Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18634
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
https://www.e-kon...ck.html#.YPWZmugzZPY Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W dodatku hulajnogi MI nie nazywają się "MI365", lecz "M365".
Trudno mi się wypowiadać w sposób wiążący, ale chyba wysłano Wam podróbki. Wprowadzanie do obrotu podrobionych towarów jest karalne (dla organizatora również!), co skutkować może dla Was problemami w momencie chęci odsprzedaży hulajnogi (do czego macie przecież prawo, bo to Wasz sprzęt). Może warto porozmawiać z lokalnym Rzecznikiem Praw Konsumenta? Powodzenia. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Najlepiej zapodaj tu na forum zdjęcie instrukcji z danymi modelu, będzie łatwiej wyszukać w sieci.
Jeśli chodzi o instrukcje obsługi, użytkuję wygrany nawilżacz powietrza MI, który posiada min. funkcję o nazwie "znakomity kunszt"
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mój facet kiedyś interesował się tematem i ostatecznie wybrał coś takiego:
https://www.media...nik-dymu-kidde-10sco
Kup koniecznie! Wg mnie przydatna rzecz, włącza się tylko wtedy, gdy naprawdę coś się dzieje (każdorazowo we dwójkę analizowaliśmy sytuację). Wyjec jakich mało, po włączeniu alarmu mam ochotę pier* tym dingsem o ścianę
PS: Być może kiedyś już o tym pisałam -> u mnie w budynku (bliźniak) omal nie zatruła się tlenkiem węgla córka sąsiada (w dzień wymiany piecyków gazowych), ale na szczęście ją odratowali... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wg moich notatek: do 20.07.2021
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hmm, ale przecież wszystko, co oferowane w tym wątku... się dostało za darmo i się sprzedaje
W temacie: moja stopka aktualna
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ty lepiej idź zerknąć pod kołdrę, bo - o ile wierzyć tv - zamiast nastolatki często można tam znaleźć piłkę i pozwijane ciuchy... imitujące śpiącego człowieka
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Za darmo taki know-how rozdajesz?
Prawie nigdy u nich nie gram, bo efekt jest łatwy do przewidzenia (Ziobro nagród) -> czekam tylko na wyniki hat-tricka Payback, a później znowu nadejdą ciche dni, tygodnie, miesiące, kwartały...
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Coś Nivea? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To zakończone akcje. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Spróbuj wpisać Q -> kojarzę z forum, że w którejś loterii z kodami chodziło właśnie o tę literę. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
"Proszę Pana, ja nerkami handluję - jestem numerem jeden stąd aż po Bielsko i wyznam Panu, że w tym biznesie szanse mają tylko ludzie, co strachu nie znajo..."
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
PS: Aha, tenże kurier rzuca wtedy hasłem "Aaa, czyli nic ciekawego!" i patrzy na mnie współczującym wzrokiem
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może i owszem, osoby zostały nagrodzone w bramkach, ale teraz najpierw sprawdzą to i owo, a dopiero potem oficjalnie poinformują laureatów (niezależnie od wyświetlonego komunikatu o wygranej) - tak to rozumiem.
BTW -> myślicie, że się kto da pokłuć wszystkimi dostępnymi preparatami? Przecież nie mają tego samego składu / działania, wobec czego "żeby poczuć się bezpiecznie" może warto byłoby przyjąć wszystkie, wtedy szanse w loterii wzrastają czy nie? W ogóle to może lepiej odczekać, bo pewnie o loterii mówili w tivi i teraz mugole rejestrują się na potęgę, więc może być trudniej cokolwiek ustrzelić. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kyrje elełson, zapomniałam o laurkach! Ciekawe, co się aktualnie wysyła, w końcu technika poszła do przodu i wypalanki w drewnie to już żaden szał. Podejrzewam, że może jakieś kule bele hmm hologramy odpalane kodem QR?
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Człowiek uczy się przez całe życie. Najlepiej przy następnej nieFortunnej akcji codziennie (od samiućkiego pierwszego dnia promocji) wpisywać w plik tekstowy 5 zdań, co da nam na koniec jedno zgłoszenie będące dokończeniem zdania w postaci zdań 150 i elo weź to pobij!
joan
Postów 18634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O fak to widzę, że moje dokończenie zdania w konkursowej loterii Cechini na pewno okaże się zbyt krótkie, jak na ich gust