Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6820058 Napisano: 10.11.2021 20:06:16 w Czy informują/ informowali?
tea napisał(a):

Czy z Sensodyne informowali tez o zestawach?

Tak, ale nawet nie pisałam o tym w MDW, bo nagrody typu "kup pasty - wygraj pasty" nie są moim celem emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6820025 Napisano: 10.11.2021 18:11:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

nie bardzo też rozumiem "trasę" czyli np z Wawy  do Tych? i z powrotem? nie wysiadając z pociągu? 
Jeśli np ktoś wygra z Gdańska/ Suwałk, Lublina..etc..
to ma dojechać sobie za swoje do Wawy (w te i z powrotem) a potem przenieść się z pociągu do pociągu??
-------------------
To jeśli mam zapłacić ok. 70-80 zł  na podróż do Wawy - by wsiąść do innego pociągu i stracić cały dzień 
- to wolę te 80zł przeznaczyć na paragony konkursowe..

AHA I SĄ TO BILETY IMIENNE WŁAŚNIE PO TO BY ZLOKALIZOWAĆ W RAZIE COVID...

Mnie się wydaje, że może ten pociąg w ogóle nie ruszy, tylko będzie gdzieś na bocznicy stał? I wejdziesz, a tam przez 4h piwko, słone przekąski, hostessy z gadżetami i muza disco polo emotka Ciemny grudzień, mokry śnieg, kurtki puchowe, maseczki obowiązujące w pociągach, komfortowe toalety między przedziałami, losowo dobrane towarzystwo -> czy to wymarzona nagroda dla piwosza? emotka

Co do Covid - tu niestety może być tak, jak mówisz emotka Ja już nigdzie nie podaję prawdziwych danych w tych durnych deklaracjach (kino, masaż itp.); po tylu miesiącach od wykrycia wirusa procedury = jeden wielki kicz. Przykład? Jacyś rodzice z zaszczepionej rodziny (całej zaszczepionej!) z głupia frant przed wyjazdem na długi weekend postanowili zrobić testy dzieciom i włala, jedno "bezobjawowo zarażone". Cała klasa na kwarantannę. I teraz jaja. Bo się okazało, że dziecko z tej klasy jest zamknięte w domu, w którym mieszkają / który opuszczają: inne dziecko (przedszkolak) oraz rodzice. I oni żadnej kwarantanny nie mają, normalnie pracują, przedszkolak w przedszkolu. Policja do dziewczynki wydzwania i przyjeżdża ją kontrolować, a reszta rodziny funkcjonuje normalnie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6819991 Napisano: 10.11.2021 16:16:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stokrotka238 napisał(a):

A tak apropi konka z tyskiego to tam jest poza kasa do wygrania zwykły przejazd pociągiem, bez żadnych atrakcji, czy ja coś źle zrozumiałam? 

Teoretycznie można liczyć na jakieś atrakcje, wszak to specjalny pociąg "Tyskie" i w dodatku są podane konkretne daty "podróży", ale wartość "biletu na pociąg" to 50 zł / osobę, więc słabo emotka

Następnym razem mogliby zaoferować: przelew 400 zł / laureat albo rozdać vouchery PKP, żeby (w teorii) każdy laureat mógł zabrać bliską sobie osobę / osoby do Muzeum Tyskich Browarów Książęcych i tam "przejść na TY" emotka

monisss i paula9891 -> na YT aktualnie co druga reklama to kasa z Lay's, że tak powiem: granda w biały dzień emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6819956 Napisano: 10.11.2021 14:40:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

emotka  ja sie chcę nic mówić, ale też akurat wrocilam tydzień temu Miło mi Was znowu widzieć emotka

Nie macie co robić z czasem?! emotka
Powodzenia emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6819953 Napisano: 10.11.2021 14:35:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

oo jak miło mi Cię widzieć emotka widzę, że i "starzy" konkursowicze też są obecni emotka  ok rozumiem rozumiem i czekamy  emotka emotka emotka   

