Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6026520 Napisano: 02.06.2015 22:19:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wredzia napisał(a):

oni odrzucają dużo paragonów tj czekolada milk, . mil. czek.- takie zapisy na paragonach nie przejchodzą

A czy podczas rozmowy z laureatem informują, który paragon odesłać? Część kwitków mam idealnych, a część typu "cukierki Milka to" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6026340 Napisano: 02.06.2015 15:22:18 w Intermarche
lethe napisał(a):

ale do odbioru nagrody przecież trzeba mieć paragon emotka

I co z tego, mąż kasjerki może przecież zrobić zakupy w sklepie i paragon mieć. A hasła się spisze i tyle. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6025697 Napisano: 01.06.2015 13:31:19 w Pomocy!!!!
ino1975 napisał(a):

Mój brat szuka domu dla kotów. Tzw "znajomy", jeśli nie znajdzie dla nich właścicieli, to ni wiem, co z nimi zechce zrobić emotka Koty są w okolicy Garwolina, ale brat może je też przywieźć w okolice Inowrocławia. Jeśli ktoś chciałby uratować małe stworzenie, proszę o kontakt na PW.

Ja bym to zgłosiła do TOZu emotka Żeby mu odebrali wszystkie zwierzęta, jakie posiada; dla dobra tychże zwierząt, oczywiście. Bo tak będzie miał cho chwilę "kocięta, z którymi nie wie, co zrobić", jełop jeden emotka

UWAGA OGÓLNA: schroniska są dla zwierząt bezdomnych, a nie dla zwierząt ludzi bezmózgich.Szkoda, że nikt o tym nie pamięta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6025202 Napisano: 30.05.2015 22:48:53 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

śmieszy, ale i wkurza.. mianowicie, czytam SE zwycięskie zgłoszenia w nivea stress protect, a tam konto jakiejś PANI pisze "kupiłEM SE (coś tam)".
jak dla mnie wypada zachować choć trochę pozorów. i wypada nagradzać poprawne zgłoszenia. ale co tam, pewnie "zazdroszczę"  emotka  

Bo nie masz talentu i jesteś zazdrośnikiem, że inni mają talentu i szczęścia na kilogramy, co ja mówię: na TONY! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6024980 Napisano: 29.05.2015 21:10:09 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Przyszedł SMS, biegnę, biegnę, bo może Smolar z Polo, a tam... wróżka. emotka

Ilona to skad Ty bieglas, ze bieglas i bieglas??? emotka emotka

Na bieżni w salonie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6024953 Napisano: 29.05.2015 20:09:31 w Paragony
trstnx napisał(a):

dorota8331 napisał(a):

Szukam paragonu z Loreal Poczuj się jak gwiazda  z dnia 27 maja lub wcześniej. Chętnie odstąpię paragon na ten sam konkurs z datą dzisiejszą! PORATUJCIE PROSZĘ!

to te paragony muszą być sprzed zgłoszenia? w regulaminie nic nie było napisane na ten temat...

No co Ty, mogą być nawet z odległej przyszłości, wystarczy się teleportować - regulamin tego nie zabrania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6024832 Napisano: 29.05.2015 16:54:35 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Psinco z Malmy.
Pewnie wyczuli, że bardziej mi smakują makarony Podravka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6024597 Napisano: 29.05.2015 11:28:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

No i chyba po Malmie już...

Taki słoneczny dzień, a Ty to czarno widzisz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6024382 Napisano: 28.05.2015 22:31:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Szybko zwinęli się ze stronką. Regulaminu też już nie wyszukuje.

Racja, niestety nijak nie da się wyszukać, nawet kopia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6024377 Napisano: 28.05.2015 22:14:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

Szukam kogoś kto ma może zapisany regulamin Sobieskiego z listopada tamtego roku- proszę o pw, pilne.
Informował może kogoś Smolar z Selgrosa ?

Podaj link do konkursu w bazie albo chociaż tytuł promocji, bo nie wiem, czego szukać. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6024298 Napisano: 28.05.2015 18:22:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkursy podlegają pod przepisy Kodeksu Cywilnego i obie strony obowiązuje regulamin. A na Fejsie to sobie mogą pisać, co im się żywnie podoba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6024053 Napisano: 28.05.2015 13:31:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slonko365 napisał(a):

(...) Gdybym ja sama wybierała w jakimś konkursie, to połowę nagród bym dała za kreatywność, a połowę z przypadku komukolwiek. Jak bozia poskąpiła talentów, to niech chociaż nagrodę mają! emotka

Nieprawidłowo, albowiem bozia ponoć twierdzi, że temu zaś, kto nie ma, zabiorą nawet to, co ma. emotka

defed napisał(a):

Nie do końca się zgadzam z powyższym, bo dla przykładu: jak nie mam talentu do gotowania to omijam konkursy kulinarne. Różnorodność i mnogość dostępnych konkursów pozwala wykazać się w paru dziedzinach. Są też loterie.

