Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6759771 Napisano: 20.01.2021 12:10:29 w WC - rozmowy o wszystkim
ivanotta napisał(a):

tak tak.. ja też mam dużo wiadomości od januszy targowania. Najlepszym hitem dla mnie była oferta za 1500zł za tv co kosztuje 6000  emotka
Czasami się zastanawiam czy ludzie się łudzą że  może się uda? Pewnie myśli że całować po rączkach będę, bo pojawił się konsument.. co wjeżdża na białym koniu i ratuje mnie z opresji  emotka

Ludzie wstydu nie mają - nie ukrywam, że wszelkimi "januszami biznesu" zwyczajnie gardzę.
Jakoś w grudniu odwiedził nas kolega, bo akurat miał sprawę do załatwienia ulicę obok. On pracuje, ona pracuje, mieszkanie z ogrodem i właśnie kupił sobie samochód za kilkanaście tysięcy. Nie do jazdy (bo takie już mają), tylko czasami nabywa auta dla samego pomajstrowania przy nich. Długo siedział, w końcu wyskoczyłam na chwilę do sklepu. Po powrocie już go nie zastałam. Miałam odłożone 2 różne zestawy słuchawkowe na sprzedaż; jeden wpadł w oko naszemu koledze. Koleś wie, że moje jedyne dochody to konkursy, no ale musiał pokazać swoją samczość i uparcie się targował z moim facetem o każdą złotówkę (chociaż cena i tak była bardzo atrakcyjna). Ale to przewidzieliśmy, zanim go wpuściliśmy do mieszkania. Finalnie ugrał 2 zł. DWA ZŁOTE! Nie ma co, tylko pogratulować takiego super męża. I dlatego interesami w kręgu znajomych i rodziny zajmuje się wyłącznie mój facet - ja bym ich wszystkich @#&$... jego mać!  Wyświetl w wątku >>

joan

#6759515 Napisano: 19.01.2021 11:18:54 w SZUKAM....
nanajka81 napisał(a):

azaflora napisał(a):

Czy ktoś kupił w Biedronce to pisemko, fajne te kupony?
https://www.biedr...czas-na-dobra-forme#

tak, raz kiedyś kupiłam, skorzystałam z jednego kuponu o wartości 1 zł - bodajże była to zniżka na czekoladę do picia, reszta kuponów była na produkty których w ogóle nie używam... Może coś się zmieniło, najlepiej zajrzyj sobie do tego pisemka (bo chyba nie jest zafoliowane?) i sama stwierdź czy ci się opłaci ją kupować.

Jest zafoliowane - bo wczoraj chciałam sprawdzić dla azaflory przy okazji zwykłych zakupów. 
Ale pamiętam z przeszłości, że kupony (dla mnie) nieciekawe; pewnie żeby zwiększyć sprzedaż tego, co nie schodzi.  Wyświetl w wątku >>
1 azaflora 0

joan

#6759331 Napisano: 18.01.2021 16:52:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

W zgloszeniu podajesz numer rachunku  emotka  nim wygrasz 5 zeta

A to łaskawcy! Bo myślałam, że każą opakowanie z parówą odesłać; ale tylko lekko nadgryzioną w ramach testu smaku emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6759225 Napisano: 18.01.2021 14:17:18 w Wkurza mnie...
laureat napisał(a):

Nowa loteria Coccolino  emotka  Kup za 15 zł... wygraj 10...

Najgorsze, że wydali na te misie prawie 100 tysięcy złotych, a można było rozdać 200 x 500 zł emotka  

Czy na pewno wydali tyle? Czy to czasem nie jest niby taka jakby rynkowo-regulaminowa "wartość" tych misiów, czyli kupione u Chińczyka za złotówkę, a potem "wycenione" na 10 zł? emotka Krótko mówiąc: DNO emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6758779 Napisano: 15.01.2021 16:38:34 w Wkurza mnie...
maverick napisał(a):

że zamiast zrobić samemu z Prince Polo, batoników Milka, ciastek Belvita + od wtorku cukierków Wawel - piniatę, to kupuje kolejne Kinder Pingui emotka

Ale trzeba docenić te mądre przemyślenia! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6758166 Napisano: 13.01.2021 15:01:06 w Pomocy!!!!
Szanetka napisał(a):

Odkupiłam i niestety wysłałam paragon jak się okazało najprawdopodobniej podrobiony... Jakie konsekwencje może wyciągnąć organizator w tej kwestii. Czy ktoś spotkał się z taką sytuacją ? 

Tego nie wiem, ale może opisałabyś za jakiś czas całą sytuację - tak dla innych forumowiczów? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6758027 Napisano: 13.01.2021 10:12:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

14 osób szuka pomocy w Kinder a tu brak odzewu do pomagania 

Hmmm... ja z tych "bez odzewu", gdyż nie gram w Kinder - czy to już czas, że powinnam kogoś przeprosić za swoje współmilczenie? Te 14 osób? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6756377 Napisano: 05.01.2021 14:46:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yreks napisał(a):

Czy aby zrealizowac kod 50zl z develey trzeba dokonac zakupow za okreslona kwote czy wystarczy np 51zl ?

