Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5962528 Napisano: 02.01.2015 15:38:21 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Zgadzam się z tym, że cytowanie jest trochę nieczytelne, tzn.: moim zdaniem, jeśli ktoś w poprzedniej wersji strony miał problemy z cytowaniem wypowiedzi, która już w sobie zawierała wcześniejszy cytat kogoś innego, teraz na bank się pogubi. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5962265 Napisano: 01.01.2015 22:05:15 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

to nie wina TQ, tylko wiesz jeżeli ja coś źle odeśle itp. to rozumiem....Tylko  dlaczego bon nie wpada w inne ręce?? zn w"nasze"

Tej rezerwy jest pewnie z 5 sztuk na edycję, nie musimy o tym wiedzieć, niekoniecznie wszyscy piszą na forum, że wygrali z rezerwy. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5962262 Napisano: 01.01.2015 21:56:21 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

A mnie TQ wnerwia, a już po tym jak trzeba podać nr systemowy to koszmar.
Ciekawe kto się dobrze bawi naszymi bonami , bo już 2 czy 3 edycja kiedy nie ma rezerwy. A bonów przepada sporoemotka

A to wina TQG, że "przepada" sporo bonów? emotka
Mnie się wprowadzenie numeru systemowego podoba, przynajmniej mogę innemu laureatowi szczerze pogratulować, a nie się co edycję wk* potopem geniuszy. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5962106 Napisano: 01.01.2015 00:53:19 w Życzenia na święta i nie tylko
abodak napisał(a):

ble ble ble-sklada konita nie piajacaprzez la3a trzy biziolki8i

I wzajemnie!   emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5962100 Napisano: 01.01.2015 00:45:03 w Kaufland konkursy
Gdyby kto pytał,  nowej gazetce nie ma bonowego konkursu... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5961973 Napisano: 31.12.2014 17:26:22 w Wkurza mnie...
dede napisał(a):

Wkurza mnie mój telefon który często staje się głuchy gdy chcę odebrać połączenie. Już 2 razy dzwonił zastrzeżony a telefon swoje, pewnie Palma. Najbardziej wkurza mnie ta niepewność bo dalej nie wiem kto dzwoni. Normalnie ręce opadają. Kiedy w końcu wygram jakiś porządny, niezawodny telefon, kiedy? emotka

Kup telefon za grosze, najlepiej jakąś wiekową Nokię, wtedy niczego nie przegapisz emotka A z tego lekko przygłuchawego ślij zgłoszenia tylko tam, gdzie powiadamiają smsem.

Wkurza mnie fajerwerkowy ekshibicjonizm, że niby nie ma nic lepszego, niż sobie trisnąć publicznie i wyścigi z całym światem: kto ma większą wyrzutnię, kto mocniej strzela itp. emotka Do północy jeszcze trochę czasu zostało, tymczasem za oknem kanonada, niczym na wojnie -> zwierzak skołowany z oczami, jak 5 złotych emotka No nic, jakoś damy radę (chyba?), bo już nam dudni zumbaaa! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

joan

#5961755 Napisano: 31.12.2014 10:12:42 w Wkurza mnie...
pionas - przypominam, że byłam jedną z pierwszych osób, które wypróbowały stronkę i zgłosiły Ci woje uwagi  ;)  A krytyka musi być, bez tego świat nie posunąłby się ani o krok do przodu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5961732 Napisano: 31.12.2014 09:14:50 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
marzenier napisał(a):

Wybaczcie pytanie , ale jak ma zrobić , aby w telefonie nie korzystać z wersji mobilnej tylko tej starej  emotka

Nie wiem, ale mam nadzieję, że się da. Wiem, że jest moda na zapuszczanie kretyńskiej brody drwala i że świetnie do tego pasuje noszenie przy uchu telefonu wielkości patelni grillowej, ale jakoś mnie trendy nigdy nie fascynowały (choć przyznaję, że mam dzięki nim ubaw po pachy) i mój smartfon jest normalny. Dlatego na telefonie chętnie wrócę do starej wersji, która miała przyjaźniejszy układ graficzny. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5961711 Napisano: 31.12.2014 08:14:20 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Emotka "Padam" nie działa.

I wstawiają się dziwne minki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5961710 Napisano: 31.12.2014 08:13:36 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Buu, w naleśniku z kołdry, schowana przed wrogim (czytaj: zimnym) światem, włączyłam komórkę i oh no, nie da się korzystać ze strony w wersji dla telefonów. Tzn. niby można, ale żeby zajrzeć na odpowiedzi w 3 wątkach, musiałam tyle razy wierzgnąć palcem, żeby przewinąć "ostatnio dodane konkursy", że odeszła mi ochota na czytanie...

