Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5876339 Napisano: 17.06.2014 10:22:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek - tak, zostaniesz usunięta z nowej listy osób wylosowanych, jeśli wylosują Cię kolejny raz do tej samej nagrody.

karollaa - niezależnie od zapisów na paragonie, powinien on potwierdzać zakup produktów Nivea. Twój tego nie potwierdza, powinnaś pójść do POKu po pieczątkę.

Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5876304 Napisano: 17.06.2014 09:00:12 w Carrefour konkursy
PS: Pozwolę sobie zacytować bliźniego...
Anonima napisał(a):

szukam informacji jak to jest z tymi biletami do kina z konkursu smolara "Wielki mecz na wielkim ekranie", poniewaz na stronie multikina nie widze chocby wzmianki aby bylo cos takiego organizowane, ani odnosnie rezerwacji, albo ja znalezc nie moge, ale raczej nic nie ma, gdybys ktos cos wiedzial, prosze dac znac emotka

Zastanawiam się, czy czasem retransmisji nie odwołano i teraz organizatorzy debatują nad tym, co robić -> czy 2 bilety na dowolny film zadowolą laureatów emotka Ale pewnie nie tak łatwo zmienić regulamin loterii, na który przecież uprzednio trzeba uzyskać akceptację DIC. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5876301 Napisano: 17.06.2014 08:52:33 w Carrefour konkursy
Szukam informacji, kiedy po raz ostatni informowali z loterii "Wielki mecz na wielkim ekranie"?

Wg regulaminu, najpóźniej do 16.06. Smolar miał poinformować ostatnich laureatów. Nagród było TYSIĄC. I co, wszystko mugole zgarnęli? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5876268 Napisano: 16.06.2014 23:28:05 w Dziś cieszę się z.....
mia napisał(a):

Z tego, że wreszcie kończy się Visa! emotka
W sumie wklepane ponad 500 zgłoszeń rodzinki, koszyczek pęka od kwitków, i... grzyb. emotka

I ja również emotka Szczególnie, że 2x pomyliłam dane w zgłoszeniu, zaś tata oświadczył, że przecież on i tak nie odbiera telefonów emotka To po co ja wzrok tracę przy tych jego świstkach?! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5876037 Napisano: 16.06.2014 16:01:26 w Wkurza mnie...
bachacz napisał(a):

Joan
Bez konkursu za kredyt, który będziemy spłacać przez najbliższe pięć lat, wspólnie!!!

emotka
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5876027 Napisano: 16.06.2014 15:37:01 w Wkurza mnie...
bachacz napisał(a):

Jestem wkurzona jak chyba nigdy, trzyma mnie to wkurzenie od soboty i pewnie jeszcze potrzyma. Mój własny, ślubny mąż ze stażem ćwierćwiecznym, jakoś dziwnym trafem zapomniał że dobrze byłoby się skonsultować przy zakupie samochodu ze swoją ćwierćwieczną już żoną. Kupił sobie samochodzik, a już jakie ja mam co do tej zabaweczki preferencje nie było łaski się dowiedzieć. Jestem wkurzona, siedzi we mnie,z częściowym wyłażeniem na zewnątrz ślepa furia. Chyba napiszę w wątku oddam za darmo....ćwierćwiecznego męża, jeszcze fizycznie sprawny bo już inne sprawy to.............. emotka emotka emotka

Bez konkursu samochód kupił? Nikczemnik! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5875867 Napisano: 16.06.2014 12:42:29 w SZUKAM....
zezowaty_kot napisał(a):

Co zrobić, żeby paragony nie blakły? Nie dotykam, leżą cały czas w jednym miejscu, teraz wzięłam się za przeglądanie a na tych z TESCO (tygodniowych) już prześwity emotka

Ponoć można w lodówce trzymać emotka Mnie nigdy żaden nie wyblaknął, ewentualnie te ze starych kas Kaufa trochę traciły na kolorystyce. Generalnie działa zasada:
- paragon z mocnym wydrukiem - sru do koszulki i nie dotykać do końca konkursu,
- paragon ze słabym wydrukiem - skseruj, a potem jak wyżej. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5875757 Napisano: 16.06.2014 09:59:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
arya napisał(a):

Czy na Nivea można kupić kosmetyki Nivea Baby? I jak to jest z paragonami? Musi być napisane Nivea? Zrobiłam zakupy w Tesco i mi napisali " krem two" coś tam emotka Reszta produktów bez zarzutu.

Cały asortyment Nivea bierze udział w konku.

W Tesco zawsze paragony są najgorzej opisane, dlatego na konki ogólnopolskie wybieram Super-Pharm i Rosska.

Powinnaś iść po pieczątkę do Tesco. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5874702 Napisano: 13.06.2014 12:19:32 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

Taaa, skąd ja to znam...
- Halo? Jesteś już w sklepie? Ej to nie kupuj domestosu, bo jest konkurs w rossmanie. A i kawy też nie, to do Stokrotki się pojedzie. A w ogóle to w którym jesteś? DC? Ok, weź zakupy na 4 paragony emotka emotka emotka

I jeszcze typowy dialog:
- ... to poszedłem do sklepu...
- JAK ŚMIAŁEŚ PÓJŚĆ NA MIASTO I MNIE O TYM NIE UPRZEDZIĆ?!
- Ale ja tylko po masło do Biedronki i...
- JAK TO: DO BIEDRONKI?! TERAZ OGÓLNE ZAKUPY ROBIMY TYLKO W DELIKATESACH CENTRUM. A W BIEDRONCE POWINIENEŚ ZAKUPIĆ KONKURSOWY PRODUKT X. I W OGÓLE MASZ ZAKAZ OPUSZCZANIA DOMU BEZ ZEZWOLENIA!

