Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#7112608 Napisano: 29.07.2023 14:13:08 w Smolar
Zapytanie mam o loterię: https://www.e-kon...ygrywa-kazdy-kinoman

Wymieniłam wygrany kod od Avanti na bilet CC -> tytuł otrzymanego świstka to "Niefiskalny Transakcje odłożone" emotka

Na dole świstka znajduje się kod biletu oraz... kod loterii. Można taki świstek zgłosić na loterię Smolara, czy nie można? Jak ten bilet interpretować w kontekście regulaminu loterii? emotka Bo z regulaminu można wnioskować, iż taki bilet nie nadaje się na loterię, gdyż nie został opłacony "gotówką, kartą płatniczą, przelewem, voucherem płatnym, kartą podarunkową lub inną formą płatności akceptowaną w kinach sieci Cinema City". Po co więc drukowali kod loteryjny na moim bilecie? Dla zmylenia przeciwnika czy jak? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7112393 Napisano: 28.07.2023 13:19:08 w Wkurza mnie...
maverick napisał(a):

że @Jasminum nie zamieszcza od dłuższego czasu swoich poetycko-metaforycznych wpisów w dziale "dziś nic nie wygrałem"..emotka

Widocznie jego codzienność w nagrody obfituje emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7112330 Napisano: 28.07.2023 11:26:49 w Czy informują/ informowali?
@gnieszk@ napisał(a):

joan napisał(a):

Skoro wczoraj pół dnia klęczałam pochylona nad sedesem, zwrotki czyniąc z jeb* wafli "familijnych" emotka  zapytuję dziś: czy Teamcraft już dzwoniło z kajakami & plecakami...?
/ Rusz po nagrody, a przygoda sama Cię znajdzie / Intermarche /

Czyli zakup już Ci się zwrócił?

I to dosłownie emotka  Tylko raz miałam takie perturbacje, kilka lat temu, bodajże z Cheetos Pizzerini (zresztą: nie byłam jedyna) emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7112317 Napisano: 28.07.2023 11:13:15 w Czy informują/ informowali?
Skoro wczoraj pół dnia klęczałam pochylona nad sedesem, zwrotki czyniąc z jeb* wafli "familijnych" emotka  zapytuję dziś: czy Teamcraft już dzwoniło z kajakami & plecakami...?
/ Rusz po nagrody, a przygoda sama Cię znajdzie / Intermarche / Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7111495 Napisano: 25.07.2023 16:16:37 w teraz (tylko info, bez pytań i dyskusji !)
Kończy się jutro (26.07.2023) / „Tour de Pologne: Wygraj bilety do strefy VIP!” / dla graczy:

https://oferta.lo...kurs-Tour-de-Pologne

Regulamin: https://www.lotto...r%20de%20Pologne.pdf

Nagrody:
1) 2 podwójne bilety na Etap 1: Poznań – Poznań – 29.07.2023
2) 2 podwójne bilety na Etap 2: Leszno – Karpacz – 30.07.2023
3) 2 podwójne bilety na Etap 3: Wałbrzych – Duszniki-Zdrój – 31.07.2023
4) 2 podwójne bilety na Etap 4: Strzelin – Opole – 01.08.2023
5) 2 podwójne bilety na Etap 5: Pszczyna – Bielsko-Biała – 02.08.2023
6) 2 podwójne bilety na Etap 6: Katowice – Katowice – 03.08.2023
7) 2 podwójne bilety na Etap 7: Zabrze – Kraków - 04.08.2023 Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

joan

#7111343 Napisano: 25.07.2023 11:29:48 w WC - rozmowy o wszystkim
radziosny napisał(a):

Wybacz, ale nie zgodzę się z Tobą. Trochę przesadziłeś z tą colą, chipsami.. gdyby tak było to moje koty już dawno nie miałyby zębów (koty nie myją ich pastami jak człowiek po spożywaniu syfu)  emotka  Ta karma w odróżnieniu od niektórych konserw w puszkach dla człowieka całkiem przyzwoicie pachnie. Poza tym duże firmy, mają dużą kontrolę nad procesem produkcji, wiem bo trochę pisałem z tymi firmami. A to, że nie daję im droższej karmy nie wynika z chęci oszczędzenia na kocie. Sam jem bułki z carrefoura za 35 groszy za sztukę i nie mogę sobie pozwolić na bułeczkę z piekarni.

