Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5610577 Napisano: 12.03.2013 10:36:49 w Kaufland konkursy
ekuc2 napisał(a):

szukam osób które chciałyby grać w nowo otwartych Kauflandach w Częstochowie Sosnowcu i Bytomiu bo w gazetkach info jest a w regulaminie są pominięte może gdyby więcej osób do nich podzwoniło to by je włączyli do gry
w końcu chodzi tez o promocję nowych sklepów emotka

Teraz regulaminu już nie zmienią, a bony w puli się nie rozmnożą. Jeśli ktoś wyśle z kodem sklepu, którego nie ma na liście, nie wygra i tyle. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5610575 Napisano: 12.03.2013 10:34:56 w Biedronka
masza napisał(a):

chodziło mi głownie o promocyjne emotka gdzie te czasy co dawali po 2-3 konkursy w gazetkach

Oj, rzeczywiście, już nie pamiętam, kiedy zrobiłam zakupy np. w Carrefourze - fiu fiu, w tym roku ani razu (a mamy marzec!)

damiangoogle - stąpają po cienkim lodzie, a raczej: stepują emotka Ale poróbcie PrintScreeny, tak na wszelki wypadek. A jak ktoś wrzuci fotę np. na profil Biedronki, dajcie znać, zalajkuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5610536 Napisano: 12.03.2013 09:58:30 w Biedronka
kalisto1986 - jak by nie patrzeć, brak słusznej reakcji ze strony organizatora w takiej sytuacji, jaka dotyczy konkursów typu E/Biedra i osławiony już Nestle, może zostać zinterpretowany, jako współudział w oszustwie. Że o negatywnym pijarze Biedry nie wspomnę...

W konkursach wszystko rozbija się o 2 kwestie:
- (NIE)rzetelność w wykonywaniu obowiązków służbowych przez pracowników organizatora i sponsora,
- "Czego oko nie widzi, tego sercu nie żal." Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5610500 Napisano: 12.03.2013 09:30:27 w Biedronka
masza napisał(a):

moje skromne zdanie;
nie dość , ze jest coraz mniej konkursów , to po takich akcjach będzie ich jeszcze mniej albo wcale emotka

Oj tam oj tam, konkursów jest cała masa. Jeśli ma być mniej debilnych akcji, to jestem za emotka

Organizatorzy konka w Biedrze mają szczęście, że komentujemy to na forum i żaden mugol nie wie, co to za syf ta ich loteria. Ale zawsze jest opcja, że ktoś się wk* i wrzuci to na Wykop / Demotywatory itp. Ładna mi promocja Biedronki -> siadaj, PAŁA! emotka

Moim zdaniem najfajniejszymi konkami w Biedrze były: codzienny konek bonowy i konek ze zwrotem kasy za zakupy z MSŻ emotka Bielenda - porażka, E - porażka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5610456 Napisano: 12.03.2013 08:43:44 w Biedronka
damiangoogle napisał(a):

Jest jeszcze prostszy sposób. Na kazdy numer przedzwonic co wygral i poprosic o wysłanie wszystkich paragonów zgłoszonych. Gdy weryfikacja przejdzie poprawnie, zwyciezca dowie sie co wygral, a obecnie nie mozna powiedziec co wygral bo trwa weryfikacja i ta lista sie jeszcze zmieni.

Ot, chociażby tak. Ale to by wymagało zaangażowania, a jeśli agencje do obsługi konkursu wybierają stażystów za 600 zeta, to jakiej jakości świadczenia usług można się spodziewać... emotka

Jak dobrze, że odpuściłam, a wahałam się do końca, czy zrobić zakupy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5609543 Napisano: 11.03.2013 12:49:23 w WC - rozmowy o wszystkim
trebor1 napisał(a):

czy konk Lawe jest już w naszej bazie?
może jest trochę niszowy, ale może kogoś z forum akurat zainteresuje emotka

Ty czubku, ja również ruszyłam na poszukiwania emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5607800 Napisano: 08.03.2013 21:04:55 w Wkurza mnie...
privatedo napisał(a):

Nie wkurza mnie ale jest mi przykro, ze na ludzi juz nie ma co liczyc...

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5607570 Napisano: 08.03.2013 17:36:49 w Wkurza mnie...
awi napisał(a):

Joan, pogadaj z nim.
Nie bój się.
Przecież Cię nie zabije.
Buntowanie sąsiadów to nie jest najlepszy pomysł...
Pokojowo spróbuj emotka
Pies wyje, może znajdzie się ktoś, kto się nim zaopiekuje. Albo do schroniska oddajcie.

Awi, ale ja tam nie mieszkam i nie wiem, gdzie tego faceta można teraz spotkać.
Dostałam info, że sąsiedzi powoli nie wytrzymują, bo im psiaka żal i może jutro zadzwonią na interwencję. Ale jutro... to ja już będę kolejne 100 km, dalej.
Co do schroniska, to ciężka sprawa, sporo schronisk usypia TTB w pierwszej kolejności, bo nikt nie chce ich adoptować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5607500 Napisano: 08.03.2013 16:54:58 w Wkurza mnie...
awi napisał(a):

zróbcie flash mob przed jego siedzibą i wykupcie psinę
(wiem, pomysł "genialny" ale nic innego nie wymyśliłam...)

a co to jest TTB

TTB = teriery typu bull.