Wystarczy 51 zł. A 11 dukatów = darmowa wysyłka paczki.  Wyświetl w wątku >>
1 yreks 0

joan

#6756027 Napisano: 03.01.2021 23:18:54 w WC - rozmowy o wszystkim
agusiac87 napisał(a):

czy ja dobrze rozumiem wg tego poniżej

https://segregujn...a.pl/jak-segregowac/

że pusty pojemnik po dezodorancie lub odświeżaczu powietrza w spray  powinnam zawieźć do PSZOK/MPSZOK? emotka   Mam taki  pojemnik do wyrzucenia raz na rok stąd moje niedowierzanie emotka
Jeśli jestem w błędzie, to mnie wyprowadźcie z niego emotka

Zależy, co masz na opakowaniu - jeśli znaczek o niebezpieczeństwie / łatwopalności / toksyczności, to takie coś w moim mieście oddaję do PSZOK. Raz na kwartał podjeżdża ciężarówka typu "kontener" i tam można przekazać min. opakowania ze znaczkiem o niebezpieczeństwie, lakiery do paznokci, elektrośmieci. Wyświetl w wątku >>
1 agusiac87 0

joan

#6755891 Napisano: 02.01.2021 23:25:48 w WC - rozmowy o wszystkim
halliday napisał(a):

rufus napisał(a):

Minusem jest to, że niektórym osobom ze znajomych (nie wiem od czego to jest zależne) wyświetlają się nasze komentarze i później widać to zgłoszenie konkursowe.  emotka

pewnie tym co mają polubioną stronę na której bierzesz udział.

Nie jest tak. Od końcówki roku mam w znajomych kolesia, co jest organistą w kościele i w związku z tym w okolicy Bożego Narodzenia zamieścił komentarze na wielu profilach (np. lokalnej parafii) - i ja te komentarze widziałam. Mimo, że na bank nie mam polubionego żadnego z w/w profili emotka

nitka310 - sama mam profil utworzony lata temu na potrzeby konkursowe, ale niekoniecznie odnośnie konkursów FB emotka Po prostu sobie istnieję, każdy może mnie wygooglować. Wygląda to całkiem normalnie, trochę jak długoletnie budowanie CV. Nie wiem, jak to bezpośrednio wpływa na ilość moich wygranych, ale od lat prowadzę profil w ten sposób i nie zamierzam tego zmieniać. Trzeba sobie zdawać sprawę, że ludzie (szczególnie ci, co nie zostali nagrodzeni) wyszukują profile laureatów - jeśli ktoś tam publicznie hajluje / gorzołę chleje / bluzga na polityków / informuje o regularnym braniu udziału w konkursach, sam sobie utrudnia życie. I nie wykluczam, że czasami jury również zagląda na profil laureata przed oficjalnym nagrodzeniem go. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6755136 Napisano: 30.12.2020 10:32:57 w WC - rozmowy o wszystkim
FBewa36 napisał(a):

Możecie polecić jakieś dobre filmy, seriale na kwarantanne, dla osób 30+, mogą być starsze, bo graficzne, dokumentalne, coś wartego zobaczenia, nie mam sił przeszukiwac neta a nic mi nie przychodzi do głowy, w grę wchodzi netflix, hbo, vod, fajnie by było tu utworzyć listę filmów wartych obejrzenia

Seriale: "Gra o tron", "Wataha", "Dom z papieru" i "Cobra kai" emotka
I jeszcze seriale, lecz TYLKO w wersji z niemieckim dubbingiem (polski jakoś nie śmieszy): "Two and a Half Men" i "The Big Bang Theory"  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6752004 Napisano: 14.12.2020 13:51:54 w SZUKAM....
kalka napisał(a):

Kochani, czy posiadacie może bilety lub karnety wstępu do kina, teatru, opery,  lub na koncerty, wystawy, imprezy sportowe lub bilety (karnety), wstępu na basen, kort tenisowy, siłownię, itp. Potrzebuję skan lub zdjęcie, mogą być ewentualnie paragony na zakup biletu, czy karnetu. Jeśli ktoś posiada coś takiego, to proszę o kontakt na pw emotka

W obrębie jakich ram czasowych?