Jestem tego samego zdania - skoro nagrodzone mają zostać zgłoszenia najlepsze, najpiękniejsze, najoryginalniejsze itp., nie życzę sobie innego przydzielania nagród i marnowania mojego czasu & pieniędzy. Jeśli będę chciała wystartować w akcji, gdzie nagrody przydziela się losowo, to wybiorę oficjalne loterie emotka

PS: W kręgu moich znajomych nagrodzone hasło "mam bony jestem zadowolony" urosło nawet do rangi pewnego yyy symbolu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6024001 Napisano: 28.05.2015 12:32:30 w WC - rozmowy o wszystkim
Ankieta wypełniona. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6023430 Napisano: 27.05.2015 12:16:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co do Brico itp., to zauważcie, że spora część laureatów w tego typu konkursach jest losowana, bo:
- pracownikom się nie chce debatować nad zgłoszeniami,
- pracownicy nie rozumieją różnicy między "wybrać", a "wylosować". Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6023369 Napisano: 27.05.2015 11:15:46 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

napisałam historię z życia wziętą: latałam w ciąży do auta kuriera, bo mu się nie chciało wnieść paczki na 4piętro (paczuszki, lekkiej, najczęściej wagi<2kg, nie piszę tu o lodówkach i wersalkach)

Trzeba sprawdzić w regulaminie, jakie zasady dostawy stosuje dana firma kurierska, to nie jest tak, że każdy podmiot działa w ten sam sposób. Oczywiście kurierów niedopełniających swoich obowiązków należy traktować tak samo, jak leserów na innych stanowiskach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6023354 Napisano: 27.05.2015 10:57:25 w Wkurza mnie...
Ludzie, co Wy za bzdury wypisujecie o pracy kurierów emotka

Kurier pracuje wg zlecenia i problemy z dostawami to wina nadawców, którzy najczęściej okazują się skąpymi f*tami.
Firmy kurierskie oferują konkretne godziny dostaw, np. po 17 albo do 11, ale za to się ciut więcej płaci, więc najlepiej wysłać paczkę najtańszą opcją, a potem są jazdy. Z pretensjami dzwońcie do nadawców; kurier ma prawo dostarczyć paczkę w ciągu dnia roboczego i nie musi wcale zapowiadać swojej wizyty, ani się tłumaczyć, dlaczego przyjechał o godzinie tej, a nie o tamtej. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6023266 Napisano: 27.05.2015 09:17:22 w Carrefour konkursy
aerdna napisał(a):

Monika11 napisał(a):

PieTrwszy raz widzę takie paragony - emotka

Nie mam teraz paragonu przy sobie, ale ten dolny to jest drugi paragon. W sensie 2 w jednm. Zauważ, że po pierwszym jest numer transakcji, kasy itp. I potem zaczyna się kolejny, właśnie z numerem o jedną cyfrę większą. Też tam mam. Po nim drukuje się kolejny z informacją dla kasjera o wydaniu jakichś bonów, które oczywiście zgarnął do kieszeni emotka

To nie są bony, tylko te durne naklejki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6023042 Napisano: 26.05.2015 19:50:47 w Wkurza mnie...
Kyrie Elejson, ależ geniuszom bije w dekiel.
Lata mijają, a nadal nie rozumiem tego, że niektórym NIEUPRAWNIONYM DO OTRZYMANIA NAGRODY laureatom żadna pierdoła przepaść nie może, nawet jeśli to np. książka (Ewy). Już wolałabym ją sobie kupić w Matrasie, gdzie jest przecena -50 %.

Kiedy się w końcu gracz nie będzie musiał wstydzić za gracza? Fuj i syf i tyle w temacie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6022818 Napisano: 26.05.2015 14:50:45 w Biedronka
bye_kitty napisał(a):

(...) puszczające bańki mydlane (...)

Do kompletu powinny być jeszcze dzieci puszczające bąki emotka

Niestety, do ludu nie dotrzesz; na FB obojętnie, jaki konkurs by nie trwał, zawsze musi być zdjęcie ślubne i zdjęcie dziecka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6020420 Napisano: 21.05.2015 14:08:46 w Rossmann
mia napisał(a):

joan napisał(a):

A może ona już w Grafie nie pracuje?

Graf nie był organizatorem tego konkursu, więc to nic nie ma do rzeczy... (...)

Niby tak, ale ciągle jest, że to "Pani Kamila z Grafa" - może uznajmy, że to po prostu Pani Kamila, laureatka emotka
Oczywiście jestem bardzo nieszczęśliwa widząc, że konkurencja rośnie - niniejszym wyrażam swoje niezadowolenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0