Aha, sprawdzam, czy działa emotka "padaj"  emotka

PS: Jeśli nie wł emotka emotka emotka emotka ączę BBcode, nie mogę wybrać emotki z wyskakującego okienka, są jakby nieaktywne. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5961016 Napisano: 29.12.2014 14:49:28 w Paragony
la_kiya napisał(a):

poszukuje paragonu z POLO marketu z konkursu Milki i Jacobsa z numerem systemowym 2765 do 7 grudnia. prosze o pw

Jak to mówią: You made my day emotka Po stokroć, hehe.

Ale spoko koko, może znajdziesz w necie jakiegoś fałszerza, a potem się razem módlcie o łagodny wyrok sądu, albowiem:
"Art. 270. § 1. Kto, w celu użycia za autentyczny, podrabia lub przerabia dokument lub takiego dokumentu jako autentycznego używa,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. (...)" Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5960635 Napisano: 27.12.2014 23:47:53 w Dziś w telewizji polecam film...
zaczytana-pola napisał(a):

TV4 "Sprzedawca śmierci" na podstawie "Sklepiku z marzeniami" Kinga emotka

Oglądam, ale nie dotrwam do końca, bo do pierwszej jeszcze daleko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5960634 Napisano: 27.12.2014 23:44:44 w Wkurza mnie...
hittmanka - niestety, ale przez takie osoby człowiek pomagający zwierzętom na wstępie ma opinię dziwaka. Zgadzam się, że karmić należy mądrze, u mnie nawet karmniki chętnym za darmo rozdają, trzeba ino wypisać świstek i zobowiązać się, że będzie się o karmnik dbało, czyściło go i uzupełniało pokarm.

Podejrzewam, że babon sypie żarcie na parapecie, bo jej się zwyczajnie nudzi w życiu, a te ptaszki tak pociesznie dreptają... Niech se wykupi abonament NG, babiszon jeden.

Twoje działanie nie nosi znamiona przesady, przecież i właściciele muszą sprzątać kupki po psach. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5960631 Napisano: 27.12.2014 23:39:34 w Kaufland konkursy
cc_investigator napisał(a):

A we mnie się tli taka małą iskierka nadziei (a co o niej mówią - wiadomo), że z nowym rokiem, może by kauf organizatora zmienił...
Takie życzenie konkursowicza na 2015 r. Mało rzeczy ucieszyłoby mnie bardziej w konkursowym świecie, nie licząc wygranych oczywiście.

Mnie organizator nie przeszkadza, chyba się obie strony "dotarły" emotka
Ale wydałam ostatnie bony i Kauf przestał mnie pociągać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5960620 Napisano: 27.12.2014 22:56:08 w Kaufland konkursy
Ciekawe, czy na początku stycznia pojawi się nowy konek; jeśli nie, wyleję morze łez i bojkotliwie będę kupować produkty w Biedrze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5960619 Napisano: 27.12.2014 22:52:50 w Wkurza mnie...
rachel napisał(a):

z innymi sąsiadami jest tak że albo nie chca się mieszac,albo mają 80lat albo chodzą do owej pani na korki wiec są w komitywie. Generalnie pani ze spóldzielni powiedziała że ona w tej sprawie nic nie moze. Powiadomiła dzielnicowego kolejny raz i tyle w tej sprawie. emotka emotka oczywiscie nic to nie dało

PS: Może warto zacząć składać w spółdzielni pisma za potwierdzeniem odbioru? Może się zdygają, że wystąpią w tv. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5960618 Napisano: 27.12.2014 22:51:26 w Wkurza mnie...
asiam napisał(a):

Ale przecież sąsiedzi też muszą słyszeć to walenie bo idzie w całym pionie.Może w więcej osób zaradzicie takiej sytuacji.Pisz skargi to administratora żebyś miała jakieś podkładki gdyby to oni zaczęli ciebie oskarżać.

Niestety, ale prawda jest taka, że nikt nie ruszy z pomocą i będą zadowoleni, jak Rachel sama się tym zajmie i nie będą musieli nikomu podpadać.

Moim zdaniem można złożyć skargi, szczególnie do administracji i dzielnicowego, na zaburzenia miru domowego. I przede wszystkim trzeba pamiętać, że najlepszą obroną jest atak. Może jak dostaną pierwszy mandat od SM to wyluzują. Ale zawsze jest strach... o dziecko, o samochód, ludzie to świry. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5960478 Napisano: 27.12.2014 13:24:32 w Pomocy!!!!
hittmanka napisał(a):

dzięki joan już coś mi rozjaśniłaś w głowie... nigdy nie miałam laptopa więc to dla mnie ciężki temat. Już wiem, że ma mieć kilka usb.... i tak pomału stworzę swój ideał emotka

Gdy będziesz już miała upatrzonych kilka modeli, podpytaj jakiegoś informatyka, co o nich sądzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5960386 Napisano: 26.12.2014 12:16:53 w Wkurza mnie...
Alma - przed chwilą zobaczyłam wyniki zmywarkowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0