Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6774491 Napisano: 09.04.2021 13:54:07 w WC - rozmowy o wszystkim
pikawka napisał(a):

Mogliby jakieś papierowe zapewnić... 
Moja biedronka mnie ostatnio bardzo pozytywnie zaskoczyła. Wchodzę a tam 3 kasy samoobsługowe  emotka

Przy warzywach i owocach niezły młyn się zrobił -> wszyscy szukali tych zaginionych rolek z woreczkami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6774485 Napisano: 09.04.2021 13:48:23 w WC - rozmowy o wszystkim
Dawno nie robiłam zakupów w Biedronce - dziś okazało się, że mój market nie zapewnia już plastikowych woreczków do pakowania warzyw, owoców itp. Można przynieść z domu swój woreczek albo zakupić w Biedrze woreczki wielorazowe. Klienci pomstowali na Biedrę, dostało się też pracownicom hali. W razie czego uczulam, bo może to akcja dot. całej sieci Bdr.
PS: Miałam własne woreczki, nawet poratowałam jedną sztuką sympatyczną klientkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6774483 Napisano: 09.04.2021 13:39:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Może jestem dziwna ale Lindt za dużą wagę przywiązuje do tych ich drogich, kartonowych pudełek na nagrody.Serio do kilku pudełek czekoladek potrzeba aż grubego ,ciężkiego kartonu jak na wielki kapelusz.Czy mają tam kogoś kto zarabia na tych pudelkach bo mi się podejrzliwość zawsze odzywa na takie zbędne drogie ,graty.

Święta racja emotka

Bo to jest przykładowo tak: masz na zbyciu cuksy, co se je laureat może zakupić za 20 zł w sklepie, jak więc zrobić z nich "zestaw słodyczy o wartości rynkowej 100 zł"? Dodajesz jakiś chiński szmelc typu unikalny karton / breloczek / długopis / notesik / woreczek na buty / widokówkę i gotowe emotka

Mnie się akurat ten dziwaczny karton przyda, bo koleżanka obchodzi w tym roku 50. urodziny, ale ogólnie: hucpa! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6774419 Napisano: 09.04.2021 10:09:22 w co chcielibyście wygrać?
Adekwatną do dzisiejszego poranka nagrodą będzie nagroda POCIESZENIA w postaci nagrody najgłówniejszej z głównych.
Można mnie już informować, siedzę przy telefonie / kompie. Wyświetl w wątku >>

joan

#6774414 Napisano: 09.04.2021 09:34:30 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Konkurs walentynkowy / zestaw Lindt / DPD. Wyświetl w wątku >>

joan

#6774262 Napisano: 08.04.2021 13:51:01 w WC - rozmowy o wszystkim
domiiwolk napisał(a):

Kochani forumowicze jak to jest ze w wielu konkursach wygrywają wciąż ci sami konkursowicze z tego forum
np jacobs dziennie ma chyba 8 nagród z czego 5 osób jest z tego forum na cała Polskę 38.000.000 ludzi xd

Moze po prostu za mało inwestuje w konkursy? Kiedyś czytałem o takiej pani z Warszawy co w konkursy inwestowała dziesiątki tysięcy złotych No i narzekała ze tylko 3 auta wygrała xd

Jacobs to loteria -> nie trzeba być konkursowiczem, wystarczy kupić JEDEN produkt Jacobs, żadna filozofia ani szczególna umiejętność emotka Wyświetl w wątku >>
1 ditomaso 0

joan

#6773799 Napisano: 06.04.2021 14:29:07 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

joan jeśli ktoś ma wpisany numer, to sprawdza. Jeśli nie ma numeru telefonu, to można wpisać adres mailowy. Jakoś musiałaś się zarejestrować  emotka (...)

Thx, wyszło mi "Good news — no pwnage found!" emotka
Nawet do wycieku pół miliarda danych mnie nie wylosowano emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6773795 Napisano: 06.04.2021 14:22:52 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

WYCIEKŁY DANE MILIONÓW UŻYTKOWNIKÓW FACEBOOKA! (z całego świata, w tym 2,6 mln Polaków).
W linku poniżej jest informacja, jak sprawdzić, czy nasze konto jest bezpieczne. 
Jeśli okaże się, że nie, to trzeba natychmiast zmienić hasło do konta na fb, żeby nie zostało przejęte. 

https://www.faceb...ts/10157804432566821

A o czym ten artykuł? Bo chyba trzeba podać nr telefonu, żeby sprawdzić wyciek z FB, a FB mojego numeru telefonu nie posiada emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6773101 Napisano: 31.03.2021 22:39:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

