Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5883417 Napisano: 03.07.2014 11:18:48 w WC - rozmowy o wszystkim
Słuchajcie, jaka akcja.

Trzeba kupić 5 kg cukru. Ale jest pewien haczyk: każdy zakup w innym sklepie. Oznacza to, że gdy zabraknie sklepów w pobliżu, należy zacząć uprawiać miniturystykę. Wszystko trzeba skrupulatnie notować. Nowy konkurs?
Nie - to motyw z filmu „Poszukiwany, poszukiwana”, emitowanego w zeszły weekend.
Oglądaliśmy tv rodzinnie. W momencie, gdy zobaczyliśmy, jak babka zapiernicza pieszo + rowerem + tramwajem po całej okolicy, byle tylko obskoczyć jak najwięcej sklepów i kupić wspomniane 5kg cukru, od razu skojarzyliśmy to z konkursami i dostaliśmy zbiorowej głupawki emotka

Czy tak widzi nas mugolski świat? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883335 Napisano: 03.07.2014 08:33:43 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

dokladnie, ja tez bym opieprzala, bo nie mam ochoty jesc na brudnym talerzu. A to byc moze i taki typ cwaniaka, ktory specjalnie robi zle, bo "skoro pozniej poprawi, to wreszcie powie, bym to zostawil".

frodo napisał(a):

dolly wyjęłaś mi to z ust emotka U mnie w pracy panowie sami się chwalą, że tak właśnie robią emotka

Ano właśnie emotka
Wiecie, ja nie wymagam, żeby facet się znał na wszystkim, począwszy od szydełkowania obrusów, a na zakładaniu instalacji gazowej kończąc. Ale jeśli jakąś czynność potrafiłby wykonać dziesięciolatek, to... no cóż, nie wypada być gorszym.
Z drugiej strony, może to prawda, że "facet nie jest od zmywania". Ale tylko wtedy, gdy jednocześnie facet jest od tego, żeby kupić zmywarkę (lub ją wygrać) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883294 Napisano: 02.07.2014 23:19:09 w Wkurza mnie...
staszek napisał(a):

(...) A jej nawet jak pozmywa od czasu do czasu, to ona go opieprzy, że źle i myje jeszcze raz... No to ja mu się nie dziwię, że nie chce nic robić emotka

A ja się nie dziwię, że ona go opieprza, bo do zmywania nie potrzeba dyplomu magistra emotka

Tymczasem wkurza mnie, że u mnie w okolicy ścigało się dziś dwóch głupków na motorach; jechali szybko pomimo ograniczenia do 40 km/h na dwóch sąsiadujących pasach (jeden jechał pod prąd) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883089 Napisano: 02.07.2014 15:25:40 w Wkurza mnie...
taalvikki - ja tam nie zamierzam niczego samodzielnie dokonać, ani fachowców opłacać. Wystarczy mi, że nas utrzymuję.

Wyżej wspomniane kasetony + kratkę musiałam zamontować własnym sumptem, żeby kot nie zwiał - a kicia zamieszkała z nami z mojej inicjatywy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883079 Napisano: 02.07.2014 15:00:37 w Wkurza mnie...
Zaraz wyjdziemy na feministki, bo nie chcemy mieć grzyba w łazience i brać prysznica w zimnej wodzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883072 Napisano: 02.07.2014 14:52:25 w SZUKAM....
bc14 napisał(a):

ale do sosnowca nie pojadę emotka (( buuu

Ja też nie, studiowałam tam 3 lata i wystarczy mi odwiedzin po wsze czasy emotka

PS: A czy Ty czasem źle nie szukasz? Bo ciężko, żeby u Ciebie nigdzie, w żadnej sieci nie mieli urny emotka

Urny przyuważyłam:
- na linii kas (DC),
- z boczku przy wejściu, pod plakatem (Lewiatan),
- na najwyższej półce, nad warzywami i chipsami (Groszek). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883067 Napisano: 02.07.2014 14:46:38 w SZUKAM....
bc14 napisał(a):

gdzie w Gliwicach lub na śląsku znajdę urnę z MEGAloterii?

U mnie w każdym sklepie są te urny. Kij w oko marketingowcom, że personel nic nie wie o konkursie, nie wydaje kuponów bez przypomnienia itp. Urny są, jest ich dużo i zamknięte na takie plastikowe "coś" emotka

Dotychczas widziałam w każdym sklepie sieci: DC, Lewiatan i Groszek emotka

(urna wielkości kartonu na papier ksero) Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883044 Napisano: 02.07.2014 14:22:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

Joan wie, że wiesz emotka

Zgadza się, a w dodatku jestem wredna, pamiętliwa i zawzięta (więcej zalet nie pamiętam) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883036 Napisano: 02.07.2014 14:16:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziolko - ja generalnie jestem przeciw.
Skoro organizator przeznacza pewną przestrzeń/miejsce do umieszczenia odpowiedzi, uczestnik nie może umieszczać odpowiedzi gdzieś indziej. Pamiętajmy, że zdjęcia wiszą na Fotosiku, filmy na YT, a nie W FORMULARZU.

