Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5882445 Napisano: 01.07.2014 12:47:00 w Carrefour konkursy
mkrzysiek napisał(a):

W Warszawie nie będzie finału w Multikinie emotka

Nie będzie emotka Ale to chyba nie problem podjechać do Rzeszowa, prawda? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5882424 Napisano: 01.07.2014 12:22:52 w Carrefour konkursy
Anonima napisał(a):

To trzeba jechac osobiscie, nie mozna przez internet jak normalni we wspolczesnym swiecie? Zarty sobie robia, zaden interes z takich biletow.

Tak napisali w regulaminie. Zresztą, sporo razy byłam w kinie za kody i nigdy nie chcieli mi zarezerwować bezpłatnego biletu/voucherów telefonicznie, a przez stronkę się nie da. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5882413 Napisano: 01.07.2014 12:00:33 w Carrefour konkursy
Anonima napisał(a):

Lipa z tymi biletami, bo przy takim tempie to zadnego ciekawego meczu nie obejrzymy, moze specjalnie zwlekaja z tymi kodami...

No ja na pewno niczego nie obejrzę, skoro musiałabym najpierw jechać do Poznania i z powrotem, żeby zarezerwować bilety, a potem znów do Poznania i z powrotem na transmisję. Za dojazd kto mi zwróci? emotka Co za penery, brak słów. Już dawno nikt mnie tak nie wkurzył... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5882387 Napisano: 01.07.2014 11:20:33 w Carrefour konkursy
DOPISEK: w Katowicach nie będzie transmitowanego finału emotka Właściwie, to jak się zagłębić w info Multikina, to żeby cokolwiek obejrzeć, musiałabym jechać np. do Radomia!

Posprawdzajcie sobie, czy w ogóle w Waszych miastach coś będą transmitowali. Wqr* się na maxa, niech se w d* wsadzą takie "nagrody"! Powinna być opcja wymiany tych kretyńskich biletów na najtańszy voucher filmowy, akurat chciałabym zobaczyć "jak wytresować smoka 2" emotka

Ja na pewno będę składała reklamację i u Smolara i w Multikinie. I to od razu po otrzymaniu kodu. Skurczybyki. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5882385 Napisano: 01.07.2014 11:11:28 w Carrefour konkursy
krzysieq napisał(a):

Czy ktos otrzymal bilety do Multikina na mecz z konkursu Wielki mecz na wielkim ekranie? Odeslalem dane i skan paragonu chyba z tydzien temu i cisza...

U mnie żaden laureat niczego nie otrzymał, a mają 1000 osób do poinformowania. Tymczasem mecze w Multikinie już są transmitowane, tylko my nie możemy na nie pójść, bo nie dostaliśmy kodów od Smolara. Jak będzie duże zainteresowanie, to sie na bilety w ogóle nie załapiemy, bo są ważne "w miarę dostępności miejsc" emotka

http://multikino....stkie-mecze-mundialu

PS: Wczorajszy mecz Algieria kontra Niemcy = wg mnie superrro emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5881809 Napisano: 30.06.2014 08:45:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kristof23 napisał(a):

loczeq napisał(a):

troyd napisał(a):

loczeq napisał(a):

90% (tak na oko) hurtowników posiada oryginalne paragony i wcale nie musi ich zgłaszać po 100 razy, cwaniactwo, które myśli że szybko się dorobi bardzo szybko się wykrusza - mówi to osoba która zawodowo zajmuje się loteriami od jakichś 10 lat i "troszkę" zna swoją konkurencję

To oko to ma chyba zaćmę ... emotka

A Ty Tomku oczywiście stawiasz się po stronie tych uczciwych hurtowników, co kupują za grube pieniądze i nie powtarzają po 100 razy? emotka

jeśli to miał być do mnie to masz jakiegoś złego informatora emotka

Pozwole sobie odswiezyc temat - Loczeq wy zgłaszajac w pamietnej loterii Nestle ( z kartami 5 tys i ekspresami) zgloszenia w liczbie powiedzmy 30 - 50 tys / dziennie, bo takie ilosci pewnie szly, mieliscie absolutne pokrycie w paragonach i starterach ? Taaak, jasne wysylaliscie slupa ktory dziennie kupowal na np 1000 paragonow i przy okazji robiliscie na biezaco przekierowania z komorek ( 4frame dzwonilo zazwyczaj z zastrzezonego) A jeszcze dochodzi np. loteria E, z ktorej oczywiscie sprzedales wszystkie proszki.. Mowisz (piszesz) teraz jak nasz premier ktory broni swojej ekipy rzadzacej emotka Chyba bardziej doswiadczonych graczy tu nie oszukasz ;>

