Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5753330 Napisano: 11.10.2013 12:48:18 w Kaufland konkursy
nice napisał(a):

joan napisał(a):

Jak sądzicie, skąd tyle rezerwy? emotka

Ja myślę, że dużo osób mogło nie zauważyć wyboru tego miasta i leciało na pierwsze z góry.

Wtedy w miastach dziś obdzwonionych po prostu od razu wygrałby ktoś inny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5753322 Napisano: 11.10.2013 12:44:21 w Kaufland konkursy
Jak sądzicie, skąd tyle rezerwy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5753211 Napisano: 11.10.2013 09:51:34 w Gratulacje! Dla wygranych!
Ta bombowa wiadomość została tak skromnie ujęta, że musiałam ją 2x przeczytać emotka

Gratulacje. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5753109 Napisano: 10.10.2013 23:29:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

Dzięki... Niech się wypchają... emotka

Dokładnie, ten konek by mnie puścił z torbami (tudzież: torebkami) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5753106 Napisano: 10.10.2013 23:26:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

Gdzie można dorwać promocyjne opakowania tetley i vitax ?

Tetley widziałam w Interku, ale nie pasowała mi gramatura i olałam ten konek. Bo jedna paczka = zgłoszenie to 100 torebek zwykłej herbaty, do Wigilii bym tego nie wypiła. Cena też niczego sobie: ponad 13 zeta. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5752772 Napisano: 10.10.2013 15:06:08 w Intermarche
ciasssteczko napisał(a):

w Karlsbadzie chyba zmieniła się komisja, a wraz z komisją gust emotka

Z tym się całkowicie zgadzam i dlatego przestałam u nich grać. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5752770 Napisano: 10.10.2013 15:05:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
doris1 napisał(a):

W Kaufie KIT KAT po 1,38

W Intermarche Grześki normalnie po 0,99zł, a dzisiaj w gazetce jest promocja "KUP 2 Grześki za 1,98 a trzeci weź GRATIS", tylko co z tego jak wszystko będzie na jednym paragonie.

A dlaczego Grześki miałyby być na oddzielnych paragonach? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5752756 Napisano: 10.10.2013 14:55:19 w MC - Agencja inna niż wszystkie
radosna napisał(a):

Dziewczyny! Pan Sławek będzie nam się teraz oświadczał storczykami:
http://www.media-contact.pl/colgate/
emotka emotka emotka

Nie ma to, jak taszczyć z drogerii kwiaty w grudniu, ale mnie rozśmieszyli, mam głupawkę emotka Jak zobaczę kogoś, kto brnie przez zaspy z oblodzonym storczykiem, będę wiedziała, że to konkursowicz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5752733 Napisano: 10.10.2013 14:21:34 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

(...)Od razu rzuca słuchawką albo zamyka drzwi przed nosem emotka

emotka

Kiedyś siedziałam u babci i zadzwonił dzwonek. Babcia poszła otworzyć, bo myślała, że to sąsiadka. Po chwili widzę, jak facet wielkości dębu dosłownie wtacza moją babcię do salonu. I wtedy zonk, bo nie spodziewał się, że ktoś jeszcze jest w domu. Wstałam z miną owczarka kaukaskiego, gdy mu ktoś pod płotem staje. Facet skurczył się w sobie i spier*. Tylko to uratowało moja babcię od podpisania umowy z T*. Niestety, babcia była fizycznie zdrowa, ale psychicznie na poziomie kilkulatka, tacy ludzie są wykorzystywani przez akwizytorów emotka

kozuszka38 - no niestety, czasem człowiek rypie grochem (albo własną głową) o ścianę, bo starsi krewni nie chcą trzaskać słuchawką i na wszystko się uprzejmie zgadzają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5752722 Napisano: 10.10.2013 14:07:28 w Wkurza mnie...
Leżę sobie wczoraj popołudniu w łóżku, a tu dzwoni domofon. Mój wraca z tajemniczą mina, że idą jacyś ludzie „od prądu”. Wyskakuję z łóżka i uchylam lekko drzwi wejściowe. Oczom moim ukazuje się oparta o framugę gumożujka i oświadcza „Chyba dziś naleśniki serwowano?” Fakt faktem, że na obiad były naleśniki z syropem klonowym, ale po cóż licealne dzidzie przyszło? „Bo jest rozdział sprzedaży i dostarczania energii w Tauronie… jak Pani pokaże rachunki, to ja Pani powiem, czy Pani może mniej płacić… nie mam żadnej ulotki ze stawkami, tego się nie da na ulotce przedstawić!” Pada pytanie „A przepraszam bardzo, jaką firmę Pani reprezentuje?” Bo przecież mój Tauron to powinien wszystko mieć w systemie i nie ma powodu, żeby mnie nachodzili. I słyszę odpowiedź „Nov***”. Nosz k* mać, jakbym strzeliła takich ludzi w pysk, to by się nogami nakryli!