Mam na coś takiego drewnianą skrzynię; na wiosnę 2020 przejrzałam dwie dekady zbierania - wyrzuciłam duble / starocie / kwitki wyblakłe emotka Z bieżącego roku również coś się znajdzie, nie próżnowałam i podróżowałam sporo emotka

PS: I najważniejsza kwestia... czy to muszą być kwitki opłacone po mugolsku pijendzmi, czy mogą być bezpłatne / darmowe / za bony? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6744617 Napisano: 16.11.2020 15:15:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

Jakby komuś został paragon Wawel, to widziałam informacje na jednej z grup konkursowych, że organizator wydłużył przyjmowanie zgłoszeń do dziś do godziny 20-tej emotka  Strona działa 

Taką informację zamieścili również w mejlu będącym odpowiedzią na wczorajszego mejla ze zgłoszeniem - czyli to oficjalne info, można słać (jakby kto miał co).  Wyświetl w wątku >>

joan

#6738421 Napisano: 22.10.2020 18:44:24 w Wkurza mnie...
gieniaaa napisał(a):

Wkurza mnie że wołają o Pesel  i numer i serie dowodu w Potrójnym wykrywaniu z Develey. Myślę do nich napisać przecież to nie jest wygrana główna tylko 50zl w bonie  emotka

Ja również wygrałam pisiąt emotka

Co do danych - w ubiegłym roku był ten sam syf; w końcu poszli po rozum do głowy i odpuścili dane dowodu osobistego. Ile korespondencji w tej sprawie dostali... sporrro. Myślałam, że teraz będą mądrzejsi. W każdym razie: możesz od razu do nich napisać, w gruncie rzeczy to mili ludzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6734144 Napisano: 06.10.2020 16:45:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
psotka napisał(a):

To ja z innej beczki. W październiku 2019 wygralam bon za opinie w Kauflandzie. W tym roku tez zglaszam paragony. Jednak nie wypełniam ankiety na 100% pozytywnie np. czy jest balagan pod sklepem albo czy paragon byl prawidłowy. Zeby znow wygrac trzeba wypelniac te ankiety pozytywnie i chwalace? Bez negatywow? Ktos moze sie pochwalic?

A co Ty, przecież to loterie są, te odpowiedzi zliczają do statystyk wewnętrznych i tyle.  emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6730150 Napisano: 18.09.2020 19:47:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

Znowu nie ma zwrotek z Lay's? (Gmail)

Standard, ale mejle o nagrodach przychodzą. Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

joan

#6730146 Napisano: 18.09.2020 19:41:15 w Wkurza mnie...
macadamia92 napisał(a):

Znajoma moja pracuje w sortowni ubrań ,tych które zbierają w kontenery. Sama pokazywała mi skarpetki z Oreo ,które bodajże były w jakimś konkursie. Dała mi nawet jedna pare. Opowiadała, że logowanych ubrań i gadżetów przewija się tam masa. Ostatnio koszulki z lecha z różnych edycji-i to nowiutkie,zapakowane. Tylko nie wiadomo czy to ludzie wyrzucają czy organizatorzy.

Moich dwóch "ekstra koszulek z Adidasa Lay's" to nawet za darmo nikt nie chce i przy jesiennym przeglądzie szafy z nagrodami też finalnie wylądują przy śmietniku, może chociaż jakiś bezdomny sobie weźmie. Teraz w takich akcjach już nawet nie odsyłam danych i nie interesuje mnie, że z powodu mojej postawy organizator miał więcej pracy, bo musiał obdzwonić rezerwę itp. Nie mam litości o ile wiem, która dokładnie nagroda została mi przydzielona. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6729653 Napisano: 16.09.2020 23:44:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

Czy wchodzą kody Kinder Bueno z niepromocyjnego opakowania nie wchodzą? Bo nie wiem czy to blokada, czy ślepa jestem. 
promocyjnych nigdzie nie widzialam  emotka

Ja z kolei mam to nowe / promocyjne opakowanie... bez żadnego kodu w środku emotka Akurat "wylosowałam" wybrakowane opakowanie - szkoda, że inne aspekty loteryjne tak mi nie idą emotka Wyświetl w wątku >>
1 ladyinred 0

joan

#6728865 Napisano: 14.09.2020 15:09:06 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

Zupełnie nie rozumiem, czemu nie wysłali tych kodów mailem... emotka

Ja również nie. Akurat mnie to opóźnienie robi ogromną różnicę, bo mam cały wyjazd rozp* i w sumie sama nie wiem, co robić. Miałam dzisiaj planować atrakcje na pobyt, a teraz się okazuje, że bon nadal nieaktywny, wszystkie moje miejscówki sprzedano i nawet nie wiem, czy kompletnie nie zmienimy miejsca pobytu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6728861 Napisano: 14.09.2020 15:00:20 w Wkurza mnie...
Niby nic takiego, ale przez opóźnienie w wysyłce bonów Cola/Fortis nie mogę już zarezerwować upatrzonych wcześniej noclegów (się sprzedały). Mało tego -> nie mam co szukać innych, bo sytuacja zmienia się dynamicznie, zaś te bony będą jeszcze 3 dni nieaktywne. A wystarczyło tydzień temu przesłać bony = kody mejlem i po sprawie emotka I jeszcze dzień przed wyjazdem komunia emotka Jego mać. Wyświetl w wątku >>