Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5776198 Napisano: 20.11.2013 08:46:42 w WC - rozmowy o wszystkim
hittmanka napisał(a):

a ja myślę, że niewiele się zmieni... sami piszecie, że znalezienie 3 konkursów zajmuje chwilę.... przedszkolaki i Ci którym się nudzi wygrzebią te konkursy a ktoś kto od lat wpada tu się przywitać i zerknąć co słychać przestanie to w końcu robić i zostaną same trole emotka

To chyba nie musi się koniecznie witać w wątku "Paragony"? Czy musi? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5776001 Napisano: 19.11.2013 22:41:15 w Wkurza mnie...
turli napisał(a):

Joan jak sobie to wyobrażasz? trzeba dodać 3 konki miesięcznie - pomnóż to przez ilość użytkowników, nawet 1000 Sądzisz że miesięcznie pojawia się 3000 tys konków? wartych zachodu dla każdego? Ja gram prawie wyłącznie w promocyjnych na aktualne nawet nie tracę czasu. Ile takich promocyjnych pojawia się w miesiacu?

Hmm, ale wiesz, ja to często siedzę na forum i jakoś nie zauważyłam aktywności tysiąca osób emotka Tyle może być zarejestrowanych nicków, a to już całkiem inna sprawa.

Co z tego, że grasz w promocyjnych? Ideą bazy jest dzielenie się konkursami z innymi, a zatem nie liczy się to, co interesuje Ciebie, tylko to, że chce (lub nie chce) Ci się wklepać czegoś w bazę.

Jedno wiem: nie nam oceniać, co kogo zainteresuje. Ty grasz w promo, ale ktoś mieszka na zadupiu bez marketów albo zwyczajnie nie ma kasy na produkty i jego zainteresuje opisówka. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5775927 Napisano: 19.11.2013 22:01:22 w Wkurza mnie...
Zważywszy na to, że dodałam do bazy ponad 800 konkursów, pozwolę sobie zamieścić tutaj kilka uwag emotka

1) Znalezienie 3 konkursów to kwestia wspomnianych pięciu minut. Tylko po co robić coś dla kogoś, prawda? Przecież wszystko się należy i ma być na srebrnej tacy podane.

2) Mam nadzieję, że jednak dyskusje do innych topów się nie przeniosą. Chyba, że ktoś chce zarobić karniaka, ale proszę pamiętać, że karniak to już ponadludzki wysiłek dodania dziesięciu konkursów.

3) Dodawanie konkursów do bazy to "danie czegoś od siebie". Nie widzisz zablokowanych wątków? No cóż, nie ma się czym chwalić.

4) Jeśli się komuś wydaje, że nie wystarczy konkursów dla wszystkich... to chyba mało wie o konkursach.

PS: Aby sprawdzić, ile się dodało konkursów do bazy, wystarczy wejść w swój profil i kliknąć cyfrę ilościową. Skrócony link poniżej - zamiast kropek należy wpisać nick:
https://www.e-kon...;nadeslal=..........

Jest mi przykro, że ta dyskusja w ogóle ma miejsce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5775381 Napisano: 19.11.2013 15:51:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
monikar napisał(a):

Dlaczego w konkursie "Doładuj się słońcem" pierwsze miejsce zajęła odpowiedź w formie prezentacji? To było dozwolone?

A dlaczego uważasz, że wygrała prezentacja? Są gdzieś wyniki?

Kojarzę, że tam trzeba było przesłać pracę w formie opisowej - dla mnie film czy rysunek, to żaden "opis". Ale musisz się wgryźć w regulamin. Moim zdaniem, jeśli regulamin takich prac nie dopuszczał, to były wykluczone. Gryź! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5775358 Napisano: 19.11.2013 15:18:05 w Pomocy!!!!
noisy0000 napisał(a):

Mam pytanie, może ktoś wie...
chciałabym wysłać list polecony i czy jest szansa, że jak go wyślę, to dojdzie tego samego dnia?
Dodam, że to do tej samej miejscowości.

