Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5874194 Napisano: 12.06.2014 12:45:39 w PLAGIATY
ziemo77 - dzięki, że Ci się chciało walczyć emotka Może przynajmniej plagiatorzy podczytujący forum 1000x zastanowia się następnym razem, gdy ulegną "inspiracji" emotka Dotyczy to zarówno haseł, jak i zdjęć czy innej twórczości. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5873499 Napisano: 11.06.2014 10:26:19 w Visa Konkursy
yszka napisał(a):

Paragony ja wpisuje a on wygrywa, i gdzie tu sprawiedliwość emotka Również gratulacje dla Ciebie!

Za to on zatankuje i zabierze Cię na wakacyjną wycieczkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5873488 Napisano: 11.06.2014 10:10:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
frodo napisał(a):

joan napisał(a):

mallina napisał(a):

Uważam, że do czasu weryfikacji nie powinni informować o rodzaju wygranej nagrody. Wtedy dopiero te cwaniaczki będą miały zagwozdkę, na które zgłoszenie odesłać paragon emotka

A to przede wszystkim emotka

Tak by się głowili, aż mózgi by im parowały emotka

To by była prawdziwa LOTERIA emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5873479 Napisano: 11.06.2014 09:58:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mallina napisał(a):

Uważam, że do czasu weryfikacji nie powinni informować o rodzaju wygranej nagrody. Wtedy dopiero te cwaniaczki będą miały zagwozdkę, na które zgłoszenie odesłać paragon emotka

A to przede wszystkim emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5873453 Napisano: 11.06.2014 09:15:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
black_cat napisał(a):

joan napisał(a):

Podejrzewam, że powtórzą wszystkie "dziwne" losowania. Bo chyba jakieś rozwiązanie znaleźli, skoro 532* przestało dominować...

Moim zdaniem nic to nie da, jak wygrał już wycieczki i aparaty , to kupi nowe startery i dalej będzie bombardować.
Nie ma rady na cwaniaków, nie da się przed nimi zabezpieczyć, zawsze znajdą obejście regulaminu.

Wygrał. Ale czy wyślą mu nagrodę? emotka
Tych lewych laureatów powinni tak dogłębnie weryfikować, żeby im potem nawet proktolog d* nie poskładał... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5873447 Napisano: 11.06.2014 09:05:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Podejrzewam, że powtórzą wszystkie "dziwne" losowania. Bo chyba jakieś rozwiązanie znaleźli, skoro 532* przestało dominować... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5873433 Napisano: 11.06.2014 08:31:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alamak napisał(a):

Dostałam sms o wygranej z mistrzowskiego duetu w Biedronce emotka Chyba rezerwa rezerwy.
Wczoraj widziałam czyjś wpis o tym, że ludzie nie odsyłają danych bo nie wybrano jeszcze nagrody głównej (albo coś w tym stylu, bo niestety nie pamiętam dokładnie o co chodziło, a nie mogę znaleźć wpisu). Czy może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi?

To chyba o mój wpis chodziło. Ale nie twierdzę, że nie poinformowali laureata nagrody głównej. Natomiast w kontekście "poziomów rezerwy" logiczne jest, że ludzie tyle razy posłali jeden numer paragonu, że aż im blaza na palcach wyskoczyła. I teraz jest już informowana rezerwa rezerwy rezerwy. Taka a'la Nivea emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5872863 Napisano: 10.06.2014 12:00:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

czy czeka ktos jeszcze na pilke z biedronki?

Z którego konkursu? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5872814 Napisano: 10.06.2014 10:29:15 w Biedronka
guru800 napisał(a):

Czy z Biedronki jest jakaś rezerwa?

Na pewno jest rezerwa rezerwy z konka Clear. Tak się ludzie nad wizją wycieczki do Brazylii zaślinili, że zapomnieli o myciu włosów i spryskaniu pach... emotka
Brazylię powinni rozdać dopiero po załatwieniu wszystkich formalności z laureatami mniejszych nagród emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5872796 Napisano: 10.06.2014 09:21:04 w Wkurza mnie...
beata21 napisał(a):

(...) Pani mówi,że psiak ma właścicieli,jest stary i to są jego ostatnie dni, (...)

Wróżka od siedmiu boleści i osobisty weterynarz tego psa w jednym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5872441 Napisano: 09.06.2014 15:07:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
black_cat napisał(a):

Pewnie zakładają profilew nivei na lewe dane, a w formularzu jak wygrają podają już inne-poprawne. Wtedy lista niby nie rzuca się w oczy bo są kolorowe imiona i nazwiska - ale się przeliczyli z numerami telefonów bo już ludzie robią zadymę. Moim zdabniem powinno się obciążać takich oszustów kosztami losowania i doliczać tam tam wszystkie koszty , łącznie z prądem i pracą ludzi, którzy muszą dodatkowo poświęcić sporo czasu aby zrobić z tym porządek.

Przede wszystkim, jakby się dane nie zgadzały, to od razu powinni odbierać nagrodę - w końcu po coś się podaje imię i nazwisko emotka Najlepiej niech wygrywa Świnka Peppa. Albo Piggy. emotka

Co do obciążeń - jestem 100 % ZA emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5872434 Napisano: 09.06.2014 15:00:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
black_cat napisał(a):

Z kolejnego dnia to samo , znowu wszędzie 532****** może im się system zaciął?

