Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6824005 Napisano: 19.11.2021 16:36:25 w Avanti
domika napisał(a):

joan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Ja obstawiam że juz pozamiatane.. tam nie było setek maili do wysłania więc godzina wystarczy by poinformować wszystkich emotka  

Nadal idą mejle. I wygląda na to, że zostało im jeszcze naprawdę spoooro do wysyłki emotka

Faktycznie idą jakąś kolejnością ? Czy losowo ?

Wg mnie są gdzieś w środku, czyli wyglądałoby, że lecą dniami - ewentualnie wg jakości. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6824001 Napisano: 19.11.2021 16:34:01 w Avanti
ivanotta napisał(a):

Ja obstawiam że juz pozamiatane.. tam nie było setek maili do wysłania więc godzina wystarczy by poinformować wszystkich emotka  

Nadal idą mejle. I wygląda na to, że zostało im jeszcze naprawdę spoooro do wysyłki emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6822998 Napisano: 16.11.2021 11:04:58 w Czy informują/ informowali?
kunlunija napisał(a):

Czy informowali już z:(...) 4. Prince polo 

Losowanie finałowe & niewydanych dopiero 13.12.2021 emotka Wyświetl w wątku >>
3 sabaka, mia, kunlu 0

joan

#6822961 Napisano: 16.11.2021 09:53:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
FBmarta22 napisał(a):

Oj, bo wszyscy założyli tak jak Ty, po prostu emotka
Mój chłop kupił za małą Pepsi więc se nie wysłałam... na szczęście nie kusi.

Najwyraźniej tacy z nas "wybitni stratedzy" emotka emotka emotka

Mnie babka chciała omyłkowo Colę skasować, ale zauważyłam to kątem oka przylepiona będąc do okienka i zawołałam szybko, że to przecież Pepsi miała być, jakby się właśnie ważyły losy jakiegoś tajemniczego uniwersum emotka

Nie kusi, bo paragon z odesłaniem pocztą = wydatek ponad 20 zł, a bon paliwowy (jeden na osobę!) tylko stówka, czyli niecałe 80 zł "zysku". Że tak powiem: przy obecnym poziomie inflacji jednak słabo emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6822953 Napisano: 16.11.2021 09:29:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mietowa napisał(a):

Szok. Napisz do nich z prośbą o wyjaśnienia emotka  (przy okazji porusz mój temat, bo tez sobie w kulki lecą). A swoją drogą, myślę, że zainteresowanie konkursem może być całkiem spore, bo wszyscy z chęcią przyjmą na barki taki problemik w postaci skutera emotka

Mój adwokat już złożył wniosek o reasumpcję!!! emotka

I pacz to: paragon za 6 zł i szansa na 5.000 zł w gotówce vs paragon za 16 zł i szansa na 5.000 zł w skuterze... no sorry i elo, ale założyłam, że raczej nikt nie będzie grać na Orlenie - bo to się zwyczajnie nie opłaca, ale konkursowicze chyba odruchowo biorą udział w konku Orlen/Pepsi, do czego to dojszło szok & niedowierzanie! emotka Wyświetl w wątku >>
2 mia, rare85 0

joan

#6822946 Napisano: 16.11.2021 09:13:31 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

inna przeglądarka? a klawisze ctrl+r lub F5 co robią?

Dzisiaj już działa, widocznie komputer musiał się z tym przespać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6822943 Napisano: 16.11.2021 09:10:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Prowokacyjnie coś tu naskrobię. No i tak: wracałam niedawno środkiem nocy z pewnego festiwalu i naszła mnie myśl, żeby wstąpić na Orlen. Nawigacja wskazywała, że to po drodze, a przecież konkurs (w porównaniu do bliźniaczych) relatywnie drogi, stacje Orlen nie na każdym rogu stoją (w przeciwieństwie do Żabek i geszeftów z rakietami), a nagrody bez szału (bony symbolicznej wręcz wartości plus główne z gatunku problematycznych). Czyli szanse jakieś są, szczególnie przy liczbie nagród / dzień. Podjechaliśmy zatem do zamkniętego na cztery spusty Orlenu, zakupiłam przez okienko produkty promo, nazajutrz wymyśliłam i wysłałam co trzeba. I kufa nie nagrodzili mnie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6822864 Napisano: 15.11.2021 20:47:16 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!

mia napisał(a): Zrzut u mnie. Edit: Komputer, wersja jak widać tradycyjna.