Na czym stanelo z vanishem w biedronce? Jakos nie dopilnowalam i ja w ogole inne produkty kupilam, bo mam spray i zel, a nie plyn lub proszek. Czy ktos z was sle odp na taki paragon? Z produktem nie z zapisu z reg ze strony agencji? Moje w ogole sie tu nie łapią, bo ani to plyn, ani proszek  emotka  takze taaak. A odpowiedz bym juz miala. Trudno  emotka

Uczestnik konkursu nie ma obowiązku nigdzie sprawdzać, jakie są dostępne wersje regulaminu akcji promocyjnej. Zapisujesz regulamin na pulpicie i ślesz, co masz. Logicznym prawnie postępowaniem jest, że w razie sporu sprawę rozpatruje się na korzyść uczestnika konkursu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6773098 Napisano: 31.03.2021 22:29:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBsylwia18 napisał(a):

czy wam też wyskakuje błąd chcąc dodać zgłoszenie do konkursu z Lewiatana który trwa do dzisiaj??

Nie, wszystko ok, zgłoszenie wyszło, podziękowanie przyszło (tekst). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6772804 Napisano: 30.03.2021 14:27:18 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

Ja też mam sporo książek ale głównie wygranych. Kiedyś kupowałam ale potem jak zaczęło mi brakować miejsca na półkach i jednocześnie odkryłam że w bibliotece miejskiej są same cudeńka do czytania i to za darmo, zaprzestałam kupowania. Te które wygrywam po przeczytaniu zanoszę do biblioteki bo to racja, sprzedać jest bardzo ciężko a za 5 zł to mi osobiście się nie chce do paczkomatu dryłować, wolę oddać, niech i inni poczytają.

Nie dosyć, że w bibliotece miejskiej (a chętnie kupują, co się im podpowie), to jeszcze e-booki za darmo w Legimi (projekty BO) emotka Niestety: mój facet to zbieracz & książkomaniak, więc yyy no letko nie mam emotka

@maverick napisał(a):

książki można sprzedać tutaj: kurier sam odbiera z domu emotka
https://skupszop.pl (...)

Wiem, ale akurat tam to dają po 60 groszy za książkę, co w księgarni kosztuje 60 zł, więc szkoda w ogóle zachodu na zabawę z nimi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6772772 Napisano: 30.03.2021 12:38:31 w Wkurza mnie...
FBbeata7 napisał(a):

Też mam podobnie, 160 znaków sklecić na pytanie : ,, Co najbardziej pomaga mi w domowych porządkach?" nie potrafię. Skoro jest wypalenie zawodowe, może też jest syndrom wypalenia konkursowego ? Tym bardziej, że ostatnio nic nie wygrywam , więc motywacja spada. Czas i pieniądze zainwestowane w konkursowe produkty nie są nagradzane. Konkurencja przy tym  jest duża, ludzie na każdą pierdołę się rzucają, by potem handlować wygranymi. Ja ostatnio też odkryłam na facebooku grupy sprzedażowe- fajnie, bo ludzie do domu przychodzą i można coś tam z ,, konkursowych" gadżetów opchnąć, by szaf nie zagracało. Szkoda tylko,że na bluzy i ciuchy chętnych brak.

Masz dobre przeczucie, jest taki syndrom emotka Aktualnie przerabiam książkę dot. nawyków i ufam, że to przełoży się pozytywnie również na konki emotka

W grupach sprzedażowych na FB mnie nie ma, za to można mnie znaleźć w grupach dot. wymian rzecz-za-rzecz albo rzecz-za-roślinę. Mam w domu kilkadziesiąt roślin, jutro odbieram kolejne 3 szt., więc jakoś mi lżej na sercu, gdy zamiast głównej nagrody wpadnie tzw. gniotek. Moją bolączką są natomiast książki - mamy ich mnóstwo, co bardzo mi przeszkadza; szczególnie, że zamroziliśmy w nich przez lata masę pieniędzy. Wolałabym mieć tak powiedzmy z 10 książek, do których wracam i które zmieniły moje życie na lepsze. Dwa kartony czekają na nowych opiekunów, a książki trudno sprzedać/wymienić (ale się nie poddaję i kombinuję w tej kwestii) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6768720 Napisano: 08.03.2021 21:17:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Jacobs cappuccino mała saszetka może być na konkurs czy tylko normalne kawy?  