Nie wiem, gdzie ten gostek aktualnie przebywa, a nie mieszkam obok jego poprzedniego lokum, więc nie mam możliwości, żeby czatować pod drzwiami. Jeśli po weekendzie nic się nie zmieni, spróbuję maksymalnie zbuntować jego sąsiadów, ale oni boją się tego faceta. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5607168 Napisano: 08.03.2013 15:14:20 w RMF
joan napisał(a):

goralecka napisał(a):

a ktos gral teraz na konto na gmailu?to jak otrzyma maila to niech sie pochwali emotka

Ja (wy)grałam na konto gmaila.

Właśnie teraz dostałam kupon z ostatniej rundy (gmail). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5607140 Napisano: 08.03.2013 15:04:09 w RMF
goralecka napisał(a):

a ktos gral teraz na konto na gmailu?to jak otrzyma maila to niech sie pochwali emotka

Ja (wy)grałam na konto gmaila. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5607123 Napisano: 08.03.2013 14:58:29 w RMF
Trochę mi żal, że już niczego podliczać nie trzeba. BARDZO podobały mi się te pradawne konkursiki z liczeniem; czy się wygrało, czy się nie wygrało, zawsze była frajda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5606767 Napisano: 08.03.2013 13:25:05 w Czas na zmiany...
Po wejściu w wątek "Wkurza mnie" człek nie ląduje na dole strony, tylko na górze. Dodatkowo posty pojawiają się ze znacznym opóźnieniem (mój sprzed kwadransa nie ukazał się do teraz). Proszę o zbadanie sprawy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5606679 Napisano: 08.03.2013 13:07:53 w Wkurza mnie...
Pewien stały bywalec więzienia, nazwijmy go X.

Otóż Pan X czasem pomieszkuje poza więzieniem. Dawniej mieszkał w pewnym miejscu razem ze swoim psem TTB. Aktualnie wyprowadza się do innego lokum i nie zamierza tego psa dłużej posiadać. Wpadł na genialny pomysł, że da go uśpić. Przy czym eutanazja kosztuje, a zdrowych nieagresywnych psów się nie usypia...

Przeprowadzka w toku; od kilku dni pies nieustannie wyje, bo został sam w opuszczonym mieszkaniu. Czy ktoś go karmi - nie wiadomo, aczkolwiek czasem ktoś do tego mieszkania jeszcze zagląda (być może po graty). Nie wiem, ile to potrwa, bo nie mieszkam w tej okolicy i nie mam jak tego nadzorować.

Na zarzut sąsiadki, że "chyba coś złego się dzieje z tym psem, bo tak wyje", Pan X odrzekł, że to się wkrótce skończy, bo psa da koledze swojego syna.

A ja czuję, że przywiąże go w lesie do drzewa albo skręci mu kark emotka

Panu X nikt nie fiknie, bo nikt nie chce skończyć z siekierą w plecach... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5606282 Napisano: 08.03.2013 11:46:13 w RMF
goralecka napisał(a):

nie ma nic o drukowaniu
emotka

Kupon może być zrealizowany przez osobę wskazaną na kuponie. Zatem -> drukujcie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5605885 Napisano: 08.03.2013 10:16:49 w RMF
efelinkaaa napisał(a):

oo kurde, to słucham emotka
powodzenia!

Obiór nagród osobisty w salonie za okazaniem dowodu osobistego - sprawdź, czy Ci pasuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5605559 Napisano: 07.03.2013 22:09:33 w WC - rozmowy o wszystkim
pola731 napisał(a):

joan ja jestem wyrodna matka

Nie sądzę emotka Twoje pociechy na głębokiej wodzie, a potrafiły się zorganizować. Myślę, że czyste okna do szczęścia nikomu nie potrzebne, a jeśli ktoś trwoni czas na zajęcia bez znaczenia, to go potem na szczęście brak. Najważniejsza jest miłość w rodzinie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5605551 Napisano: 07.03.2013 22:00:09 w WC - rozmowy o wszystkim
I pamiętaj, żeby się czasem nie zajeżdżać i całemu światu nie udowadniać, żeś perfekcyjną panią domu emotka Moja koleżanka regularnie bierze urlop, co by okna umyć - a ja sobie myślę, że lekko zmatowione, przyciemniane szyby to najnowszy hit mody i wysilać się nie zamierzam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5605538 Napisano: 07.03.2013 21:38:30 w WC - rozmowy o wszystkim
pola731 będziemy czekać, do maja już blisko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5605528 Napisano: 07.03.2013 21:24:16 w WC - rozmowy o wszystkim
emilka1705 napisał(a):

Też tak macie, że ślecie zgłoszenie na konkurs z którego jesteście dumni i nieskromnie myślicie, że musi wygrać. Przy wynikach okazuje sie, że wygrało to drugie co wg Was było nic nie warte. No, a o co było cudne i piękne nic nie dostało?

Ostatnio każde fajne hasełko posyłam w towarzystwie gniotka; a jeśli wygrywa gniotek, to sobie wmawiam, że o gustach się nie dyskutuje emotka

Aczkolwiek wkurza mnie, że coraz częściej trzeba udebilniać zgłoszenia, żeby coś wygrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0