Niy wierza - nic ino sie ciepnonć do betów, a potyn włoncz/wyłoncz emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

joan

#6822856 Napisano: 15.11.2021 20:28:56 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
bruce napisał(a):

Ja przeważnie używam starej i mam to pole. Może to chwilowe było? 

Nie-e, nadal nie ma pola do wpisania tekstu, poniżej zrzut ekranu z lapka  emotka   
Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6822855 Napisano: 15.11.2021 20:28:56 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
bruce napisał(a):

Ja przeważnie używam starej i mam to pole. Może to chwilowe było? 

Nie-e, nadal nie ma pola do wpisania tekstu, poniżej zrzut ekranu z lapka  emotka   
Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6822825 Napisano: 15.11.2021 19:18:37 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Używa ktoś "tradycyjnej" skórki? Zniknęło pole, gdzie wpisuje się treść - żeby dodać niniejsza wypowiedź, musiałam zmienić skórkę na "nowoczesną". Ktoś? Coś?  emotka  Nie wiem, kiedy zniknęło, bom w epicentrum przeprowadzki, ale wdepnęłam dziś w psią koopę, a niczego w zamian nie wygrałam, więc chociaż chciałam na forum zajrzeć  emotka    Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6822298 Napisano: 12.11.2021 16:42:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slomkab napisał(a):

Czy Danio Lidl informował ?

Nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6820190 Napisano: 11.11.2021 16:42:09 w Czy informują/ informowali?
BAlans / Smolar / tydzień VI?  Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6820095 Napisano: 10.11.2021 23:45:52 w Wkurza mnie...
marzenier napisał(a):

Zezowaty_kot_ napisał(a):

Niemiła niespodzianka, straciłam konto na ekonkursach, po tylu latach zaczynam od zera 🥲

O masz....Następna petarda wracaemotka  tłok przed świętami robić emotka

Bynajmniej ludzie wstydu nie majo! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6820058 Napisano: 10.11.2021 20:06:16 w Czy informują/ informowali?
tea napisał(a):

Czy z Sensodyne informowali tez o zestawach?

Tak, ale nawet nie pisałam o tym w MDW, bo nagrody typu "kup pasty - wygraj pasty" nie są moim celem emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6820025 Napisano: 10.11.2021 18:11:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

nie bardzo też rozumiem "trasę" czyli np z Wawy  do Tych? i z powrotem? nie wysiadając z pociągu? 
Jeśli np ktoś wygra z Gdańska/ Suwałk, Lublina..etc..
to ma dojechać sobie za swoje do Wawy (w te i z powrotem) a potem przenieść się z pociągu do pociągu??
-------------------
To jeśli mam zapłacić ok. 70-80 zł  na podróż do Wawy - by wsiąść do innego pociągu i stracić cały dzień 
- to wolę te 80zł przeznaczyć na paragony konkursowe..

AHA I SĄ TO BILETY IMIENNE WŁAŚNIE PO TO BY ZLOKALIZOWAĆ W RAZIE COVID...

