Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5794288 Napisano: 18.12.2013 00:04:47 w Rossmann
No i widzicie, dziewczyny, jak to jest z tym konkursem emotka W dalszym ciągu będę słała raz tak, raz siak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5794273 Napisano: 17.12.2013 23:30:50 w Rossmann
baxter napisał(a):

do szorstkiej, znalazłam na rossnecie ale teraz nie chce mi sie otworzyc

Niby tak, ale nie ma czegoś takiego, jak "skóra szorstka". Jest "skóra wrażliwa", "skóra sucha" itp. Jakoś mi szorstka nie pasuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5794264 Napisano: 17.12.2013 23:11:32 w Rossmann
stelka napisał(a):

wygrywac napisał(a):

Kochani pomóżcie proszę. 4 pory roku pytanie pierwsze: krem glicerynowy z witaminami jest dedykowany skórze szorstkiej czy suchej,bo nie jestem pewna...

No właśnie, na dobrą sprawę, to każda odpowiedź tam pasuje...

Tego chyba nikt nie wie, posyłałam zgłoszenia z różnymi odpowiedziami. Nawet posiadanie tego kremu nie jest pomocne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5793957 Napisano: 17.12.2013 15:52:59 w Wkurza mnie...
r_olo napisał(a):

joan napisał(a):

Visa to nie jest loteria, tylko quiz na czas. Nie jesteś wystarczająco szybki, to nie graj - taka brutalna prawda.

A co to wnosi do tego co napisałem, że wciąż wygrywają ci sami? Naprawdę myślisz, że to o szybkość chodzi? Że to uczciwe wygrane? Albo jesteś strasznie naiwna albo należysz do tego grona cwaniaków...

Są akcje, gdzie można wygrać jedną nagrodę na gospodarstwo domowe, są akcje, gdzie jedna osoba może wygrać kilka nagród. W czym problem, bo nie rozumiem? Przecież regulamin jest jasny dla każdego uczestnika.

Nie jestem naiwna. Nie grałam w loterii Visa. Nazywając laureata "cwaniaczkiem" tylko dlatego, że on wygrał, a nie Ty, wystawiasz sobie jednoznaczną cenzurkę. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5793935 Napisano: 17.12.2013 15:25:59 w Wkurza mnie...
r_olo napisał(a):

Nawet nie wkurzają, a wk...ją mnie wyniki loterii VISA, gdzie codziennie wygrywa jakiś Bogacki czy Czapiga. Ja pier... czy nie można tak stworzyć regulaminu by dana osoba mogła wygrać jedną tylko nagrodę, a nie codziennie te same nazwiska?! K... jak mnie coś takiego rozwala...

Visa to nie jest loteria, tylko quiz na czas. Nie jesteś wystarczająco szybki, to nie graj - taka brutalna prawda. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5793893 Napisano: 17.12.2013 14:35:52 w Wkurza mnie...
ilonaxx5 napisał(a):

jak mnie wkurza ten tymbark ja kipole emotka

Ja zrezygnowałam po kilku próbach, bo się czułam stara, nienaumiana klikania myszką i głupia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5793889 Napisano: 17.12.2013 14:27:45 w Wkurza mnie...
trebor1 napisał(a):

od 9 kwitnę w kolejce zorganizowanej przez Służbe Zdrowia i to mnie troche wkurza, ale jest tu pewna babka... jak tu do niej zagadać? Wiem, już ze zaczeła studia na polibudzie w Łodzi, w 1945... a ja lubię jak za kobietą kryje się pewna HISTORIA emotka

Z taką babka nie ma żartów, nie da się do niej zagadać, to ona zagada Ciebie emotka Zanim wejdziesz do gabinetu, poznasz całą powojenną historię Polski i świata emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5793837 Napisano: 17.12.2013 13:15:31 w Zafree darmowe kosze słodyczy - oszuści
anialistopad napisał(a):

83 1750 0012 0000 0000 2287 2567 ,a taki numer konta znalazłam w tej jakby faktórce od nich ,da się sprawdzić do kogo należy dany numer rachunku?

Sprawdzić się nie da, ale to rachunek w Raiffeisen Bank Polska S.A.

anialistopad napisał(a):

joan podawało się @,swój adres do wysyłki ,telefon i to wszystko,nie było peselu, numeru dowodu

Aha, to pamiętajcie, żeby kilku politykom taki prezent zamówić, żeby sprawa nabrała rozmachu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5793830 Napisano: 17.12.2013 13:07:23 w Zafree darmowe kosze słodyczy - oszuści
A tak z innej beczki, jakie dane musieliście przekazać, żeby się "zapisać"? Pobieraczek straszył ludzi, że im udowodni, że to właśnie oni zlecili usługę, że po IP będzie szukał i nie wiadomo czym, a nigdy nie słyszałam, żeby do tego doszło... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5793828 Napisano: 17.12.2013 13:05:24 w Zafree darmowe kosze słodyczy - oszuści
Wydaje mi się, że to buractwo długo nad regulaminem myślało emotka Tylko chyba nie przewidzieli, że złapią więcej osób z jednej grupy i może już nie pójść tak prosto... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5793804 Napisano: 17.12.2013 12:39:19 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

joan, a co ja bym w życiu robiła bez konków.Chyba bym musiała codziennie tapetować sobie dom banknotami z tych milionów, a potem a piać od nowa zrywać tę "tapetę". Taka syzyfowa praca emotka