Mój facet potwierdzi, że tak to właśnie wygląda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5874693 Napisano: 13.06.2014 12:12:23 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

niech Twoj strzela emotka
albo dziecko jakies zlapcie emotka

Mój ma zakaz gry w piłkę, bo co grał, to kontuzja. Kilka lat temu... halówka, dwóch na dwóch. Efekt? Tak trzaśnięta przez innego gracza kość, że stopa Mojego do dziś nie doszła do siebie (a powinna, bo od tego są stopy, żeby chodzić) i powstała "buła". No i teraz trudno Mojemu buty kupić emotka

Temat dziecka przemilczę, jak zwykle emotka

marlena083 - mogę Ci jedynie napisać, że pewnie Twoja kuchnia jest przepiękna, wobec czego masz duże szanse w konkursach kulinarnych i wszelakich foto emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5874685 Napisano: 13.06.2014 12:02:05 w Wkurza mnie...
agnike napisał(a):

Joan akcja teraz taka w Media Markt jest emotka trzeba kupić za minimum 50 zł a później strzelić bramkę,jak strzelisz zwracają kwotę z rachunku emotka

Widziałam wczoraj ową reklamę w przerwie meczu. Ale prędzej trafię główną w loterii, niż w światło tej bramki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5874678 Napisano: 13.06.2014 11:53:28 w Wkurza mnie...
aurorcia napisał(a):

dobrze Cie rozumiem, wszyscy w domu krzywo na mnie patrzą, bo krajalnica zepsuła się 2-3 tygodnie temu, ale zaznaczyłam, że owszem kupię, ale jak będzie konkurs, bo tak na samo krojenie to szkoda kasy emotka

Na forum zawsze można spotkać bratnią duszę! emotka

Siostra się ze mnie śmieje, że niby jak idę do marketu i widzę, że ktoś kupuje nie-tę-co-warto cenzurataśmę, płyn do naczyń, czekoladę i wodę mineralną, to robię miny emotka A to moja wina, że on zwyczajnie leci w koszty, a ja - inwestuję? Przecież konkursowicz ma prawo do szoku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5874674 Napisano: 13.06.2014 11:45:38 w Wkurza mnie...
maribog napisał(a):

Jak masz Real gdzieś w pobliżu to tam zerknij emotka bo jest wyprzedaż większości sprzętu AGD itd. emotka Wczoraj w Olsztynie dorwałem 3 wkrętarki za 50 zł z 239 emotka

Zaraz się zacznę rozglądać, ale wiesz, tak bez konkursu wydać więcej, niż 50 zł... psychika nie pozwala! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5874654 Napisano: 13.06.2014 11:16:24 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że zepsuł mi się czajnik i to akurat po zakończeniu konkursu Zelmera. Nowego konkursu z czajnikami nie ma, na forum info o chęci wymiany czajnika nie znalazłam.

Ale nic to, trafiłam na Olx na ogłoszenie o sprzedaży nowego czajnika. Gwarancji i paragonu brak. A cena? O ok. 30 zł WYŻSZA, niż w przeciętnym sklepie. Właśnie się zastanawiam, w co by tu się uszczypnąć... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5874628 Napisano: 13.06.2014 10:41:15 w Biedronka
alamak napisał(a):

Dzięki dziewczyny emotka Czyli wysyłać od razu dokumenty takie jak w regulaminie?

Daję im czas do 16:00, potem drukuję co trzeba i slę w ciemno. Bo tam chyba nie ma zbyt wiele czasu na odesłanie papierów. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5874623 Napisano: 13.06.2014 10:35:27 w Biedronka
alamak napisał(a):

Mam pytanko odnośnie konkursu Clear - wysłałam wczoraj mejla, tak jak pisali w sms-ie i jak dotąd nie mam żadnej odpowiedzi. Wy też tak długo czekaliście na odzew?

Również nie doszedł do mnie ich mejl z ostatniego powiadamiania. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5874602 Napisano: 13.06.2014 09:36:27 w SZUKAM....
maria1980 napisał(a):

Informacji czy w delikatesach centrum zgłoszenie mozna wyslac tez przez stronę czy to tylko urnowy ?

W DC są 3 akcje promo jednocześnie:
- konkurs przez www,
- loteria urnowa,
- megaloteria (również urnowa). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5874294 Napisano: 12.06.2014 15:05:42 w Paragony
aurorcia napisał(a):

aha i na główną nagrodę nie sprzedam paragonu za kilka złotych, bo sama musialam jechać na zakupy i poświęcić swój czas, a jak ktoś chce oryginał paragonu i pisze, że na czapkę to też za grosze nie sprzedam, bo nie jestem blondynką emotka

Przecież wiadomo, że każdy wygrał tylko czapkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5874228 Napisano: 12.06.2014 13:40:57 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Tak joan klimatyzacji ,a później gardło wysiada i na antybiotyku kończymy ,a o konkursach zapominamy,bo mamy w gardle kaktusa

Etam, antybiotyk to brałam niedawno, bo mi pół twarzy spuchło. Ale to inna historia. Poprzedni raz na antybiotyku to chyba coś wele kilkanaście lat temu byłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5874223 Napisano: 12.06.2014 13:36:26 w Wkurza mnie...
maria1980 - łojojoj. A u mnie wręcz odwrotnie, przytomność umysłu konkursowego tak dobra, jak rzadko. Podejrzewam, że to zasługa wszechobecnej klimatyzacji. Nie lubię jej, ale mam wrażenie, że rozum lepiej funkcjonuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0