Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5757072 Napisano: 18.10.2013 09:55:51 w Carrefour konkursy
Krokodyl napisał(a):

Jeśli doczekam sie telefonu,na co ciągle jeszcze liczę, to na pewno nie wyślę im pełnego skanu. Gdyby więcej osób tak zrobiło, agencja nie miałaby wyjścia i musiałaby pogodzić sie z tym faktem emotka

Od razu mogłabyś zapytać, które pola z dowodu osobistego są im potrzebne i do czego emotka Bo wiadomo, że żądanie ujawnienia pól zbytecznych trąci wyłudzeniem danych emotka

A powiedzcie mi ludki, jakim cudem przekreślenie czegokolwiek na kserze umniejsza jego wiarygodność? Kserokopia nie jest dokumentem, jej wiarygodność z zasady nie istnieje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5757066 Napisano: 18.10.2013 09:46:41 w Carrefour konkursy
tadziowa napisał(a):

pytałam pana w rozmowie o to jakie dane im są potrzebne i stwierdził, że "wszystkie" i że "nie mogę ingerować w skan dowodu bo wtedy utraci on wiarygodność"...

Nie chcę Cię namawiać do złego, ale ja bym odesłała częściowo zamazaną kopię dowodu wraz z wydrukowanymi artykułami z neta na temat kradzieży danych emotka Zresztą, układ jest prosty: Pan prześle kopię swojego dowodu mnie i dopiero wtedy ewentualnie możemy pogadać emotka

Jakich danych potrzebuje organizator? Imię. Nazwisko. Pełen adres zameldowania. Ewentualnie początek numeru PESEL - jeśli konkurs był przeznaczony jedynie dla osób dorosłych. Finito emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5757053 Napisano: 18.10.2013 09:35:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vickichelm napisał(a):

czy były już wyniki Wielkopolskiego za ostatni etap?

Nie, dziś (chyyyba) będą. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5757052 Napisano: 18.10.2013 09:34:37 w Wkurza mnie...
denira napisał(a):

Przecież jesień jest, nie oczekujmy, że pogoda będzie letnia lub wiosenna. Każda pora roku rządzi się swoimi prawami.

No ale wiesz, mokrą jesienią jest człowiek od rana nabuzowany. Budzę się dziś cała w dreszczach, nie wiem, która godzina, ani skąd ten wszechogarniający ziąb. Patrzę, a w nocy Mój całą kołdrę dla siebie zachapił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5756995 Napisano: 17.10.2013 23:04:48 w Pomocy!!!!
carissma napisał(a):

joan napisał(a):

carissma - odesłałabym wszystkie przesłane przed zwycięskim zgłoszeniem łącznie.

ale zwycięskie było jako pierwsze (rezerwa). czyli tylko zwycięskie? emotka

Tak - z mojej perspektywy. Uzyskałaś prawo do nagrody tym właśnie zgłoszeniem, ale musisz dowieść prawidłowości również wszystkich zgłoszeń poprzedzających go (w Twoim przypadku = zero). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5756992 Napisano: 17.10.2013 22:57:03 w Pomocy!!!!
carissma - odesłałabym wszystkie przesłane przed zwycięskim zgłoszeniem łącznie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5756549 Napisano: 17.10.2013 13:42:13 w Wkurza mnie...
vickichelm napisał(a):

joan sęk w tym , że to zrobiłam od razu przy rejestracji... stąd moje zdziwienie , że pomimo to dalej dzwonią...

A to dziwaky emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5756545 Napisano: 17.10.2013 13:40:20 w Wkurza mnie...
vickichelm napisał(a):

A mnie wkurzają z Royal Canin ... Już drugi telefon z ankietą... Po to pewnie podawało się tam numer żeby mogli nas dręczyć emotka A swoją drogą dwa razy wpisałam zmyślony numer ciekawe co teraz będzie emotka emotka emotka

Wpisałam w formularzu numer tel., ale odznaczyłam opcję telefonicznego informowania mnie o promocjach - wejdź na swój profil i zrób to samo, to nie będą dzwonić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5756358 Napisano: 17.10.2013 09:36:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia16 napisał(a):

tak,czy tak ,dla mnie jest za duzo do stracenia żeby ryzykować emotka potem będe płakać ja ,a nie pan Zdzisiu

Ktoś powinien zadać Nivei pytanie, co w przypadku, gdy produkt jest oklejony niewłaściwą ilością punktów, za co odpowiada przecież Nivea emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5756353 Napisano: 17.10.2013 09:27:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia16 napisał(a):

joan napisał(a):

aurelito napisał(a):

wiecie co - znalazłam w sklepie całe pudło kremów Nivea z nalepką 50pkt, a powinno być 15pkt - i kurcze nie daje mi to od tygodnia spokoju:( swoja droga to ciekawe czy jeszcze są hi hi hi no ale korci mnie, jakby do tego podeszła komisja w razie wygranej ... a z drugiej strony boje się zaryzykować - bo kosmetyki to kosmetyki, ale kasiura emotka ehh czy u Was też są takie pomylone opakowania?

