Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5883821 Napisano: 04.07.2014 09:42:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Anonima napisał(a):

No a ja taki wyslalam z tes o, mam napisane mleczko oczyszczajace, nie ma ze nivea, poszlam do tesco po pieczatke i babsko mi nie chcialo dac, bo powiedziala ze nie ma mozliwosci sprawdzenia i ze takie nazwy ustala centrala z krakowa i ona nic poradzi nie moze...wiec wyslalam taki, co mialam zrobic?

Zdzielić babsko w łeb patelnią emotka Ale wiadomo, że człowiek nie nosi przy sobie patelni. W Tesco/ITM nigdy nie robię zakupów na konki ogólnopolskie, bo zawsze są problemy. Ja bym wezwała menedżerkę dyżurną; warto też poprosić o nazwisko danego pracownika i książkę skarg/ zażaleń.

Niech nie pitolą, że nie mają podglądu, co kupiłaś. To NIEMOŻLIWE. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883794 Napisano: 04.07.2014 08:48:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Mam pytanko odnośnie NIVEA, teraz tak patrzę i na zwycięskim paragonie (Auchan) mam zapis: BALSAM DO CIA.973270 emotka , czy mieliście podobne sytuacje, agencja to uznaje?

Odradzam wysłanie czegoś takiego. Mogłoby przejść, gdyby ten numer to był kod kreskowy (tak drukują w Super-Pharm), ale to tzw. numer z d*, więc paragon nieważny. Najlepiej iść do BOK i poprosić o wydruk szczegółowy/ pieczątkę. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883700 Napisano: 03.07.2014 21:43:35 w Biedronka
agusiac87 napisał(a):

czy u was w biedronkach są te produkty tych marek ?
Listerine, o.b., Carrefree, Johnson’s, Penaten, Johnson’s Baby, bebe Young Care, Neutrogena

bo u mnie jest tylko johnson za 11,50 a produktów reszty marek nie ma albo coś mi padło na oczy emotka

U mnie nawet Carrefree nie ma, widać to towar wybitnie luksusowy... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883417 Napisano: 03.07.2014 11:18:48 w WC - rozmowy o wszystkim
Słuchajcie, jaka akcja.

Trzeba kupić 5 kg cukru. Ale jest pewien haczyk: każdy zakup w innym sklepie. Oznacza to, że gdy zabraknie sklepów w pobliżu, należy zacząć uprawiać miniturystykę. Wszystko trzeba skrupulatnie notować. Nowy konkurs?
Nie - to motyw z filmu „Poszukiwany, poszukiwana”, emitowanego w zeszły weekend.
Oglądaliśmy tv rodzinnie. W momencie, gdy zobaczyliśmy, jak babka zapiernicza pieszo + rowerem + tramwajem po całej okolicy, byle tylko obskoczyć jak najwięcej sklepów i kupić wspomniane 5kg cukru, od razu skojarzyliśmy to z konkursami i dostaliśmy zbiorowej głupawki emotka

Czy tak widzi nas mugolski świat? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883335 Napisano: 03.07.2014 08:33:43 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

dokladnie, ja tez bym opieprzala, bo nie mam ochoty jesc na brudnym talerzu. A to byc moze i taki typ cwaniaka, ktory specjalnie robi zle, bo "skoro pozniej poprawi, to wreszcie powie, bym to zostawil".

frodo napisał(a):

dolly wyjęłaś mi to z ust emotka U mnie w pracy panowie sami się chwalą, że tak właśnie robią emotka

Ano właśnie emotka
Wiecie, ja nie wymagam, żeby facet się znał na wszystkim, począwszy od szydełkowania obrusów, a na zakładaniu instalacji gazowej kończąc. Ale jeśli jakąś czynność potrafiłby wykonać dziesięciolatek, to... no cóż, nie wypada być gorszym.
Z drugiej strony, może to prawda, że "facet nie jest od zmywania". Ale tylko wtedy, gdy jednocześnie facet jest od tego, żeby kupić zmywarkę (lub ją wygrać) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883294 Napisano: 02.07.2014 23:19:09 w Wkurza mnie...
staszek napisał(a):

(...) A jej nawet jak pozmywa od czasu do czasu, to ona go opieprzy, że źle i myje jeszcze raz... No to ja mu się nie dziwię, że nie chce nic robić emotka

A ja się nie dziwię, że ona go opieprza, bo do zmywania nie potrzeba dyplomu magistra emotka

Tymczasem wkurza mnie, że u mnie w okolicy ścigało się dziś dwóch głupków na motorach; jechali szybko pomimo ograniczenia do 40 km/h na dwóch sąsiadujących pasach (jeden jechał pod prąd) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883089 Napisano: 02.07.2014 15:25:40 w Wkurza mnie...
taalvikki - ja tam nie zamierzam niczego samodzielnie dokonać, ani fachowców opłacać. Wystarczy mi, że nas utrzymuję.

