Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5869855 Napisano: 03.06.2014 15:36:17 w Carrefour konkursy
isiulka napisał(a):

(...) Gdy trzeba podac nr paragonu to fachowcy ślą po 30 razy ten sam nr i jak wygra 2 nagrody na ten sam paragon to wtedy właśnie jest ze stratą dla nas bo nagroda wpada do rezerwy (o ile takowa jest- do tego czasu połowa ludzi nie ma juz paragonów) (...)

Nic a nic nie rozumiem emotka Niech se wpada do rezerwy, konkowicz paragonu nie wyrzuci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5869809 Napisano: 03.06.2014 14:47:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
"jednorazowego zakupu promocyjnego za wielokrotność kwoty 10 zł" = jeden paragon. Sami się w tym zakręcili, może skopiowali zapisy ze starego regulaminu, nie przemyślawszy sprawy... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5869739 Napisano: 03.06.2014 13:08:03 w SZUKAM....
koza.k90 - hehe, niby tak, ale najgorzej z dokładnym przeczytaniem regulaminów. Potem jeszcze trzeba zrobić megadługą listę z tym, co jest do kupienia, zastanowić się, co komu potrzebne, przepisać to na oddzielne karteczki zakupowe dla poszczególnych marketów... Nie ma lekko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5869725 Napisano: 03.06.2014 12:59:58 w SZUKAM....
isiulka napisał(a):

Ma ktoś może rozpiske tych wszytskich konkursow promocyjnych ktore aktualnie trwaja?
Nie mogę się ogarnać, a baza miesza mi troche w notatkach emotka

Mam ten sam problem, rozwiązania brak, trzeba po prostu jeden wieczór z życia wyciąć na same ogarnięcie tego wszystkiego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5869147 Napisano: 02.06.2014 13:52:30 w Pomocy!!!!
mgrzel - warunki umowy zostały dotrzymane, bo przedmiotem umowy był sprzęt bez zabezpieczenia gwarancyjnego. Ja bym się nie przejmowała emotka Jak chciał nabyć towar z gwarancją, mógł kupić w Media Markcie; ale oczywiście najlepiej być "sprytnym inaczej", czyli zapłacić grosze, a po pół roku się czepiać i żądać usług, za które się nie zapłaciło. W mojej ocenie gość świadomie zrezygnował z ochrony gwarancyjnej, nie ma zatem podstaw, by sprzęt reklamował. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5868368 Napisano: 30.05.2014 15:13:42 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
koper napisał(a):

(...) Ciężko mi uwierzyć, że ktoś to robi specjalnie i myślę, że karniaki za dodawanie konkursów do bazy, to bardzo, bardzo zły pomysł emotka

Zgadza się.
Poza tym każdy chyba chociaż raz trafił na konkurs, który mu uciekł = źle wprowadzony. Tylko ja podchodzę do tego następująco: nie chciało Ci się samodzielnie przeczytać regulaminu? Nie chciało Ci się pierwszej znaleźć tego konkursu? To se teraz joan nie zagrasz, ha i twoja to wina, najtwojsza. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5868174 Napisano: 30.05.2014 10:51:28 w Inne mniejsze markety
kimolotek napisał(a):

nie będę pisała z jakiego sklepu bo nie chce wywołać burzy ale ciśnienie mi się podniosło emotka emotka emotka emotka

Nie grałam w tym konkursie, co o nim powyżej piszecie, ale też kiedyś brałam udział w lokalnym urnowym, który - zupełnie przypadkiem - wygrała wiadoma osoba z Poznania. Wiadomą pracą zresztą. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5868162 Napisano: 30.05.2014 10:43:14 w Inne mniejsze markety
kimolotek napisał(a):

wiecie co jakoś nie wierze w uczciwość tego konkursu- w sklepie na śląsku wygrała osoba z poznania, może jestem za bardzo podejrzliwa ale czytając wcześniejsze posty wygląda to nieciekawie emotka

Poproszę więcej szczegółów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5868142 Napisano: 30.05.2014 10:19:49 w Rossmann
ultrixx napisał(a):

Ja dostałam już jakiś czas temu maila, że nadano przesyłkę kurierską, ale fizycznie nic jeszcze nie dotarło...

