Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18667
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Trzeba kupić 5 kg cukru. Ale jest pewien haczyk: każdy zakup w innym sklepie. Oznacza to, że gdy zabraknie sklepów w pobliżu, należy zacząć uprawiać miniturystykę. Wszystko trzeba skrupulatnie notować. Nowy konkurs?
Nie - to motyw z filmu „Poszukiwany, poszukiwana”, emitowanego w zeszły weekend.
Oglądaliśmy tv rodzinnie. W momencie, gdy zobaczyliśmy, jak babka zapiernicza pieszo + rowerem + tramwajem po całej okolicy, byle tylko obskoczyć jak najwięcej sklepów i kupić wspomniane 5kg cukru, od razu skojarzyliśmy to z konkursami i dostaliśmy zbiorowej głupawki
Czy tak widzi nas mugolski świat?
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Ano właśnie
Wiecie, ja nie wymagam, żeby facet się znał na wszystkim, począwszy od szydełkowania obrusów, a na zakładaniu instalacji gazowej kończąc. Ale jeśli jakąś czynność potrafiłby wykonać dziesięciolatek, to... no cóż, nie wypada być gorszym.
Z drugiej strony, może to prawda, że "facet nie jest od zmywania". Ale tylko wtedy, gdy jednocześnie facet jest od tego, żeby kupić zmywarkę (lub ją wygrać)
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
A ja się nie dziwię, że ona go opieprza, bo do zmywania nie potrzeba dyplomu magistra
Tymczasem wkurza mnie, że u mnie w okolicy ścigało się dziś dwóch głupków na motorach; jechali szybko pomimo ograniczenia do 40 km/h na dwóch sąsiadujących pasach (jeden jechał pod prąd)
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Wyżej wspomniane kasetony + kratkę musiałam zamontować własnym sumptem, żeby kot nie zwiał - a kicia zamieszkała z nami z mojej inicjatywy
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Ja też nie, studiowałam tam 3 lata i wystarczy mi odwiedzin po wsze czasy
PS: A czy Ty czasem źle nie szukasz? Bo ciężko, żeby u Ciebie nigdzie, w żadnej sieci nie mieli urny
Urny przyuważyłam:
- na linii kas (DC),
- z boczku przy wejściu, pod plakatem (Lewiatan),
- na najwyższej półce, nad warzywami i chipsami (Groszek). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
U mnie w każdym sklepie są te urny. Kij w oko marketingowcom, że personel nic nie wie o konkursie, nie wydaje kuponów bez przypomnienia itp. Urny są, jest ich dużo i zamknięte na takie plastikowe "coś"
Dotychczas widziałam w każdym sklepie sieci: DC, Lewiatan i Groszek
(urna wielkości kartonu na papier ksero) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Zgadza się, a w dodatku jestem wredna, pamiętliwa i zawzięta (więcej zalet nie pamiętam)
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Skoro organizator przeznacza pewną przestrzeń/miejsce do umieszczenia odpowiedzi, uczestnik nie może umieszczać odpowiedzi gdzieś indziej. Pamiętajmy, że zdjęcia wiszą na Fotosiku, filmy na YT, a nie W FORMULARZU.
PS: A dlaczego uważasz, że złamano regulamin?
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Nie korzystałam, ale w Gliwicach działa Fundacja Kocie Życie i tam mają behawiorystkę, skorzystałabym z jej usług
PS: A problem jest z gatunku poważnych? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Hucpa! A kto się zatroszczy o moje wakacyjne wydatki?
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Dziękuję za info
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Ogólnie powiem tak: dobrze się przed światem maskujemy z tym naszym "konkursowym majątkiem"
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Dzięki, przypomnę się później
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Odmalowanie przedpokoju? Łoraju, Ty to masz wymagania! Ja od dekady mieszkam w lokalu wyremontowanym jedynie częściowo, min. przedpokoju nie ruszaliśmy, a poprzedni lokatorzy wyprowadzili się do Anglii ze względu na brak kasy. To chyba nie muszę mówić, jak tam wygląda
Moim zdaniem, powinnaś celować w panów powyżej 50 roku życia, oni młodość spędzili na grzebaniu przy aucie, stawianiu lauby w ogródku i majsterkowaniu po pracy. W innym przypadku możesz skończyć tak, jak ja, czyli lepiąc o pierwszej w nocy kasetony na ścianę z jednoczesną wymianą kratki wentylacyjnej
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
A są inni?
Mnie z kolei wkurza, że obecnie facet nie może mieć pożytecznego hobby, tylko k* same egoistyczne, sobkowskie i solowe. Dawniej było inaczej, nie było miejsca dla dwuleworęcznych egocentryków. A teraz?
(pisała ta, co od lat wielu ma w mieszkaniu wyrwany sedes, urwany karnisz, wypadający kurek... lista awarii na pięć stron A4!) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
04.07. idę na urodziny i zastanawiam się, czy się sprężać z odbiorem tego misia i dołożyć go do prezentu, czy nie ma się co fatygować...
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Info w necie ponoć jest nieaktualne/błędne - zadzwoń jutro do swojego kina albo napisz im mejla
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Mówiąc krótko: będzie ok. Przynajmniej w moim przypadku. Trzymam kciuki, żeby Mój jutro zdążył wymienić kody na bilety, zanim wszystkie hanyskie mugole się zorientują, że można już miejscówki kupować
Zaraz będę obdzwaniać rodzinę i wypytywać o grafik. I po com się tak denerwowała?
Podsumowując: zadzwońcie do swojego Multikina, możecie też wysłać mejla. I wszystko się wyjaśni
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Wiesz, jak to jest: Dopóki mieszkasz/pracujesz u mnie...