Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18660
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Grycan na FB rozdaje całkiem smaczne upominki, do odbioru w CH:
"Zwycięzca na podstawie unikalnego kodu może odebrać w punktach Zlecającego jeden z trzech deserów z oferty "Piernikowa Chatka":
• kawa Piernikowe Latte
• porcja Piernika staropolskiego z bakaliami
• deser Bajkowy puchar"
Chociaż dziś mi koleżanka powiedziała, żem "za stara na Mikołaja", to se wygrałam deser, a co!
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Pewnie się okaże, żem wygrała 20 zeta, bo miałam same cudzasy
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Aha, to chyba trzeba im dać znać, bo i tak się dwóch nagród nie dostanie, a rezerwy raczej nie ma, to nagrody przepadną
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ja, ale na razie jedną ino. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tak, pisali o tym w gazecie i regulaminie.
Zastanawiam się, czy jeśli wysłałam 3 eski, to mam im odesłać 3 paragony + kupon i będzie ok?
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Przychodzą 2 eski, ale nie o tej samej treści
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Cicho, przed sekundą przyszedł SMS
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Hmm, nie patrzałabym na to w ten sposób
mia - "kolejny dziad w rodzinie", ała, Tyś to jest szczera, jak ten Twój po wygraniu przez Ciebie cenzurataśmy
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Przy tym wietrze oka możecie później po próżnicy szukać
zezowaty_kot - bo wiadomo, że są zawody, gdzie bez studiów ani rusz (lekarz, prawnik itp.) Ale cała reszta, to pic na budę.
Myślę, że warto się zastanowić, jak to było dawniej. Otóż: studia były przywilejem. I tak powinno się je traktować i teraz, jak komuś zbywa na czasie i kasie, proszę bardzo, w przeciwnym razie - lepiej sobie darować, bo i tak są bez znaczenia. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Rolety chyba jeszcze potęgują doznania - pamiętam noc w Chorwacji, gdy tak wiało, że myślałam, iż nas zdmuchnie z całym domem albo że się chałupa poskłada, jak domek z kart
marielu - najedz się do syta, to przyciąganie ziemskie Ci pomoże
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
U mnie już wczoraj wiało, a wichura nawet nie dotarła. Mieszkam na górce, nigdy nie mamy problemów z powodu powodzi, ale jak wiatry wieją, to się boję do okna podchodzić, tak drzewami telepie
Przy okazji przypomniało mi się, jak onegdaj przemierzałam z Moim pieszo/autostopem Jurę. Nie mieliśmy pojęcia, co się na świecie dzieje, a tymczasem w nocy tornado przeszło min. przez wioskę obok nas, a my sobie smacznie spaliśmy. Ofkoz wszyscy się o nas martwili... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
kachakacha - super to sobie wszystko poukładałaś. Jestem zdania, że nieważne są dyplomy, staże i tzw. plecy; liczy się to, że człowiek potrafi się odnaleźć, ma swój sposób na to, by radzić sobie w życiu
Tak sobie czytam bez emocji, bo studia już ponad dekadę za mną i powiem Wam, że... nie ma w Polsce przymusu ukończenia studiów, teraz to nawet przed wojskiem na studia uciekać nie trzeba.
Nawet Wam powiem wprost, iż jakiś czas temu doszłam do wniosku, że studia to przeważnie głupota i strata czasu (tak, wiem, lincz na biednej joan, hehe)
isiulka - zgadza się, że człowiek wykorzystuje człowieka, ale to nie dotyczy tylko studentów. Gdy się zwolniłam z pewnej firmy, eh, aż mnie dławi, na moje miejsce przyszła dziewczyna, co bodajże o 5 rano musiała ze wsi, z roli, z totalnego zad* pociągiem do K-c dojechać (żeby na 08:00 zdążyć), to niewiarygodne, jak ją traktowali, ile obowiązków z kosmosu jej dołożyli, było mi jej strasznie żal
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
W przypadku nagród typu koszulki, rozmiarówka to tak naprawdę loteria. O ile w treści konkursu nie wyszczególniono rozmiaru, nie ma się co spodziewać, że akurat spasi. I nie obiecuj nagród, zanim ich nie otrzymasz, bo niestety, ale jakiś procent "ginie w eterze".
Dla nas pewne rzeczy są logiczne, dla pracowników sponsora/organizatora - już niestety niekoniecznie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Niekoniecznie, posłałam krótkie, bo już z automatu układam hasełka na 157 - 159 znaków. Nigdzie nie napisali, że trzeba się streszczać, robię to odruchowo. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Konkurencja wszędzie jest wielka, a ja i tak używam zielonych Velvetów, bo są najlepsze dla osoby noszącej soczewki kontaktowe (nie lecą z nich farfocle)
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Max 160.
Teraz se poczytam o podróżach, które wygrali inni