Mnie się wydaje, że może ten pociąg w ogóle nie ruszy, tylko będzie gdzieś na bocznicy stał? I wejdziesz, a tam przez 4h piwko, słone przekąski, hostessy z gadżetami i muza disco polo emotka Ciemny grudzień, mokry śnieg, kurtki puchowe, maseczki obowiązujące w pociągach, komfortowe toalety między przedziałami, losowo dobrane towarzystwo -> czy to wymarzona nagroda dla piwosza? emotka

Co do Covid - tu niestety może być tak, jak mówisz emotka Ja już nigdzie nie podaję prawdziwych danych w tych durnych deklaracjach (kino, masaż itp.); po tylu miesiącach od wykrycia wirusa procedury = jeden wielki kicz. Przykład? Jacyś rodzice z zaszczepionej rodziny (całej zaszczepionej!) z głupia frant przed wyjazdem na długi weekend postanowili zrobić testy dzieciom i włala, jedno "bezobjawowo zarażone". Cała klasa na kwarantannę. I teraz jaja. Bo się okazało, że dziecko z tej klasy jest zamknięte w domu, w którym mieszkają / który opuszczają: inne dziecko (przedszkolak) oraz rodzice. I oni żadnej kwarantanny nie mają, normalnie pracują, przedszkolak w przedszkolu. Policja do dziewczynki wydzwania i przyjeżdża ją kontrolować, a reszta rodziny funkcjonuje normalnie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6819991 Napisano: 10.11.2021 16:16:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stokrotka238 napisał(a):

A tak apropi konka z tyskiego to tam jest poza kasa do wygrania zwykły przejazd pociągiem, bez żadnych atrakcji, czy ja coś źle zrozumiałam? 

Teoretycznie można liczyć na jakieś atrakcje, wszak to specjalny pociąg "Tyskie" i w dodatku są podane konkretne daty "podróży", ale wartość "biletu na pociąg" to 50 zł / osobę, więc słabo emotka

Następnym razem mogliby zaoferować: przelew 400 zł / laureat albo rozdać vouchery PKP, żeby (w teorii) każdy laureat mógł zabrać bliską sobie osobę / osoby do Muzeum Tyskich Browarów Książęcych i tam "przejść na TY" emotka

monisss i paula9891 -> na YT aktualnie co druga reklama to kasa z Lay's, że tak powiem: granda w biały dzień emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6819956 Napisano: 10.11.2021 14:40:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

emotka  ja sie chcę nic mówić, ale też akurat wrocilam tydzień temu Miło mi Was znowu widzieć emotka

Nie macie co robić z czasem?! emotka
Powodzenia emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6819953 Napisano: 10.11.2021 14:35:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

oo jak miło mi Cię widzieć emotka widzę, że i "starzy" konkursowicze też są obecni emotka  ok rozumiem rozumiem i czekamy  emotka emotka emotka   

I wzajemnie! emotka A czekać ze zgłoszeniami będziesz do ostatniego etapu, prawda? emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

joan

#6819950 Napisano: 10.11.2021 14:32:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mampytanie napisał(a):

Jak zwykle w promocyjnych konkursach nic. Ani rymy (nie częstochowskie), ani proza, ani nawet „gry słów” nie działają. Czasem mam wrażenie, że agencje z góry dyskwalifikują uczestników, którzy na konkursy (nie loterie, tu coś niewielkiego czasem się trafi) puszczają tylko jedno zgłoszenie… Albo po prostu moje teksty nie nadają się do niczego🤔 (co chyba jednak odpada, bo w niepromocyjnych konkursach czasem coś wygrywają).

Agencje dyskwalifikują, kogo im się podoba emotka Oczywiście nieoficjalnie. Natomiast żadna nigdy nie zdyskwalifikuje kogoś za posłanie jednego tylko zgłoszenia emotka Zwyczajnie brak Ci "know how", które w przypadku prawie każdego konkursu się różni. Zakładając, że organizator czyta zgłoszenia (niestety: nie zawsze tak się dzieje!)... konkowanie to przede wszystkim wielopoziomowa psychologia i umiejętność odczytywania oczekiwań bliźniego, a nie konkurs polonistyczny emotka

W temacie: nie ma garów od sera, a są mi potrzebne na już emotka Wyświetl w wątku >>
2 silvia8, frodo 0