Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5736769 Napisano: 13.09.2013 15:14:19 w Carrefour konkursy
monikar napisał(a):

ja mam na paragonie "budyń NEST" to chyba wiadomo że Nestle... emotka

Bo ja wiem, może nawet gdyby pisało "budyń nestl", to też by im nie wystarczyło. Zastanawiam się, jak tam moje paragonsy, bo widzę, że posłałam 4 zgłoszenia, a pamiętam opis towaru tylko z dwóch paragonów... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5736718 Napisano: 13.09.2013 13:32:59 w Carrefour konkursy
asante napisał(a):

No nóż w kieszeni mi się otwiera, ja wyslałam jeden paragon z "płatki owsiane ne" jeśli mi tego nie uznają to głowy polecą, zwlaszcza, ze wyjezdżam dzisiaj i niczego nie dam rady podbić w sklepie...

Być może uratuje Cię literka E. Bo gdybyś miała np. napis "płatki owsiane n", pewnie kazaliby Ci pożegnać się z nagrodą. A tak... nie wiadomo. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5736695 Napisano: 13.09.2013 13:06:03 w Carrefour konkursy
BTW, przepis, o którym pisała isiulka, ma teraz okres przejściowy i jego stosowanie stanie się obligatoryjne dopiero 01.10.2013. Zapis jest taki: "6) nazwę towaru lub usługi pozwalającą na jednoznaczną ich identyfikację". Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5736688 Napisano: 13.09.2013 12:54:50 w Carrefour konkursy
szakal007 napisał(a):

Zróbcie im nagonkę na fb, to prawie zawsze skutkuje emotka skoro im się nie chce sprawdzać paragonów tylko zwycięzców zaganiają do roboty ZA NICH.

Zgadza się, skutkuje, już wiele razy tak było. Zastanawia mnie jedno: ledwo wybucha afera na FB, wszystko wraca na właściwe/uczciwe tory. Z tego wynika, że robienie z ludzi idiotów jest spoko, dopóki nikt o tym nie wie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5736668 Napisano: 13.09.2013 12:39:37 w Carrefour konkursy
Patrzajcie:

§ 8 Warunki wydania Nagród
8. Nagrody niewydane pozostają do dyspozycji Organizatora.

Myślicie, że organizatorowi zależy, żeby ktokolwiek dostał nagrodę? Im gorzej dla laureatów, tym lepiej dla nich, tę wersję znają, tej się trzymają. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5736651 Napisano: 13.09.2013 12:28:15 w Carrefour konkursy
cc_investigator napisał(a):

Podobno opakowania nie pomagają.

I znów wracamy do punktu, gdzie może pomóc tych chryja na FB. Czy tak będzie z każdym konkursem? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5736644 Napisano: 13.09.2013 12:24:46 w Carrefour konkursy
cc_investigator - mam do czynienia z przedstawicielami różnych zawodów, nigdzie nie spotykam się z takim podejściem do drugiego człowieka, jak w konkursach. Wstyd. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5736641 Napisano: 13.09.2013 12:22:05 w Carrefour konkursy
masza - cała ta sytuacja powstała ze względu na czyjąś niedbałość i złą wolę, to jest wręcz nie do pojęcia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5736634 Napisano: 13.09.2013 12:15:48 w Carrefour konkursy
onlyrybka napisał(a):

A agencje nie łaska przedzwonić do sklepu z zapytaniem jakie to produkty na paragonie ? Podać nazwę z paragonu i cenę, niech BOK odszuka co się pod tym kryje. Praca na 10 minut
emotka

No coś Ty, przecież zarówno pracownicy C4, jak i organizatora uznają, że najlepiej SWOJĄ pracę przerzucić na klienta emotka

isiulka - a masz jakiś przepis prawny na to? Nie mam zamiaru w najbliższym czasie kupować niczego w C4 ani Kauflandzie, ale przy kolejnych zakupach (niekonkursowych) złożę pisemną skargę do centrali obu tych sklepów. Aaa, i do Tesco przede wszystkim. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5736628 Napisano: 13.09.2013 12:10:21 w Carrefour konkursy
luko922 - tyle fajnych osób nie ma pracy, tyle rodzin telepie się na granicy "być albo nie być", jak słyszę debilne teksty dot. konkursów, to pojawia się tylko jeden postulat: zwolnić maszkary! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5736625 Napisano: 13.09.2013 12:05:21 w Carrefour konkursy
beata21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Chyba sobie żartujecie z tymi nazwami na paragonie emotka emotka Dobrze, że nic nie wygrałem emotka

niestety Nestle potwierdziło, że musi być pełna nazwa emotka

To czas opierd* Carrefoura telefonicznie i na FB:

