Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5884798 Napisano: 07.07.2014 13:14:23 w TESCO konkursy
aurorcia napisał(a):

violka88 napisał(a):

mam pytanie czy informowali już laureatów konkursu jajka Farmio ????

do jutra mają czas i nikt się póki co nie chwalił emotka

Etam "do jutra", przecież nie muszą tego zostawiać na ostatnią chwilę, prawda? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5884780 Napisano: 07.07.2014 12:49:56 w TESCO konkursy
mahuska napisał(a):

a i Media C jak zwykle leci w kulki emotka

Oczywiście, a to dlatego, że sobie inne terminy notują, niż te z regulaminów, więc zawsze wszystko robią "na czas" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5884779 Napisano: 07.07.2014 12:48:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

W 2013 roku wzięło udział w Loteriadzie prawie 800 tys. osób emotka
5,5 miliona kodów zostało zarejestrowanych emotka
Teraz nie dziwi, że nikt się nie chwali emotka

A widzisz!
Poza tym ludzie jakoś tak bardziej wolą brać udział w loteriach, niż w konkursach. Pytania typu: "No dobra, fajne nagrody, ale czy tam trzeba coś wymyślić?" dosłownie zwalają mnie z nóg.
Zakładam, że teraz praktycznie każdy, kto zwyczajowo śle Totka, bierze udział w Loteriadzie. Akurat do tej grupy osób się nie zaliczam i żadnych totkograczy nie znam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5884774 Napisano: 07.07.2014 12:42:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

Coś cicho o Loteriadzie emotka

W Loteriadzie grają chyba głównie ludzie spoza konkursowego światka. A mugole się tutaj wygranymi nie pochwalą emotka

Inna sprawa, że nie wiem, jak jest wydawany przez kasjerki ten dodatkowy kod. Bo jeśli na tej samej zasadzie, co w Rossku... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5884756 Napisano: 07.07.2014 12:13:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dżyzys, się wystarczy wczytać w regulaminy. Prawie każdy organizator zastrzega sobie możliwość weryfikacji prawa do nagrody, co w praktyce oznacza, że każdy może zażądać od laureata dokumentu potwierdzającego miejsce zamieszkania/zameldowania w Polsce, wiek powyżej 18 lat itp. To, czy organizator z tego prawa skorzysta, to inna broszka. Albedo od razu zaznacza, że tak będzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5884734 Napisano: 07.07.2014 11:42:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mikki85 - i co z tego? Smolar w każdym konkursie wyraźnie zaznacza: jedna nagroda na gospodarstwo i płaczu nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5884730 Napisano: 07.07.2014 11:31:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Oni chcą, żeby im przesłać dowód osobisty, gdzie widoczne będzie imię + nazwisko + adres. Resztę można zamazać. I to jest ok.

Gorzej, że na pewno organizatorzy otrzymują od niektórych laureatów również dokumenty bez zamazanych danych. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5884302 Napisano: 04.07.2014 23:18:43 w Wkurza mnie...
Jedynym, kto powinien się wstydzić, jest ów Pan. Na pewno nie jego rodzina emotka

Jak sięgnę pamięcią, to na forum największą pomoc otrzymałam właśnie w sprawach pozakonkursowych, więc tulipanka ma rację, warto czasem skrobnąć kilka słów prywaty.

Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5884011 Napisano: 04.07.2014 14:02:55 w Rossmann
Jeszcze raz dziękuję za info o miśku Velvet i jego zdjęcie - dokupię bilety do Imaxa na film "Arktyka 3D" i będzie suuuper prezent! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5884000 Napisano: 04.07.2014 13:43:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kto pyta, nie błądzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883994 Napisano: 04.07.2014 13:34:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Anonima napisał(a):

(...) A powiedz, Ty kiedys uzyskalas pieczatke z tesco? Bo pisalas o nestle ze masz zle opisane.

Tak szczerze, to nie pamiętam, za to pyskówki pamiętam aż za dobrze. Tak samo w Carrefourze. Jedynie Kaufland zawsze jest ok.

BTW, to nie jest tak, że będzie git, jak nam wydrukują poszerzoną wersję paragonu z pełnymi nazwami - w Carrefourze np. okazało się, że dostałam wydruk do paragonu o numerze X, przy czym dokument mówił, że to wydruk treści paragonu Y (i ten mój numer nie był absolutnie nigdzie wspomniany). Bo te numery, co się podaje w konkursach, to żadne numery paragonu nie są... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883951 Napisano: 04.07.2014 12:43:05 w TESCO konkursy
mariolakal napisał(a):

joan napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Czy z konka "Wygraj dla swojego dziecka" wszystkie nagrody już pozamiatane ?

Raczej nie, Media Contact nie poinformował jeszcze nawet laureatów konka Pele, a mieli czas do 24.06.2014 emotka A co dopiero bardziej aktualne akcje emotka

Jednak w MDW ktoś chwalił się Mazurami...

Bo dzwonili, ale mają tyły z wysyłaniem esemesów do laureatów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883944 Napisano: 04.07.2014 12:37:56 w TESCO konkursy
mariolakal napisał(a):

Czy z konka "Wygraj dla swojego dziecka" wszystkie nagrody już pozamiatane ?

