Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18635
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przy warzywach i owocach niezły młyn się zrobił -> wszyscy szukali tych zaginionych rolek z woreczkami
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
PS: Miałam własne woreczki, nawet poratowałam jedną sztuką sympatyczną klientkę
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Święta racja
Bo to jest przykładowo tak: masz na zbyciu cuksy, co se je laureat może zakupić za 20 zł w sklepie, jak więc zrobić z nich "zestaw słodyczy o wartości rynkowej 100 zł"? Dodajesz jakiś chiński szmelc typu unikalny karton / breloczek / długopis / notesik / woreczek na buty / widokówkę i gotowe
Mnie się akurat ten dziwaczny karton przyda, bo koleżanka obchodzi w tym roku 50. urodziny, ale ogólnie: hucpa!
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Można mnie już informować, siedzę przy telefonie / kompie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jacobs to loteria -> nie trzeba być konkursowiczem, wystarczy kupić JEDEN produkt Jacobs, żadna filozofia ani szczególna umiejętność
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Thx, wyszło mi "Good news — no pwnage found!"
Nawet do wycieku pół miliarda danych mnie nie wylosowano
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A o czym ten artykuł? Bo chyba trzeba podać nr telefonu, żeby sprawdzić wyciek z FB, a FB mojego numeru telefonu nie posiada
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Uczestnik konkursu nie ma obowiązku nigdzie sprawdzać, jakie są dostępne wersje regulaminu akcji promocyjnej. Zapisujesz regulamin na pulpicie i ślesz, co masz. Logicznym prawnie postępowaniem jest, że w razie sporu sprawę rozpatruje się na korzyść uczestnika konkursu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie, wszystko ok, zgłoszenie wyszło, podziękowanie przyszło (tekst). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie dosyć, że w bibliotece miejskiej (a chętnie kupują, co się im podpowie), to jeszcze e-booki za darmo w Legimi (projekty BO)
Wiem, ale akurat tam to dają po 60 groszy za książkę, co w księgarni kosztuje 60 zł, więc szkoda w ogóle zachodu na zabawę z nimi
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Masz dobre przeczucie, jest taki syndrom
W grupach sprzedażowych na FB mnie nie ma, za to można mnie znaleźć w grupach dot. wymian rzecz-za-rzecz albo rzecz-za-roślinę. Mam w domu kilkadziesiąt roślin, jutro odbieram kolejne 3 szt., więc jakoś mi lżej na sercu, gdy zamiast głównej nagrody wpadnie tzw. gniotek. Moją bolączką są natomiast książki - mamy ich mnóstwo, co bardzo mi przeszkadza; szczególnie, że zamroziliśmy w nich przez lata masę pieniędzy. Wolałabym mieć tak powiedzmy z 10 książek, do których wracam i które zmieniły moje życie na lepsze. Dwa kartony czekają na nowych opiekunów, a książki trudno sprzedać/wymienić (ale się nie poddaję i kombinuję w tej kwestii)
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Gdyby oferowali krem pokrzywowy w słoiczku... również mogłabyś go nabyć na loterię, gdyż regulamin mówi jednoznacznie: "W Loterii udział biorą produkty marki Jacobs (zwane dalej „Produktami Promocyjnymi”)." Nie trzeba nawet kupować kawy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Rozbieżności:
a) NICK
Info w regulaminie: w formularzu należy podać "imię lub pseudonim lub nick Uczestnika"
Info na stronie konkursu: w formularzu należy podać "imię i nazwisko"
b) NUMER PARAGONU
Info w regulaminie: "Każdy Laureat zobowiązany będzie podać w tym formularzu następujące dane i oświadczenia: (...) d) numer Dowodu zakupu podany w nagrodzonym Zgłoszeniu" /wielokrotnie o tym mowa, w regulaminie jest nawet wizualizacja paragonu z właściwym numerem/
Info na stronie konkursu: w formularzu nie ma pola przewidzianego na podanie numeru paragonu.
c) WAŻNOŚĆ PARAGONU JEDYNIE W ETAPIE DOKONANIA ZAKUPU
Info w regulaminie: "5. Zgłoszenie udziału w Konkursie na podstawie Zakupu promocyjnego może mieć miejsce wyłącznie po dokonaniu tego zakupu, tj. czas zakupu (data i godzina uwidoczniona na Dowodzie zakupu) nie może być późniejszy niż czas wysłania Zgłoszenia do Konkursu."
Info na stronie konkursu: "Po ogłoszeniu wyników z danego etapu konkursu Organizator będzie sprawdzał datę zakupu na paragonie z czasem trwania danego etapu Konkursu."
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja bym jednak posłała bez dzieci -> jakoś nie jestem przekonana, że u Smolara wygrywa to, co najlepsze
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Trafiłeś prosto w moje
Dziękuję!
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może. Trzeba jednak pilnować zapisów w regulaminach / dat informowania laureatów (+ rezerwy) / obowiązków (lub nie) odesłania oryginału paragonu itp. Opcja dla osób, co lubią dokładnie & ze zrozumieniem czytać regulaminy akcji promocyjnych. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O który konkurs pytałaś? O "Dekompozycję"? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Szczególnie papiery od Streamline za moje zestawy past i mydeł -> niech wieść gminna niesie, że zmarła dbała o higienę!
BTW -> ludzie po kilka samochodów wygrywają i bóg-wie-co-jeszcze, a parcia na szkło nie mają żadnego. Co jest z tymi ninjami nie tak?
joan
Postów 18635
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ło panocku, do czego to doszło, świat się kończy