Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6039481 Napisano: 02.07.2015 11:25:07 w Paragony
alea napisał(a):

Po co komuś stary paragon ? Niech mnie ktoś oświeci ? Przychodzi mi tylko jedna myśl oszustwo !

Może należy go posmarować Nutellą, a wtedy przemieni się w paragon na aktualny konkurs? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6039478 Napisano: 02.07.2015 11:20:12 w Paragony
dobiezka napisał(a):

czy ma ktoś na sprzedaż niepotrzebny paragon z Kauflandu z ubiegłego konkursu "troszczymy się o twoje rodzinne majówki"?
priv

A po co Ci? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6039464 Napisano: 02.07.2015 10:50:34 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
ziolko napisał(a):

joan napisał(a):

Chciałam dziś dodać konkurs X - nie wyszukało mi go w bazie po nazwie ani linku.
Przy dodawaniu konkursu pojawiło się jednak info, że "Konkurs najprawdopodobniej jest już w bazie" i dwa linki, z których żaden nie dotyczył mojego konkursu. Wypełnione przeze mnie pola zniknęły. To nie pierwszy raz, zatem pytam: co zrobić w takiej sytuacji, jak to obejść?  :)

dodać spację na końcu linka, jeśli jesteś pewna, że danego konkursu nie ma w bazie

No tak, tylko taka sytuacja mogłaby wystąpić w przypadku, gdy adresy byłyby takie same, np. telewizja.net/konkursaktualny
Stąd moje zdziwienie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6039447 Napisano: 02.07.2015 10:30:04 w Hochland
violetta napisał(a):

(...) A TERAZ PISZĄ , że KONKURS ROZWIĄZANY i że go organizowali emotka emotka

... i może nawet sami go wygrali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6039442 Napisano: 02.07.2015 10:23:55 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Chciałam dziś dodać konkurs X - nie wyszukało mi go w bazie po nazwie ani linku.
Przy dodawaniu konkursu pojawiło się jednak info, że "Konkurs najprawdopodobniej jest już w bazie" i dwa linki, z których żaden nie dotyczył mojego konkursu. Wypełnione przeze mnie pola zniknęły. To nie pierwszy raz, zatem pytam: co zrobić w takiej sytuacji, jak to obejść?  :) Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6039441 Napisano: 02.07.2015 10:22:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
laurette napisał(a):

jestem blondi i nie wiem jak ludzie wstawiają swoje rysunki w konkursie jacobs?! emotka emotka  nigdzie nie widzę takiej opcji! 

Nie jesteś blondi, tylko nie czytasz forum uważnie, to już było wałkowane mnóstwo razy... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6039437 Napisano: 02.07.2015 09:56:41 w Kupię...
klaudaa napisał(a):

bilety do cc

marzennia111 napisał(a):

Kupię bilety do CC 

Dziewczyny, zamiast oszczędzić 5 zeta kupując bilety na forum, lepiej kupcie je w kinie, możecie wygrać min. samochód emotka
https://www.e-kon...ix.html#.VZTuQBvtmko Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6039429 Napisano: 02.07.2015 09:41:08 w Hochland
bc14 napisał(a):

uwaga!! otrzymałam regulamin od Aspe c4
można było kupić piato bądz serki w plastrach
apart byl tylko jeden i wg regulaminu już zwyciezca został powiadomiony

Dzięki za info emotka
Gratuluję zwycięzcy (równie tajemniczemu, jak cały konkurs) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6039326 Napisano: 01.07.2015 21:43:26 w Dziś cieszę się z.....
Moja kicia drzemie na otwartym segregatorze konkursowym, wybrała sobie koszulkę z konkiem Podravka/Carrefour - może to jakiś znak? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6039294 Napisano: 01.07.2015 20:53:40 w Kaufland konkursy
frodo napisał(a):

Pewnie ma INNĄ emotka

Albo całkowicie zmienił preferencje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6039263 Napisano: 01.07.2015 19:21:31 w Kaufland konkursy
frodo napisał(a):

Ojej, joan! Zaczynam martwić się o Ciebie emotka

Nic się nie martw; to wszystko dlatego, że w nasz (Tqg + joan) związek wkradła się monotonia.
Mnie się nie chciało myśli ubierać w zdania, skoro on ignorował moje wypowiedzi.
Gdy traciłam godziny na objazdówkę po sklepach, on czekał przed komputerem z rękami w kieszeniach.
Ja przedstawiałam coraz to nowe pomysły, on raz na miesiąc raczył docenić jeden z nich.
Najwyraźniej znudziliśmy się swoim towarzystwem.
Separacja dobrze nam zrobi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6039259 Napisano: 01.07.2015 19:01:38 w Kaufland konkursy
Podreptałam dziś do Kaufa na zakupy za wygrany bon.
Stwierdziłam, że w tej edycji nie zagram, bo... tak.
Zatem z mojej strony walkower! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6039257 Napisano: 01.07.2015 18:59:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

bc14 napisał(a):

mia a gdzie kot ? emotka

Na urlopie. emotka
Jak coś wygram z sensem, to wskoczy z powrotem.

