Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5766872 Napisano: 05.11.2013 12:33:15 w TESCO konkursy
joan napisał(a):

Czy słali już eski z konka „Frosch”? Laureatów mieli wybrać wczoraj.

Podbijam. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5766834 Napisano: 05.11.2013 12:01:31 w Inne mniejsze markety
isiulka napisał(a):

mozna opisac np kefirek-to-super-sklep.pl jest w kilku slowach? Jest, a ze pod linkiem spiewa Madonna piosenke o kiefirku to już inna sprawa emotka

Biorąc pod uwagę, że kefir jest z mleka, a Madonna stała się wzorem dla krowy mielącej jęzorem, podpowiadam Miley Cyrus emotka

PS: miszczu, w zeszłym roku wygrałam lepsiejszy aparat, tak na otarcie łez. Niby wiadomo, że "laureat nie ma prawa zastrzec specjalnych właściwości nagrody", ale czasami doprawdy sponsorzy przeginają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5766824 Napisano: 05.11.2013 11:56:02 w Inne mniejsze markety
miszczu napisał(a):

asia19874 napisał(a):

od wczoraj konkurs w Kefirku http://www.kefirek.pl/biezace.php
dodane od bazy emotka

Zadanie polega na wypełnieniu kuponu,w którym przeznaczone są 2 małe linijki na tekst w którym trzeba : "W KILKU SŁOWACH opisać najoryginalniej ich sklepy ..." emotka buahahah W KILKU emotka Pamiętam konkurs w realu gdzie trzeba było napisać hasło reklamowe ze słowami "real" i "lody" to ludzie doczepiali kartki z poematami napisanymi na pare stron emotka

Oj-tam-oj-tam, to przecież normalna nienormalność emotka

A konka w Realu mi nie przypominaj, bo wygrałam aparat i szlag go trafił - specjalista stwierdził niezawinione przez nas uszkodzenie matrycy (wartej więcej, niż aparat). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5766810 Napisano: 05.11.2013 11:47:28 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

dzięki to może tym jednym zgłoszeniem wygram chociaż 2 krowy emotka Moja koleżanka- mugolka wygrała krówki 2 zgłoszeniami, a ja ciągle zapominałam wysłać zgłoszeń emotka

Znam pewną ex-mugolkę, co w każdej loterii coś wygrywa, takie szczęście ma emotka A ja w żadnej, choć gramy w tych samych emotka Nawet, jak ostatnio w galerii C4 było losowanie samochodu i 1400! czekolad na pocieszenie, obeszłam się smakiem emotka

Od dawna podejrzewam, że istnieje jakiś pierwiastek loteryjny w człowieku i albo się go ma, albo nie. Na Twoim miejscu bym się nie martwiła, zdrapki wskazują, że cosik Ci wpadnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5766789 Napisano: 05.11.2013 11:25:09 w Kaufland konkursy
asiam napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu z Bryzą.Czy w Kaufie są małe opakowania Bryzy i czy takie mozna zakupić na konkurs.Lub inaczej , jaka Bryza wychodzi najtaniej emotka

Są małe opakowania, do białego i kolorów. Jeśli w regulaminie konkursu nie ma podanej gramatury, można kupić dowolny produkt. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5766745 Napisano: 05.11.2013 10:40:47 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
koki napisał(a):

próbka karmy z Royal Canin emotka

I u mnie 2 x 50g żarełka, przesyłki zwykłe PP.

Opisywane w regulaminie akcji RC jedno pełnowymiarowe, bezpłatne opakowanie karmy odebrałam w Leopardusie 24.10.2013. Czyli to, co dotarło dziś, to są de facto owe "próbki", które miały przypadać po max 2 szt./os. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5766133 Napisano: 04.11.2013 13:50:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radosna napisał(a):

Nie martw się! Mercedesy są smacznym kąskiem dla złodziei. Poza tym się psują. Przy stłuczkach naprawa jest droga. Trzeba mieć garaż. Policja częściej zatrzymuje, bo myśli, że jak masz merca, to masz pieniądze na mandaty. Nie rozpaczaj z powodu tych kodów! emotka