Nie lubię piramid, ale gdyby te wypowiedzi miały magicznie zniknąć, to wolę je zacytować emotka

Co do pseudo-hurtowników, to tak się "popisali" swoją przedsiębiorczością i majątkiem w poprzednim konkursie Nivea, że do teraz powinni mieć kurzaje na d*pskach. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5881807 Napisano: 30.06.2014 08:36:37 w Kaufland konkursy
To chyba jakiś błąd WP - bo gdy mejl zostaje np. zaimportowany do Gmaila, info o niedostarczeniu w ogol esie nie pojawia, jest zwyczajne podziękowanie emotka A ten sam mejl czytany na WP... posiada w treści ów dziwny zapis. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5881541 Napisano: 28.06.2014 19:41:22 w Rossmann
xjustx napisał(a):

mam pytanko:
czy jest możliwość zarejestrowania 1 paragonu na którym są produkty na kilka konkursów czy wszystko trzeba kupować osobno?

Jeden paragon to jedna szansa w każdym konkursie, do którego produkty są na tym paragonie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5881495 Napisano: 28.06.2014 17:00:35 w SZUKAM....
mia - ooo, to bardzo ciekawe, co napisałaś z tym streczem, jestem zaskoczona, nie wiedziałam, że przewoźnik może traktować ostreczowany karton, jako niestandard emotka

Również uważam, że najlepsze są duże kartony, można popytać znajomych, może ktoś ma taki w garażu/piwnicy. Albo w najbliższym markecie na dziale AGD się do kogoś uśmiechnąć, na magazynie muszą mieć zapas kartonów o różnych wymiarach. Coś kojarzę, że u mnie z boku Carrefoura przy śmietnikach zawsze sporo kartonów stoi.

PS: Moim zdaniem podanie nieprawidłowych (zaniżonych) wymiarów może spowodować, że przesyłka utkwi w magazynie. Bo kurier nie posiada wagi i linijki, ale w magazynie wszystko sprawdzą i okaże się, że wystąpiła niedopłata. Co dalej? Pewnie biurokracja, odkręcanie wszystkiego, telefoniada z BOKiem i zwłoka w dostawie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5881490 Napisano: 28.06.2014 16:49:10 w SZUKAM....
donia7 napisał(a):

Kurczę a co to ta folia sterczowa i gdzie ją dostanę?

Pewnie w Castoramie. To taka sama przezroczysta folia, jak ta, którą owija się śniadanie na wycieczkę emotka Tylko dużo większa.

Biorąc pod uwagę to, co napisała Mia, czyli kompletne olanie podania prawidłowych wymiarów paczek przez Twojego męża, zdecydowanie radzę odwołać zlecenie, wystąpić o zwrot pieniędzy i zamówić kuriera ponownie. Bo przesyłkę wycenia się wg wagi ORAZ wymiarów, a tu nie dosyć, że wagi błędne i liczba paczek nieprawidłowa, to jeszcze kubatura fikcyjna. Mogą być z tego potem problemy. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5881488 Napisano: 28.06.2014 16:44:59 w SZUKAM....
donia7 napisał(a):

k-ex emotka

Chyba ze jeszcze taśmą połączy te paczki, żeby wyszło po dwie... kurde załamałam się całkiem emotka

Ich zasad nie znam, ale Kaki76 ma rację: kurier dostał info, że ma odebrać 2 paczki, tyle zresztą będzie wydrukowanych na liście przewozowym. Więcej nie weźmie. Za każdą paczkę płaci się oddzielnie wg cennika.

