Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18659
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Bo ja wiem, może nawet gdyby pisało "budyń nestl", to też by im nie wystarczyło. Zastanawiam się, jak tam moje paragonsy, bo widzę, że posłałam 4 zgłoszenia, a pamiętam opis towaru tylko z dwóch paragonów... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Być może uratuje Cię literka E. Bo gdybyś miała np. napis "płatki owsiane n", pewnie kazaliby Ci pożegnać się z nagrodą. A tak... nie wiadomo. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Zgadza się, skutkuje, już wiele razy tak było. Zastanawia mnie jedno: ledwo wybucha afera na FB, wszystko wraca na właściwe/uczciwe tory. Z tego wynika, że robienie z ludzi idiotów jest spoko, dopóki nikt o tym nie wie
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
§ 8 Warunki wydania Nagród
8. Nagrody niewydane pozostają do dyspozycji Organizatora.
Myślicie, że organizatorowi zależy, żeby ktokolwiek dostał nagrodę? Im gorzej dla laureatów, tym lepiej dla nich, tę wersję znają, tej się trzymają. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
I znów wracamy do punktu, gdzie może pomóc tych chryja na FB. Czy tak będzie z każdym konkursem?
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
No coś Ty, przecież zarówno pracownicy C4, jak i organizatora uznają, że najlepiej SWOJĄ pracę przerzucić na klienta
isiulka - a masz jakiś przepis prawny na to? Nie mam zamiaru w najbliższym czasie kupować niczego w C4 ani Kauflandzie, ale przy kolejnych zakupach (niekonkursowych) złożę pisemną skargę do centrali obu tych sklepów. Aaa, i do Tesco przede wszystkim. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To czas opierd* Carrefoura telefonicznie i na FB:
Carrefour:
Infolinia 801 200 000
carrefour@galluppolska.pl
https://www.facebook.com/CarrefourPolska Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
U mnie na czytniku w C4 wybija co innego, niż na paragonie - przez to musiałam się wykłócać z babonem w POKu przy Bielendzie.
Na Waszym miejscu nie dałabym się zrobić w *** i od razu bym zje* zarówno babkę u organizatora, jak i na infolinii C4 / ich profilu na FB. Przez cudze tumiwisistwo i brak dobrej woli klientowi ma przepaść nagroda? Trzeba mieć nie lada tupet, żeby kupujących czymś takim straszyć
Swoją drogą, szkoda, że nie pracuję w firmie przeprowadzającej audity u tych, co się szumnie zwą "organizatorami konkursów". Kamień na kamieniu by się nie ostał... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Akurat moje paragony z C4 są ok, ale bym tej babie nagadała do słuchu, gdyby mi kazała lecieć po pieczątkę, uszy by jej zwiędły! Pracownikom sklepu płacą za rzetelne wprowadzanie produktów, pracownikom organizatora płacą za rzetelne organizowanie konkursów, więc się pytam: za co ci ludzie biorą pieniądze?! Pójdę po pieczątkę dopiero wtedy, gdy mi dają swoje wypłaty
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Bingosik
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A szukałaś w całym sklepie? W moim minigrześków nie było na półce ze słodyczami; stały po środku marketu mniej więcej w miejscu, gdzie są towary promocyjne. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A czy można zaadresować list polecony na skrytkę pocztową? Nigdy tak nie robiłam, poczta to w ogóle przyjmie? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18659
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
U mnie również. Kupiłam te Grześki, ale lipa: dwadzieścia takich samych batonów - szkoda, że producent nie wpadł na to, że fajnie byłoby dać mieszankę smaków