A czemu musi dojść tego samego dnia? Poczta nie da rady, gdybym była w takiej sytuacji, doręczyłabym list osobiście, przy czym oczywiście zażądałabym potwierdzenia na kopii listu, że dotarł i kiedy. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5774405 Napisano: 18.11.2013 08:39:56 w Kaufland konkursy
vickichelm napisał(a):

OMG to już moim zdaniem lekki perwers emotka co za desperacja

Desperacja może nie, ale na pewno oferta kiepska cenowo. 12 takich podpasek w sklepie kosztuje 2,75 zeta; w ogłoszeniu jest 13 szt. za 3,25 zł (plus ewentualnie przesyłka) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5774377 Napisano: 18.11.2013 00:33:04 w Leclerc
Cha cha, jeszcze właśnie ino Zwierzyńca i Maszy do kompletu brakuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5774289 Napisano: 17.11.2013 20:25:42 w Kaufland konkursy
mirek2oo6 napisał(a):

ZAPOROWE towarzystwo, to jednak żadna konkurencja emotka

TyTorbo, skoro to żadna konkurencja, to nie sprzedawaj ino graj emotka

mahuska - w tym tygodniu opchnęłam wszystkie Naturelle i Alwaysy na Tablicy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5773280 Napisano: 15.11.2013 12:15:40 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

3 raz nie zdałam jazdy...Najgorsze,ze nie mam na kogo winy zwalić..byłoby mi łatwiej a tak mogę siebie tylko od oślic zwymyślać. Tak mi nogą na sprzęgle skakała,ze aż zgasł mi..a potem pojechałam na ręcznym..no i dziękujemy

Tym, co prawo jazdy mają, też auto gaśnie i też na ręcznym ruszają. Nie przejmuj się, widocznie to nie był najwłaściwszy moment dla Ciebie, żeby zdać. Mam nadzieję, że - ze względu na zahartowanie umysłu w konkursach - nie poddasz się i kiedyś będziesz mogła się pochwalić zdaniem egzaminu na prawko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5773261 Napisano: 15.11.2013 11:55:45 w Biedronka
zaczytana-pola napisał(a):

Może być. To od kropki znacznie bardziej odpowiada moim potrzebom emotka

I torebce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5773259 Napisano: 15.11.2013 11:55:02 w Kaufland konkursy
isiulka napisał(a):

Mam pytanie do wprawionych, gdyż mam mało szczęścia w kauflandowych bonach więc mało w to grywam. Jeżeli mam paragon np. z Kauflandu w Katowicach , Chorzowie i Mysłowicach, a mam jeden nr telefonu, to mam wyśłać 3 smsy z różnymi kodami? a jak wygram to skąd będę wiedzieć z którego to sklepu? Piszą to gdzies? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Od czego jest wróżka Luna? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5773255 Napisano: 15.11.2013 11:53:14 w Biedronka
apoccalipsa napisał(a):

ja chętnie przytulę oba emotka emotka emotka emotka

To możemy się spotkać we trójkę; przyjedziemy tymi karocami, a Ty się do nich przytulisz i nawet fotkę se możesz strzelić i na portal społecznościowy wrzucić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5773251 Napisano: 15.11.2013 11:46:46 w Biedronka
zaczytana-pola napisał(a):

joan napisał(a):

Żałuję, że ze względu na brak produktów w sklepach nie zagrałam, mam dziś odpowiedni nastrój, żeby przyjąć na klatę telefon o wygranym samochodzie emotka

Ja też emotka Z resztą, kto nie ma ręka do góry emotka

Dobra, to dzielimy skórę, a raczej furę: dla Ciebie auto w kropki, ja czekam na telefon od kolumbów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5773228 Napisano: 15.11.2013 11:20:18 w Biedronka
Krokodyl napisał(a):

Drogie Siostry Piranie!E-Biedronka znów pojawiła sie na Horyzoncie. Jedną właśnie capnąłem. Ale to ta sama,która bzyczała nade mną już wczoraj!
Pozostałe zostawiam dla Was:)

