Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6799067 Napisano: 03.08.2021 19:28:02 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

joan napisał(a):

Czy mogę prosić o zerknięcie na Chrome? Tam nadal nie działa dodawanie postów (bez związku ze skórką).

pisałem o tym z asantesana i odpalałem u siebie chrome i nie widzę nic ci by mogło psuć. macie w adresie strony coś z PHPSESSION?

Ty do mnie po mugolsku pisz  emotka   
Mam: https://www.e-kon...ona/207#forum-post 
Strona w ogóle nie chodzi na Chrome, aktualnie musze odpalać inną przeglądarkę, bo inaczej nie mogę dodać: komentarzy na forum, konkursów, komentarzy do konkursów ani w ogóle niczego. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6799061 Napisano: 03.08.2021 18:56:02 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Czy mogę prosić o zerknięcie na Chrome? Tam nadal nie działa dodawanie postów (bez związku ze skórką). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6797045 Napisano: 23.07.2021 10:14:49 w dziś mam urodzinki
tormenta77 napisał(a):

Zdrowia i spełnienia marzeń.
Moja córa dzisiaj kończy 7 lat emotka

I wszystkiego najlepszego dla niej! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6797036 Napisano: 23.07.2021 09:10:16 w dziś mam urodzinki
domika napisał(a):

Wszystkiego najlepszego emotka Witaj w gronie tegorocznych czterdziestolatek emotka

To wielce zacne grono, smacznego! emotka

asper01 napisał(a):

Kurde, jestem tu prawie 11 lat i obiecałem sobie, że kiedyś wpiszę się w tym temacie. Miesiąc temu miałem doskonałą, tę samą okazję, co Ty i oczywiście zapomniałem! emotka

Wszystkiego konkursowego dla Ciebie! emotka

Dziękuję & chyba będziemy musieli sobie zakupić Bilobil na pamięć - oczywiście dopiero wtedy, gdy zorganizowany zostanie konkurs na ten specyfik emotka Wyświetl w wątku >>
1 asper01 0

joan

#6797028 Napisano: 23.07.2021 08:39:48 w dziś mam urodzinki
Dzisiaj to ja Was zapraszam: na wirtualny torcik, zdmuchiwanie czterdziestu świeczek i piniatę z paragonami w środku emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6796981 Napisano: 22.07.2021 21:01:04 w WC - rozmowy o wszystkim
psotka napisał(a):

Hej. Jaka siec - Plus czy T-mobile na karte jest lepsza? Jak wypadaja cenowo oferty i krora z nich ma rok ważności konta? Co polecacie?

Play i orange znam. 

Wszystko jest lepsze, niż T-Mobile; miałam u tych dziadów prywatny numer i przeniosłam do Play emotka Teraz mam rozmowy i smsy z całą rodziną za darmo, rok ważności konta, dają też co wakacje spore pakiety GB w prezencie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6796807 Napisano: 22.07.2021 13:42:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
freyja88 napisał(a):

Witaj w drużynie! Rezerwowej... emotka

I tak mnie nie powołają, przeto od zaraz zamierzam opychać się (loteryjnymi) ciastkami, póki gumka w majtach nie strzeli ze świstem GOOOOOL! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6796804 Napisano: 22.07.2021 13:33:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

Konkurs coca cola LIdl  - wygrałam zgłoszeniem ze źle wytypowanym mistrzem i bez słowa coca -cola emotka
A jak u was ?

Przegrałam zgłoszeniami z dobrze wytypowanym mistrzem i słowem Coca-Cola emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6796793 Napisano: 22.07.2021 12:50:01 w Czy informują/ informowali?
darog napisał(a):

„Colgate Max Protect”
w sklepach sieci Lidl
???

Nie. Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

joan

#6796780 Napisano: 22.07.2021 12:22:16 w WC - rozmowy o wszystkim
zielonaszpilka - a chleb chyba tymi nowymi narzędziami kroił! emotka Teraz masz pajdy, jak dawniej na wioskach emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6796733 Napisano: 22.07.2021 11:02:12 w WC - rozmowy o wszystkim
assal napisał(a):

Koleżanka, konkursowiczka na pełen etat, raz pojechała na wakacje z paragonami, oświadczeniami i głową pełną konkursów.
Wrażenia po powrocie? Sprawdzała pocztę i zerkała kilka razy dziennie tu na stronę, czy nie informują z czegoś, a jak ktoś dał znak, że dzwonią, to już tylko "pilnowała" telefonów. A miała ich z sobą trzy.
Znajomi na kajakach czy basenach, ta wiecznie na brzegu czy w ośrodku, bo może będzie telefon z agencji?
Przez dwa tygodnie zadzwonili do niej raz z tysiącem i kilka razy z jakimiś kosmetykami czy ręcznikami.
Stwierdziła krótko: człowiek czasem taki głupi przez te konkursy...  emotka  

Ale to już zależy od charakteru człowieka emotka Można po prostu wziąć papierologię ze sobą i do niej nie zaglądać. Natomiast przy dłuższych wyjazdach nie mieszczę się w czasie z odesłaniem danych & nie chce mi się szukać punktu ksero w wioskach, gdzie nawet piekarni nie ma emotka Oczywiście zawsze mogę formularz przepisać odręcznie, ale odkąd weszło RODO... no way! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6796713 Napisano: 22.07.2021 09:58:04 w WC - rozmowy o wszystkim
vazzz napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

Mam pytanie, czy zabieracie paragony na wakacje  emotka  ? 
Mam dylemat, bo boje się temperatury, wilgoci i zalania  emotka  a z drugiej strony jakbym coś wygrała, to nie ma mi nikt odesłać....

