Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mój facet był wczoraj w DN i nic nie wiedzieli o tym, że ktoś ma tam odbierać jakiekolwiek nagrody. O konkursie panie były poinformowane od początku, nawet ulotki mi dały i kilka fajnych próbek, ale widać MC się z nimi nie kontaktowało. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
"Numery paragonów do aktualnych konkursów zawsze zapisuję markerem na udzie, a potem raz w miesiącu stosuję peeling gruboziarnisty. A zatem..."
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mam to samo, postanowiłam zjeść śniadanie i za jakiś czas spróbować ponownie zajrzeć na pocztę. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jak nie będzie żadnych konkursów, to dopiero będę niezadowolona
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Zbankrutujesz na kurierze, ale podjechać po napoje wyskokowe możesz
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie lubię wymyślać krótkich haseł właśnie dlatego, że ktoś może wpaść na podobny pomysł. Po prostu swoje pomysły wrzucam w Googla i sprawdzam, czy coś takiego nie wyskoczy, żeby nie było oskarżeń o plagiat (choć wszystko oczywiście wymyślam samodzielnie). I tyle ode mnie, więcej nie mam obowiązku robić, jako uczestnik. Ale organizator to co innego
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Buu, to znów same prezentacje będą leciały, niezależnie od tego, co wynika z regulaminu. Ale może rzeczywiście nie będą nawet otwierali mejla
Moje wrażenie: konków pełno, ale właściwie same z badziewnymi nagrodami typu dwa dezodoranty, cztery soki albo płyn do płukania jamy ustnej
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
TAK! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wkurza mnie za to notoryczne targowanie się (a już szczególnie wśród znajomych!) Człowiek spędza mnóstwo czasu w necie, porównuje ceny, gdyba, mędrkuje, oblicza, żeby cena była fair i najlepsza dla obu stron, a potem i tak ktoś z jajkami wielkości fistaszków wyskakuje z targowaniem się. Co za debilizm wkradł się w społeczeństwo, kere se pofrunyło na wywczasy do Egyptu i zjarało plery na mahoń
Co do konków piwnych: ubolewam ja również, że u mnie nikt piwa nie pije. W sypialni stoją wygrane piwa Cornelius + wino musujące (z wygranego wypadu). Nie ma komu pić, nie ma komu dać, nie ma jak sprzedać (brak licencji na sprzedaż alkoholu). I tak se to wszystko stoi & kurz zbiera, zniechęcając mnie do kolejnych konków piwnych
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
W sumie, to nie, więc chyba nie możemy na ten temat dyskutować
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie, to przesąd, ale też wolę paragony nie-po-kolei
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
http://mistrzowie...89xxx.jpg?1377817043 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie wolno oficjalnie pisać na forum, że będzie się dzwoniło, bo wtedy nie odbierają
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
W D-G jest tylko pewna bezludna willa i adres pocztowy na potrzeby konków, nie ma żadnej firmy: już dawno temu ktoś to sprawdził osobiście
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Zakres ostatnich 30 dni. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jak będziesz coś wiedzieć, daj znać. Moja mama pracuje na zmiany, chciałabym wiedzieć wcześniej, co jej powiedzieć.
PS: Co racja, to racja
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wiesz, mnie chodzi o to, czy mam się tam udać DO 30 dni, czy też PO 30 dniach. Bo jeśli nagrody są wysyłane "w terminie 30 dni", to przecież oczekujemy, że najpóźniej trzydziestego dnia opuszczą organizatora. Czy w przypadku odbioru osobistego oznacza to, że najpóźniej trzydziestego dnia nagrody powinny zostać odebrane od organizatora?