I wzajemnie! emotka A czekać ze zgłoszeniami będziesz do ostatniego etapu, prawda? emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

joan

#6819950 Napisano: 10.11.2021 14:32:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mampytanie napisał(a):

Jak zwykle w promocyjnych konkursach nic. Ani rymy (nie częstochowskie), ani proza, ani nawet „gry słów” nie działają. Czasem mam wrażenie, że agencje z góry dyskwalifikują uczestników, którzy na konkursy (nie loterie, tu coś niewielkiego czasem się trafi) puszczają tylko jedno zgłoszenie… Albo po prostu moje teksty nie nadają się do niczego🤔 (co chyba jednak odpada, bo w niepromocyjnych konkursach czasem coś wygrywają).

Agencje dyskwalifikują, kogo im się podoba emotka Oczywiście nieoficjalnie. Natomiast żadna nigdy nie zdyskwalifikuje kogoś za posłanie jednego tylko zgłoszenia emotka Zwyczajnie brak Ci "know how", które w przypadku prawie każdego konkursu się różni. Zakładając, że organizator czyta zgłoszenia (niestety: nie zawsze tak się dzieje!)... konkowanie to przede wszystkim wielopoziomowa psychologia i umiejętność odczytywania oczekiwań bliźniego, a nie konkurs polonistyczny emotka

W temacie: nie ma garów od sera, a są mi potrzebne na już emotka Wyświetl w wątku >>
2 silvia8, frodo 0

joan

#6819948 Napisano: 10.11.2021 14:26:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

wróciłam po latach emotka  ktoś mi podpowie jak Avanti z gustem ? czy coś się zmieniło czy LIdusia kochana nadal wybiera najbardziej kreatywne w ich typie ?;) 

A kysz piękna kobieto, żeś przyszła tłok robić mam nadzieję: sztuczny?! emotka
Jeszcze za wcześnie na wyrokowanie, poczekaj do pierwszych wyników tygodniowych emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6819795 Napisano: 09.11.2021 22:07:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

Jak myślicie - czy na loterie w Intermarche można kupić kaszki Nestle? W gazetce są na promocji, jest napisane że są wśród produktów, ale w regulaminie jako Produkty Promocyjne występują jedynie Nestle Aero a to co innego emotka

Niezależnie od wszystkiego: jedynym dokumentem prawnie wiążącym jest regulamin. Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

joan

#6819582 Napisano: 08.11.2021 22:34:07 w Czy informują/ informowali?
darog napisał(a):

https://www.e-kon...n#.YYmRw1XMKpoAuchan Lubella?
dzięki za odp.

Nie. Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

joan

#6819545 Napisano: 08.11.2021 19:43:38 w Kaufland konkursy
Od 10.11.2021 / kolejna akcja z bonami w kalendarzach adwentowych Lindt / cena kalendarza = 39,99 zł:

"Teraz masz szansę zdobyć bony, robiąc zakupy w Kauflandzie! W każdym kalendarzu adwentowym Lindt znajdziesz aż 2 bony upominkowe do Kauflandu – każdy o wartości minimum 10 zł. W niektórych kalendarzach łączna wartość bonów wynosi nawet 700 zł!" Wyświetl w wątku >>

joan

#6819440 Napisano: 08.11.2021 13:01:24 w Pomocy!!!!
misiamarysia napisał(a):

To super, dobrze, że próbowałaś. Gratulacje. Napisz proszę, która agencja jest taka wspaniałomyślna.

A ja uważam, że lepiej takich rzeczy publicznie nie pisać - jeszcze pracownicy organizatora będą mieć problemy, bo ewidentnie poszli komuś na rękę emotka W papierach musi się wszystko zgadzać, szczególnie w przypadku loterii, bo są objęte większym nadzorem. Komu się udało, niech pracownikom agencji wyśle w podziękowaniu jakieś żarełko via pyszne.pl Wyświetl w wątku >>

joan

#6819401 Napisano: 08.11.2021 10:50:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
freyja88 napisał(a):

