Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5810456 Napisano: 22.01.2014 11:59:55 w Rossmann
termitek99 napisał(a):

Czy dostaliście już emaile odnośnie odbioru nagród z ostatnio opublikowanych wyników (np. Blendamed, Cztery Pory Roku)?

Nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5810413 Napisano: 22.01.2014 10:43:01 w Intermarche
Jeśli chodzi o MC, to mają czas do dziś włącznie, zatem można ich biczować dopiero od jutra emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5809830 Napisano: 21.01.2014 11:01:12 w Biedronka
liidzik napisał(a):

czy ktoś z Was otrzymał więcej niż regulaminowe 100zł? mi przelali 117, nie powiem, byłam pozytywnie zaskoczona emotka

Jeszcze Cię aresztują, jak te babkę ostatnio, co dostała nienależny przelew, lepiej wyjaśnij tę sprawę... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5809574 Napisano: 20.01.2014 18:34:24 w Rossmann
zubi napisał(a):

joan napisał(a):

Trzeba się zalogować. Ciekawe, że można mieć jednoliterowe nazwisko...

albo mieszkać w miejscowości Null...

Tylko czekać na laureata N.N. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5809562 Napisano: 20.01.2014 18:16:55 w Rossmann
Trzeba się zalogować. Ciekawe, że można mieć jednoliterowe nazwisko... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5808309 Napisano: 17.01.2014 13:55:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

To tylko świadczy o tym, że konkursy na czas nie są dla Ciebie i tyle, nie trzeba używać żadnych algorytmów, żeby uzyskać czas 2s wystarczy nauczyc sie odpowiedzi i posiadać szybką rękę emotka

Zgadza się, sama kiedyś wygrywałam w quizach, ale cóż, zmienił się sprzęt i nie ma mowy, bym teraz cokolwiek ustrzeliła. Czekam na nowszy model, może wygram, bo już kilkadziesiąt razy chciałam lapkiem w ścianę walnąć (co w końcu pewnie nastąpiłoby, gdyby nie konki - bo nie mogę się odciąć od neta).

Ogólnie uważam, że im mniej tutaj piszecie, tym lepiej, PrintScreany nie śpią emotka

drzemek - to proste, trzeba mieć wyczucie w konkach i nie przedobrzyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5808149 Napisano: 17.01.2014 10:51:34 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że "nowe" pokolenie konkursowiczów jest takie idealnie rozeznane. Ledwo na forum wlazło, już doskonale wie, która agencja co i jak, kto co spieprzył, a kto przecież od zawsze. I kto co wygrał, kiedy i gdzie, czyja matka z ojcem w jednej izbie mieszkała, gdy przecież jedna nagroda na gospodarstwo, a u sołtysa na czas konkursu nikogo nie zameldowano.
Tzw. false beginners, których się tu multum w ostatnim czasie naklonowało, gdzie nie wejdę, sztuczny tłok.

sneerr - wytykanie kucharkom, że oblizały łyżkę przy gotowaniu, gdy samemu się do garów nie wrzuciło NIC!, jest nietaktem z najwyższej półki. A może: najniższej. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5807986 Napisano: 16.01.2014 21:06:52 w Perełki czyli Małż -owiną zasłyszane
0 0

joan

#5807976 Napisano: 16.01.2014 20:53:37 w Perełki czyli Małż -owiną zasłyszane
Z cyklu: męska logika.

On: Czyli tak - jak będzie ten ser, to go kupię, a jak go nie będzie? To co? (tu nastąpiła bardzo długa pauza i zwoje mózgowe poczęły drgać, jak dżdżownice, co wylazły na deszcz i zostały popieszczone piorunem) Aaa, no to go nie kupię.

emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#5807789 Napisano: 16.01.2014 15:28:33 w Biedronka
rutka napisał(a):

a dlaczego spam,zachęcają do wzięcia udziału w konkursie i tyle

A dlatego spam, że to informacje, których nie zamawiałyśmy, a nigdzie nie można znaleźć wskazówek, jak się z tego wymiksować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5807671 Napisano: 16.01.2014 13:29:00 w Intermarche
mariolakal napisał(a):

Kurde... Co mnie pokusiło aby tam grać ? emotka

Chciałaś być pjenkna podczas odbierania kluczyków swojej bryki, toś pastę do zębów kupiła i mydełko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5807556 Napisano: 16.01.2014 10:40:37 w WC - rozmowy o wszystkim
isiulka - i dobrze robisz, może przez to ktoś 2x pomyśli, może spotykając innego psa zachowa się rozważniej. W sumie, kto wie, może poprzez stosowanie terapii szokowej ratujesz czyjeś życie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5807551 Napisano: 16.01.2014 10:30:54 w Firmy kurierskie
jackk76 napisał(a):

Transport zleciłem ja, ale oni przesyłkę odebrali i jak rozumiem spisali protokół uszkodzenia i już złożyli reklamację. Teraz UPS będzie się ze mną kontaktować. Gdyby paczki nie odebrali ze względu na uszkodzenia, to sytuacja wyglądałaby inaczej.

