Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
W domu nie było wtedy żadnej kobiety, to skutek wiadomo, jaki
pola731 - jak leci? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tak, ale od MC, a nie z SuperPharm. Pisałam odnośnie "tam mało ludzi wygrywa". Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
"Błędna treść lub wiadomość wysłana pod zły numer."
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A jak już ktoś cokolwiek wygra, to danych nie można odesłać
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tak jest na pewno, widać to w pewnych małych detalach
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Panowie polegli. Starszy po wkręceniu spirali wpadł na pomysł wsypania kreta do rur (dżyzys!!!), czego skutkiem była kompletna amba i uniemożliwienie dalszych działań!
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tej lektury w swej obszernej bibliotece nie posiadam
Dziś dokonałam ablucji nad muszlą klozetową, polewając ciało wodą z garnków. Ale zabawa, nie ma co
katrin22 - sęk w tym, że przy rurach a'la labirynt kręcący w bok wszystkie środki osiadają na dnia dołka, a przez rurę leci sama woda
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wiesz, problem w tym, że teraz nie można korzystać nawet ze zlewozmywaków, bo wybija pod wanną, padaka
Idę spać, muszę jutro wcześnie wstać, żeby się choć trochę doprowadzić do stanu używalności. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
U mnie taki kryzys to nowość. Co prawda przez kilka miesięcy nie mieliśmy ogrzewania ani ciepłej wody, ale to inna historia. Kule, wszystko mnie zaczyna swędzieć, chyba z nerwów
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Były plagiaty. Nastąpiła "weryfikacja" bodajże pierwszego etapu. Szambo, nie konkurs, nawalanka w każdym aspekcie. Ale akurat hasło do nagrody głównej jest ok (wg mnie), mogę tylko pogratulować Komuś-Nie-Wiem-Komu
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Sęk w tym, że w dzień roboczy nie da rady
Zawsze mnie wkurzali kierowcy ciężarówek, bo 98% z nich cuchnie nieziemsko, ale jak tu zachować higienę, kiedy prysznic na stacji paliw to ekskluzywny luksus
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Przy całym debiliźmie tego konkursu, kompromitacjach organizatora, plagiatach oraz zgłoszeniach tak nędznych, że nawet wylosować je wstyd (a co dopiero nagrodzić)... akurat hasło, które przytoczyłeś jest całkiem ok
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie da rady - nie mielibyśmy jak się pozbyć wody z wanny, a rano przychodzi mój tata, żeby "pomóc". Niestety, jego poranna wizyta mnie nie uratuje, bo wychodzę wcześniej. Niby wiosna w Polsce, ale chyba zaraz włączę ogrzewanie, bo jak mam jutro nago kręcić piruety na sedesem, to niech chociaż ciepło będzie... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mam włosy do pasa, za to miski brak
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Niestety nie mieszkam
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Zapytaj sąsiadki, czy to aktualne, bo ja również chętnie zamienię lokum
Dziś mam wieczór a'la yafud. Mój facet stwierdził, że coś pod wanną woda wolno ścieka i rury trzeba przeczyścić. A kiedy? No najlepiej w dzień powszedni, gdy wrócę zmachana do domu. Niestety, nasza spirala do przetykania rur nieco się odkształciła, więc pomaszerowaliśmy do Castoramy po nową. Po przyjściu do domu okazało się, że dosyć skomplikowany labirynt kanalizacyjny mamy pod wanną i spirala za nic nie chciała znaleźć drogi ku morzu. Spociliśmy się, jak szczury w szambie! Mój facet wpadł na super pomysł, żeby pogrzebać w rurach kuchennych, co zaowocowało całkowitym zatkaniem odpływów w całym mieszkaniu!
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Oje
Swoją drogą, to w Googlach wyskoczył mi taki oto tekst:
Zadano: 2012-04-17 15:10:52
Jaka jest Twoja reakcja : Budzisz się a obok ciebie stoi ananas ?
Odpowiedziano: 2012-04-17 19:28:50
Wymieniam go w pobliskim sklepie na zamrożone serce w woreczku, wracam do domu i wpitalam.
A tym całym pinapplom to bym ładnie po pensjach pojechała za taką "organizację konkursu" (zresztą, nie tylko pracownikom tej agencji)
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A kto organizował Bielendę? Nie mam dostępu do regulaminu.
PS: Uparta ta agencja, musi się KONIECZNIE co etap skompromitować
PS: Czy Triumph dzwonił już w tym tygodniu? Wyświetl w wątku >>