Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Deska była w konku Monnari. Mam inne zastosowanie dla takiej deski: https://www.youtu.../watch?v=hzOsZwdvcw8 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie ma co się wkurzać, wreszcie jest tak, jak powinno być - auto przyznane regulaminowo, a osoby z nerwicą w rękach dostaną po "niespodziance"
PS: Jak zwykle cała plejada konkursowiczów, jacy to wszyscy uzdolnieni, szóstka z prac technicznych, pała za całą resztę
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
No ba; mnie najbardziej dziwi, że do takiej sytuacji w ogóle doszło - jeśli ktoś nie ma ochoty podzielić się nagrodą, to niech wszystko zrobi samodzielnie i po problemie. Szczeniactwo mentalne w konkach
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
http://forumprawn...ianie-wizerunku.html Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Hehe, nie posmarujesz - nie jedziesz
Mnie również to cieszy, choć korzystniej byłoby mi coś napisać, niźli jeno cudzą twórczość czytać
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Na kompie, na którym przeglądałaś regulamin, spróbuj wyszukać tę stronę ALE otwórz jej kopię. Wydrukuj "na zapas" i w razie czego podłącz do paragonu. Potem pozostaje zmówić zdrowaśkę. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
I czosnku
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ser pleśniowy na randce? Ooo, to już hard core, na który mogą sobie pozwolić nieliczni
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Hihi, nie podchodzę pod statystyki, bo nie mam męża
Nic mnie tak nie rozczula, jak te zielone stworki, one się nic a nic ludzi nie boją. Wpadają na drinka albo przekąskę i zwykle nie chcą opuścić domówki. Obchodzimy się z nimi bardzo delikatnie. Kilka chwil w towarzystwie tych istotek i można zapomnieć o całym świecie.
PS: Że się chłodził mgiełką na butelce z lodówki - rozumiem. Że się napił z minikałuży, którą dla niego zrobiłam - rozumiem. Ale że jadł okruszki chleba z tuniokiem - to jest insza inszość, abstrakcja i kosmos. Szkoda, że Mój zabrała aparat foto, na lustrzance nie potrafiłam dobrać idealnej ostrości przy makro. Byłoby pamiątkowe zdjęcie
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Atmosfera stała się bardzo gorąca, flirtujemy od kilkunastu minut, mrugając do siebie zalotnie. Nie sądziłam, że uwiodę go kanapką z tuńczykiem: no litości, to chyba najbardziej nie-randkowy przysmak! Tymczasem zajada z gracją dżentelmena, przewraca oczkami i wywija pupką. Cieszę się, że Pan Pasikonik dotrzymuje mi dziś towarzystwa, mam wielką słabość do tych żyjątek
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Zgadza się. W upały szczególnie
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Sklepy przeważnie zabierają mniejsze produkty na zaplecze, jak tylko rozpocznie się konek
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Niefajnie, że udają, że to nie ich wina - moim zdaniem organizator działał umyślnie i był w stanie przewidzieć taki obrót rzeczy
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Również się nad tym zastanawiałam, bo mugolki mnie o to pytały ze 2 tygodnie temu
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Niech ślą już te eski, nie ma co się obcyndalać i grać na zwłokę
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Bo niektórzy nie ewoluują, raczej podlegają ciężkim do zniesienia mutacjom
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Żeby im się chociaż wreszcie zechciało po wylosowaniu laureatów sprawdzić, czy prefiks w zgłoszeniu się zgadza z danym regulaminem, to już byłby sukces na miarę zejścia z drzewa i spaceru w płaszczyźnie pionowej
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Na pewno już były, współczujemy braku wygranej, powodzenia następnym razem, tere-fere