Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5716268 Napisano: 09.08.2013 14:52:35 w Wkurza mnie...
mirek2oo6 napisał(a):

To całe wypalanie na deseczce to chyba nie pierwszy taki "wybryk" tej osoby emotka Wydaje mi się, że gdzieś już widziałem niemal identyczne cudo...

Deska była w konku Monnari. Mam inne zastosowanie dla takiej deski: https://www.youtu.../watch?v=hzOsZwdvcw8 Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5716259 Napisano: 09.08.2013 14:46:00 w Wkurza mnie...
picola napisał(a):

teraz zobaczyłam laurki na loterię westlandu emotka , dokąd ten konkursowy świat zmierza emotka emotka

Nie ma co się wkurzać, wreszcie jest tak, jak powinno być - auto przyznane regulaminowo, a osoby z nerwicą w rękach dostaną po "niespodziance" emotka Jeszcze z 10 takich wyników w konkursach i może normalność powróci emotka

PS: Jak zwykle cała plejada konkursowiczów, jacy to wszyscy uzdolnieni, szóstka z prac technicznych, pała za całą resztę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5716208 Napisano: 09.08.2013 14:00:41 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

bezstronnie... umowa, choćby ustna, obowiązuje obie ostrony

No ba; mnie najbardziej dziwi, że do takiej sytuacji w ogóle doszło - jeśli ktoś nie ma ochoty podzielić się nagrodą, to niech wszystko zrobi samodzielnie i po problemie. Szczeniactwo mentalne w konkach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5716112 Napisano: 09.08.2013 12:00:48 w Wkurza mnie...
Sweet world of konkursy, czyli how to wyru* everyone emotka

http://forumprawn...ianie-wizerunku.html Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5715501 Napisano: 08.08.2013 13:18:31 w Biedronka
asante napisał(a):

No, ja dzisiaj wysmarowałam takie hasło, że jak do mnie nie zadzwonią... emotka
I cieszę się, że od pewnego czasu wygrywają fajne hasła, bo był moment, w którym przestałam wierzyć w "normalność" tego konkursu.

Hehe, nie posmarujesz - nie jedziesz emotka

Mnie również to cieszy, choć korzystniej byłoby mi coś napisać, niźli jeno cudzą twórczość czytać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5715290 Napisano: 08.08.2013 08:37:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trissm napisał(a):

Słuchajcie, a co jeśli miałam paragon na pastę Colgate i wysłałam zgłoszenie, a Oni zmienili regulamin na stronie, na zakup płynów do płukania ust?

Na kompie, na którym przeglądałaś regulamin, spróbuj wyszukać tę stronę ALE otwórz jej kopię. Wydrukuj "na zapas" i w razie czego podłącz do paragonu. Potem pozostaje zmówić zdrowaśkę. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5715258 Napisano: 07.08.2013 23:50:54 w Dziś cieszę się z.....
79magda napisał(a):

joan napisał(a):

Ser pleśniowy na randce? Ooo, to już hard core, na który mogą sobie pozwolić nieliczni emotka

No wiesz, skoro rozsmakował się w tuńczyku, to jeszcze tylko cebulki brakuje emotka

I czosnku emotka Tego akurat zjadam dużo i zawsze kogoś na konsumpcję we dwoje mogę zaprosić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5715251 Napisano: 07.08.2013 23:30:49 w Dziś cieszę się z.....
Hehe, no nie ma to, jak spotkanie z małym zielonym (a'la kosmitą).

Ser pleśniowy na randce? Ooo, to już hard core, na który mogą sobie pozwolić nieliczni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5715233 Napisano: 07.08.2013 22:50:02 w Dziś cieszę się z.....
zaczytana-pola - moje miasto chyba wymiera i przejmuje je Matka Natura emotka Dwa dni temu świerszcze dały taki koncert, że nie słyszałam telewizora emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5715231 Napisano: 07.08.2013 22:46:54 w Dziś cieszę się z.....
radosna napisał(a):

Tak pięknie się zaczęło ... Już myślałam, że jesteś wśród tych 50% (czy iluś tam) kobiet, które zdradzają mężów. A tu szok ... Pan Pasikonik! Nie zatruj go, bo romanse nie mogą skończyć się nagłą śmiercią partnera.