Może ktoś sobie jaja robi i wpisuje byle co? Fikcyjne numery telefonów, nieistniejące, paragony itp.? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5872328 Napisano: 09.06.2014 13:19:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

bethan napisał(a):

Są też tacy, co się dymać nie dają emotka

Właśnie nie wiedziałam do której grupy się zaliczam, jak nie biorę udziału w tej orgii emotka

To jest grupa Niewydymka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5872323 Napisano: 09.06.2014 13:17:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

System był w Warce (rok temu), jest w Hochlandzie i w Laysach też. I jeszcze w Żywcu emotka

Dokładnie. Tak po prostu jest. Zresztą, wygrywamy czasem obie w tych samych konkursach, więc co tu dużo mówić, się wie emotka

Jeśli chodzi o nazwiska, to ja bym olała te kwestię; wiadomo, że nikt nie wygra 10 x dziennie na podobne dane, więc to żaden wyznacznik... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5872211 Napisano: 09.06.2014 10:49:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
troyd napisał(a):

joan napisał(a):

Pięć rubryk + zapis, że każde kolejne zgłoszenie z tymi samymi danymi zostanie uznane za nieprawidłowe. I organizatorzy nie musieliby się babrać w sięgającym dna Rowu Mariańskiego bagnie i klientów w to bagno wciągać.

Joan, tak, to by było wystarczające, gdybyśmy mieli do czynienia z powtarzaniem paragonów, niestety obecnie mamy coraz częściej do czynienia z drukowaniem paragonów - większości agencjom się nie chce ich weryfikować ...

Myślę, że w/w 5 danych to byłby dobry początek. Tak ogólnie.

Co do drukowania, to problem dotyczy raczej konków, gdzie zakupy można zrobić w dowolnym sklepie, bo pipidówki ciężko zweryfikować. A markety? Powiem z pierwszej ręki, bo moja mama do maja pracowała w dziale reklamacji. Przyszedł klient z wyblakłym/zniszczonym paragonem, a mama numer i datę cyk w system i w ciągu kilku sekund wszystko widziała. Może niech zatem bardzo wartościowe nagrody będą weryfikowane ZAWSZE - zwykle jest ich niewiele, a skoro drukarze nie grają o mniejsze nagrody, to w obliczu braku nagród dużych... może końcu przestaną pałać się drukarstwem? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5872192 Napisano: 09.06.2014 10:32:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Dlatego ja w tym roku odpuszczam ten "konkurs".

Ja się "nie nastawiam", ale zakupy rodzinie zrobiłam. I finito.

Dziwi mnie, że agencje organizują konkursy/loterie, gdzie wpisać trzeba danych tysiąc pięćset sto dziewięćset, a w praktyce to i tak niczego nie zabezpiecza. Tymczasem wystarczy podać:
- NIP sklepu,
- nr naprzeciwko daty,
- kwotę z paragonu,
- datę zakupu,
- godzinę zakupu.
Pięć rubryk + zapis, że każde kolejne zgłoszenie z tymi samymi danymi zostanie uznane za nieprawidłowe. I organizatorzy nie musieliby się babrać w sięgającym dna Rowu Mariańskiego bagnie i klientów w to bagno wciągać. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5872181 Napisano: 09.06.2014 10:08:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
troyd napisał(a):

(...) To nic nie zmienia, że te osoby nie dostaną już kolejnego zestawu kosmetyków.(...)

Dokładnie, przypomnijcie sobie ubiegły rok - pseudograczom nie zależy na kosmetykach, nie będą sobie nimi zawracali głowy. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5872160 Napisano: 09.06.2014 09:25:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
frodo napisał(a):

rutka, joan dzięki za pomoc
To ja, mam zmieniony status na WYLOSOWANY emotka

Gratulacje emotka Może i mnie w tej edycji wylosują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5872156 Napisano: 09.06.2014 09:20:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
frodo napisał(a):

Właśnie znalazłam siebie na liście Nivea z 05.06, ale żaden e-mail do mnie nie doszedł emotka Ktoś też tak miał??? I co teraz mam zrobić???

Jeśli to Ty, powinnaś mieć info na profilu Nivea, zwycięskie zgłoszenie będzie miało status "Wylosowany" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5872152 Napisano: 09.06.2014 09:12:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
turli napisał(a):

Gorzej będzie jak każdy rezerwowy będzie z takiej bandy. Pamiętajcie że paragony mielą się te same do końca loterii.
A czy teraz organizuje ta sama agencja co wtedy? Ktoś pamięta?

Pamiętam, w niektóre dni nie rozdano ŻADNEGO zestawu kosmetyków emotka Bo na mniejsze nagrody cfaniky nie odsyłali paragonów. I właśnie wyniki tego konka Nivea z zeszłego roku pokazały, ilu to jest zamożnych hurtowników, co mnóstwo pieniędzy inwestują w konkursy, a cały świat im zazdrości tych nagród...
Swoją drogą, niezły sajgon musiała mieć agencja od tego konka - dobrze im tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0