A sądzisz, że każdy klient sprawdza z regulaminem, czy fabryka dobrze punkty przykleiła? Bo ja nie (i nie zamierzam tego robić).

wiesz ,obowiazkiem uczestnika jest zapoznanie sie z regulaminem,a jeżeli z tego powodu 260.000,00 zł przejdzie mi koło nosa ,no to juz bym sie tak nie cieszyła.A juz się przekonałam że nawet 1 zgłoszeniem można wygrać w loterii.

Może i tak, ale organizator loterii nie może wprowadzać klienta w błąd. Każdy, kto prawidłowo dokona zakupu produktu promocyjnego, ma prawo oczekiwać, że organizator prawidłowo umieścił oznaczenia loteryjne. Nie będę ponosić odpowiedzialności za błędy Pana Zdzisia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5756345 Napisano: 17.10.2013 09:20:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurelito napisał(a):

wiecie co - znalazłam w sklepie całe pudło kremów Nivea z nalepką 50pkt, a powinno być 15pkt - i kurcze nie daje mi to od tygodnia spokoju:( swoja droga to ciekawe czy jeszcze są hi hi hi no ale korci mnie, jakby do tego podeszła komisja w razie wygranej ... a z drugiej strony boje się zaryzykować - bo kosmetyki to kosmetyki, ale kasiura emotka ehh czy u Was też są takie pomylone opakowania?

A sądzisz, że każdy klient sprawdza z regulaminem, czy fabryka dobrze punkty przykleiła? Bo ja nie (i nie zamierzam tego robić). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5756219 Napisano: 16.10.2013 21:36:17 w Paragony
specjal napisał(a):

jesli jest dobre hasło to samo sie obroni a jeśli słabe to żaden paragon nie pomoże emotka (...)

Synek, tak było w Mezozoiku, niestety, w konkach okres ten nie zakończył się wymarciem gadów emotka

Teraz mamy:
- losowania laureatów tam, gdzie loterii nie ma,
- nagradzanie prymitywnych haseł "bo to na pewno przysłał zwykły klient , a nie konkursowicz",
- sztuczny tłok zgłoszeń.

Jakoś nie przemawia do mnie argument, że ktoś poszukuje paragonu, bo jego hasło było lepsze od mojego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5756189 Napisano: 16.10.2013 21:13:29 w Paragony
A ja wolę, żeby mi paragon polna mysz zeżarła emotka Bo większość osób szukających paragonów na mój paragon zwyczajnie nie zasługuje. Mogę oceniać kogoś jedynie po tym, co prezentuje na forum, ale to mi akurat wystarcza emotka Niemniej czytam ten wątek, bom zawsze gotowa do pomocy (czego nie należy jednak mylić z wspieraniem cwaniactwa i pseudogeniuszy) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5755807 Napisano: 16.10.2013 13:12:35 w Kaufland konkursy
dolly napisał(a):

na dzień dzisiejszy tylko kończąca się Bryza jest w Kaufie?

Tak. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5755658 Napisano: 16.10.2013 10:45:50 w Kaufland konkursy
edytka301 napisał(a):

Ma się tego syna kolportera materiałów reklamowych, to się czasem wie szybciej, to się chętnie dzieli emotka

I można się szybciej cieszyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5755652 Napisano: 16.10.2013 10:39:36 w Kaufland konkursy
edytka301 napisał(a):

Dobre wieści emotka

Od jutra do 03.11 nowy konkurs z bonami.
Hasło: Jak przygotować się na nadejście zimy.
Reszta - standardowo emotka

Uwielbiam Twoje wpisy na forum, większość z nich można określić krótko: dobra nowina emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5755506 Napisano: 15.10.2013 21:29:08 w Carrefour konkursy
I tak liczą się piersi, nie mówcie, że nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5755010 Napisano: 15.10.2013 10:52:58 w Rossmann
ekuc2 napisał(a):

pewnie to zależy od ekspedientki moje nigdy nie wołały paragonów a jak będzie po wejściu w życie kodów to się dowiem jeśli dane mi będzie wygrać emotka
a zdradzisz co to za konk nie rosskowy ? emotka

Są konki w galeriach handlowych - lokalne, w bazie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5754985 Napisano: 15.10.2013 10:16:34 w Carrefour konkursy
kluseczka napisał(a):

były już wyniki z velvet emotka nie spisałam z regulaminu i teraz nie pamiętam emotka

Finał konka był wczoraj + 48h na powiadomienie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5754981 Napisano: 15.10.2013 10:07:54 w Rossmann
antylopia napisał(a):

joan napisał(a):

A powiedzcie: jeśli kupię na 1 paragonie 2 produkty na ten sam konkurs, to wyskoczą mi 2 kwitki z kodem, czy jeden?

wyskoczą Ci dwa świstki z kodem emotka

Thx, bo jest szansa upiec kilka pieczeni na 1 ogniu, a gdybym mogła do tego dorzucić Rosska, byłoby git emotka Jedno, co mnie dziwi, to że piszą o jakiejś "weryfikacji paragonu", co jest dla mnie niejasne, bo liczę na wygraną we wszystkich konkach Rosska (i jednym pozaRosskowym) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0