Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A jak u Ciebie w pracy? W porządku? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wykąpać się możesz, sprzątania zabraniam, od tego masz trzech pomocników, nie musi być idealnie
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jutro Dzień Kobiet, w kinach & innych przybytkach kultury również będzie można spotkać konsultantki
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To wiem, ale wtedy w konkursie brałoby udział 162,5 sklepów
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dziwne, również przeglądałam gazetkę w postaci elektronicznej, info o konku jest na stronie 32. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ja również nie sądzę, żeby tyle mieli w momencie puszczenia zgłoszeń
lucja - lista laureatów przechodzi metamorfozę, możesz się jeszcze załapać
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
https://www.wyrozniajsie.pl/wyniki.php Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Syf, jakich mało -> "3.8. Jeden Uczestnik może wygrać w trakcie jednego Losowania tylko jedną nagrodę." Niektóre firmy przerasta nawet zorganizowanie loterii...
A w ogóle, to chyba jest konkurs o charakterze lokalnym
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tu nawet nie chodzi o sprzedaż, ale kule, to telefon DOTYKOWY, 2x spadnie ze stolika i do serwisu
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A ja się pytam, czemu zawsze tak jest, że paragonów poszukują najbardziej NIEzaangażowani użytkownicy forum? Już widzę siebie, jak dźwigam kiece i lece... ich wspierać
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Porażka w konku Albedo (znów muszę sobie zrobić pauzę od promo, niech to szlag).
Rzucanie nazwiskami na forum (z tego typu wiedzą jest tak, jak z umiejętnościami karate: nie chodzi o to, żeby kogoś powalić na kolana; jeśli ktoś się rwie do walki, to świadczy to o jego słabości, a nie potędze).
Propozycje Ryjksiążki z cyklu "Czy znasz użytkowników..." (dziś pytają, czy mam ochotę na znajomość z laską, co to nie tak znów dawno temu na portalu typu ZapytajSie.com szukała pomysłów na hasło, które mogłaby przesłać na konkurs i wygrać nim samochód - comming out mózgu jednokomórkowego).
Brak potwierdzenia rezerwacji wycieczki za wygrany voucher (widocznie jeśli człowiek nie wyjedzie z ryjem, to inaczej się załatwić nie da, eh). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Też mnie to stresuje
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Bo mają czas wysłać do 08.03.2013
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
O to już trzeba spytać tych, co wygrali. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Były jeszcze 3 nagrody główne... Eh. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Żenujące dla mnie jest to, że staż sam w sobie kojarzy mi się z przyuczeniem do zawodu. A tutaj chcą, żeby im sekretariat prowadzić + kładą nacisk na "niesamowitą samodzielność" - dla mnie to oznacza, że szukają pełnoetatowego pracownika za psie pieniądze. Nie piszą także, w jakim wymiarze godzinowym ów staż miałby występować, co pozwala zakładać, że 8h/dzień. A jak się ktoś sprawdzi, to... przeważnie firma i tak go nie zatrudnia, tylko szuka nowego stażysty za kolejne kilkaset zeta. Oczywiście znam kilku stażystów/praktykantów, którzy załapali się na etat, wiem, że to możliwe... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Kurczaki, czy tylko ja uważam, że to oferta typu 100% żenła? Nieważne, że to staż, jestem zniesmaczona