Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18660
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Moim zdaniem całkiem sporą, teraz nagle jest tyyyle zgłoszeń w konkach, że na bank losują, dam sobie obie ręce uciąć i lewą nogę też (prawą zostawiam, żebym się mogła za uchem podrapać).
O babkach z Wałbrzycha napisz do Rossnetu
gargi - skrobnij do Rossnetu (możesz dołączyć skan paragonu), dodatkowe kody są wydawane.
Słuchajcie, a odbierał już ktoś nagrody na tych nowych zasadach? Żądali paragonu?
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dużo zdrówka, niech się szybko goi
O rachunkach to mi nawet nie przypominajcie
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Kod SWIFT (BIC code) BZ WBK jest następujący: WBKPPLPP
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A co jest z nimi nie tak? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Powiadasz? Bom jakoś niecierpliwa się zrobiła
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mam to samo, nuda i znudzenie, jesienna chandra, marazm i nie wiadomo co jeszcze mnie ogarniają. Bo: koniec 2011 = superkonek Kauflanda, koniec 2012 = superkonek Biedronki, koniec 2013 = niccc!
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Konkurs FA w ITM zakończył się wczoraj. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie ma co podziwiać, to prosta robota. A w komputerze również mam plik ze zgłoszeniami, a raczej nie tyle w kompie, co na dysku Googla, żebym do niego miała dostęp zawsze i wszędzie
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Oglądam listy w celach statystycznych i teraz rzadko kogoś poznaję. Po prostu, takie talenty teraz wyrosły, że rzadko kto wygrywa
edzia21 - a żebyś wiedziała. Skoro oryginał paragonu nie jest do niczego potrzebny, ta sytuacja się nie zmieni. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
I Ty również? Felix rulez!
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Segregatorek 1: Paragony i regulaminy na konkursy trwające.
Segregatorek 2: Paragony i regulaminy na konkursy zakończone (w nim oddzielone przegródką: konki nierozwiązane oraz konki, gdzie wygrałam i czekam na przesłanie nagrody).
Segregator 3: Misz masz z nadzieją na rezerwę.
Metalowe pudełka z konkursu Felixa: wszelkie opakowania, kody, nakrętki, kapsle itp.
Jakoś to się kręci i porządek jest
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
erwu76 - ja również tyle za chipsy płaciłam, cena jest prawidłowa, spoko loco
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Podejrzewam, że paragon, który sprawia wrażenie, że został przesłany "przez konkursowicza", jest z mety dyskryminowany. Ale to tylko mój pomysł, możliwe, że jest inaczej, że nie ma już żadnych potencjalnych laureatów...
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
No nie ma o tym mowy; niemniej z regulaminu wynika, że laureat ma prawo odesłać dane i paragon w ciągu 5 dni. To nie rozumiem, po co w ogóle dziewczynie DZIŚ szarpać nerwy hasłami, że nagroda zostanie odebrana
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Powiedz im, że mają wskazać Ci punkt regulaminu, na podstawie którego chcą odebrać nagrodę.
Masz 5 dni czasu na odesłanie paragonu, a co za tym idzie - również na załatwienie paszportu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To było do przewidzenia. Dlatego bardzo się ucieszyłam na wieść o tym, że moja koleżanka-mugolka zrobiła zakupy w sklepie obok i to na znaczną kwotę, a nie jakieś 3 złocisze. Mam nadzieję, że nagroda do niej dojdzie, choć zawczasu zaszczepiłam w niej odpowiednie ziarenko sceptycyzmu. Zwijcie to teorią spiskową, ale wiadomo, jak jest
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Zauważmy, że:
"13. Uczestnik traci prawo do nagrody, gdy:
a. nie dopełni w terminie któregoś z warunków Regulaminu; lub
b. nie prześle stosownego dowodu zakupu; lub
c. odmówi podania swoich danych koniecznych do przesłania nagrody; lub
d. przesłany dowód zakupu będzie podrobiony lub uszkodzony w sposób uniemożliwiający jego odczytanie;
lub
e. przesłany dowód zakupu będzie miał późniejszą datę niż data zgłoszenia Uczestnika do konkursu, lub
f. przesłany dowód zakupu będzie dotyczył innego produktu niż produkt objęty konkursem. "
Regulamin nie przewiduje innej podstawy utraty nagrody. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18660
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie wiem, ale my tego na bank nie mamy
Puszki też nie upolowałam; chyba nie muszę dodawać, że ex-mugolka to i owszem?