Możesz towar przepakować, ale musiałabyś idealnie trafić z wagą w te 30 kg. Takie małe przesyłki są dokładnie sprawdzane.
Moim zdaniem najwygodniej zestornować zlecenie i poprosić o zwrot kasy + zamówić kuriera zgodnie ze stanem faktycznym. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5881480 Napisano: 28.06.2014 16:30:27 w SZUKAM....
donia7 napisał(a):

Czy ktoś wysyłał duże paczki do 60kg? Mam w pięciu paczkach (4 po 10kg i 1 bodajże 17kg) i mąż zaznaczył to jako dwie paczki po 30 kg. Zapłacił. W poniedziałek ma być kurier. Czy on nie będzie robil problemów ze te paczki sa osobno (5 paczek), a nie połączone w dwie po 30 kg?
Kurczę, nie wiem czy jasno napisałam, ale mam mega stresa, ze mi wezmie tylko cześć rzeczy emotka emotka emotka

Bardzo źle zrobił emotka O którą firmę kurierską chodzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5881468 Napisano: 28.06.2014 16:00:18 w SZUKAM....
teodozja napisał(a):

Ja wysłałam odpowiedz na konkurs C4 do Swiifta, niestety wróciła mi się jako niedostarczona.Mają zapchaną skrzynkę czy co?

Jeśli kilka osób wysłało kwieciste załączniki, to na pewno. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5881137 Napisano: 27.06.2014 15:27:44 w Kaufland konkursy
anialistopad napisał(a):

już wiem,wysłałam na stary adres do 4frame zamaist do tqg emotka

Jeśli coś Ci odpiszą, daj znać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5881088 Napisano: 27.06.2014 14:11:31 w Konkursy ABC
assal napisał(a):

Smolar jest tak szybki w rozwiązywaniu konkursów ostatnio, że ciężko mi uwierzyć, że mogliby ten przeoczyć emotka

Jestem tego samego zdania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5881003 Napisano: 27.06.2014 12:17:47 w Kaufland konkursy
A "Zwrotnik raka" obdzwoniony? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5880946 Napisano: 27.06.2014 10:32:42 w Wkurza mnie...
izak1000 napisał(a):

a mnie wkurza to,że w Familijnych wygrywają tacy co potem i tak nie przesyłają kodów.W II losowaniu na 86 nagród jest 74 wygranych(i to już z rezerwą)....a u mnie kody leżą i czekają..

Ale tam się chyba nie da 2x tego samego kodu przesłać, prawda? Więc odpadają mugole. U mnie z każdej loterii zero totalne; dobrze chociaż, że produkty kupuję innym, a paragony/opakowania zostawiam sobie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5880942 Napisano: 27.06.2014 10:20:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgol napisał(a):

Czy ktos słał już sms na konkurs w Carrefuurze - Colgate i tez dostał zwrotkę:witamy w konkursie Elmex, Meridol emotka -ja coś pokręciłam, czy agencja emotka ?

Bardzo niedobrze, być może esemesy z dwóch konkursów są mieszane, potem Ci przyznają nagrodę z konkursu, na który nie masz paragonu.
Na Twoim miejscu zwróciłabym im uwagę. Gdyby celowym było przesyłanie tej samej zwrotki do wszystkich akcji, brzmiałaby ona a'la "Dziękujemy za udział w konkursie, jeśli wygrasz, organizator skontaktuje się z Tobą." Tu zwrotka wyraźnie wskazuje, że wszystkie zgłoszenia lecą do wora Elmex. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5880918 Napisano: 27.06.2014 09:31:00 w TESCO konkursy
Za każdym razem, gdy widzę w tv gościa, który mówi "Zołza zołza zołza amigos de Polonja", zastanawiam się: czy Media Contact informował już laureatów konkursu z piłeczkami Pelego? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5880873 Napisano: 26.06.2014 23:23:57 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

czy ktoś kiedyś dzwonił do TQ jaki sms wygrał...zn jaki kod i czy trzeba odesłać 2 paragony.... edycji z tyloma wygranymi i tyloma błędami w wysyłce smsów nie miałam emotka

Moim zdaniem taka rozmowa, no cóż, to w przypadku Tqg jak bramka samobojcza... Wyświetl w wątku >>
0 0