Albo Ci się "renka omskła" emotka

Ale że każdorazowo? emotka A druga sprawa, ja wszystko sprawdzam po 3 - 5 razy, jak jakiś detektyw Monk, pomyłka niemożliwa emotka Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

joan

#6819389 Napisano: 08.11.2021 10:34:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
freyja88 napisał(a):

Taaa...tego to zawsze pod dostatkiem emotka

A wiesz, że nie kojarzę z wcześniejszych konków -> zawsze zaznaczam tylko zgody wymagane, więc otrzymywanie mejli dot. subskrypcji to ewidentna pomyłka gdzieś w formularzu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6819386 Napisano: 08.11.2021 10:30:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
freyja88 napisał(a):

Czy z Lay's Cheetos (Podwójne świętowanie) przychodzą potwierdzenia na maila?

Nie, za to obficie przychodzą mejle dot. subskrypcji & przypomnienia o mejlach dot. subskrypcji, chociaż ani razu jej nie zamawiałam emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6819294 Napisano: 07.11.2021 17:32:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

fineessa napisał(a):

Czy w konkursie Oshee podajecieswoj dowód osobisty? Czy to nie przegięcie dla nagród o tak niskiej wartości??

właśnie teraz nad tym siedzę i też się zastanawiam czy wysłać...

Nie znam konka, ale d.o. można podać wygrywając nagrodę, co ma być poprzez zawarcie umowy gdzieś do urzędu zgłoszona, czyli np. dom / samochód. W pozostałych przypadkach zawsze chroniłam te dane i pytałam o podstawę prawną. Tylko jedna agencja szła w zaparte, ale w końcu odesłałam formularz z pustym polem, a nagroda i tak przyszła. W następnych edycjach konka formularz był już zmieniony po mojemu emotka A jak się kurier upiera... rozemocjonowana otrzymaniem nagrody zupełnym przypadkiem wpisuję przekręcone dane emotka Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

joan

#6818446 Napisano: 02.11.2021 19:47:08 w Czy informują/ informowali?
frodo napisał(a):

joan napisał(a):

Auchan / Finish? Dziś jest ów "najbliższy dzień roboczy" po 01.11.2021 emotka 3.1. Komisja Konkursowa w terminie do 1 listopada 2021 r. wyłoni 30 zwycięzców konkursu. (...)3.5. W najbliższy dzień roboczy od dnia wyłonienia Zwycięzcy przez Komisję Konkursową, Organizator powiadomi każdego zwycięzcę o wygranej telefonicznie (...)

i cisza...emotka

Kilka chwil temu napisałam w MDW, że smsy z zestawami poszły emotka Może z głównymi będą dzwonić - nie wiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6818442 Napisano: 02.11.2021 19:36:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
Auchan / Akcja konsumencka / smsy teraz.

Kup 2 zestawy Finish, wygraj kolejne 2 zestawy Finish... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6818425 Napisano: 02.11.2021 17:31:55 w Czy informują/ informowali?
Auchan / Finish? Dziś jest ów "najbliższy dzień roboczy" po 01.11.2021 emotka

3.1. Komisja Konkursowa w terminie do 1 listopada 2021 r. wyłoni 30 zwycięzców konkursu. (...)
3.5. W najbliższy dzień roboczy od dnia wyłonienia Zwycięzcy przez Komisję Konkursową, Organizator powiadomi każdego zwycięzcę o wygranej telefonicznie (...) Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6818406 Napisano: 02.11.2021 15:39:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Peppa7 napisał(a):

Kinder Bueno- Czy ktoś ma pomysł na literkę udającą B w kodzie? Wszystkie inne są wyraźne, ale ta ostatnia mi nie wchodzi emotka  

Spróbuj wpisać cyfrę 5 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6817678 Napisano: 28.10.2021 12:48:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

ze sklepu e-develey przychodzi po zamówieniu paragon czy imienna faktura?

Robiłam u nich zakupy pozakonkursowe ostatniego sierpnia -> przyszła faktura i to nie w paczce, a jedynie na mejla. Wyświetl w wątku >>
1 notta 0