Jak już powiedziałam: zapytaj weterynarza, ja nim nie jestem. Oraz wolontariuszy ze schroniska.

Zapytaj i napisz, co odpowiedzieli. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7111341 Napisano: 25.07.2023 11:24:56 w WC - rozmowy o wszystkim
0 0

joan

joan

#7111335 Napisano: 25.07.2023 11:18:16 w WC - rozmowy o wszystkim
radziosny napisał(a):

Czyli co uważasz, że marketowa karma truje koty czy jak?

Wiesz, to trochę jak zapytać, czy żywienie dziecka chipsami, batonikami i colą je truje, czy nie. Można je legalnie nabyć w każdym sklepie z żywnością! W sumie to "tylko" warzywa (ziemniaki), przyprawy, tłuszcze (olej), kakao z magnezem, słodziutki cukier z roślin i życiodajna woda. I teraz dasz dziecku cukinię z ogrodu, kalafior ugotowany na parze plus kompot z grejpfruta... nie zawsze się spotkasz z entuzjazmem.

Karmy marketowe = shit. To odpowiednik najtańszych produktów dla ludzi, tych najgorszej jakości. Czy można coś takiego jeść całe życie? Można. Czy warto to robić z premedytacją? Sobie? Kotu? W mojej opinii: nie.

PS: Nawet schroniska (oprócz tych najbiedniejszych) wskazują, jakich karm absolutnie nie kupować. Szczególnie w okresie ślubów, bo goście weselni kupują najtańszy towar i przywożą do schronisk na zasadzie "kto kupił większy wór". Wyświetl w wątku >>
1 onmyown 0

joan

#7111324 Napisano: 25.07.2023 10:52:56 w WC - rozmowy o wszystkim
radziosny napisał(a):

Moje przepadały za Gourmetem, ale w którymś momenci jedna zaczęła wymiotować po niej. Teraz jadą na Winstonie z Rossmanna i jest ok.. wiadomo są bardziej wyszukane karmy.. alee po co przepłacać x3 jak kotą smakuje (oblizują się po zjedzeniu) i nic im z żołądkami się nie dzieje.

Chciałam coś napisać, ale słów mi brak; polecam zapytać dobrego weterynarza o opinię w tej sprawie (albo przynajmniej wolontariuszki ze schroniska).

banka-manka -> jeśli chodzi o karmy RC, to się je stosuje, jeśli masz kota spoza standardowej puli, czyli przewlekle chorego albo kocie maleństwo. Jest tylko kilka marek, które produkują karmy specjalistyczne. Wyświetl w wątku >>

joan

#7111178 Napisano: 24.07.2023 19:44:55 w WC - rozmowy o wszystkim
banka-manka napisał(a):

Możecie polecić jakieś strony lub konta na IG/FB, gdzie rzetelnie opisane są karmy dla kotów?
Mamy kota przybłędę, do tej pory jadła wygraną karmę Royal Canin.
Przyszedł czas by zacząć coś kupować i nie mam pojęcia na co postawić, żeby jej nie dawać najgorszego syfu, ale też w rozsądnej cenie.
Ostatnio kota miałam za dzieciaka i wtedy karmiło się je całkiem inaczej.