Od razu człowiekowi lżej! emotka

Ostatnio co większa wygrana w puli, to mi się przed oczami piętrzą formalności i opłaty z nią związane, regularnie chadzam Twoim tokiem myślenia emotka A potem ta ulga, że się nie wygrało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5765784 Napisano: 03.11.2013 22:07:22 w Kaufland konkursy
melissa napisał(a):

Osz Ty! Ja koleją dawno nie jechałam, więc jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę, kiedy dzieci pójdą spać. emotka
Gdybyś się spontanicznie wybrała w kierunku przeciwnym do Krakowa, to daj znać;)

Dam znać, hehe, aczkolwiek od jakiegoś czasu próbuję nadrobić zaległości po chorobie i marnie mi idzie, więc wyjazdy zeszły (chwilowo) na dalszy plan.

Dopisuję kolejną zwrotkę emotka

Kiedy wokół ciepła mało,
tuli się do ciała ciało.
I bez pieca ciemną nocą
iskry pod kołdrą migocą. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5765769 Napisano: 03.11.2013 21:52:03 w Kaufland konkursy
ace napisał(a):

joan napisał(a):

W sobotę spontanicznie wylądowaliśmy w Krakowie, całą podróż pociągiem wymyślałam zgłoszenia na konki emotka Zdecydowanie powinnam częściej podróżować koleją emotka

ale mam nadzieje ze zakupow konkursowych nie robiłąś emotka BO jeśłi tak to ja teraz tylko czas marnuje emotka

Nie zrobiłam, nie taki był cel mojej wizyty, ani główny, ani poboczny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5765761 Napisano: 03.11.2013 21:45:47 w Kaufland konkursy
melissa napisał(a):

agamaty napisał(a):

ło matko... a ja dziś zanabyłam dwa paragony a weny jeszcze nie mam... piszecie? wysyłacie? w kupie jakoś raźniej emotka

Właśnie się zabieram do wymyślania;) Ale temat średnio mi się podoba, bo ja się nijak nie przygotowuję emotka

W sobotę spontanicznie wylądowaliśmy w Krakowie, całą podróż pociągiem wymyślałam zgłoszenia na konki emotka Zdecydowanie powinnam częściej podróżować koleją emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5765754 Napisano: 03.11.2013 21:40:25 w Kaufland konkursy
krzych88 napisał(a):

staszek napisał(a):

mia napisał(a):

krzych88 napisał(a):

Jak jest w przypadku gdy ktoś wysłał dwa smsy z jednego numeru i jeden sms wygrał. Chyba nie musi wysyłać 2 paragonów?

Chyba na pewno musi. emotka

ja nigdy nie odsyłałam dwóch i zawsze bony dostawałam. A nigdy nie wiem, który sms wygrał

W sumie teraz doczytałem, że organizator ma prawo zażądać przesłania wszystkich Dowodów Zakupu, potwierdzających wszystkie zgłoszenia udziału w Konkursie. Ale może nie korzystają z tego na razie emotka

Teraz już na pewno z tej opcji skorzystają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5764921 Napisano: 31.10.2013 23:03:24 w Intermarche
bruce napisał(a):

monikar napisał(a):

marki Fa i marki Syoss a nie lub i to mnie martwi

emotka Kolejny konkurs i znowu rozbieżności między tym, co na plakatach, a tym, co w regulaminie... emotka

Najgorsze, że sobie przypomniałam, iż coś jeszcze kompletnie innego będzie przecież na paragonach. Zamiast SYOSS l-u-b FA obstawiam "MY. NAW. DO CIA." Zatem zwątpiłam zupełnie i na razie nigdzie się nie wybieram emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5764696 Napisano: 31.10.2013 15:49:20 w Intermarche
bridget napisał(a):

w itm kupuje sie SYOSS lub FA jak na 1 stronie konkursu, czy jak w regulaminie "zakupu co najmniej jednego produktu promocyjnego marki Fa i marki Syoss " czyli 2 produkty na 1 paragonie

Jeśli uda mi się podjechać do ITM, na pewno kupię 1 produkt. Zawsze wycinam info z gazetki reklamowej i odsyłam ją z paragonem, nagrody dochodzą, niezależnie od tego, co i w ilu wersjach regulaminu napisano. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5764694 Napisano: 31.10.2013 15:46:51 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

joan napisał(a):

Wygrana za jeden paragon jakoś tak bardziej cieszy emotka U mnie z Milki zerrro, a bambol rośnie emotka

toć ja CI wciąż powtarzam, że rośnie, ale nie od milki, a Ty wciąż swoje emotka

Miesiąc za miesiącem leci,
w brzuchu Milka zamiast dzieci,
talia osy to mój cel,
a bebech, jak polny trzmiel!

