Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dobrze, że napisałaś. Zdałam sobie sprawę, że jednak po łebkach czytam regulaminy
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dokładnie tak to rozumiem, zapewne chodzi o moment dokonania zakupu - że musi nastąpić przed wysłaniem zgłoszenia; tylko dziwnie to ujęli w regulaminie
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Który to punkt regulaminu? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Najlepsze podsumowanie: "Internety nigdy nie zapominają, nigdy nie przebaczają."
A Milka ok
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A) Najlepsza opcja - TravelPassy ważne do 30.06.2014.
Be) Najgorsza opcja - imienne vouchery na weekend 500 km od domu.
Dziś drogę przebiegł mi kraczący kot, tzn. piękny, wychodzący megakot sąsiada z jeszcze żywym (i równie megaśnym) krukiem w pysku. Kruk skrzeczał i zamaszyście machał skrzydłami. To nie może dobrze wróżyć, pewnie będzie opcja Be. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ludzie nie zastanawiają się, skąd krowa ma mleko. Czy nie byłoby dziwne, gdyby kobiety zapładniać sztucznie przez całe ich życie, tylko po to, by non stop miały pokarm, na którym można zarobić pijondze? Bleah, gdy o tym pomyślę, aż czuję mrowienie w szczęce, to jest chore, liczy się tylko zysk, kasa, mamona. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
W tym "mięsie", co jest teraz w sklepach, są śladowe ilości wartościowego mięsa. Ale i tak gdybym złamała nogę podczas jazdy na rowerze, to usłyszałabym, że to dlatego, iż nie jem mięsa
Biedra ma fajne zestawy przepisów na cały tydzień, bardzo żałuję, że mięsne
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To nie z tego konka, bo do mnie na żaden starter nic nie przychodzi
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Światem rządzi pieniądz i wyprawia się rzeczy, o których się diabłu nie śniło
Co do mięsa, to ostatnio widziałam profesjonalnie zmontowany film o "hodowli" zwierząt na żarcie, ale był dosyć drastyczny, więc nie wklejam linku (ew. mogę podać na PW). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mnie to akurat szalenie pasuje
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To też. Ale jak kto ma sklep / znajomego ze sklepem, to sobie poodkleja bez kupowania i kodów będzie mieć w peezdoo. Natomiast na pewno żaden mugol na widok takiego konka nie wchodzi telefonem na neta, żeby sprawdzić regulamin i doczytać że np. trzeba mieć paragon albo oryginalne opakowanie z kodem, tylko przepisze kod i finito. Dlatego w tego typu konkach kody naruszone uznać należy za "spalone". Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Słyszałam o Twojej akcji, skład ten Pędziolino się zwie
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Niestety, wczoraj byłam ponownie w C4: kolejki, jak w Boże Narodzenie, po 20 klientów do każdej kasy + wszystkie próbki kostek Fairy ukradzione + kodziki na produktach Nivei poodlepiane (i być może spisane; Nivea ma chyba najgłupsze konki ever) Żałowałam, że konka Fairy nie ma gdzie indziej. Ale cóż, ja też chcę mieć zmywarkę, tyle już czekam
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tak, to ten numer na dole. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
U mnie nie ma, za to ulotek + info o konku Karlsbada - full
Mam nadzieję, że "mejl od loterii w Intermarche" jest ok
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie wiem, pewnie trzeba spytać Karlsbada - akurat na mejle odpowiadają szybko
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Aaa, to co innego
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jak ktoś się wybrał z rodzinką najpierw do marketu, a potem do apteki, to zgarnął więcej nagród