Mam takie notatki sprzed lat / dostępne były w Zooplusie:
Acana,
Almo Nature,
Applaws,
Bozita,
Catz Finefood,
Feline Porta,
Gimpet,
GranataPet,
Miamor,
Natures Menu,
Princess Premium,
Schesir,
Schmusy
Thrive,
ZiwiPeak. Wyświetl w wątku >>

joan

#7111148 Napisano: 24.07.2023 18:21:27 w Avanti
pimparimpa napisał(a):

Emememe napisał(a):

https://www.nestle-cereals.com/pl/lionmorningwear

Coś nowego od Avanti, konkurs Lion bez paragonu emotka  
Jeśli ktoś ma chęci i czas można dodać do bazy emotka

Jeju, znowu łachy do wygrania emotka

Potrzebne mi ciuchy do pracy w ogrodzie -> myślałam, że bluzy będą rozdawali. Hmm... mocno kontrowersyjna stylówka emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7110559 Napisano: 21.07.2023 12:52:05 w co chcielibyście wygrać?
W niedzielę obchodzę urodziny emotka i dziś ostatnia szansa na konkursowo-urodzinowe prezenty! A marzą mi się:
1) kajak pneumatyczny emotka
2) plecak Deuter emotka emotka
3) wyjazd Slow Hop (4.500 zł) emotka emotka emotka
Można już dzwonić emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7110452 Napisano: 20.07.2023 22:14:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emi napisał(a):

Posiadanie opakowania nie jest dowodem na jego zakup!
Trzymać się jednak trzeba Regulaminu!

W regulaminie ani razu nie pojawia się słowo "paragon" / "dowód" / "zakup" emotka
Gdyby Smolar potrzebował świstka, to by napisali wprost. Wyświetl w wątku >>

joan

#7110450 Napisano: 20.07.2023 22:01:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koszalek napisał(a):

Takie pytanko o konkurs Smolara Fest (na zdjęcia, na zdjęciu musi być paczka) otóż kupiłam te orzeszki, ale babka nie dała mi paragonu (zagapiłam się i nie zauważyłam). Czytam  regulamin i tam nie ma nic o paragonie. I teraz nie wiem co robić. Czy wysyłac zgłoszenie czy lepiej kupic drugą paczkę emotka  . Tu jest trochę inny przypadek niż zawyczaj bo dajemy zdjęcie produktu, wiec to jest jakby dowód zakupu i w regulaminie nic nie ma o paragonie, ale nie wiem.

Regulamin jest wiążący emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7109826 Napisano: 18.07.2023 16:37:16 w Zapowiedzi konkursów
Od dziś / loteriamax.pl / Loteria MAX
(można dodać do bazy)

Nagrody:
210 kart podarunkowych do wykorzystania na zakupy w restauracji Max Burgers o wartości 200,00 złotych każda;6 voucherów uprawniających do odbioru roweru Embassy, o wartości 3.349,00 złotych każdy;3 vouchery uprawniające do odbioru roweru elektrycznego Embassy e-bike, o wartości 11.000,00 złotych każdy. Wyświetl w wątku >>

joan

#7106702 Napisano: 06.07.2023 21:12:33 w teraz (tylko info, bez pytań i dyskusji !)
Etapy dzienne, więc wrzucam tutaj:

https://www.rockstarforthewin.com/pl-pl

PS: Dodałam do bazy. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7105842 Napisano: 04.07.2023 08:31:21 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

Ja miałam, nawet dziś. Mąż był w Biedronce, miał kupić lody Milka a kupił Oreo, bo "leżało w tym samym pudełku". To już szósta godzina jak nikt się z tego nie śmieje.

I tak się właśnie pisze dobre zgłoszenia - niby nic, a prawie się popłakałam ze śmiechu emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7105783 Napisano: 03.07.2023 21:54:59 w Wkurza mnie...
netka2000 napisał(a):

koszalek napisał(a):

Wkurzają mnie dziwne pytanie konkursowe. Np. "Opisz przygodę z lodami X" taak na bank każdy ma na koncie przygodę z lodami. To, że spadły z patyka to jest przygoda? emotka  emotka

Będą jeszcze dziwniejsze pytania, a to za sprawą AI. Przy takich "dziwnych" pytania AI staje się (jak na razie) bezradna. Już w niektórych regulaminach zaznaczają, że treści tworzone przez AI będą odrzucane.

I o to chodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0