Gdyby oferowali krem pokrzywowy w słoiczku... również mogłabyś go nabyć na loterię, gdyż regulamin mówi jednoznacznie: "W Loterii udział biorą produkty marki Jacobs (zwane dalej „Produktami Promocyjnymi”)." Nie trzeba nawet kupować kawy. Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

joan

#6768161 Napisano: 05.03.2021 15:50:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konek Salatino emotka Ten organizator Mido Sp. z o.o. to jakieś dziecię Smolara? emotka

Rozbieżności:
a) NICK

Info w regulaminie: w formularzu należy podać "imię lub pseudonim lub nick Uczestnika"
Info na stronie konkursu: w formularzu należy podać "imię i nazwisko"
b) NUMER PARAGONU
Info w regulaminie: "Każdy Laureat zobowiązany będzie podać w tym formularzu następujące dane i oświadczenia: (...) d) numer Dowodu zakupu podany w nagrodzonym Zgłoszeniu" /wielokrotnie o tym mowa, w regulaminie jest nawet wizualizacja paragonu z właściwym numerem/
Info na stronie konkursu: w formularzu nie ma pola przewidzianego na podanie numeru paragonu.
c) WAŻNOŚĆ PARAGONU JEDYNIE W ETAPIE DOKONANIA ZAKUPU
Info w regulaminie: "5. Zgłoszenie udziału w Konkursie na podstawie Zakupu promocyjnego może mieć miejsce wyłącznie po dokonaniu tego zakupu, tj. czas zakupu (data i godzina uwidoczniona na Dowodzie zakupu) nie może być późniejszy niż czas wysłania Zgłoszenia do Konkursu."
Info na stronie konkursu: "Po ogłoszeniu wyników z danego etapu konkursu Organizator będzie sprawdzał datę zakupu na paragonie z czasem trwania danego etapu Konkursu."
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6767873 Napisano: 04.03.2021 12:37:00 w Smolar
inska napisał(a):

jak myślicie jak Smolar potraktowałby zdjęcie na którym widać moje dzieci a w regulaminie jest "na zdjęciu konkursowym może (ale nie musi) znajdować się wizerunek wyłącznie Uczestnika(na zdjęciu konkursowym nie może być wizerunku innej osoby/osoby trzeciej);" - 
zastanawiam czy jednak nie wysłać, bo robiłam zdjęcia a najładniejsze jest właśnie z widocznymi dziećmi emotka

Ja bym jednak posłała bez dzieci -> jakoś nie jestem przekonana, że u Smolara wygrywa to, co najlepsze emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6767831 Napisano: 04.03.2021 11:08:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

kkrystek11984 napisał(a):

Mam problem...zweryfikowali mi negatywnie paragony ponieważ podając numer paragonu nie podałem zer znajdujacych się przed numerem....zamiast 000002345 podałem 2345
Faktycznie mają podstawę nie uznać ?

Tak, jeśli patrzysz na paragon i widzisz te 000 to znaczy, że one tam są. Podobnie jak czasem z "Wu" przed liczbami emotka

Trafiłeś prosto w moje emotka
Dziękuję! emotka Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

joan

#6767723 Napisano: 03.03.2021 17:07:56 w Pomocy!!!!
wrobixx napisał(a):

Czy jeden paragon może brać udział w wielu konkursach? 

Może. Trzeba jednak pilnować zapisów w regulaminach / dat informowania laureatów (+ rezerwy) / obowiązków (lub nie) odesłania oryginału paragonu itp. Opcja dla osób, co lubią dokładnie & ze zrozumieniem czytać regulaminy akcji promocyjnych. Wyświetl w wątku >>
3 mia, wrobixx, emi 0

joan

#6765016 Napisano: 15.02.2021 21:24:53 w Czy informują/ informowali?
kiedystobylo napisał(a):

Comedy Central informowało za 3 etap? Powinny być wg regulaminu wyniki wczoraj na stronie, ale przysnęli. 

O który konkurs pytałaś? O "Dekompozycję"? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6764006 Napisano: 09.02.2021 22:56:20 w Avanti
visserarthur napisał(a):

Ninja? Słabe nagrody, takie to chyba przeciętny konkursowicz wygrywa. Chyba na łożu śmierci muszę moje protokoły odbioru poskanować i opublikować  emotka , choć oczywiście są i lepsi emotka

Szczególnie papiery od Streamline za moje zestawy past i mydeł -> niech wieść gminna niesie, że zmarła dbała o higienę! emotka

BTW -> ludzie po kilka samochodów wygrywają i bóg-wie-co-jeszcze, a parcia na szkło nie mają żadnego. Co jest z tymi ninjami nie tak? emotka Jak mawia moja znajoma spoza świata konków: "Pieniądze lubią ciszę." emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6764001 Napisano: 09.02.2021 21:52:53 w Dyskusje o wynikach konkursu
anaesth napisał(a):

joan napisał(a):

Nikt z nas nie wygrał w konkursie "Konkurs świąteczny" / niezwykleswieta.pl? To słabo! emotka

Nasi się nie chwalili, ale w nindżowej ferajnie bodaj 2 osoby wygrały karty.
(tylko dla takich informacji siedzę w tamtej grupie, nie należę do nindża-klubu emotka )

Ło panocku, do czego to doszło, świat się kończy emotka Wyświetl w wątku >>
3 nkba, kalka, mia 0