Carrefour:
Infolinia 801 200 000
carrefour@galluppolska.pl
https://www.facebook.com/CarrefourPolska Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5736615 Napisano: 13.09.2013 11:56:33 w Carrefour konkursy
Niechże do mnie zadzwonią, nie mogę się doczekać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5736608 Napisano: 13.09.2013 11:50:43 w Carrefour konkursy
skarb888 napisał(a):

bip napisał(a):

aerdna napisał(a):

A zaczęli juz dzis ?

tak zaczeli ale nie z nagrodami niestety. dzwoni pani i informuje ze niestety gdy na paragonie nie ma wyraźnego oznaczenia (Winiary, NEstle, Lion itd) to nie moga uznać paragonu. Dołączone opakowania też tu nic nie zmieniaja w tej sytuacji emotka

Tego się obawiałam, dlatego odpuściłam cukry waniliowe i kupiłam galaretki i Princessy (najpierw posprawdzałam na czytniku co wybija).

U mnie na czytniku w C4 wybija co innego, niż na paragonie - przez to musiałam się wykłócać z babonem w POKu przy Bielendzie.

Na Waszym miejscu nie dałabym się zrobić w *** i od razu bym zje* zarówno babkę u organizatora, jak i na infolinii C4 / ich profilu na FB. Przez cudze tumiwisistwo i brak dobrej woli klientowi ma przepaść nagroda? Trzeba mieć nie lada tupet, żeby kupujących czymś takim straszyć emotka

Swoją drogą, szkoda, że nie pracuję w firmie przeprowadzającej audity u tych, co się szumnie zwą "organizatorami konkursów". Kamień na kamieniu by się nie ostał... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5736499 Napisano: 13.09.2013 10:20:57 w Kaufland konkursy
marlena083 napisał(a):

też jestem tego zdania, ale w C4 pani przez telefon mi powiedziała, że jeśli nie ma napisane np. winiary, to mam się udać do sklepu po pieczątkę

Akurat moje paragony z C4 są ok, ale bym tej babie nagadała do słuchu, gdyby mi kazała lecieć po pieczątkę, uszy by jej zwiędły! Pracownikom sklepu płacą za rzetelne wprowadzanie produktów, pracownikom organizatora płacą za rzetelne organizowanie konkursów, więc się pytam: za co ci ludzie biorą pieniądze?! Pójdę po pieczątkę dopiero wtedy, gdy mi dają swoje wypłaty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5736467 Napisano: 13.09.2013 09:42:10 w Kaufland konkursy
gosia16 napisał(a):

joan napisał(a):

Skoro to konkurs w Kauflandzie, niech se organizator z Kauflandem takie sprawy między sobą wyjaśnią, a nie, że klient ma odpowiadać za to, jak Pani Jadzia wklepała towar w system i się wykłócać z babonami w POKu o pieczątkę emotka

też tak uważam,jeszcze nigdy nie byłam prosić się o żadne pieczątki,niech sobie agencja ze sklepem ustala co ma pisać na paragonie,jeśli organizuja taki konkurs lub wezmą listę wzorów nazw konkursowych produktów nabijanych na kasie i sami sprawdzają emotka

Bingosik emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5736445 Napisano: 13.09.2013 09:04:56 w Kaufland konkursy
Skoro to konkurs w Kauflandzie, niech se organizator z Kauflandem takie sprawy między sobą wyjaśnią, a nie, że klient ma odpowiadać za to, jak Pani Jadzia wklepała towar w system i się wykłócać z babonami w POKu o pieczątkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5736117 Napisano: 12.09.2013 15:41:44 w Biedronka
zuzola napisał(a):

a u mnie nie bylo grześków,ani jednego pudełeczka!

A szukałaś w całym sklepie? W moim minigrześków nie było na półce ze słodyczami; stały po środku marketu mniej więcej w miejscu, gdzie są towary promocyjne. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

joan

#5736053 Napisano: 12.09.2013 14:24:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dolly napisał(a):

asante napisał(a):

Czy komus może odpisali cos na temat tej skrytki pocztowej Pepsi-Orlen? Można wysłac poleconym czy trzeba zwykłym? Muszę dzisiaj posłac list...

jeżeli nie ma w regulamienie wzmianki jakim listem, to spokojnie mozna słać poleconym.

A czy można zaadresować list polecony na skrytkę pocztową? Nigdy tak nie robiłam, poczta to w ogóle przyjmie? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5736051 Napisano: 12.09.2013 14:21:59 w Biedronka
wisienka napisał(a):

tereniagno napisał(a):

dolly napisał(a):

violka88 napisał(a):

aktualnie jaki jakiś konkurs?????

grzeski

Konkurs jest,tylko grześków w sklepie ni widu,ni słychu emotka emotka

u mnie Grzeskow zatrzesienie emotka

U mnie również. Kupiłam te Grześki, ale lipa: dwadzieścia takich samych batonów - szkoda, że producent nie wpadł na to, że fajnie byłoby dać mieszankę smaków emotka Wyświetl w wątku >>
0 0