Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#7304250 Napisano: 08.10.2025 19:13:10 w Żabka
Yolobolo napisał(a):

Ja kupowałem 2 małe orbit zielone i po tym zakupie dostałem kod konkursowy i kupon na gumy smakowe za 1 Żappsa

To samo u mnie. Przy czym gum za żapsa nie dało się odebrać w żadnej z Żabek. Taka to promka! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7304056 Napisano: 08.10.2025 10:53:12 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
rudzixon napisał(a):

Co sie dzieje z Albedo? Czy ktos sie kontaktowal z Agencją w sprawie nagrod z tego konkursu?
https://www.e-kon...w-i-zlap-fale-nagrod

Skontaktuj się z nimi, bo coś jest nie tak -> mieli opóźnienie, ale 03.10.2025 przyszedł sms od GLS z info o dostawie + przesyłka. Wyświetl w wątku >>
1 rudzixon 0

joan

#7303916 Napisano: 07.10.2025 17:35:15 w WC - rozmowy o wszystkim
elemelex napisał(a):

Mam jeszcze taką przypadłość, że ciągle poprawiam swoje odpowiedzi, tak poprawiam aż zepsuję:D
Chociaż wczoraj udało się napisać coś z sensem przy jednym podejściu, liczę więc na główną;)

Perfekcjonizm jest zgubny w każdym kontekście ludzkiego życia, weź to pod uwagę. Inna sprawa, że niektóre odpowiedzi po prostu muszą "spaść z rowerka", żeby organizator je nagrodził, więc czasem najpierw coś wymyślę, a potem mentalnie yeb! to z balkonu. I jest nagroda! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7303876 Napisano: 07.10.2025 15:24:33 w Czy informują/ informowali?
banka-manka napisał(a):

A z tego konkursu informowali?
Konkurs "Grape talk"

Na forum żadnego wpisu nie widziałam - jest nadzieja, że piłka nadal w grze emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7303606 Napisano: 06.10.2025 16:48:24 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy mejle z bonami od Nałęczowianki nadal idą? Bo nie mam... emotka
Edit: w końcu się dokulał!  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7303503 Napisano: 06.10.2025 13:09:31 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
darq1991 napisał(a):

A Naleczowianka z Biedronki, która do 2.10 miała wydać nagrody? Coś się ruszyło?

Nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7303459 Napisano: 06.10.2025 12:06:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

ja mam ale już się na ten ich konkurs nie nabiorę...

Rossmann jeszcze ani jednego z tych swoich konkursów nie zorganizował prawidłowo! emotka
Tutaj już na dzień dobry okazuje się, że konkurs trwa od 04.10.2025, ale trwa dla nikogo, bo trzeba zaznaczyć zgodę w apce przed zakupami, a w apce pojawił się dopiero dziś przed południem (rano weszłam w apkę i na 100% go jeszcze nie zamieścili). Szkoda słów... Wyświetl w wątku >>

joan

#7303436 Napisano: 06.10.2025 11:12:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

mam pytanie czy dostaliście już bony 150zł do BIEDRONKI z konkursu Prince Polo? wiem , że reczniki już były, a bony????
za info z góry bardzo dziękuję emotka

Bon jeszcze nie przyszedł. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7303430 Napisano: 06.10.2025 10:42:51 w Żabka
Avelinax napisał(a):

joan napisał(a):

Kiedy Smolar informował z żabkowego 7 Days za zgłoszenia z dni:
a) 29.09.2025?
b) 30.09.2025?
emotka

Za 30 września dostałam wiadomość 2 października emotka

Dzięki za odpowiedź i gratulacje! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7303422 Napisano: 06.10.2025 10:23:04 w Żabka
Kiedy Smolar informował z żabkowego 7 Days za zgłoszenia z dni:
a) 29.09.2025?
b) 30.09.2025?
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7303320 Napisano: 05.10.2025 18:00:59 w co chcielibyście wygrać?
radosna napisał(a):

Każda prawdziwa kobieta pragnie wygrać torebkę. Ta od Louisa Vuittona jest szczególna. A to ze względu na ciekawy życiorys twórcy. To typowy przedstawiciel życiowej drogi "od zera do milionera". Tak, chciałabym wygrać jego torebkę.
W październiku 2005 byłam w Paryżu i przypadek sprawił, że na Polach Elizejskich pod numerem 101 widziałam otwarcie nowego sklepu Louisa Vuittona. Ceremonii otwarcia dokonała Celine Dion. Tłumy dziennikarzy oraz mieszkańców (w tym turystów) świadczą o wielkości marki. 
https://pl.etoile...-brand-louis-vuitton

Czyli teraz to jest wątek humorystyczny? emotka

W temacie: żadnego szajsu, chcę furę hajsu! Do tego monety złote. Na domek też mam ochotę emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7302901 Napisano: 03.10.2025 12:53:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lubiekisiel napisał(a):

Dzięki za pomoc, ale przejrzałam jej apkę i tego przycisku nie ma  wszystkie inne relacje w tych kółeczkach są: i amoya, i arabskie perfumy, i inne cuda i dziwy, a tego nie ma. U mnie normalnie się pojawia w tym samym miejscu co u ciebie. Ale patrząc na wyniki poprzednich konkursó w ich aplikacji to nie ma co płakać emotka

Jestem dokładnie tego samego zdania! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7302893 Napisano: 03.10.2025 12:34:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
0 0

joan

#7302887 Napisano: 03.10.2025 12:20:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lubiekisiel napisał(a):

Dzięki za interwencję! Podepnę się tutaj, bo mam pytanie o ten konkurs. U mnie na samsungu normalnie jest po prawej od tych pinów, ale powiedziałam o konkursie siostrze i u niej na starym iphonie nie ma żadnej zakładki po prawej od pinów, pinów w ogóle nie można "przesunąć", nigdzie indziej w apce też nie znalazłam u niej tego konkursu. No i lipa, bo udziału wziąć nie może, bo nie ma fizycznego dostępu do zakładki z konkursem.