Nie wiem, kto te mejle wysyła, ale to taki trochę pic na wodę. Kilka razy już dawno miałam nagrodę w domu, a przychodziły mejle, że wkrótce ją wyślą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5865340 Napisano: 22.05.2014 14:44:35 w Biedronka
agicho napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

co to za konkurs rexona? emotka nie potrafię zanleźć emotka

https://www.e-kon...et.html#.U33uayim5co

BTW, czy dobrze rozumiem, że w tym konku jedna osoba może wygrać kilka nagród? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5865336 Napisano: 22.05.2014 14:27:46 w Biedronka
misiamisiam napisał(a):

co to za konkurs rexona? emotka nie potrafię zanleźć emotka

To chyba ten coś tam coś tam duet, Clear + Rexona. Były etapy, więc pewnie gracze się zastanawiają, czy z początku już informowali. Ale tego nie wiem, bo grałam tylko w ostatnim etapie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5865188 Napisano: 22.05.2014 09:00:05 w WC - rozmowy o wszystkim
Dopiero teraz doczytałam pytanie o koty emotka A że dziś wstałam po 4, żeby nakarmić i wymasować dwutygodniowe coś, pozwolę sobie napisać parę słów w tym temacie .

Size:
1) Nie kupuje się żywych zwierząt na prezent, ani dla dziecka obojętnie w jakim wieku by nie było, ani nikomu. Zwierzę zawsze bierzesz, jako swoje i to na kilkanaście lat. Nikt normalny nie da Ci kota, bo pięciolatka bardzo chce go mieć.
2) Rasa kota ma małe znaczenie. Ja bym mc nie wzięła, bo im większe stworzenie, tym większe koszty. Lepiej przygarnąć dwa koty ważące po 3 kg, niż jednego 6 kg. Jeśli o wydatki chodzi, to nie mam na myśli tylko wydawania więcej na karmy; dla dużych kotów musisz mieć min. megamocne drapaki.
3) Dziecko zamęczy każde zwierzę, niezależnie od rasy. Bo to owszem, zależy, ale od podejścia rodziców.
4) Zwierzęta rasowe = z uznawanym rodowodem (a nie jakimś byle świstkiem!) zawsze dużo kosztują. A to dlatego, że koty w domu hodowcy mają vipowską opiekę, jedzenie, zabawki itp. A zwierzęta mają młode tylko kilka razy w życiu (w pseudohodowlach są mnożone, aż zdechną z wycieńczenia).
5) Jeśli kociak nie miałby u Ciebie towarzysza do zabawy, to pewnie i tak większość hodowców kotka Ci nie sprzeda.
6) Naprawdę chcesz wydać kilka tysięcy na kota? Zanim dokonasz zakupu, dopytaj, jaki rodowód kot otrzyma, a później poszukamy w necie, czy ktoś zwyczajnie nie chce Cię wyruuuhuhuhu. Książeczka kosztuje u weta ok. 3 zł, to psinco.
ACHTUNG: rozmnażanie zwierząt poza legalnymi hodowlami i ich sprzedaż jest w Polsce karalne.
7) Dobry drapak. Hmm, dla mc to chyba jakiś własnej roboty gigant przymocowany z 3 stron do ściany. Na pewno te sklepowe możesz sobie darować, są meganiestabilne i koty je olewają, pieniądze wyrzucone w błoto (zobacz np. na Olx, ilu ludzi się rozczarowało). Drapak powinien stać tam, gdzie kot chętnie drapie. Kotu musisz stworzyć takie trochę podsufitowe miasteczko, małpi gaj, ciekawie i po kociemu urządzić mieszkanie. Bo inaczej on sam je "urządzi", hehe.
8) Miałam kiedyś tymczasowo kotkę, co liczyła sobie ok. 3 - 3,5 tygodnia i bez nauki wiedziała, do czego kuweta służy. Skąd to wiedziała? Nie mam pojęcia! To tak, jakby Twoje półroczne dziecko stwierdziło, że chce siku, weszło do wc, podniosło klapę, zrobiło, co trzeba, wytarło pupę papierem, spuściło wodę, umyło ręce i wróciło do łóżeczka.
9) Sterylizacja kosztuje ok. 200 zł. Koty schroniskowe zazwyczaj dostaje się wysterylizowane, albo dają kupon na darmową sterylizację (ja tak miałam). Nic kotu nie zaszkodzi, a pomoże na pewno!
10) Relacje pies-kot to indywidualna sprawa. Żeby kot miał dobre relacje z czymkolwiek żyjącym, wskazane, by miał kontakt z tym gatunkiem od małego, to tzw. socjalizacja. Co ciekawe, czytałam, że hodowcy puszczają całkiem małym kotkom płyty z różnymi dźwiękami, żeby się szybciej oswoiły np. ze szczekaniem, krzykiem dziecka itp.

