Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5602021 Napisano: 04.03.2013 20:16:11 w Wkurza mnie...
gracet - hihi, bo Ty córeczkę już przygotowujesz do uważnego czytania regulaminów konkursowych emotka

Ciekawe, czy gdyby w poleceniu było "Postaw krzyżyk" (czyli + ), a uczeń wpisałby X, to też dostałby ndst. Albo gdyby miał podkreślić prawidłowe odpowiedzi na czarno, a użyłby niebieskiego długopisu? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5602008 Napisano: 04.03.2013 20:08:03 w Wkurza mnie...
Sprawa jest nieco skomplikowana i można by o niej dyskutować bez końca.

Tak się jednak na szybko zastanawiam, co się to porobiło z tym systemem nauczania? Za moich czasów w szkole sprawdzało się posiadaną wiedzę. Jeśli nauczyciel miał jakiekolwiek wątpliwości, przy oddawaniu sprawdzianów odpytywał daną osobę i to dawało "ocenę ze sprawdzianu".

ktosiu, współczuję i ściskam Was oboje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5599702 Napisano: 01.03.2013 22:22:16 w TESCO konkursy
zaczytana-pola napisał(a):

280 telefonów/ 5 dni= 56 telefonów dziennie
więc 2,8 dnia obdzwanialiby dziennie emotka
Ale kto wie, może zaczną w środę emotka

Mogą dzwonić 3 osoby jednocześnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5599691 Napisano: 01.03.2013 22:17:24 w Wkurza mnie...
gracet napisał(a):

o widzicie!
parę lat temu mnie tu zrównali za moje poglądy i spostrzeżenia....
że to niemożliwe, że to moja wina, że to jakaś prowincja....
czasy się zmieniły?
pies to ZWIERZE za które odpowiedzialny jet człowiek... za jego agresję, za jego odchody, za bezpieczeństwo....
żal, że nieliczni właściciele i miłośnicy to wiedzą!

Tzn., że z biegiem czasu ludzie stali się bardziej świadomi tego, jaki mają wpływ na psy. Widzę po sobie, mam zupełnie inne podejście do psów, niż pół roku temu. I codziennie oglądam Cesara, dla relaksu. Doszło do tego, że nawet nagrania z Chin (Japonii? Korei?) oglądam, tzn. dialogi są w j. angielskim, a do tego napisy w postaci krzaczków emotka

Dobranoc, dzieweczki, spokojnych snów. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5599673 Napisano: 01.03.2013 22:06:52 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

(...) W ogóle na wiosce jeszcze jest jakieś zacofanie, właściciele puszczają psy luzem. (...)

Nie tylko u Ciebie, sporo chodzę po górach, najgorszy odcinek do przejścia to dla mnie nie ostre podejście na szczyt, tylko pierwsze fragmenty szlaku, czyli przez wsie aż do linii lasu emotka A najlepsze są watahy psów latające luzem np. w Pcimiu, to dopiero czad! Ale co tam, grunt, że kapliczka przy drodze zadbana, a jak ktoś jest nietamtejszy, to niech se sam radzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5599574 Napisano: 01.03.2013 20:32:20 w Czas na zmiany...
O, linki są niebieskie, super! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5599570 Napisano: 01.03.2013 20:29:45 w Wkurza mnie...
jola29k napisał(a):

wkurza mnie sąsiad i jego pies , co za głupi palant nie zamyka bramy i ten jego pies biega po całym osiedlu i łapie za nogawki , syn się go boi bo pies się stawia a straż miejska ma to daleko

Ja bym zrobiła tak:
1) nagrywam 3 - 5 filmików, dokumentujących zachowanie psa; szczególnie, gdy biega bez kagańca i smyczy i podgryza spacerowiczów (muszą to być koniecznie nagrania z różnych dni, żeby właściciel nie wykręcił się sianem, że "Akurat wtedy pies mi uciekł."),
2) wysyłam mejla do Straży Miejskiej z adnotacją, że - zgodnie z Kodeksem Wykroczeń - "Art. 77. Kto nie zachowuje zwykłych lub nakazanych środków ostrożności przy trzymaniu zwierzęcia, podlega karze grzywny do 250 złotych albo karze nagany."
3) przypominam w mejlu, że obowiązkiem Straży Miejskiej jest ochrona spokoju i porządku w miejscach publicznych,
4) uprzejmie informuję, że jeśli w ciągu 7 dni Straż Miejska nie podejmie żadnych działań, prześlę tego samego mejla do lokalnej prasy, BO ŻYCIE I ZDROWIE MOJEGO DZIECKA JEST DLA MNIE NAJWAŻNIEJSZE! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5599190 Napisano: 01.03.2013 14:12:27 w Rossmann
sylwika76 napisał(a):

czy wszyscy dostaliście maila o odbiorze nagrody z konkursu - zadbaj zimą o skórę możesz wygrać furę - kosmetyki 4 Pory Roku ?

Tak + kosmetyki dziś odebrane. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5599105 Napisano: 01.03.2013 13:00:20 w TESCO konkursy
zaczytana-pola napisał(a):

Czekam na ekspresy dzisiaj, czy dopiero od poniedziałku?