Pytanie czy u kogoś też go nie widać, ale gdzieś znalazł w apce? Czy może jakby kupiła sensodyne przez swoją apkę to by się magicznie info pojawiło?

Sprawdziłam na iPhone & Honor Lite: trzeba kliknąć czerwony button z wizerunkiem koszyka zakupowego i napisem "Misja? Czas start!" Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7302837 Napisano: 03.10.2025 09:48:18 w Czy informują/ informowali?
atlantydek napisał(a):

Czy był już Crunchips Prawko? Termin chyba do 07.10

Na forum nikt nie wspominał o wygranej, ale nagród było niewiele... może jeszcze nie informowali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7302826 Napisano: 03.10.2025 09:35:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malmika napisał(a):

Napisałam do nich wiadomość. Ale nawet tdo regulaminu nie mam już dostępu..

lorie0137 napisał(a):

Ja też napisałam do nich, też to zostawiłam na ostatni dzień i się rozczarowałam. Miałam nie zostawiać na ostatnią chwilę, ale wiadomo jak jest. emotka

Napisałam do nich z samego rana, jak jeszcze nie było przycisku konkursowego w apce. Przywrócili przycisk konkursowy, ale on donikąd nie prowadzi, więc i tak lipa... Edit: Już naprawili! Wyświetl w wątku >>
1 elemelex 0

joan

#7302816 Napisano: 03.10.2025 09:08:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malmika napisał(a):

Hej! Chciałam dziś wziąć udział w Misji Rossmanna (zakup Sensodyne). Ostatnio to wyzwanie w aplikacji normalnie mi się otwierało, a teraz po kliknięciu w ikonkę mieli i mieli i nic się nie wyświetla. To ostatni dzień na wzięcie udziału - ktoś też ma taki problem? Coś mogę z tym zrobić?

Napisałam post powyżej w tym temacie.

Możesz: uderzyć do firma@rossmann.com.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7302805 Napisano: 03.10.2025 08:27:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
caramela napisał(a):

Konkurs Rossmann sensodyne, była informacja że konkurs do 3.10. Nie mam formularza. Czy coś przegapiłam? Myślałam, że trzeci włącznie emotka

Nie tylko do dziś do północy powinniśmy mieć możliwość wysłania zgłoszenia - wg regulaminu JEDNOCZEŚNIE dziś do północy powinni też... rozesłać nagrody! emotka
"6. Akcja rozpoczyna się w dniu 18.09.2025 r., a kończy się w dniu 03.10.2025 r., który jest ostatecznym dniem wydania nagród w Akcji."

Uważam, że w tym roku do listy emotek powinna zostać dodana kupa! emotka Bo u niektórych organizatorów tylko g*wnoburza w SM może zadziałać emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7302760 Napisano: 02.10.2025 21:51:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gryszelm napisał(a):

Ale w Formularzu Zwycięzcy dodawało się skan paragonu, więc mogą sobie porównać. Oryginał nic w tym zakresie nie zmieni.

Aha ok, myślałam, że dopiero będzie odsyłać zdjęcie paragonu.

Niech podadzą szczegółowo, kiedy został zgłoszony ten sam PARAGON, którego skan odesłała Twoja córka.
Chodzi o PARAGON, a nie: NUMER dowodu zakupu emotka Regulamin mówi jasno, że "3. (...) Na podstawie tego samego Paragonu, niezależnie od liczby zakupionych Produktów Promocyjnych można dokonać maksymalnie 1 Zgłoszenia w Loterii." Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7302681 Napisano: 02.10.2025 17:15:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Czy ktoś dostało od Fortis wezwanie do przesłania paragonów z loterii Knoppers?

Ja nie dostałam wezwania na przykład tylko info że taki paragon został już zgłoszony i nie mogą wydać nagrody, a paragon był Zgłaszany przeze mnie 1 raz, nie wiem co zrobić

Tam wpisywało się bardzo mało danych z paragonu i nie załączało się jego skanu - powtórki były nieuniknione, o ile ktoś kupował w sieci sklepów. To nie klient ponosi odpowiedzialność za te duble, tylko Fortis, bo dane w formularzu były niewystarczające emotka Możesz ich poprosić o podanie adresu, na który wyślesz oryginał swojego paragonu i niech sobie weryfikują z tym innym laureatem, czy podstawą obu zgłoszeń był ten sam dowód zakupu. Bo Ty zgłosiłaś dowód zakupu i jeżeli nie było drugiego zgłoszenia na podstawie tego samego dokumentu, masz prawo do nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0