Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Teraz regulaminu już nie zmienią, a bony w puli się nie rozmnożą. Jeśli ktoś wyśle z kodem sklepu, którego nie ma na liście, nie wygra i tyle. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Oj, rzeczywiście, już nie pamiętam, kiedy zrobiłam zakupy np. w Carrefourze - fiu fiu, w tym roku ani razu (a mamy marzec!)
damiangoogle - stąpają po cienkim lodzie, a raczej: stepują
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
W konkursach wszystko rozbija się o 2 kwestie:
- (NIE)rzetelność w wykonywaniu obowiązków służbowych przez pracowników organizatora i sponsora,
- "Czego oko nie widzi, tego sercu nie żal." Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Oj tam oj tam, konkursów jest cała masa. Jeśli ma być mniej debilnych akcji, to jestem za
Organizatorzy konka w Biedrze mają szczęście, że komentujemy to na forum i żaden mugol nie wie, co to za syf ta ich loteria. Ale zawsze jest opcja, że ktoś się wk* i wrzuci to na Wykop / Demotywatory itp. Ładna mi promocja Biedronki -> siadaj, PAŁA!
Moim zdaniem najfajniejszymi konkami w Biedrze były: codzienny konek bonowy i konek ze zwrotem kasy za zakupy z MSŻ
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ot, chociażby tak. Ale to by wymagało zaangażowania, a jeśli agencje do obsługi konkursu wybierają stażystów za 600 zeta, to jakiej jakości świadczenia usług można się spodziewać...
Jak dobrze, że odpuściłam, a wahałam się do końca, czy zrobić zakupy
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ty czubku, ja również ruszyłam na poszukiwania
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Awi, ale ja tam nie mieszkam i nie wiem, gdzie tego faceta można teraz spotkać.
Dostałam info, że sąsiedzi powoli nie wytrzymują, bo im psiaka żal i może jutro zadzwonią na interwencję. Ale jutro... to ja już będę kolejne 100 km, dalej.
Co do schroniska, to ciężka sprawa, sporo schronisk usypia TTB w pierwszej kolejności, bo nikt nie chce ich adoptować
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
TTB = teriery typu bull.
Nie wiem, gdzie ten gostek aktualnie przebywa, a nie mieszkam obok jego poprzedniego lokum, więc nie mam możliwości, żeby czatować pod drzwiami. Jeśli po weekendzie nic się nie zmieni, spróbuję maksymalnie zbuntować jego sąsiadów, ale oni boją się tego faceta. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Właśnie teraz dostałam kupon z ostatniej rundy (gmail). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ja (wy)grałam na konto gmaila. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Otóż Pan X czasem pomieszkuje poza więzieniem. Dawniej mieszkał w pewnym miejscu razem ze swoim psem TTB. Aktualnie wyprowadza się do innego lokum i nie zamierza tego psa dłużej posiadać. Wpadł na genialny pomysł, że da go uśpić. Przy czym eutanazja kosztuje, a zdrowych nieagresywnych psów się nie usypia...
Przeprowadzka w toku; od kilku dni pies nieustannie wyje, bo został sam w opuszczonym mieszkaniu. Czy ktoś go karmi - nie wiadomo, aczkolwiek czasem ktoś do tego mieszkania jeszcze zagląda (być może po graty). Nie wiem, ile to potrwa, bo nie mieszkam w tej okolicy i nie mam jak tego nadzorować.
Na zarzut sąsiadki, że "chyba coś złego się dzieje z tym psem, bo tak wyje", Pan X odrzekł, że to się wkrótce skończy, bo psa da koledze swojego syna.
A ja czuję, że przywiąże go w lesie do drzewa albo skręci mu kark
Panu X nikt nie fiknie, bo nikt nie chce skończyć z siekierą w plecach... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Kupon może być zrealizowany przez osobę wskazaną na kuponie. Zatem -> drukujcie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Obiór nagród osobisty w salonie za okazaniem dowodu osobistego - sprawdź, czy Ci pasuje. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie sądzę
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ostatnio każde fajne hasełko posyłam w towarzystwie gniotka; a jeśli wygrywa gniotek, to sobie wmawiam, że o gustach się nie dyskutuje
Aczkolwiek wkurza mnie, że coraz częściej trzeba udebilniać zgłoszenia, żeby coś wygrać