Tak. Niedawno wróciłam z wyjazdu i miałam ze sobą paragony, wydrukowane oświadczenia, koperty, spinacze do papieru, taśmę klejącą i małe nożyczki. Wszystko to zmieściło się to takiej plastikowej zapinanej koperty. Nie zajęło to dużo miejsca a ja miałam spokój, że w razie wygranej wszystko mam ze sobą i mogę odesłać co trzeba.

Dokładnie taki pakiet zabieram ze sobą (koperta na zatrzask) + 2 małe segregatory (jakby się jakaś rezerwa trafiła) + małego, oldskulowego lapka emotka Wyświetl w wątku >>
1 vazzz 0

joan

#6796643 Napisano: 21.07.2021 21:25:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

Ludzie, HELP emotka
Czy zdarzyło Wam się kiedykolwiek odzyskać nagrodę, jeśli nie odesłaliście danych w terminie, przeklęty, sławetny SPAM
Wie, jestem klapa
Ktoś mnie pocieszy?

Nie miałam takiej sytuacji, ale znam taką. Najlepiej zadzwonić, bo może pracownicy organizatora jeszcze nie poinformowali rezerwy. I będzie im wygodniej załatwić wszystko z Tobą, niż bawić się od nowa w powiadamianie laureatów albo spisywanie jakichś protokołów.

A spytam: chodzi o pół tysiąca? Wyświetl w wątku >>
1 deva 0

joan

#6796528 Napisano: 21.07.2021 13:55:46 w Pomocy!!!!
brasia napisał(a):

Potrzebuję pomocy:
Chodzi o wygraną bluzę Persil.
Wysłałam 1 zgłoszenie,a posiadam trzy paragony (reszty nie wysłałam z lenistwa) żadnego z tych paragonów nie opisałam i  nie wiem który im odesłać.
 Chyba,że tam się nie podawało numeru paragonu może ktoś pamięta i wtedy mogłabym odesłać obojętnie jaki. 
Proszę o pomoc 

W takim układzie najprościej położyć te paragony obok siebie i zrobić im zdjęcie zbiorcze emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6796197 Napisano: 20.07.2021 10:45:46 w Czy informują/ informowali?
kamil17 napisał(a):

dokladnie nic nie rozumiem może podadzą na ich stronie też znaczy Payback

Są wyniki na stronie konkursowej. Jak ja nie cierpię Smolara - gdyby rozdawali 1.000.000 nagród, a było 1.000.001 zgłoszeń, to właśnie mnie by nie nagrodzili emotka Wyświetl w wątku >>

joan

joan

#6796187 Napisano: 20.07.2021 10:13:56 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Nie ma co się wkurzać na opóźnienie, a lepiej dać im czas. Po ostatnich burzach są problemy z serwerami. Dużo maili do/z... (np. z poczty na gazecie) gdzieś ginie w wirtualnej przestrzeni. To mnie bardziej wkurza, bo dwie agencje dzwoniły, że nie odesłałam danych, a ja mam maile w wysłanych, że poszły  emotka  

Nie chodzi o wkurzanie się, ale jesteśmy w środku okresu wakacyjnego i człowiek chce mieć wszystko załatwione. A nie się stresować gdzieś pod namiotem, że być może mejla nie odebrał / nie jest w stanie odesłać skanu formularza z danymi, że nie można się do niego zadzwonić, bo jest poza zasięgiem sieci, że nie ma przy sobie na urlopie pod namiotem kapsli, paragonów i co tam jeszcze... Wyświetl w wątku >>
1 kerocna 0

joan

#6796184 Napisano: 20.07.2021 09:45:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
natkaa041 napisał(a):

Co dzisiaj wozi dpd od logaris serwis?

Zestawy wód z akcji testowania nowych smaków Żywiec-Zdrój -> wątek "Co można dostać gratis?" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6796182 Napisano: 20.07.2021 09:44:17 w Wkurza mnie...
ktosiek1 napisał(a):

to akurat żadne wytłumaczenie.... w temacie: wkurza mnie że czekam na te wyniki, a i tak pewnie nic nie wygram... emotka

Ależ oczywiście, że nie jest to żadne wytłumaczenie -> czy ja mogę wysłać zgłoszenie 3 dni po terminie? No raczej nie. Więc byłoby miło, gdyby wszystkie strony uwzględniły obowiązujące je terminy emotka Chodzi mi o to, że na mejle nie odpowiadają, zatem najprościej zadzwonić emotka Wyświetl w wątku >>
1 ktosiek1 0

joan

#6796177 Napisano: 20.07.2021 09:33:37 w Wkurza mnie...
ewa-zielinska napisał(a):

Czy to nie pora zalać ich mailami? Niech wiedzą że trzymamy rękę na pulsie

Najlepiej zadzwonić i dopytać - być może osoba odpowiedzialna za ten konkurs jest na urlopie... Wyświetl w wątku >>
0 0