Raczej nie, Media Contact nie poinformował jeszcze nawet laureatów konka Pele, a mieli czas do 24.06.2014 emotka A co dopiero bardziej aktualne akcje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883868 Napisano: 04.07.2014 10:46:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Anonima napisał(a):

(...) pani sie wyprze wszystkiego i nie poda mi nawet swoich danych, ale i tak napisze reklamacje, niech przynajmniej tesco wie jak wyszkolilo pracownikow.

Zwykle pracownicy mają wypisane imię na biuście, więc wystarczy, że opiszesz ją, jako "Pani Gabriela, pracująca w BOKu dnia 03.07.2014 o godz. 15:33" - sami sobie sprawdzą, kto to emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883858 Napisano: 04.07.2014 10:26:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PS: Anonima, oto fragment regulaminu, dotyczącego TESCO (gdzie to ponoć nic nie widzą, i niczego nie potwierdzą):

§ 4, 15, 3)
"Jeśli na paragonie nie widnieje słowo, skrót pozwalające stwierdzid zakup Produktów Promocyjnych w wymaganej kwocie, Uczestnik zobowiązany jest potwierdzid w sklepie, iż paragon dotyczy zakupu Produktów Promocyjnych w wymaganej kwocie (pieczątka sklepu i podpis pracownika na odwrocie paragonu);"

I kogo tu zdzielić patelnią? Może niech pracownicy Tesco zorganizują ustawkę w kisielu z pracownikami Organizatora emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883854 Napisano: 04.07.2014 10:19:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Anonima napisał(a):

Czyli? Bo nie bardzo rozumiem, a nie jestem w konkursach od dawna emotka

Przy następnej wizycie w Tesco idź porozmawiać w tej sprawie do BOK-u i weź dane osobowe pracownika, który w imieniu Tesco udzielił Ci informacji. Potem napisz mejla do Tesco w tej sprawie.

Czy to ma sens? Powiem tak: lepiej to wyjaśnić teraz, niż w przyszłości stracić nagrodę wartą 20000 zł. Jeśli dostaniesz info z centrali Tesco, że żaden z pracowników danego marketu nie jest w stanie stwierdzić, co zostało kupione i potwierdzić to Tobie na paragonie, możesz to w razie czego trzymać w razie kłopotów z innymi konkursami.

BTW, u mnie żaden z produktów na Nestle nie został prawidłowo opisany na paragonie. I jestem ciekawa, co z tego wyniknie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883847 Napisano: 04.07.2014 10:06:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Anonima napisał(a):

Tak mi wytlumaczyla, mimo ze kilka razy prosilam, ze nie ma mozliwosci sprawdzenia bo takie maja oznaczenia z centrali i ona pieczatki dac nie moze, tak sie wkurzylam...jak mi teraz zestaw przepadnie to wkurze sie maksymalnie emotka

Nawet, jeśli Ci uznają paragon, nieciekawie się zapowiada na przyszłość. Ja bym jednak na Twoim miejscu spróbowała przygotować grunt pod przyszłe promocje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883821 Napisano: 04.07.2014 09:42:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Anonima napisał(a):

No a ja taki wyslalam z tes o, mam napisane mleczko oczyszczajace, nie ma ze nivea, poszlam do tesco po pieczatke i babsko mi nie chcialo dac, bo powiedziala ze nie ma mozliwosci sprawdzenia i ze takie nazwy ustala centrala z krakowa i ona nic poradzi nie moze...wiec wyslalam taki, co mialam zrobic?

Zdzielić babsko w łeb patelnią emotka Ale wiadomo, że człowiek nie nosi przy sobie patelni. W Tesco/ITM nigdy nie robię zakupów na konki ogólnopolskie, bo zawsze są problemy. Ja bym wezwała menedżerkę dyżurną; warto też poprosić o nazwisko danego pracownika i książkę skarg/ zażaleń.

Niech nie pitolą, że nie mają podglądu, co kupiłaś. To NIEMOŻLIWE. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883794 Napisano: 04.07.2014 08:48:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Mam pytanko odnośnie NIVEA, teraz tak patrzę i na zwycięskim paragonie (Auchan) mam zapis: BALSAM DO CIA.973270 emotka , czy mieliście podobne sytuacje, agencja to uznaje?

Odradzam wysłanie czegoś takiego. Mogłoby przejść, gdyby ten numer to był kod kreskowy (tak drukują w Super-Pharm), ale to tzw. numer z d*, więc paragon nieważny. Najlepiej iść do BOK i poprosić o wydruk szczegółowy/ pieczątkę. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883700 Napisano: 03.07.2014 21:43:35 w Biedronka
agusiac87 napisał(a):

czy u was w biedronkach są te produkty tych marek ?
Listerine, o.b., Carrefree, Johnson’s, Penaten, Johnson’s Baby, bebe Young Care, Neutrogena

bo u mnie jest tylko johnson za 11,50 a produktów reszty marek nie ma albo coś mi padło na oczy emotka

U mnie nawet Carrefree nie ma, widać to towar wybitnie luksusowy... Wyświetl w wątku >>
0 0