To życzę Ci ekspresowej wygranej (może zdrapkę kup?), bo źle na mnie działa widok papierosa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6039246 Napisano: 01.07.2015 18:33:20 w Biedronka
assal napisał(a):

Stamp: Często w konkursach jest napisane, że do wygrania wycieczka np. do Rio, a w regulaminie, że będzie to voucher na taką a taką kwotę. (...) 

To jeden z moich ulubionych zapisów w regulaminach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6039039 Napisano: 01.07.2015 11:01:39 w Pomocy!!!!
koniczynka123 napisał(a):

W plusie nawet jak masz zarejestrowany numer to musisz zapłacić za biling 6 zł podstawowy, 10 zł- szczegółowy emotka ja mam dawno założone  konto na plusie i niestety on line nie ma takiego wykazu

Dzięki za info, czyli po ptokach. Wyślę jeszcze raz to samo hasło, ale z innego telefonu - no risk, no car emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6039034 Napisano: 01.07.2015 10:58:03 w Pomocy!!!!
ondine napisał(a):

A nie masz konta na stronie Plusa? W Orange jak się zalogujesz na swoje konto to można sprawdzić historię połączeń, może tak samo jest w Plusie.

Nie mam. Spojrzałam na stronę Plusa, a tam każą wklepać numer i jakiś kod dostępu z faktury - przy telefonie na kartę faktury nie dostaję. W Heyah jest tak, że wklepuje się sam numer telefonu, a hasło do logowania przychodzi za chwilę smsem. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6039016 Napisano: 01.07.2015 10:36:28 w Pomocy!!!!
Czy w Plusie na kartę (czyli SimPlusie) można sprawdzić billing?

Usiłowałam wczoraj 2x wysłać smsa na konkurs, niby się nie wysłał i zwrotka żadna nie przyszła, ale mam wrażenie, że kasa z konta zeszła. I chciałabym to sprawdzić na billingu, bo kule bele mam tylko 2 paragony, więc jeśli zdublowany sms jednak wyszedł z telefonu, nie mogę go ponownie zgłosić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6039012 Napisano: 01.07.2015 10:29:46 w Wkurza mnie...
koper napisał(a):

jokan napisał(a):

tak im napisalam na FB, zeby spojrzeli tez na te "mniej artystyczne" prace, bo jest tak, ze jedna osoba wygrywa na rodzinę x 10, a inna nic

A tak z ciekawości, to piszesz też do organizatorów konkursów "na hasła", żeby nagrodzili kilka "gniotów", bo nie wszyscy umieją tak ładnie pisać? 

O to samo mogłabym zapytać emotka

Jest takie mądre powiedzenie "Jak nie potrafisz, nie pchaj się na afisz." Ja jakoś nie piszę do organizatorów konków foto, żeby nagradzali moje prace, bo choć są słabe, to mi się przecież też coś od życia należy emotka

Co do Jacobs, to posłałam ciekawsze zgłoszenia od tych wygranych, ale nie zamierzam się z tego powodu smucić. Teraz nagradzają dosyć zróżnicowane prace, moim zdaniem niektóre są naprawdę ciekawe, inne: byle jakie. Tak, żeby każdemu było dobrze. A jednak nie jest...

kosztelka - metody tej nie znam i o ile nie polega na praniu mózgu, jak u Nemo w Matrixie, mogą ją sobie w tyłek wsadzić emotka Polecić mogę metodę własną, czyli oglądanie zagranicznej tv emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6038388 Napisano: 29.06.2015 22:44:20 w Biedronka
myszania napisał(a):

Fak..... Mugol że mnie.

Każdemu się może zdarzyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6038165 Napisano: 29.06.2015 15:24:23 w WC - rozmowy o wszystkim
silvia8 napisał(a):

joan napisał(a):

Po weekendzie sporo osób na fejsie zmieniło zdjęcie na jakieś takie tęczowe emotka O co to chodzi, znów coś przegapiłam w tv? emotka

FB zorganizował akcję polegającą na miesiącu równości.

Dzięki za odpowiedź; myślałam, że to jakieś echo występów kobity z wąsem. Wyświetl w wątku >>
0 0