Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18657
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Na niefiskalnym kwitku z kodzikiem drukuje się info "Weź wlyź na rossnet.pl i poszukej sie, ło co łazi z tym kodym."
joan
Postów 18657
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Hehe, zrobiłam podobnie - oddałam tabletki siostrze. Ale przecież cyklicznie są organizowane konkursy na Somat / Fairy, chyba Przeznaczenie o tym wie, co nie?
joan
Postów 18657
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18657
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
I ja z niecierpliwością czekam, jak wygram, to będę piszczała do telefonu głośniej, niż 5 mugoli razem wziętych, tak mi się marzy zmywarka
joan
Postów 18657
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Hehe, niektórym się wydaje, że jak się mieszka w "domku jednorodzinnym", to człowiek śpi na pieniądzach i codziennie na deser je lody z płatkami złota. Nie wytłumaczysz, że my tam tylko mieszkanie wynajmujemy, do ludzi nie dociera
joan
Postów 18657
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18657
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18657
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
I tak powinno być, fajna kasjerka
joan
Postów 18657
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Może oni też nie zauważą
joan
Postów 18657
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nr transakcji to ten na samym dole. Co ciekawe, mam przed sobą paragon z C4 i tam: numer transakcji na paragonie magicznie przemienia się w numer paragonu na potwierdzeniu zapłaty kartą. Ale to wiem od lat, zatem zawsze zakładam, że podaje się nr umieszczony naprzeciw daty, chyba że regulamin stanowi inaczej
joan
Postów 18657
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Sraty taty, sama wiem, która sprzedawczyni gra w moim Rossku
Powiem Wam, jakie było założenie: nikt nie wie nic o żadnych konkursach. Podchodzi mugol do kasy, kupuje COŚ i Pani mówi mu "Ojej, jakiż z Pana szczęściarz, wydrukował się Panu dodatkowy kupon, niech Pan weźmie udział w konkursie!" Czyli nie ma obczajania, czy opłaca się zagrać - najpierw kup coś, to łaskawie dostąpisz zaszczytu poznania, o co kaman.
W rzeczywistości pewnie jest tak, że kasjerki zwijają te kuponiki niefiskalne, bo przecież mogą, żaden mugol nie wie, że coś jeszcze ma dostać, bierze paragon i ew. potwierdzenie zapłaty kartą. Tym sposobem kasjerka może zgromadzić kilkadziesiąt kodzików dziennie. A numer i kwotę paragonu do wklepania zna, przecież widzi na kasie... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18657
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Może już im się chce ponosić opłat za oficjalne organizowanie loterii? W każdym razie - zdemotywowali mnie
joan
Postów 18657
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18657
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18657
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie ma, kodzik jest na osobnym wydruku - trzeba pamiętać, żeby go zabrać z kasy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18657
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18657
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Co jest potrzebne do odbioru nagrody?
Jeśli nagroda jest odbierana w drogerii Rossmann wówczas należy podać numer przyznanej nagrody (numer ten jest wysyłany przez Redakcję portalu Rossnet.pl w powiadomieniu o możliwości odbioru wygranej) oraz okazać dokument tożsamości.
Z tego wynika, że paragon nie będzie już potrzebny do odbioru nagrody. Po wklepaniu numeru paragonu, kodu i kwoty na stronce, od razu zakładają, że ma się paragon i w razie czego jest się uprawnionym do odbioru nagrody. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18657
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18657
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wyskakuje tylko, co trzeba kupić, a wolałabym wcześniej wiedzieć, czy to konkurs foto, czy czasówka "o równej", czy puzzle, czy cuś. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18657
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Superrro! Akurat wczoraj siostra była u mnie i chciała kupić farbę do włosów, ale stwierdziłam: zaczekaj, poszukam konkursu