Hehe, wiadomo, ja również bym grała, milionerką będąc. Ale raczej ku celom charytatywnym + tylko o to, co mnie na maksa interesuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5793787 Napisano: 17.12.2013 12:21:50 w Wkurza mnie...
cudaczek121 - wręcz przeciwnie, to było bardzo na serio emotka I proszę mnie nie straszyć, że jak wygrasz miliony, to i tak będziesz grała w konkach i mnie nagrody zwijała, nie zgadzam się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5793779 Napisano: 17.12.2013 12:17:05 w Zafree darmowe kosze słodyczy - oszuści
androm napisał(a):

(...) Bo mam wrażenie, że i prawnik i rzecznik mówią ogólniki nie przeczytwaszy regulaminu.

Nie muszą czytać regulaminu, zapisy w regulaminach sklepów internetowych nie mogą stać w sprzeczności z przepisami prawa: prawo ma wartość nadrzędną. Inaczej mógłbyś nawet nerkę sprzedać, boś umowę na to podpisał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5793772 Napisano: 17.12.2013 12:10:15 w TESCO konkursy
masza - zachowanie MC nie dziwi, ale Pedigreee... Czyżby akcje pomagania zwierzętom w schroniskach były oszustwem? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5793771 Napisano: 17.12.2013 12:08:34 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

Ja zawsze na noc wyłączam telefon emotka

Ja nigdy, wiesz, ile bym musiała telefonów wyłączać i włączać? emotka

Ale niedawno zmieniłam sobie dźwięk budzika w telefonie. Co rano słyszę, jak Tarzan uderza w swe wysportowane ciało krzycząc AAAAA-AAAA, a papugi głośno się tym zachwycają na tle dźwięków dżungli. Cudowne, od razu mam dobry humor, brechtam na dzień dobry po kilka razy (efekt opcji "drzemka") emotka

ivanotta - masssakra. Ale może Ci przejdzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5793746 Napisano: 17.12.2013 11:51:17 w Wkurza mnie...
ivanotta napisał(a):

joan napisał(a):

ivanotta - a po co Ci praca, skoro wygrywasz w konkursach? emotka

chce być jak supermen albo batman- trzeba mieć jakąś oficjalną przykrywkę emotka

Kiedyś przeczytałam ciekawostkę; superman jest całkiem inny od pozostałych bohaterów. Bo oni są zwykłymi ludźmi, a niezwykłość osiągają po ubraniu wdzianka. A superman jest sam z siebie niezwykły, ubiera "kostium" po to, by wtopić się w tłum emotka

A nie jesteś Ty czasem z tych ludzi, co ich otumaniono słowem "ambicja"? Co to im głupio na urodzinach ciotki powiedzieć, że nie mają pracy? A że pół świata zwiedzili i na koncie ciągle cyferek przybywa, to już się nie liczy emotka

Wkurza mnie, że w środku nocy, o 01:39 i 01:40 dostałam dwa durne eski od Heyah o włączeniu/wyłączeniu jakichś usług (czego nawet nie zleciałam!), przez co wyglądam, jak zombie. A kiedyś byłam taaaka piękna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5793738 Napisano: 17.12.2013 11:41:24 w Wkurza mnie...
ivanotta - a po co Ci praca, skoro wygrywasz w konkursach? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5793733 Napisano: 17.12.2013 11:38:27 w TESCO konkursy
Może dobrze byłoby napisać do MC i sponsora? Żeby potem nie stwierdzili, że "nie otrzymaliśmy żadnej reklamacji na piśmie" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5793700 Napisano: 17.12.2013 10:53:56 w Carrefour konkursy
bartula napisał(a):

(...) A co do starej baby to i owszem, owszem, patrząc na pesel czas już zacząć stękać emotka emotka

Gdybym Cię nie spotkała, to może bym uwierzyła emotka

W temacie Carrefoura: byłam tam w niedzielę, o godzinie zupełnie nieatrakcyjnej. Wzięłam produkty konkursowe, doszłam do kas i... odwróciłam się na pięcie, produkty odłożyłam, wróciłam do domu. Tłumy takie, że na sam widok można zemdleć, niech szlag trafi "jedną kolejkę do wszystkich kas"! emotka Wieczorem odwiedziłam Kaufland, ludzi tyle, co zwykle, otworzyli dodatkową kasę i akurat byliśmy przy niej pierwsi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5793690 Napisano: 17.12.2013 10:44:03 w Carrefour konkursy
Co z Wami? Stękacie, jak stare baby emotka Przecież mają jeszcze czas na wysyłkę... Wyświetl w wątku >>
0 0