Naciągacze pierońscy, do moich rodziców co chwilę ktoś wydzwania, a każdym reprezentuje jakąś „telekomunikację”. Niestety, ludzie starsi bardzo często padają ofiarami tego typu akcji dezinformacyjnych, nieświadomie wypowiadają umowy z dotychczasowymi dostawcami czegokolwiek, a potem płacą kary umowne, nie potrafią tego wszystkiego odkręcić, eh… Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5752575 Napisano: 10.10.2013 11:22:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Gdyby ktoś szukał promocyjnych Grześków, kupowałam wczoraj w sklepie Rabat emotka

A ja w Netto (dziękuję za wskazówkę); mieli 2 rodzaje w cenach 79 gr i 99 gr. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5752562 Napisano: 10.10.2013 11:12:10 w Rossmann
dzasmina - gdybym miała kasę na niepotrzebne mi produkty, sama bym przeprowadziła test w moich Rossmannach. Ale zniechęcili mnie do siebie tymi przekrętami, nie mam ochoty u nich robić zakupów emotka

Co innego bowiem, gdy się znajdzie paragon na ziemi albo w wózku sklepowym i uzyskuje się dzięki temu możliwość udziału w konkursie. Ale wyskubywanie stringów z tyłka i wiązanie sznurowadeł w sandałach tylko po to, żeby klient sobie poszedł i można byłoby ukraść należny mu kwitek, to k* trzeba mieć nas* w głowie! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5752558 Napisano: 10.10.2013 11:07:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Trzymam za Was oba kciuki emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5752545 Napisano: 10.10.2013 10:57:13 w Rossmann
dzasmina napisał(a):

a kiedy pojawia się nowy skarb?

ps jeśli napiszecie do ross nie denerwujcie się, że nie odpisują emotka na pewno czytają i zadziałają w tej sprawie emotka

Co do Skarbu, to u mnie nigdy nie ma emotka

A co do Ross: chodzi Ci o komentarze, co do nowych procedur w konkach, czy ogólnie?

BTW, czy macie jakiś pomysł, jak ukrócić samowolkę kasjerek? Bo my tu gadu gadu, ale w sumie to sama nie wiem, co mogłabym Rossnetowi poradzić w tej kwestii... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5752538 Napisano: 10.10.2013 10:46:59 w Rossmann
marzenier napisał(a):

A może te panie kasjerki myślą ze te konkursy to loterie
I im wiecej paragonów przygarną tym większe szanse maja
Może stad taka kosmiczna liczba uczestników w Nivea np
Ponad 10 tys
Taka pani wchodzi,wbija kody a tu sruuuuu jeszcze jej każą odp na pytanie
jakieś pytać
Może część z nich rezygnuje-taka mam nadzieje przynajmniej emotka

No cóż, każdy może wielokrotnie wziąć udział w konkursie. W tej sytuacji - poprzez hurtowe wklepywanie paragonów - zamiast KONKURSU naprawdę mamy LOTERIĘ, bo przecież nikt nie będzie czytał tylu prac emotka Każda jedna kasjerka, mając np. 100 paragonów na dany konkurs, może 100x posłać to samo emotka

Pragnę zwrócić Waszą uwagę chociażby na zapis w mocno obleganym konku Nivea "c) zachowanie oryginału paragonu fiskalnego i niefiskalnego w celu okazania go na wezwanie Organizatora". Co to oznacza w praktyce? Że:
- organizator może w ogóle nie wykazać zainteresowania paragonem,
- organizator może wykazać zainteresowanie paragonem, czyli, że... laureat powinien (p)okazać go kasjerce. I wtedy kasjerka se odhaczy w notesie, że jej chłopak okazał paragon (którego tak naprawdę nigdy nie posiadał, bo zakupów nie zrobił, a kody podwędzono nieświadomym mugolom) i wszystko gra i buczy. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5752408 Napisano: 09.10.2013 23:42:12 w TESCO konkursy
trebor1 napisał(a):

no tak, bo najważniejsze jest uczestnictwo:)

Jak mawiają co niedzielę, samo uczestnictwo to za mało i nagrody oczekiwać nie można, trzeba "otworzyć serce" emotka Jeno nie bardzo mam chętnych na zabawę w kardiochirurga emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5752404 Napisano: 09.10.2013 23:36:32 w TESCO konkursy
trebor1 napisał(a):

kto sobie nagle przypominał o konku Leona i
się wybrał do Tesco dziś o o 22:50, i właśnie wrócił...
to może sobie przybić ze mną 5tkę:)

Powiadasz, że to jest właśnie sposób na sukcesy w konkursach? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5752090 Napisano: 09.10.2013 15:33:47 w co chcielibyście wygrać?
gosia16 napisał(a):

Tablet - bo moja córka powiedziała że w tym roku sprawdzi Mikołaja,czy istnieje naprawdę,jak nie przyniesie,znaczy że to tataemotka

Genialna sprawa, będziemy ją monitorować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5752079 Napisano: 09.10.2013 15:26:05 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
malenka89 napisał(a):

dziś powtórka z wczoraj, wątek nie zadziałał tym razem emotka

Dzień się jeszcze nie skończył emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5752066 Napisano: 09.10.2013 15:15:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dla celów statystycznych zapytanie: czy ktoś z Was wygrał (lub zna laureata) inną nagrodę w konkursie Palmolive SuperPharm, niż kosmetyki? Może być na PW, nie mam żadnych pytań dodatkowych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0