Gdy będzie za głośno bzyczała, trzepnij ją tabletem. Wiadomo, że my, Rodzina Rockefellerów, od dawna nie posiadamy w domu gazet emotka

Żałuję, że ze względu na brak produktów w sklepach nie zagrałam, mam dziś odpowiedni nastrój, żeby przyjąć na klatę telefon o wygranym samochodzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5773148 Napisano: 15.11.2013 09:26:47 w Biedronka
bartula napisał(a):

Ileż ja przegapiłam wczoraj nie czytając forum emotka
Jak dobrze, że mój nieodebrany zastrzeżony okazał się Szkołą Języków Obcych, a nie tabletem, bo by mnie dzisiaj sumienie zagryzło, że wygrałam tablet z chciwości emotka emotka

No ba, ja z kolei ostatnio płakałam nad tabletem, gdy na nim kroiłam cebulę w pióra. Ciężko jest lekko żyć... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5773096 Napisano: 15.11.2013 00:07:59 w Biedronka
Popieram, synek zdecydowanie ma rację z tą chciwością, niektórzy to nawet flachy se nie odpuszczą i... to jest właśnie chciwość emotka

W temacie Biedry: konkurs E jest do bani, zamiast promować pełną gamę produktów E, w sklepach można znaleźć tylko ciężkie proszki. Mam nadzieję, że to czytasz, organizatorze, dałeś ciała, z logistyki dostaw i marketingu PAŁA.

PS: Mam nadzieję, że ów zdegustowany pan szybko nas opuści, bo przecież "z kim przestajesz..." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5772630 Napisano: 14.11.2013 14:24:47 w Biedronka
normafia napisał(a):

Mogę zrozumieć, że podaje się numer paragonu, numer telefonu, ale po co imię i nazwisko? emotka

Wtedy też podawało się nr telefonu i paragonu, tylko jakimś cudem paragon się rozmnożył przez pączkowanie i nagrody prawie przepadły, tak ktoś se zagrał o samochód. Oczywiście były głosy, że przecież nr paragonu może się powtarzać, no jaki przypadek, że jednak temu laureatowi się nie powtórzyły, takie pseudogeniuszki, co i w przedostatniej loterii Nivea emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5772464 Napisano: 14.11.2013 11:41:58 w Wkurza mnie...
Od dawna niczego nie kupowałam na allegro, po części dlatego, że zakupy robię tam, gdzie są konki promo albo gdzie mogę zrealizować wygrane bony. Wczoraj z ciekawości posprawdzałam na all kilka przedmiotów i kule bele, ceny wyższe, niż w sklepie internetowym emotka Baj baj, all emotka
Jak zwykle za to uwielbiam tablicę, wystawiłam wczoraj 16 ogłoszeń, już 10 rzeczy/zestawów sprzedałam, a kolejne 4 zarezerwowałam emotka

cudaczek121 - co za cham! Na pocieszenie Ci powiem, że pewnie sporo mężczyzn, których mijasz, uważa Cię za ponętną babkę. Tylko Ci o tym nie mówią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5772014 Napisano: 13.11.2013 14:29:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
beciala napisał(a):

40 marek? to chyba jakaś prowokacja... emotka

Nieee emotka Z tym, że to przeważnie nie będą zakupy dla mnie. Ale i tak mam dosyć, na sam widok tej listy mnie zemdliło, zamknęłam ten plik, bo już nie mogłam na niego patrzeć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5772009 Napisano: 13.11.2013 14:26:31 w TESCO konkursy
mariolakal napisał(a):

Do kogo mogę uderzyć w sprawie reklamacji odnośnie clubcard ? Nie mam ani punktów, ani bonów... emotka

Zadzwoń na infolinię, nr masz na stronie ClubCard. Potem ewentualnie do MC, numer znajdziesz w regulaminie konka (na samym końcu). Wyświetl w wątku >>
0 0