam potem co nieco o robactwie w zwierzęcych odchodach, teraz mi się nie chce & może ktoś jeszcze jest przed kolacją emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6095847 Napisano: 18.10.2015 00:00:29 w Wkurza mnie...
staszek napisał(a):

(...) A na długie zakupy małego dziecka się nie zabiera i tyle. No normalnie "beka z mamus na forach".

Yesss emotka

Nie wiem, co to by miały być za długie zakupy, podczas których dziecko musi być obecne. Się robi duże sprawunki w internecie i tyle. Wyświetl w wątku >>
0 0