Skoro tak, to poproś odbiorcę o przesłanie Ci skanów dokumentów, żebyś wiedział, na czym stoisz. Kwestia wypłaty odszkodowania powinna być prosta, jednak uczulam na 2 aspekty:
- opakowanie kompa. Musisz podkreślać, że komputer był odpowiednio zabezpieczony. Czy wykupiona została opcja "towar delikatny" itp.?
- własność. O ile się orientuję, firma kurierska powinna wypłacić odszkodowanie właścicielowi towaru. Kto nim był w momencie nadania przesyłki?
Zastanów się nad tym i życzę powodzenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5807547 Napisano: 16.01.2014 10:26:51 w WC - rozmowy o wszystkim
Stereotypy są krzywdzące również dla ludzi. W tym sensie, że np. pewien pan postanowił zapoznać się z psem sąsiada, bo przecież golden to pies rodzinny i kocha cały świat.
Szkoda, że pan ten nie pomyślał, iż nie każda żywa istota ma ochotę być obściskiwana przez nieznajomego, od którego jedzie piwskiem.
Szkoda, że właściciel psa, nie pomyślał, iż puszczanie psa 5m przed sobą to kompletna głupota.
Szkoda, bo potem trzeba było zmywać krew z klatki schodowej, która wyglądała, jak po ataku Kuby Rozpruwacza; ów sąsiad wylądował w szpitalu i założono mu 7 szwów na ręce. Kto wie, może centymetr w lewo albo w prawo i by się wykrwawił na amen. Ale kogo to obchodzi, przecież tylko bullowate atakują ludzi, to złe psy są, zabójcy.

I jeszcze przy okazji mam prośbę do rodziców, żeby przypomnieli dzieciom, iż CUDZE zwierzęta nie służą do przytulania i miętolenia. To może uratować dziecku życie albo zdrowie. Choć czasem się łamię i w końcu kiedyś zacznę macać dzieci tych rodziców. Ciekawe, jaka będzie reakcja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5807535 Napisano: 16.01.2014 10:15:31 w Firmy kurierskie
jackk76 napisał(a):

Mam prośbę, może ktoś miał podobną sytuację i podzieli się doświadczeniem.

Odesłałem sprzedawcy kupiony komputer na allegro (zwrot w ciągu 10 dni bez podania przyczyny). Wczoraj paczka do nich dotarła, odebrali i napisali maila, że komputer jest uszkodzony w transporcie. Złożyli reklamację do UPS. Jak dalej wygląda całe postępowanie w przypadku uszkodzenia przesyłki?

A kto zlecił ten transport? Bo ta właśnie strona powinna wystąpić z reklamacją i wnioskiem o wypłatę odszkodowania do firmy przewozowej. Aczkolwiek najlepiej zadzwoń do UPS i upewnij się, jak wyglądają u nich procedury po 01.01.2014. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5807520 Napisano: 16.01.2014 09:59:10 w WC - rozmowy o wszystkim
Wiem, bardzo żałuję, że mnie tam nie będzie. Ludzie niewiele wiedzą o bullowatych, ich potrzebach i spojrzeniu na świat. Bullowate stały się "tematem zastępczym" w mediach.

Gdyby kogoś mocniej zainteresował temat, polecam:
1) stronę fundacji AST: http://www.fundacja-ast.pl
2) fajpejdż z ciekawymi fotkami: https://www.faceb...om/MyPitBullisFamily
3) film o tej tematyce: http://www.youtub.../watch?v=no0CR0sYfEY Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5807505 Napisano: 16.01.2014 09:34:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Avans bardzo się naraża, jest coś takiego, jak zasada uczciwej konkurencji. Nie spełnia jej działanie, które:
- jest sprzeczne z dobrymi obyczajami,
- zagraża lub narusza interes innego przedsiębiorcy,
- zagraża lub narusza interes klienta.

Avans zorganizował akcję promocyjną, kusząc klientów wartościową nagrodą. Co za tym idzie, zamierzenie wpływał na zakupowe decyzje klientów, pozbawiając tym samym przychodów inne podmioty z tej samej branży. Uzyskał z tego tytułu dochody, ale... nagroda nie została przyznana. Czy zatem postąpił uczciwie wobec konkurentów oraz klientów? Hmm, niezależnie od zapisów w regulaminie konkursu, sprawa jest bardzo "śliska". Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5807487 Napisano: 16.01.2014 09:10:33 w WC - rozmowy o wszystkim
Warszawa / ZA DARMO / „Fakty i mity o agresywnych rasach psów”:

https://www.faceb...003852361801/?ref=22

22 stycznia 2014 o godzinie 18:00
Kampus SGGW, bud.23 (ul.Ciszewskiego 8)
Wydział Nauk o Zwierzętach
Aula 4 (II piętro)

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5807355 Napisano: 15.01.2014 20:50:37 w TESCO konkursy
Dobrze, że chociaż przelot dają w obie strony, szczyt hojności emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5807193 Napisano: 15.01.2014 15:32:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ashley878 napisał(a):

Jak najbardziej przewidział i oczywiście z niej skorzystał, bo od początku wiedział że nagród nie przyzna chociażby i zgłoszeń było 10 tysięcy

No tak, robią z konkursowiczów - beztalencia emotka Może powinni zmienić slogan, np. na Avans - sklep dla idiotów? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0