Hihi, nie podchodzę pod statystyki, bo nie mam męża emotka

Nic mnie tak nie rozczula, jak te zielone stworki, one się nic a nic ludzi nie boją. Wpadają na drinka albo przekąskę i zwykle nie chcą opuścić domówki. Obchodzimy się z nimi bardzo delikatnie. Kilka chwil w towarzystwie tych istotek i można zapomnieć o całym świecie.
PS: Że się chłodził mgiełką na butelce z lodówki - rozumiem. Że się napił z minikałuży, którą dla niego zrobiłam - rozumiem. Ale że jadł okruszki chleba z tuniokiem - to jest insza inszość, abstrakcja i kosmos. Szkoda, że Mój zabrała aparat foto, na lustrzance nie potrafiłam dobrać idealnej ostrości przy makro. Byłoby pamiątkowe zdjęcie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5715223 Napisano: 07.08.2013 22:33:29 w Dziś cieszę się z.....
I tak oto zostałam sama w saunie zwanej domem; Mój polazł na nocny bieg i myślałam, że będę samotnie segregować paragony. Aż tu nagle odwiedził mnie ON. Zagaił "Cześć mała, ale dziś ciepło, co nie, pozwolisz, że zliżę lodowatą mgiełkę z Twojej Pepsi?" I ocierał się o nią, jak rasowy czipendejl. Cóż mogłam zrobić, pozwoliłam na to, a później poczęstowałam go napojem z bąbelkami. Sączył go bez pośpiechu (bo i cóż za stworzenie chciałoby się spieszyć w taki ukrop?!) Przełknął, rzucił mi zawadiackie spojrzenie i zniknął w ciemnościach nocy...
Atmosfera stała się bardzo gorąca, flirtujemy od kilkunastu minut, mrugając do siebie zalotnie. Nie sądziłam, że uwiodę go kanapką z tuńczykiem: no litości, to chyba najbardziej nie-randkowy przysmak! Tymczasem zajada z gracją dżentelmena, przewraca oczkami i wywija pupką. Cieszę się, że Pan Pasikonik dotrzymuje mi dziś towarzystwa, mam wielką słabość do tych żyjątek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5714908 Napisano: 07.08.2013 14:49:20 w Kaufland konkursy
79magda napisał(a):

Dajcie sobie na wstrzymanie, co ma być, to będzie, po co poganiać i zawracać gitarę emotka
jak ma przyjść ten wyczekany SMS, to przyjdzie, dwa dni chyba nikogo nie zbawią, a upierdliwców nikt nie lubi emotka

Zgadza się. W upały szczególnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5714751 Napisano: 07.08.2013 12:17:32 w Carrefour konkursy
koza.k90 napisał(a):

ale na sklepach mogą być mniejsze produkty Fa, których nie ma w gazetce

poza mydłami w kostce rzecz jasna

Sklepy przeważnie zabierają mniejsze produkty na zaplecze, jak tylko rozpocznie się konek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5714000 Napisano: 06.08.2013 13:25:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Tak sobie ułożyli Regulamin- wiadomo. Ale np. z E w Biedronce robili dodatkowe losowania. Niefajnie, gdy 80 % nagród zostaje u organizatora emotka

Niefajnie, że udają, że to nie ich wina - moim zdaniem organizator działał umyślnie i był w stanie przewidzieć taki obrót rzeczy emotka Np. za dzień 18.06. nie rozdali ani jednego zestawu kosmetyków - żenła to mało powiedziane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5713995 Napisano: 06.08.2013 13:19:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Czy Nivea zakończyło już przygodę z loterią? Rozdali nie całe 20% zestawów, 80% dla siebie zostawili?

Również się nad tym zastanawiałam, bo mugolki mnie o to pytały ze 2 tygodnie temu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5713974 Napisano: 06.08.2013 13:03:19 w Kaufland konkursy
Hehe, mahuska, ładnie wygląda Twój duet z serene (mam na myśli avatarki) emotka

Niech ślą już te eski, nie ma co się obcyndalać i grać na zwłokę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5713960 Napisano: 06.08.2013 12:54:35 w Inne mniejsze markety
koza.k90 napisał(a):

Joan, jeszcze tak daleko nie ewoluowali emotka

Bo niektórzy nie ewoluują, raczej podlegają ciężkim do zniesienia mutacjom emotka Ale nadzieję można mieć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5713955 Napisano: 06.08.2013 12:51:08 w Inne mniejsze markety

Panieeee, zawsze Pan tak mówi, a za kilka godzin sms się doczłapuje emotka emotka

Żeby im się chociaż wreszcie zechciało po wylosowaniu laureatów sprawdzić, czy prefiks w zgłoszeniu się zgadza z danym regulaminem, to już byłby sukces na miarę zejścia z drzewa i spaceru w płaszczyźnie pionowej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5713948 Napisano: 06.08.2013 12:48:09 w Biedronka
Ja nadal nie wiem, o co chodzi z męskimi, skoro w regulaminie (ku uciechom feministek) wymieniono wszystkie szampony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5713940 Napisano: 06.08.2013 12:40:15 w Inne mniejsze markety

staszek napisał(a):

Rozumiem, że Palmolive z Natury jeszcze nie było... emotka

nie było, do 13 sierpnia czas chyba emotka

5.08+5 dni roboczych, czyli do poniedziałku, ale z MC nigdy nie wiadomo. Może "już były sms- y" emotka

Na pewno już były, współczujemy braku wygranej, powodzenia następnym razem, tere-fere emotka Wyświetl w wątku >>
0 0