Przypomniało mi się, że jeszcze lepsze jest wygranie metodą "na mugola śmiecioroba" - znalazłam opakowanie po Grześkach na środku chodnika. Podniosłam. Mam nadzieję, że zrobiłam złoty interes emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5764613 Napisano: 31.10.2013 13:05:35 w Dyskusje o wynikach konkursu
magnus napisał(a):

Nie wiem co to kapsi (kieszeń ?) ale zgadzam się w 100 %,
Po studiach wypada pisać na poziomie I-szo klasity emotka

Tak, to kieszeń emotka

Ciekawa jestem, co by powiedziała taka czy inna pani z agencji, gdyby jej mąż zasłużonej premii nie dostał, bo "wylosowano jego kolegę". Gdyby olimpiadę z biologii wygrał uczeń ze słabszym wynikiem, bo "przygotował z mamą wzruszającą makietę Nowego Jorku".

Kupiłam sobie w tym tygodniu notesik, którego miejsce jest w wc. Mój facet się zdziwił, ale jak mu powiedziałam, że musimy mieć na każdy konkurs jakieś hasła z d*, to zrozumiał i teraz czekamy na pierwsze nagrody emotka

kammaro - może i tak, ale jakiś uboga ta końcówka, roku. Ostatnie 2 lata mogłyśmy się ścigać, gdy rok finiszował, teraz nic ciekawego i wartego uwagi nie widzę, trochę mi przykro, talent odchodzi do lamusa... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5764609 Napisano: 31.10.2013 12:52:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
kammaro napisał(a):

A może dlatego, że konkursy są skierowane do wszystkich konsumentów. Nie tylko do polonistów, poetów i ludzi z szerokim zasobem słów i doskonałą znajomością słownika synonimów ?

No i się zgadzam. Ale mnie irytuje, że się coraz częściej udebilniać trzeba. Skoro mają nagradzać zgłoszenia NAJLEPSZE, to oczekuję, że takie właśnie nagrodzą, nieważne, czy moje, czy nie emotka

Pracownicy agencji chcieliby:
- otrzymywać podwyżki od szefa za bycie najlepszym,
- cieszyć się, że ich dziecko wygrało olimpiadę z biologii za bycie najlepszym,
- zrobić duże zakupy za premię, którą małżonek otrzymał za bycie najlepszym.

A sami LOSUJĄ, nóż sie w kapsi otwiera! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5764479 Napisano: 31.10.2013 10:14:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
izak1000 napisał(a):

Mam pewną wiadomość: bony z ostatniego konkursu w Intermarche będą rozsyłane ok. 15 listopada. emotka

Dzięki za dobrą nowinę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5764431 Napisano: 31.10.2013 09:06:36 w Wkurza mnie...
izak1000 napisał(a):

maryja70 napisał(a):

wkurza mnie czy w konkursie milka nie idzie ani krowy wygrac przy 30 paragonach emotka

a ja się łudzę na wygraną przy jednym paragonie.. emotka

Wygrana za jeden paragon jakoś tak bardziej cieszy emotka U mnie z Milki zerrro, a bambol rośnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5764051 Napisano: 30.10.2013 15:20:30 w Inne mniejsze markety
gracet napisał(a):

czy były/są jakieś konkursy w sieci SPAR?

Chyba raz był konkurs, to tak "antykonkursowa" sieć, jak Auchan emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5764014 Napisano: 30.10.2013 14:13:57 w TESCO konkursy
benasia napisał(a):

to może niech ktos zadzwoni do MC i zapyta co z naszymi punktami...

Wszystko jasne. Jak pisały dziewczyny, punkty nie zostały doliczone do 22.10.2013 (ALE opóźnienia ze strony MC nie ma, bo ta data ich nie zobowiązuje do niczego). Kiedykolwiek punkty dodadzą i tak dostaniemy je w lutym 2014. Wyświetl w wątku >>
0 0