PS: A dlaczego uważasz, że złamano regulamin? emotka Obrażasz intelekt i talent Pana Radzia Astronauty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883024 Napisano: 02.07.2014 14:06:17 w SZUKAM....
aerdna napisał(a):

Czy korzystał ktoś z usług kociego behawiorysty i może podzielić się opinią czy warto ?

Nie korzystałam, ale w Gliwicach działa Fundacja Kocie Życie i tam mają behawiorystkę, skorzystałabym z jej usług emotka

PS: A problem jest z gatunku poważnych? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5882947 Napisano: 02.07.2014 11:53:22 w Kaufland konkursy
mkrzysiek napisał(a):

W nowej gazetce brak nowych konkursów
Mamy wakacyjny urlop od kauflanda emotka

Hucpa! A kto się zatroszczy o moje wakacyjne wydatki? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5882909 Napisano: 02.07.2014 10:48:36 w Rossmann
aneczka128 napisał(a):

ja wczoraj odebrałam małego misia Velvet. Wysokość około 30 cm, bielutki niedźwiadek z błękitnym szalikiem z nazwą Velvet i metką z napisem Velvet. Szaliczek można odwiązać. Po prostu maskotka niedźwiadka polarnego.

Dziękuję za info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5882890 Napisano: 02.07.2014 10:15:47 w Wkurza mnie...
frodo - bardziej obrazkowo to powinno być: (.) emotka

Ogólnie powiem tak: dobrze się przed światem maskujemy z tym naszym "konkursowym majątkiem" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5882885 Napisano: 02.07.2014 10:06:51 w Rossmann
olunka napisał(a):

Ja mam w planie dzisiaj odebrac to powiem

Dzięki, przypomnę się później emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5882882 Napisano: 02.07.2014 10:04:25 w Wkurza mnie...
frodo napisał(a):

(...) jak na mój tekst, że muszę odmalować przedpokój usłyszałam, że po co przecież za chwilę i tak się pobrudzi, wymiękłam... emotka

Odmalowanie przedpokoju? Łoraju, Ty to masz wymagania! Ja od dekady mieszkam w lokalu wyremontowanym jedynie częściowo, min. przedpokoju nie ruszaliśmy, a poprzedni lokatorzy wyprowadzili się do Anglii ze względu na brak kasy. To chyba nie muszę mówić, jak tam wygląda emotka

Moim zdaniem, powinnaś celować w panów powyżej 50 roku życia, oni młodość spędzili na grzebaniu przy aucie, stawianiu lauby w ogródku i majsterkowaniu po pracy. W innym przypadku możesz skończyć tak, jak ja, czyli lepiąc o pierwszej w nocy kasetony na ścianę z jednoczesną wymianą kratki wentylacyjnej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5882876 Napisano: 02.07.2014 09:46:46 w Wkurza mnie...
frodo napisał(a):

Wkurzają mnie faceci-lenie emotka

A są inni? emotka Dobra dobra, wiem, że podpadam emotka

Mnie z kolei wkurza, że obecnie facet nie może mieć pożytecznego hobby, tylko k* same egoistyczne, sobkowskie i solowe. Dawniej było inaczej, nie było miejsca dla dwuleworęcznych egocentryków. A teraz? emotka

(pisała ta, co od lat wielu ma w mieszkaniu wyrwany sedes, urwany karnisz, wypadający kurek... lista awarii na pięć stron A4!) Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5882860 Napisano: 02.07.2014 08:58:13 w Rossmann
Czy ktoś z Was odebrał już małego misia Velvet? Jak wygląda? Tzn. czy to doszczętnie obrandowany gadżet = miś reklamujący cenzurataśmę Velvet, czy po prostu maskotka niedźwiadka polarnego?

04.07. idę na urodziny i zastanawiam się, czy się sprężać z odbiorem tego misia i dołożyć go do prezentu, czy nie ma się co fatygować...

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5882815 Napisano: 02.07.2014 00:00:52 w Carrefour konkursy
krzysieq napisał(a):

dostalem kody ale nie ma w repertuarze nastepnych meczow jest tylko ten co wlasnie trwa Usa-Belgia, takze fajnie ze dostalem kody a w moim miescie juz nie bedzie meczow, heh zenada

Info w necie ponoć jest nieaktualne/błędne - zadzwoń jutro do swojego kina albo napisz im mejla emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5882727 Napisano: 01.07.2014 20:44:58 w Carrefour konkursy
Dzwoniłam do Multikina. Pogadałam. Potem miła babka z własnej inicjatywy oddzwoniła do mnie (a nie podawałam jej numeru, widocznie spisała z wyświetlacza). Obsługa na piątkę.

Mówiąc krótko: będzie ok. Przynajmniej w moim przypadku. Trzymam kciuki, żeby Mój jutro zdążył wymienić kody na bilety, zanim wszystkie hanyskie mugole się zorientują, że można już miejscówki kupować emotka (zarezerwować nie może nikt)

Zaraz będę obdzwaniać rodzinę i wypytywać o grafik. I po com się tak denerwowała? emotka

Podsumowując: zadzwońcie do swojego Multikina, możecie też wysłać mejla. I wszystko się wyjaśni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5882539 Napisano: 01.07.2014 15:21:30 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

(...) Ile ja mam lat- 5 czy 30 emotka

Wiesz, jak to jest: Dopóki mieszkasz/pracujesz u mnie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0