Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5747750 Napisano: 02.10.2013 11:55:18 w Kaufland konkursy
zaczytana-pola napisał(a):

Ciekawe kiedy Graf pośle Monstery...

Cha cha, właśnie się nad tym zastanawiałam, mam nadzieję, że Graf czyta w naszych myślach (albo wpisach) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5747663 Napisano: 02.10.2013 09:58:52 w Kaufland konkursy
bruce napisał(a):

(...) Bang (...)

Czy chodzi o Cilit Bang? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5747611 Napisano: 02.10.2013 08:38:47 w Kaufland konkursy
isiulka napisał(a):

To by się nawet zgadzało bo na ślasku baardzo mało tych wygranych

Nie każdy się przyznaje. Jeśli komuś kamyk spadnie z serca, to informuję, że i u mnie 2 bony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5747295 Napisano: 01.10.2013 20:06:20 w Intermarche
bruce napisał(a):

Ja się nadal napawam cytatem z tego regulaminu: "Konkurs oparty jest na opinii Uczestników oraz ich zręczności". emotka Co tutaj, u licha, autor miał na myśli? emotka emotka

Yyy, to chodzi łoto, że jeśli masz tipsy albo grube paluchy i często robisz literówki, nie masz co liczyć na wygraną, bo im się nie ch domyślać, co autor miał na myśli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5747017 Napisano: 01.10.2013 15:59:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aga67 napisał(a):

A czy na stronie tetley wyświetla się Wam kod z obrazka potrzebny do wysłania zgłoszenia?

Tak (Chrome). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5746962 Napisano: 01.10.2013 14:58:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
like-a-bomb: mam za mało odwagi, co by kupować w kasie samoobsługowej, szczególnie kasując jeden soczek, a trzymając pod pachą kolejnych 5 szt. emotka Na zakupy chodzę w duecie i robimy zakupy przy różnych kasach, jakoś leci. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5746958 Napisano: 01.10.2013 14:49:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

joan napisał(a):

Spróbujcie do marketów po zakupy na konkursy promo chodzić pieszo - szczupła sylwetka gwarantowana emotka

Ja do najbliższych marketów mam około 30 km w 1 stronę-więc prawie cały dzień musiałabym maszerować emotka

Ale wiesz, ten prestiż w środowisku konkursowym emotka

ivanotta - plecak 100 litrów sobie kup emotka

like-a-bomb - no, przynajmniej Ty masz odpowiednie podejście, a nie ino wymówki i wymówki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5746946 Napisano: 01.10.2013 14:43:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Spróbujcie do marketów po zakupy na konkursy promo chodzić pieszo - szczupła sylwetka gwarantowana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5746882 Napisano: 01.10.2013 13:54:37 w Kaufland konkursy
agicho napisał(a):

Z drugiej strony niech agencje patrzą jakie sobie świadectwo wystawiają- oni są dla konsumentów a nie na odwrót- jeśli pracownik / agencja/ nie ogrania swego podwórka to w innym zawodzie wyleciałby na zbity pysk.

emotka Pozwolę sobie jeszcze dodać, że świadectwo wystawiają również wszystkim innym markom / podmiotom związanym z danym konkursem. I o tym powinni pamiętać. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5746856 Napisano: 01.10.2013 13:34:27 w Kaufland konkursy
iaziaz napisał(a):

tylko ze mysle gdyby wyslali jakis info kiedy nastapi wysylka to by teraz nie mieli tyle fonow z pytaniami

O to własnie chodzi. Wyobraźmy sobie sytuację: agencja reklamowa ma przesłać Klientowi wycenę. Ale z jakiegoś - sobie tylko znanego powodu - przygotowuje ją 2 tygodnie po terminie. I co? Też taka olewka? Też dezinformacja? Też się trzeba dopytywać? No nie, bo przecież chodzi o Ważną Osobę, Ona dostanie info o opóźnieniu. Kim wobec tego są klienci Kauflanda? Nie-ludźmi? Wystarczyło zamieścić stosowny komunikat na FB, a nie liczyć na to, że "może to nie będzie nikomu przeszkadzało". Mnie akurat przeszkadza, choć nie dzwoniłam do nich i dzwonić nie będę.

79magda - sami są sobie winni. Jestem całkowicie przeciwna jedynie dzwonieniu PRZED upływem regulaminowych terminów. W agencjach ludzie nie działają charytatywnie, kufa, oni dostają pieniądze za swoją robotę. To nie żadne święte krowy, na litość boską, można rozmawiać z nimi tak samo, jak z personelem każdej innej firmy. I nikt przepraszać nie musi, ani się tego wstydzić, ani się z tego tłumaczyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5746841 Napisano: 01.10.2013 13:20:22 w Kaufland konkursy
malenka89 napisał(a):

dla niektórych to ważna sprawa, bo wiem, że są tu osoby co nie pracują i z takich bonów się utrzymują.

Pewnie sporo osób miało już zaplanowane zakupy za te bony (w tym ja). Skoro termin na wysyłkę minął, rozmowy z tą miłą panią są w pełni uzasadnione - chyba za to jej płacą?