Wyżej wspomniane kasetony + kratkę musiałam zamontować własnym sumptem, żeby kot nie zwiał - a kicia zamieszkała z nami z mojej inicjatywy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883079 Napisano: 02.07.2014 15:00:37 w Wkurza mnie...
Zaraz wyjdziemy na feministki, bo nie chcemy mieć grzyba w łazience i brać prysznica w zimnej wodzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883072 Napisano: 02.07.2014 14:52:25 w SZUKAM....
bc14 napisał(a):

ale do sosnowca nie pojadę emotka (( buuu

Ja też nie, studiowałam tam 3 lata i wystarczy mi odwiedzin po wsze czasy emotka

PS: A czy Ty czasem źle nie szukasz? Bo ciężko, żeby u Ciebie nigdzie, w żadnej sieci nie mieli urny emotka

Urny przyuważyłam:
- na linii kas (DC),
- z boczku przy wejściu, pod plakatem (Lewiatan),
- na najwyższej półce, nad warzywami i chipsami (Groszek). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883067 Napisano: 02.07.2014 14:46:38 w SZUKAM....
bc14 napisał(a):

gdzie w Gliwicach lub na śląsku znajdę urnę z MEGAloterii?

U mnie w każdym sklepie są te urny. Kij w oko marketingowcom, że personel nic nie wie o konkursie, nie wydaje kuponów bez przypomnienia itp. Urny są, jest ich dużo i zamknięte na takie plastikowe "coś" emotka

Dotychczas widziałam w każdym sklepie sieci: DC, Lewiatan i Groszek emotka

(urna wielkości kartonu na papier ksero) Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883044 Napisano: 02.07.2014 14:22:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

Joan wie, że wiesz emotka

Zgadza się, a w dodatku jestem wredna, pamiętliwa i zawzięta (więcej zalet nie pamiętam) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883036 Napisano: 02.07.2014 14:16:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziolko - ja generalnie jestem przeciw.
Skoro organizator przeznacza pewną przestrzeń/miejsce do umieszczenia odpowiedzi, uczestnik nie może umieszczać odpowiedzi gdzieś indziej. Pamiętajmy, że zdjęcia wiszą na Fotosiku, filmy na YT, a nie W FORMULARZU.

PS: A dlaczego uważasz, że złamano regulamin? emotka Obrażasz intelekt i talent Pana Radzia Astronauty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5883024 Napisano: 02.07.2014 14:06:17 w SZUKAM....
aerdna napisał(a):

Czy korzystał ktoś z usług kociego behawiorysty i może podzielić się opinią czy warto ?

Nie korzystałam, ale w Gliwicach działa Fundacja Kocie Życie i tam mają behawiorystkę, skorzystałabym z jej usług emotka

PS: A problem jest z gatunku poważnych? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5882947 Napisano: 02.07.2014 11:53:22 w Kaufland konkursy
mkrzysiek napisał(a):

W nowej gazetce brak nowych konkursów
Mamy wakacyjny urlop od kauflanda emotka

Hucpa! A kto się zatroszczy o moje wakacyjne wydatki? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5882909 Napisano: 02.07.2014 10:48:36 w Rossmann
aneczka128 napisał(a):

ja wczoraj odebrałam małego misia Velvet. Wysokość około 30 cm, bielutki niedźwiadek z błękitnym szalikiem z nazwą Velvet i metką z napisem Velvet. Szaliczek można odwiązać. Po prostu maskotka niedźwiadka polarnego.

Dziękuję za info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5882890 Napisano: 02.07.2014 10:15:47 w Wkurza mnie...
frodo - bardziej obrazkowo to powinno być: (.) emotka

Ogólnie powiem tak: dobrze się przed światem maskujemy z tym naszym "konkursowym majątkiem" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5882885 Napisano: 02.07.2014 10:06:51 w Rossmann
olunka napisał(a):

Ja mam w planie dzisiaj odebrac to powiem

Dzięki, przypomnę się później emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5882882 Napisano: 02.07.2014 10:04:25 w Wkurza mnie...
frodo napisał(a):

(...) jak na mój tekst, że muszę odmalować przedpokój usłyszałam, że po co przecież za chwilę i tak się pobrudzi, wymiękłam... emotka

Odmalowanie przedpokoju? Łoraju, Ty to masz wymagania! Ja od dekady mieszkam w lokalu wyremontowanym jedynie częściowo, min. przedpokoju nie ruszaliśmy, a poprzedni lokatorzy wyprowadzili się do Anglii ze względu na brak kasy. To chyba nie muszę mówić, jak tam wygląda emotka

Moim zdaniem, powinnaś celować w panów powyżej 50 roku życia, oni młodość spędzili na grzebaniu przy aucie, stawianiu lauby w ogródku i majsterkowaniu po pracy. W innym przypadku możesz skończyć tak, jak ja, czyli lepiąc o pierwszej w nocy kasetony na ścianę z jednoczesną wymianą kratki wentylacyjnej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5882876 Napisano: 02.07.2014 09:46:46 w Wkurza mnie...
frodo napisał(a):

Wkurzają mnie faceci-lenie emotka

A są inni? emotka Dobra dobra, wiem, że podpadam emotka

Mnie z kolei wkurza, że obecnie facet nie może mieć pożytecznego hobby, tylko k* same egoistyczne, sobkowskie i solowe. Dawniej było inaczej, nie było miejsca dla dwuleworęcznych egocentryków. A teraz? emotka

(pisała ta, co od lat wielu ma w mieszkaniu wyrwany sedes, urwany karnisz, wypadający kurek... lista awarii na pięć stron A4!) Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5882860 Napisano: 02.07.2014 08:58:13 w Rossmann
Czy ktoś z Was odebrał już małego misia Velvet? Jak wygląda? Tzn. czy to doszczętnie obrandowany gadżet = miś reklamujący cenzurataśmę Velvet, czy po prostu maskotka niedźwiadka polarnego?

04.07. idę na urodziny i zastanawiam się, czy się sprężać z odbiorem tego misia i dołożyć go do prezentu, czy nie ma się co fatygować...

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0