Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18660
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Witam.
Mamy ich tysiąc pięćset sto dziewięćset, ale nieznajomym nie możemy udostępnić - mama nie pozwoliła. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Fiu fiu, czyli udało się
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Thx. Mam nadzieję, że do mnie też dziś dotrą i w weekend zrobię zakupy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dziękuję za info. Na pewno ważne tylko do końca grudnia 2013? Coś krótko. Jakie nominały?
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Gnypienie przy warzywach to nie jest ten "ruch", o który chodzi, wręcz przeciwnie. Skoro i tak musisz czekać na przyjęcie do lekarz, może delikatnie pojoguj? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
OK, zapisałam!
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A to już?
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Będę Was zaraz cytowała
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Takiej słodyczy nigdy dosyć!
A żebyś wiedziała, że powiem, bo co on mi za pytania zadaje? Kazałam mu z tym zadzwonić do Pani Sumińskiej w czasie audycji "Wierzę w zwierze", ale spękał
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Szkoda, że dziś ta cała akcja z życzliwością, chciałam załatwić pewną sprawę i wiem, że bez darcia japy się nie obędzie, no nic, przełożę na przyszły tydzień
postscript - a gdzie śpi & do której godziny? Bo Mój mnie o to ciągle pyta i jeszcze "Po co kotu wąsy?"
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Kotek się dziwował, że białe myszki widzi, to se sprawdzał, o co chodzi z tym całym chomikiem
Ciągle powtarzam Mojemu, że statystycznie nie wypada mi kota nie posiadać, bo jak to tak - konkursowicz bez kota?
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Z książek to akurat się nie cieszę, mam w domu kilkaset - o kilkaset za dużo
http://www.kociez...=strona&site=240 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Hehe, no właśnie - od sugerowania organizatorom, co chcielibyśmy wygrać, jest odpowiedni wątek. To nie moja wina, że nie w każdym konkursie do zgarnięcia są samochody albo karty przedpłacone. Do bazy każdy wpisuje to, co akurat wyszukał i o ile jest to konkurs, ma prawo się tam znaleźć.
Oprócz standardowo wymarzonych przeze mnie nagród, chciałabym wygrać " cenzurarele" typu: magnesik na lodówkę, szeleszcząca piłeczka, bilety na kabaret, zniżka do Pizzy Hut, mapa gór, odblaski... I oczywiście miniaturki kosmetyków, które można zabrać na wędrówki, a nie obciążają plecaka. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Padłam i zwijam się, jak zaskroniec na asfalcie, ale masz świętą rację; aczkolwiek wygodniejsze byłyby lodówki z opcją teleportacji zawartości
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Szykuj się na bezsenne noce
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A komin poszerzony? A garaż zbudowany? A urlop zachomikowany? I co najważniejsze: a list do Św. Mikołaja napisany i posłany?
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Buuu, zazdroszczę możliwości pichcenia i przesyłania na konkurs. Gdy wracam do domu, jest ciemno, jak w tyłku u finwala + nie mam już sił gotować niczego wymyślnego
arya - super. Mam nadzieję, że dzięki większej bazie będzie yyy mniej tłoku w każdym konkursie, za to więcej nagród Mikołaj przyniesie / pod choinką znajdziemy
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7