Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5640227 Napisano: 23.04.2013 10:56:10 w Pomocy!!!!
koza.k90 napisał(a):

joan, warto spróbować

u mnie kiedyś kurier sam się podpisał odbiór, ale szybko dostał nauczkę

jeśli rachel udałoby się ustalić co to za przesyłka i jaki kurier, fakt, iż nie ona podpisała odbiór może się jej przydać

Próbować można, ale na zasadzie "może zdarzy się cud". Z prawnego punktu widzenia, jest po ptokach. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5640209 Napisano: 23.04.2013 10:47:04 w Pomocy!!!!
spin napisał(a):

rachel, może gdzieś w okolicy (np. na bloku, sklepie) znajdziesz kamerę przemysłową lub monitoring wówczas można przejrzeć nagranie i wyłapać kolesia

... i najwyżej mi z liścia strzelić. Podpisanie listu przewozowego przez ciotkę prawidłowo zakończyło usługę dostawy. Nawet, jeśli na kamerze będzie widać, że kurier wsiada do auta z kartonem, może powiedzieć, że "klientka odebrała paczkę i powiedziała, że karton mam zabrać, bo jej niepotrzebny". Sprawa nie-do-uratowania. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5640193 Napisano: 23.04.2013 10:36:49 w Pomocy!!!!
rachel - tego się już nie da rozwiązać w żaden sposób. Bez numeru listu przewozowego żadna firma kurierska nie będzie chciała z Tobą rozmawiać (nawet, jeśli uda Ci się dojść do tego, jaki to kurier był). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5640128 Napisano: 23.04.2013 09:14:41 w Hochland
mereszka napisał(a):

joan napisał(a):

A co z 18.04.? emotka Ale tak "na 100%"?

wiesz ja wczoraj czytałami niewiem czy były piłki ja z 18 nie mam a fajny wierszyk miałam a za gorsze piłki dostawałam coś mi się zdaje że 18 i 19 niebyło wogóle. (...)

Mnie akurat na piłeczce zależy, bo nie mam czegoś takiego, za to w rodzinie pies i bejbusek - oboje lubią podbijać baloniki. Tylko baloniki bardzo szybko kończą swój żywot. Piłka & frisbee... byłoby super.
PS: Również posłałam fajnistą rymowankę emotka I w dodatku wyjeżdżam, więc SPECJALNIE posłałam ją w zeszłym tygodniu, żeby od razu wiedzieć, czy coś wygrała. A oni sobie w kulki lecą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5640126 Napisano: 23.04.2013 09:11:11 w Wkurza mnie...
mariolakal napisał(a):

Mój men jest bezrobotny od grudnia... Zawsze mnie wkurzał bo to taki dziwny typ... Nie wie co ze sobą robić... Np. w niedzielę potrafi zrobić wielkie pranie i wywiesić na balkon... Codziennie włącza żelazko coby wyprasować sobie jedne spodnie i koszulkę, a ma ich ze sto wyprasowanych w szafie !!! A najbardziej mnie wkurza, gdy pod moją nieobecność robi "porządek" w szafkach kuchennych, chillliii miesza wszystkie przyprawy "do kupy", herbaty i kawy różnego gatunku też... Nie wspominając o narzędziach typu chochle, cedzaki, które umieszcza ciągle w różnych miejscach i nigdy nie mogę niczego znaleźć... I jak tu być normalnym ??? Proszę Go od 23 lat coby się nie wtrącał do babskich rzeczy, ale On jest "inny" i robi to z nudów... Ludzie ! Poszukajcie Mu jakiejś roboty !!! emotka emotka HELP ME !!!

emotka
Mój za to jest typem bezrobotnego, który całe dnie spędza na oddawaniu się swoim pasjom i hobby emotka Jest też bardzo tolerancyjny: urwany karnisz w sypialni, prawie zerowe ciśnienie wody w kuchennym kranie, piec bez sprawnego piekarnika, wyrwane panele w przedpokoju, brak kratki wentylacyjnej w kuchni, wiszące druty na suficie w łazience, zerwany wieszak na pranie, syf/kiła/mogiła... NIC nie jest w stanie zwrócić na siebie jego uwagi. Wczoraj chciał zaprosić do nas szwagierstwo, bo jakoś nie zakumał, że kleszcze, łopata, rozniesione po całym mieszkaniu resztki kreta, syf na podłodze, stos naczyń w zlewie i bajzel wszechpowierzchniowy to nie jest środowisko, w którym powinna się poruszać dwulatka. Dopiero ja musiałam mu o tym powiedzieć. A ostatnio oświadczył, że przecież "sprząta na początku miesiąca" - nie ma co, wiwat bezrobotni! emotka
Więc nie masz tak najgorzej, bejbe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5640119 Napisano: 23.04.2013 09:00:30 w Hochland
A co z 18.04.? emotka Ale tak "na 100%"? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5639674 Napisano: 22.04.2013 15:48:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
koza.k90 napisał(a):

no to 4 kółka upolować wypada emotka

Znając mnie, to byłyby to 2 rowery emotka Ale właśnie o czymś takim marzę, 2x trekkingówka, oł je emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5639639 Napisano: 22.04.2013 15:15:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
jarko44 napisał(a):

Widzę, że fajna ekipa się dzis zebrała emotka Zaczepił mnie ostatnio na osiedlu kurier DHL i zapytał, czy nadal tutaj mieszkam emotka