Osobiście nie jestem fanką kotów z hodowli, bo jakoś szkoda mi wydać kilka tysięcy złotych tylko po to, żeby mi się zwierzak z wyglądu podobał. Polecam branie zwierząt z domów tymczasowych, bo są za darmo + mają dokładnie prześwietlone zdrowie i charakter emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5864881 Napisano: 21.05.2014 15:11:07 w Rossmann
Gratuluję rozbicia systemu emotka

A tymczasem wśród laureatów znów mutant: "kamila    Boch23" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5864825 Napisano: 21.05.2014 13:42:39 w Visa Konkursy
xpac napisał(a):

Nie wydaje mi się emotka To samo z Visa emotka

W konku Visy trzeba podać bank, który wydał kartę. To chyba niełatwo zgadnąć/zapamiętać... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5864791 Napisano: 21.05.2014 12:29:06 w Rossmann
edzia21 napisał(a):

U mnie tez nic, chociaz pierwszy raz przylozylam sie do wysylanych haselek emotka pamieta ktos moze jaka agencja stala za rozwiazaniem tego konkursu? emotka

Jak Ajax, to pewnie nasze kochane MC emotka

Przy okazji przypominam, że to, iż nigdzie oficjalnie nie zostało napisane, by w dany konkurs była zamieszana jakakolwiek agencja, nie znaczy, że nie jest. Bardzom się kiedyś zdziwiła, gdy pewien konkowy organizator zadzwonił z przeprosinami za opóźnienie wysyłki nagrody Rosska. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5864695 Napisano: 21.05.2014 08:32:08 w Inne mniejsze markety
luk1990 napisał(a):

(...) ale to pewnie celowe-ipad ,a płyn micelarny....pewnie większośc nie odesłałaby danych i by się z nimi bawili w nieskończoność xD

No ba, to oczywista oczywistość. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5864281 Napisano: 20.05.2014 10:34:31 w Inne mniejsze markety
radosna napisał(a):

Czyli nie przewidują, że ktoś może wziąć udział w konkursie na podstawie informacji w gazetce, nie mając internetu?

A coś Ty, przecież każdy klient chodzi po sklepie z iPADem podłączonym do neta i na bieżąco sprawdza, czy się pracownicy organizatora nie jeb* w materiałach reklamowych emotka Oczywiście, że ulotka czy info w gazetce nie zawierają wyczerpujących informacji, ale nie mogą wprowadzać klienta w błąd! Klient podejmuje decyzje zakupowe min. w oparciu o różne promocje, w związku z tym można domniemywać, że może wybrać daną markę właśnie ze względu na konkurs. Akcje promocyjne podnoszą konkurencyjność danego produktu i wpływają na decyzje zakupowe, zatem omamianie klienta obietnicami w stylu "olej konkurencję, kup nasz towar, to coś wygrasz", gdzie potem klient nie może wziąć udziału w promocji, to po prostu wynikające z zaniedbań działania podchodzące pod nieuczciwą konkurencję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5864235 Napisano: 20.05.2014 08:58:23 w Kaufland konkursy
mkrzysiek napisał(a):

u mnie nadal brak jednego bonu emotka

Skontaktuj się z nimi jak najszybciej, bo:
"21. Wszelkie reklamacje związane z przeprowadzeniem niniejszego konkursu należy zgłaszać wyłącznie
w formie pisemnej, listem poleconym
na adres Organizatora w terminie doręczenia do 24.05.2014r." Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5864226 Napisano: 20.05.2014 08:24:54 w Rossmann
arabela79 napisał(a):

Osoba ta ma idebtyczne dane na FB o ile dobrze pamietam.
"Stara" konkursowiczka.

Możliwe, że ma, ale co mnie to obchodzi - na Rossku należy podać imię i nazwisko, a nie pseudonim artystyczny czy to, jak kogo ciemną nocą nazywa oblubieniec emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5863865 Napisano: 19.05.2014 12:27:25 w Wkurza mnie...
Anonima napisał(a):

(...) bo jak mozna nie polubic ladnych dzieci na zdjeciu emotka (...)

Można emotka To chyba takie psychologiczne podejście, poszukiwanie empatii u jury, które przecież również na bank posiada dzieci emotka

Aha, jeszcze mnie wkurza konek Rosska, gdzie "nagrodą" jest jakaś durna sesja zdjęciowa w Warszawie, na którą trzeba przyjechać ze zwierzakiem. Ten, kto to wymyślił, chyba w życiu zwierzęcia w domu nie miał emotka Ktoś ma się telepać z sierściuchem 900 km (tam + nazad), żeby cyknąć jakieś fotki? Chyba ich posr* i to solidnie. Ale to sponsorowi wygarnę w mejlu emotka
Obżarłam się w weekend urodzinowymi przysmakami i jestem w walecznym nastroju (to pewnie wina poziomu cukru w korpusie) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0