Obstawiam dziś po 15 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5598998 Napisano: 01.03.2013 11:22:44 w Biedronka
Credit Agricole -> pieniążki wpłynęły o 10:58:41 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5598586 Napisano: 28.02.2013 21:30:43 w Zdjęcia naszych wygranych
bloomcia napisał(a):

nique napisał(a):

ktoś chce zobaczyć jak wygląda zjazd na Łakotkowym ślizgaczu emotka
http://www.youtub...amp;feature=youtu.be

Weźźźź... teraz żałuję że nie grałam emotka

A ja żałuję, że nie WYgrałam emotka Życzę wesołego brykania na donatku! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5598488 Napisano: 28.02.2013 20:16:28 w Dziś cieszę się z.....
Cieszą mnie "zbiegi okoliczności" emotka

28.02.2003:
- poznaję Mojego Ktosia emotka
- Polak mistrzem świata w Predazzo emotka

28.02.2013:
- dziesiąta rocznica poznania Mojego Ktosia emotka
- Polak mistrzem świata w Predazzo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5597926 Napisano: 28.02.2013 11:59:54 w TESCO konkursy
Tak czy siak, musi być Polski Ogród Sp. z o.o. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5597888 Napisano: 28.02.2013 11:39:06 w TESCO konkursy
mia - musisz spojrzeć, jaka firma widnieje na opakowaniu, bo producentem musi być "Polski Ogród Sp. z o.o", tak wynika z regulaminu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5596840 Napisano: 27.02.2013 10:48:48 w TESCO konkursy
iaziaz napisał(a):

Ludzie strasznie sie czepiacie,dziewczyna napisalam @ nie dzwonila,nie zawracala im du...,podzielila sie z wami informacja co odpisali jej,a potem macie pretensje ze ludzie na forum sie nie chwala nagrodami,nie informuja ze juz dzwonia z jakiegos konka itp.no i bardzo dobrze bo potem tylko sa uszczypliwosci i kasanie jadem ,

A co ma piernik do wiatraka?

Każdemu się wydaje, że "tylko ja w tej sprawie dzwonię/piszę, na pewno nie jest to zawracanie tyłka" (pomyślało 20 osób).

Jestem za tym, żeby dopytywać, gdy upłynie termin, ponieważ regulamin konkursu jest zobowiązaniem w świetle prawa. Jestem całkowicie przeciwna kontaktowaniu się z organizatorem przed upłynięciem terminów regulaminem określonym.

Myślę, że z powodu tego, iż mam takie zdanie, nikt się obrażać nie musi, ani też w sobie zamykać. Po prostu wg mnie jest to sprawa warta przemyślenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5596821 Napisano: 27.02.2013 10:27:58 w TESCO konkursy
79magda napisał(a):

asante napisał(a):

Mają czas więc dajcie im spokojnie wybrać najfajniejsze hasła emotka
No chyba że tęsknicie za loteriami.

Dokładnie, zgadzam się z tym. Naprawdę dwa dni Was zbawią... te maile i telefony są po prostu śmieszne, a potem się dziwicie, że w agencjach nikt nie chce rozmawiać i wszyscy są na chorobowym albo na zebraniu... Wcale się nie dziwię emotka

Zgadzam się. Nieważne, czy ktoś uznał, że "rozmowa była miła". Obowiązkiem pracownika jest bycie uprzejmym. Obowiązkiem konkursowicza powinno być NIEZAWRACANIE D*, dopóki nie minie termin. Koniec kropka. Gdy czytam, że znów ktoś dzwonił z pytaniem "A kiedy wybierzecie laureatów?", "A kiedy powiadomicie laureatów?", to aż mam ochotę do tego kogoś przez cały dzień dzwonić z cenzurarelami. Najlepiej do biura z pytaniami "Pani Zosiu, a ma Pani gotowe zestawienie, które trzeba oddać za tydzień? Czy rozliczyła Pani delegację, bo jeszcze miesiąc Pani został? Jak tam prace nad budżetem na rok 2015?" I tak co 15 minut emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5596761 Napisano: 27.02.2013 09:46:46 w Kaufland konkursy
anialistopad napisał(a):

joan , a przysięga na dobre i na złe ,w zdrowiu i chorobie ,tak porzucisz biednego kauflandzika na pastwę losu emotka

Nie może być tak, że ja się staram, a ktoś ma to w d* emotka Mój związek z Kauflandziem przeżywa kryzys emotka

mikki85 - nie ma co inwestować czasu, pieniędzy i energii życiowej w podtrzymywanie relacji, która nie przynosi korzyści obu stronom emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5596745 Napisano: 27.02.2013 09:37:12 w Kaufland konkursy
Monika11 napisał(a):

oj tam oj tam -zaraz rozwód-może separacja najpierw emotka

Na razie jestem na etapie strzelania fochem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5596739 Napisano: 27.02.2013 09:33:42 w Kaufland konkursy
mikki85 napisał(a):

joan napisał(a):

Ciekawe, kiedy znów jakiś konek będzie, postanowiłam zrobić ostatni podryg, zanim z tym zerwę na dobre emotka

żarty sobie stroisz emotka emotka

Nie emotka Jeśli w najbliższej edycji nie wygram, rozwodzę się z Kauflandziem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5596721 Napisano: 27.02.2013 09:22:29 w Kaufland konkursy
mia napisał(a):

100 km do najbliższego Kauflanda? emotka
Jest w ogóle takie miejsce na mapie Polski?

emotka

Ciekawe, kiedy znów jakiś konek będzie, postanowiłam zrobić ostatni podryg, zanim z tym zerwę na dobre emotka Wyświetl w wątku >>
0 0