Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18667
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Raczej nie, ale teraz i tak są dosyć mocne promocje cenowe, więc na czas obowiązywania tych -40% pewnie wszystkie promocje będą anulowane. Druga sprawa: zobacz, jak długa jest lista produktów, nie ma mowy, żeby każdy Ross miał cały ten asortyment na stanie. W efekcie to, czy uda Ci się kupić ulubiony zapach, czy też na półce znajdziesz jedynie jakieś abstrakcyjne śmierdzidło, będzie zależało od asortymentu w danym sklepie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Losowe. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Zwykle nie; za to regularnie organizują konki związane z koncernem Colgate-Palmolive i Tesco, smarując pijar tych firm czarną mazią. Na palcach jednej reki można policzyć konkursy, w których nie pojawiły się problemy. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie negatywny, a SZCZERY
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie zdziw się, jeśli w kopercie bąbelkowej otrzymasz coś zupełnie innego, niż wygrałaś; w dodatku o połowę tańsze... taki mamy (w tym wątku) klimat. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Koniecznie z hamaczkiem dla ludzia
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Cisza. Regulamin nie obowiązuje organizatora (termin informowania laureatów), za to uczestnika obowiązują zapisy pozaregulaminowe (ograniczenie znaków)
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wątpię, ja już w styczniu pytałam, bo mnie dwa miesiące temu forumowicze oświecili w kwestii tego konka - nikt sie nie zgłosił z paragonem do sprzedania. Aczkolwiek - ciekawa sprawa - regulamin przewiduje wśród nagród "Dla wszystkich uczestników konkursu stylowa łyżeczka do miodu." Do mnie nie doszedł esemes o wygranej łyżeczce
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Też się tak pomyliłam, pisałam o tym na forum 07.01.2014
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ja tam za bardzo nie czekam; byłam tydzień poza domem, więc poprosiłam Mojego, żeby samodzielnie wymyślił zgłoszenie i je posłał. Zapoznał się z regulaminem, stworzył odpowiedź na pytanie konkursowe i oczywiście… posłał odpowiedź na ponad 250 znaków, bo przecież regulamin nie sugerował, że musi być krótsza. I d* zbita
Dobrze, że moje zgłoszenie poszło prawidłowo. Ale ten konkurs nie rozpalił we mnie ognia miłości do marki Elmex
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
03.03.2014 + 5 dni, czyli dziś ostatni dzień. Chyba, że pracują w sobotę i jutro poinformują laureatów... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dodam jeszcze, że kurierzy nie chcą doręczać niewygranych; człowiek się spina, przesiaduje w domu dniem i nocą, a w drzwi jeno kornik puka... z pytaniem, czy nie mam mebli do oddania. Za darmo i jeszcze dostawę powinnam zorganizować. Macha mi robal pisemkiem z TOZu o miłości do zwierząt. I do tego kot marudny, bo brak kartonów z niewygranych, które to koci potomek Wikingów mógłby podbijać i łupić. Jak wytłumaczyć sierściuchowi, że niewygrane pakowane są chusteczki z celulozy i spuszczane rurą kanalizacyjną do oceanu? Jak żyć? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wszyscy tak mówią, ale... czy parasol w ręce masz?
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Gratuluję
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Zadanie: opisz swoje walentynkowe plany z produktami Colgate i Palmolive.
Laureat: "COLGATE.12345. No cześć stary, to ja, Edek, kiedy wręczenie kluczyków? Bo taki przecież był nasz plan walentynkowy, że kupię produkt Colgate-Palmolive, a w prezencie dostanę brykę. Lov u bro. Edek"
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
I wszyscy razem: Czeeeść Aaanna!