Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18634
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mam koleżankę, co trzy lata temu kupiła na kredyt drugie mieszkanie. I tak się porobiło ze światem, że już pracuje na 2 etaty / 6 - 7 dni w tygodniu, a ze stresu zdrowie całkiem jej się posypało (miała nawet krwotoki). Bo kredyt nad nią wisi i wisieć będzie latami - spać nie może, chodzi po nocach, pojawiły się problemy kardiologiczne. Więc może popatrz na to z innej strony: masz niehipoteczny sen spokojny + masz jeszcze rodziców, to naprawdę dużo
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Są po 6,19 zł / szt. w C4. I to nie czekolady, tylko kilka płaskich batonów w zbiorczym opakowaniu czekoladopodobnym. Się nie opłaca, lepiej zainwestować w Kinder Bueno
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Być może starsza wersja jest jakoś wizualnie bardziej odpowiednia, trudno powiedzieć -> na bank dla mnie najlepsza, graficznie lepiej poukładana, mniej pstrokata pod względem choćby obrazków przy dodanych konkursach
Jako osoba, co sobie przestudiowała konmari oraz tokimeki... mam te swoje nietypowe preferencje
Być może jesteśmy zwyczajnie nieco bardziej wrażliwe na niektóre aspekty rzeczywistości
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U mnie "wygrana w loterii", czyli trafiłam na pestkę w bezpestkowej oliwce, kufa tylko takie "bramki" trafiam
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tylko ktoś gupi mógłby tak zrobić - zajrzyj na listy laureatów, ile tam nagród przeszło do losowania dodatkowego (13.12.2021) i poczytaj forum w kontekście na bieżąco przyznawanej rezerwy w tej loterii...
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
"W przypadku stwierdzenia nieuczciwej ingerencji w systemy organizatora bądź nieuczciwego lub niezgodnego z regulaminem wpływu na wynik loterii lub przyznanie prawa do nagrody w loterii, organizator może zgłosić ww. praktykę do odpowiednich organów ścigania." Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czy organizator kontaktował się z kimkolwiek? Czy ktoś z Was otrzymał już voucher?
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Z poprzedniego konka: 3 zł. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeżeli regulamin nie wskazuje inaczej! numerem paragonu jest ten u góry, naprzeciwko daty.
Zawsze wpisujesz pełen nr, czyli np. 20134562 albo W0192/20191 - chyba, że pojawi się komunikat z info, iż formularz nie przepuszcza liter ani znaków specjalnych, wtedy wklepujesz tylko cyfry. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeżeli w 5 konkach od laureatów planują chcieć tylko skan paragonu, a w 1 konku oryginał -> kupuję 6 konków na tym samym paragonie i trzymam go w koszulce akcji, gdzie chcą oryginał.
Jeżeli w 6 konkach od laureatów planują bezwzględnie chcieć oryginał paragonu -> rozkładam zakupy na 6 różnych paragonów.
Najważniejsze to zawczasu znaleźć odpowiednie info w regulaminach wszystkich akcji. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W takich sytuacjach zawsze robię zdjęcie paragonu z produktami, w całej historii konkursowania nie miałam ze strony organizatorów akcji promo ani razu problemów w tym kontekście. I oby tak pozostało
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Możesz spokojnie konkursować ze złamaną nogą, nikt Ci nie każe niczego oddawać. Zwolnienie lekarskie nie podlega pod ograniczenia pieniężne, możesz być milionerką w gipsie po udo... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Moja mama tak miała u lekarza, a chciała tylko odebrać coś w stylu recepta. Ponieważ nie było NIKOGO nigdzie, a budynek wyglądał na zupełnie opustoszały, podreptała z parteru na pierwsze piętro, a tam pogadusie & kawusie, chyba z 15 pracownic NFZ nie robi zupełnie nic. Na dole jakaś dyżurowała, żeby sprawiać smutne wrażenie, że ktoś pracuje, ale najwidoczniej akurat gdzieś wyszła. U góry laba. I jeszcze opiedrol do mojej mamy "JAK SIĘ PANI TUTAJ ZNALAZŁA?!" No normalnie, schodami na górę, przecież na każdym piętrze jest tzw. rejestracja...
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie musisz przepraszać. Czy każdy będzie teraz pisać o czym zechce gdzie zechce, bo ojej nie ma dostępu np. do wątku "Paragony"? W końcu po coś są forumowe wątki podzielone tematycznie, a zasady dostępu do wątków przejrzyste...
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A widzisz, czyli czas na kolejny urlop
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale to przecież było jasne od początku... Się wczytujesz w regulamin PO konkursie?
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dziewczyny moje młode
1) problemy z melatoniną (konkowanie do późnej nocy, siedzenie przed tv / kompem / telefonem aż do sekundy przed zaśnięciem itp.; ponoć to się przez lata pogarsza niepostrzeżenie),
2) problemy poszczepionkowe w kontekście kardiologii (jakimś cudem częste i gęste, chociaż u nas nie było np. zawału, natomiast pani XX straciła oko w wyniku wylewu w oku, co nastąpił w noc po szczepionce),
3) problemy w związku z... nowymi problemami (praca po 7 dni w tygodniu "bo kredyt hipoteczny", poczucie wyizolowania w home office, rezygnacja z jakichkolwiek wyjazdów "bo covid", brak umiejętności odprężania się, rezygnacja z hobby, karmienie się strachem serwowanym przez tv itd.)
Trzeba się poobserwować, poeksperymentować, każdy z nas jest wrażliwy na coś innego
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Teoretycznie tak, ale miałam 2 torby zakupów, a kolejka do BOKu zacna