Ojej, rozbroiłeś mnie emotka Może już tyle wygraliśmy, że teraz tylko plaża, koktajl ze słomką i tzw. odcinanie kuponów? emotka

A ten wątek naprawdę posiada magiczne właściwości: oto zadzwonił do mnie Mój z info, że zdał egzamin na prawo jazdy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5639573 Napisano: 22.04.2013 14:11:35 w Konkursowiczki w ciąży
Gratulacje dla Kali emotka

Czekam na więcej bobasków; nie wstydzić się, rodzić! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5639440 Napisano: 22.04.2013 12:24:56 w Wkurza mnie...
goralecka napisał(a):

Wkurza mnie, ze nie wiem jak ale zepsulam sobie umywalke...mam nadzieje, ze chwilowo emotka
Wepchnelam korek tak, ze za nic nie moge go podniesc...to cos do popychania z tylu kranu tez sobie z tym nie radzi. Podwazyc sie niczym tego nie da emotka nie mam juz pomyslow jak go podrzucic do gory emotka

A masz takie ustrojstwo?

http://www.seroma...47504c88f88074c7.jpg Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5639422 Napisano: 22.04.2013 12:01:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
forget-me-not napisał(a):

Wrrrr... shit happens... emotka Wkurza mnie też to, że w weekend przy Grześkach stała Pani hostessa z ulotkami promująca konkurs o tysiak. emotka Przez to trafić nie idzie! emotka

Co tam hostessa - grześkowy tysiak jest nieustannie reklamowany na różnych stacjach radiowych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5639319 Napisano: 22.04.2013 10:05:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mia napisał(a):

Skoro nawet Joan się wpisała, to może i ja się na początek nowego tygodnia zaanonsuję, bo poprzedni coś kiepski był... emotka

emotka
Ja to bym się tutaj musiała codziennie wpisywać, ale zwykle brakiem wygranych się nie przejmuję i nie ma parcia, żebym wygrywała cokolwiek codziennie. Niemniej od jakiegoś czasu obserwuję deficyt weny/czasu/humoru, co negatywnie odbija się na konkach. Teściowa tylko potwierdziła moje obawy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5639280 Napisano: 22.04.2013 08:42:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wpisuję się tutaj, bo nawet już moja teściowa zauważyła, że "coś nagrody przestały przychodzić" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5638220 Napisano: 19.04.2013 15:54:05 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

joan napisał(a):

przecież taki statystyczny Polak, to cały rok zap*, żeby mieć kasę raz w roku rodzinę zabrać na wczasy.

Myślę, że statystyczny Polak:
http://www.kiepy....Polak-Na-Urlopie.jpg

A żebyś wiedziała, że to prawda emotka Moi rodzice nie byli na wczasach od równych TRZYDZIESTU LAT. Ja z Moim natomiast w ciągu 10 lat zaliczyłam 96 różnorakich wypadów, teraz czekamy na ten "jubileuszowy" emotka Zaburzamy statystyki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5638199 Napisano: 19.04.2013 15:01:44 w Wkurza mnie...
like-a-bomb: mnie to wkurzyło, bo pomyślałam sobie, że przecież taki statystyczny Polak, to cały rok zap*, żeby mieć kasę raz w roku rodzinę zabrać na wczasy. A tu się kilka dni przed wylotem okazuje, że mu obcięli pobyt o prawie 30% emotka I to nie jest tak, że "się nie da znaleźć wczasów z innymi przelotami", bo byłam w zimie w Egipcie i wylot był raniutko coś ok. godz. 7, a powrót po godz. 21, czyli maks wypas. Sądzę, że biura UMYŚLNIE nie informują klientów, czego się mają spodziewać, bo wiadomo, że klient olałby taką ofertę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5638189 Napisano: 19.04.2013 14:46:41 w Wkurza mnie...
Robienie klientów w uja przez biura podróży -> wylot o 23:55 i hops, dzięki tym pięciu minutom wczasy robią się "o dzień dłuższe", o czym człowiek dowiaduje się oczywiście na kilka dni przed podróżą emotka Dobrze, że przynajmniej płacić za owe wczasy nie muszę. Ale to i tak wkurzające emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5638130 Napisano: 19.04.2013 12:58:28 w Hochland
zdolnabestia napisał(a):

Paragony odsyłacie poleconym? Ile teraz kosztuje znaczek na polecony? Zastanawiam się, czy mogę kupić serki w UK w polskim sklepie, tylko musiałabym odesłać paragon zwykłym listem pocztą lotniczą. Adres zamieszkania w Polsce jakiś mam.

Raczej nie możesz kupić w UK, bo "Konkurs jest prowadzony na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej". Najlepiej niech ktoś w Polsce Ci kupi serki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5637626 Napisano: 18.04.2013 15:53:18 w Dziś cieszę się z.....
l0ginka napisał(a):

..że zdałam dziś prawo jazdy emotka emotka emotka

PS: Tak sobie myślę, że to dobry powód, żebyś teraz wygrała autko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5637563 Napisano: 18.04.2013 14:38:50 w Dziś cieszę się z.....
l0ginka napisał(a):

..że zdałam dziś prawo jazdy emotka emotka emotka

Gratulacje! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5637561 Napisano: 18.04.2013 14:36:27 w GFK
Zaznaczyłam wszędzie Nurofen / bóle migrenowe / bóle głowy.
Przeszłam ankietę do końca. Wyświetl w wątku >>
0 0