Chociaż wiadomo, że to w sumie "naprawdę nieważne sprawy", bo przecież my wszyscy tutaj śpimy na pieniądzach, jedna wielka rodzina Rockefellerów... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5746802 Napisano: 01.10.2013 12:44:54 w Carrefour konkursy
To szukajcie babeczki odpowiedniego konka; utopimy smutki w dżakuzi, odparujemy troski w saunie, pogadamy o konkursach emotka

A w temacie C4: skoro lista nieuzupełniona, to i bonów Nestlowych nie ma się co spodziewać. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5746800 Napisano: 01.10.2013 12:42:22 w Kaufland konkursy
Już widzę. Ale przecież wiecie, że przeważnie sponsor to A,, organizator B, a podmiot prowadzący profil na facebooku: C. Nie wie lewica, co robi prawica. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5746794 Napisano: 01.10.2013 12:37:47 w Kaufland konkursy
Ruby napisał(a):

Rozstrzygnięcie konkursu odbyło się 16 września 2013 roku. Laureaci w ciągu siedmiu dni po tym terminie powinni otrzymać powiadomienie o wygranej poprzez sms. Z pozdrowieniami, Ola info z FB emotka emotka

Odnośnie czego ta wypowiedź? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5746788 Napisano: 01.10.2013 12:27:52 w Carrefour konkursy
serene napisał(a):

(...) ( biorąc pod uwagę,że na pierwszym paragonie mam 3 kawy-bo mąż pomylił się i wrzucił wszystko na 1 kwit-a ja mogłam tylko jedno zgłoszenie wygrać) i trzeba było kolejne kawy dokupić emotka

Taa, a Mój poszedł do Tesco, ale żeby dopytać, co trzeba kupić, to gdzieee tam emotka Nie dosyć, że poszedł pieszo do innego miasta (a mamy 2x małe Tesco u nas), to jeszcze zrobił a'la zakupy aż na 1 konek: Urrrodzinowy. Bez ClubCard oczywiście, za to na 6 paragonów. I minimum 2,5 h trwała cała ta misja, więc na żadną pomoc Mojego w jakiejkolwiek sprawie już dziś nie mogę liczyć.

Niech wreszcie ktoś zorganizuje konkurs z jednoosobowymi wypadami do SPA, bo dostanę pier*, jak nic! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5746772 Napisano: 01.10.2013 11:44:02 w Wkurza mnie...
Niewyspana jestem. W środku nocy obudziły mnie krzyki z piekła rodem, a raczej: z meliny rodem. No cóż, to drugi taki wyskok syna sąsiadów w ciągu tych 8 lat, które tam spędziliśmy. Czy to dużo? Czy to mało? Nie wiem.

Rano Mój opowiedział mi, co dokładnie wrzeszczał XY (ja słyszałam tylko przekleństwa, nie wsłuchiwałam się za bardzo, byłam półprzytomna). Otóż XY darł się, jak zwykle – czyli znieważał swojego ojca/ojczyma wiązankami przekleństw. Ponieważ był środek nocy, ojciec próbował uciszyć syna „bo sąsiedzi”, na co padły hasła:
- ci z dołu to k*y (wujek XY z żoną i dwoma córkami),
- tego metala z długimi włosami to ja zajeb* (chodziło o mojego faceta, który – nawiasem mówiąc – nie jest i nigdy metalem nie był).

Mieszka człowiek w ultraspokojnej dzielnicy, ma fajnych sąsiadów, usypiają go i budzą ptasie trele. Dom typu bliźniak, sześć mieszkań. Ale i tak musi się trafić jakiś gów*! Morda, jak guździec po wypadku komunikacyjnym, włosy długie& tłuste, nieodzowne atrybuty to cygareta, czipsy i piwsko. Menel pure, gil pod nosem. I tak się zastanawiam, co będzie dalej? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5746731 Napisano: 01.10.2013 10:41:25 w Kaufland konkursy
edith napisał(a):

Jeśli Śląsk to mam nadzieję że Zagłębie mnie zostawiliście emotka A jeśli chodzi o sam opis tricku tez miałam niezły ubaw co z tego będzie to niemam pojęcia bo tricki są nie do wykonania emotka

Do Zagłębia nigdy się nie wybieram, przecież wiadomo, że tam konkursowo rządzi bardzo silna ekipa emotka Nawet w swoich marketach bym nie zagrała, ale miałam sprawę do załatwienia (ponad 2h czekania), tom sobie po Kauflandach połaziła. I nic mi nie przeszkadza, jeno te Monstery w lodówce = łokropna chemia. Chciałam nawet je wykorzystać do czyszczenia czegokolwiek, ale:
- po pierwsze, nie wiem, czy coś zdziałają,
- po drugie, słodko pachną, a nie chcę mieć inwazji owocówek.
I tak se czekają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5746724 Napisano: 01.10.2013 10:36:57 w Paragony
isiulka napisał(a):

joan napisał(a):

isiulka napisał(a):

Mogę zrobić zakupy na konkurs Leclerca,PW do godz. 13

A kery to?

http://www.e-lecl...om_booklets/153.html Przed ostatnia strona. 5 tabletów, konkurs od dzisiaj, zgłoszenia mailem. Nie mam regulaminu emotka

Thx emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5746718 Napisano: 01.10.2013 10:33:36 w Paragony
isiulka napisał(a):

Mogę zrobić zakupy na konkurs Leclerca,PW do godz. 13

A kery to? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5746699 Napisano: 01.10.2013 10:11:41 w Kaufland konkursy
W kwestii Monstera najbardziej mnie cieszy, że pomysłami dosłownie sypałam z rękawa, więc miałam niezły ubaw, zamiast kroczenia drogą przez mękę. I to właściwie wystarczy, jako "nagroda", choć bonus w postaci rowerka jeszcze bardziej by mnie ucieszył. Niemniej, no cóż: Śląsk emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0