Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18660
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To chyba nie musi się koniecznie witać w wątku "Paragony"? Czy musi?
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Hmm, ale wiesz, ja to często siedzę na forum i jakoś nie zauważyłam aktywności tysiąca osób
Co z tego, że grasz w promocyjnych? Ideą bazy jest dzielenie się konkursami z innymi, a zatem nie liczy się to, co interesuje Ciebie, tylko to, że chce (lub nie chce) Ci się wklepać czegoś w bazę.
Jedno wiem: nie nam oceniać, co kogo zainteresuje. Ty grasz w promo, ale ktoś mieszka na zadupiu bez marketów albo zwyczajnie nie ma kasy na produkty i jego zainteresuje opisówka. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
1) Znalezienie 3 konkursów to kwestia wspomnianych pięciu minut. Tylko po co robić coś dla kogoś, prawda? Przecież wszystko się należy i ma być na srebrnej tacy podane.
2) Mam nadzieję, że jednak dyskusje do innych topów się nie przeniosą. Chyba, że ktoś chce zarobić karniaka, ale proszę pamiętać, że karniak to już ponadludzki wysiłek dodania dziesięciu konkursów.
3) Dodawanie konkursów do bazy to "danie czegoś od siebie". Nie widzisz zablokowanych wątków? No cóż, nie ma się czym chwalić.
4) Jeśli się komuś wydaje, że nie wystarczy konkursów dla wszystkich... to chyba mało wie o konkursach.
PS: Aby sprawdzić, ile się dodało konkursów do bazy, wystarczy wejść w swój profil i kliknąć cyfrę ilościową. Skrócony link poniżej - zamiast kropek należy wpisać nick:
https://www.e-kon...;nadeslal=..........
Jest mi przykro, że ta dyskusja w ogóle ma miejsce
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A dlaczego uważasz, że wygrała prezentacja? Są gdzieś wyniki?
Kojarzę, że tam trzeba było przesłać pracę w formie opisowej - dla mnie film czy rysunek, to żaden "opis". Ale musisz się wgryźć w regulamin. Moim zdaniem, jeśli regulamin takich prac nie dopuszczał, to były wykluczone. Gryź!
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A czemu musi dojść tego samego dnia? Poczta nie da rady, gdybym była w takiej sytuacji, doręczyłabym list osobiście, przy czym oczywiście zażądałabym potwierdzenia na kopii listu, że dotarł i kiedy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Desperacja może nie, ale na pewno oferta kiepska cenowo. 12 takich podpasek w sklepie kosztuje 2,75 zeta; w ogłoszeniu jest 13 szt. za 3,25 zł (plus ewentualnie przesyłka)
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
TyTorbo, skoro to żadna konkurencja, to nie sprzedawaj ino graj
mahuska - w tym tygodniu opchnęłam wszystkie Naturelle i Alwaysy na Tablicy
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tym, co prawo jazdy mają, też auto gaśnie i też na ręcznym ruszają. Nie przejmuj się, widocznie to nie był najwłaściwszy moment dla Ciebie, żeby zdać. Mam nadzieję, że - ze względu na zahartowanie umysłu w konkursach - nie poddasz się i kiedyś będziesz mogła się pochwalić zdaniem egzaminu na prawko
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
I torebce
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Od czego jest wróżka Luna?
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To możemy się spotkać we trójkę; przyjedziemy tymi karocami, a Ty się do nich przytulisz i nawet fotkę se możesz strzelić i na portal społecznościowy wrzucić
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dobra, to dzielimy skórę, a raczej furę: dla Ciebie auto w kropki, ja czekam na telefon od kolumbów
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Gdy będzie za głośno bzyczała, trzepnij ją tabletem. Wiadomo, że my, Rodzina Rockefellerów, od dawna nie posiadamy w domu gazet
Żałuję, że ze względu na brak produktów w sklepach nie zagrałam, mam dziś odpowiedni nastrój, żeby przyjąć na klatę telefon o wygranym samochodzie
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
No ba, ja z kolei ostatnio płakałam nad tabletem, gdy na nim kroiłam cebulę w pióra. Ciężko jest lekko żyć...
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
W temacie Biedry: konkurs E jest do bani, zamiast promować pełną gamę produktów E, w sklepach można znaleźć tylko ciężkie proszki. Mam nadzieję, że to czytasz, organizatorze, dałeś ciała, z logistyki dostaw i marketingu PAŁA.
PS: Mam nadzieję, że ów zdegustowany pan szybko nas opuści, bo przecież "z kim przestajesz..."
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wtedy też podawało się nr telefonu i paragonu, tylko jakimś cudem paragon się rozmnożył przez pączkowanie i nagrody prawie przepadły, tak ktoś se zagrał o samochód. Oczywiście były głosy, że przecież nr paragonu może się powtarzać, no jaki przypadek, że jednak temu laureatowi się nie powtórzyły, takie pseudogeniuszki, co i w przedostatniej loterii Nivea
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jak zwykle za to uwielbiam tablicę, wystawiłam wczoraj 16 ogłoszeń, już 10 rzeczy/zestawów sprzedałam, a kolejne 4 zarezerwowałam
cudaczek121 - co za cham! Na pocieszenie Ci powiem, że pewnie sporo mężczyzn, których mijasz, uważa Cię za ponętną babkę. Tylko Ci o tym nie mówią
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nieee
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Zadzwoń na infolinię, nr masz na stronie ClubCard. Potem ewentualnie do MC, numer znajdziesz w regulaminie konka (na samym końcu). Wyświetl w wątku >>