Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5596141 Napisano: 26.02.2013 15:28:34 w Wkurza mnie...
Ja również nie oglądam żadnych niusów – niczego istotnego w tv nie powiedzą, a jeśli przypadkiem tak, to dowiem się od znajomych i rodziny emotka Bardzo ubolewam nad tym, że telewizja stała się śmietniskiem, a ludzie tak mocno ekscytują się negatywnymi sprawami. Kiedyś po godz. 17 siadałam sobie na kanapie i oglądałam ciekawe programy, ale zmieniła się ramówka i teraz puszczają sam szmelc! Główna tematyka to: problemy rodzinne, śledztwa prywatnych detektywów, nastolatki-kryminaliści, poszukiwania żony na wschodzie Europy oraz wszelkie reality show emotka Przez to wszystko przerzuciłam się na oglądanie w necie przygód Cesara Millana (EN, DE)… Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5596096 Napisano: 26.02.2013 14:48:51 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

Czytam ostatnio o najnowszych doniesieniach i mam podobne odczucia. Najchętniej spakowałabym walizki i pojechała gdzieś do dżungli i zamieszkała w chacie z patyków i liści z dala od TV, Internetu i radia emotka

Nie słuchaj radia, nie oglądaj tv, zobaczysz całkiem inny świat. Media w dzisiejszych czasach służą tylko do tego, żeby wk* ludzi i siać strach. Każde wiadomości zaczynają się od info o czyjejś śmierci na autostradzie - co warte uwagi, nigdy nie podają, czy lub gdzie utworzył się korek, ale to oczywiste, bo chodzi tylko o grę na emocjach. Śmierć ludzi z balonu w Egipcie pobiła wszystko. Dobrze, że radia słucham rzadko, przeważnie, gdy do kogoś na chwilkę wpadam. I już mnie radio nie budzi, choć radiobudzik posiadam: wolę, gdy dzwoni telefon, jestem szczęśliwsza, gdy mi nikt nie pier* nad uchem emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5596083 Napisano: 26.02.2013 14:38:50 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

To oznacza dla mnie podwyżkę 620%, to się w głowie nie mieści, ja chce uciec z tego kraju...
A najgorsze w tym wszystkim jest to, że zawsze i wszędzie osoby chcące żyć same są dyskryminowane (bo opłata tanieje przy większych mieszkaniach, a gdybym mieszkała z kimś, również opłata na osobę byłaby mniejsza), nie mogę tego już znieść... emotka

Współczuję takiej podwyżki, u mnie wybrano opcję "na głowę", co ma - moim zdaniem - największy sens.

Co do drugiej części wypowiedzi, to zgadzam się emotka Wystarczy chociażby spróbować wyjechać w pojedynkę na wczasy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5596058 Napisano: 26.02.2013 14:14:57 w Wkurza mnie...
Laseczki, wkrótce Dzień Kobiet emotka jeśli nie chcecie dostać rajstop i goździka, lepiej zacznijcie wysyłać jasne sygnały do mężczyzn, czas leci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5595788 Napisano: 26.02.2013 10:55:59 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

joan, no daj mi pomarudzić emotka

przez Ciebie się uśmiechnęłam, a miałam zamiar wkurzać się do wieczora emotka

Jesteś zbyt młoda na bycie zmierzłą babą, trzeba mieć Cię na oku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5595778 Napisano: 26.02.2013 10:48:15 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

praca z dobrą wypłatą, życie usłane różami...

A świstak siedzi i zawija w te sreberka...

Każdy ma trochę lepiej tu, a trochę gorzej tam, takie życie. Co do "dobrej wypłaty", to dla mnie nie jest ona motywacją, by gdzieś pracować. Liczą się inne aspekty, np. niezabieranie papierów do domu, urlopy w dowolnym czasie, przyjazna atmosfera, wolne weekendy, zero telefonów służbowych po przyjściu z pracy. Wychodzę z założenia, że wypłata powinna starczyć na podstawowe potrzeby i opłaty, resztę można mieć z konkursów. Już ja znam kilku takich z "dobrą wypłatą", zero życia osobistego, że tak powiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5595757 Napisano: 26.02.2013 10:35:03 w Wkurza mnie...
aurorcia napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

mam wrażenie, że wszyscy dookoła odnoszą sukcesy osobiste... tylko ja stoję w takim martwym miejscu emotka

Też masz takie wrażenie ? emotka

A co to są te sukcesy osobiste? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5595686 Napisano: 26.02.2013 09:13:48 w Kaufland konkursy
frodo napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

też już się nie mogę doczekać boników

A ja nie mogę już się doczekać nowego konkursiku emotka

U mnie i to i to emotka Na bonik czekam dwudziestozłotowy, na konkurs - wypasiony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5595661 Napisano: 26.02.2013 08:30:02 w Wkurza mnie...
swibek napisał(a):

emotka wkurza mnie komentarz powyżej..

.. otóż strona była testowana, była możliwość sprawdzić ją i WYRAZIĆ swoją opinię.. ale jak się MILCZY na forum od 5 lat (2 posty to zdecydowanie za mało) i nie rozmawia się na temat zmian w nowej wersji to nie ma się co wkurzać.. Odrobina aktywności nikomu nie zaszkodziła.. emotka fakt faktem - klamka zapadła! Strona jest zmieniona i teraz przyzwyczajamy się do nowej szatki.. emotka

Piąteczka! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5595581 Napisano: 25.02.2013 23:11:21 w Wkurza mnie...
mariolakal napisał(a):

Wkurza mnie, że jutro nie będę miała dostępu do neta do 18-ej i nie będą na bieżąco... emotka
PS. To się cheeeeeba nazywa "uzależnienie"... emotka

Powiedz szczerze - i tak nie zamierzałaś wstać z wyrka przed szesnastą, a dwie godzinki to w sam raz, żeby ugotować obiadek i zrobić się na bóstwo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5595522 Napisano: 25.02.2013 21:59:13 w TESCO konkursy
staszek - to oznacza, że jeśli chcesz 2x wziąć udział w konkursie, musisz kupić po zestawie 3 produktów na 2 paragony; nie możesz mieć 6 produktów na jednym i puścić 2 SMS. Tak to rozumiem. Tylko nie wiem, czy Ty mnie rozumiesz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5595470 Napisano: 25.02.2013 21:12:56 w Paragony
mariolakal napisał(a):

anialistopad napisał(a):

mam paragony tesco walentynki

Również posiadam...
PS. Myślicie, że już faktycznie "po ptokach" ? emotka

Zależy, co przez to rozumiesz. Eski do laureatów na pewno poleciały. Na bank dostali mnóstwo zgłoszeń. Konkurs był reklamowany nie tylko w gazetce, ale również na bannerkach w całym sklepie Tesco. I do tego nie trzeba było dokończyć żadnego trudnego zdania - pewnie posprzątane w całości. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5595412 Napisano: 25.02.2013 20:13:59 w Rossmann
minka77 napisał(a):

joan napisał(a):

Hehe, nagród jest sporo, starczy dla nas wszystkich. I nie, nie mamy kwarantanny emotka

mi chodziło o cholinex emotka i widzę teraz 820 osób brało udział

Mnie również o Cholinex. A 820 osób to nie jest znowu aż tak źle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5595402 Napisano: 25.02.2013 20:02:07 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że mój siostrzeniec ma teraz chorobę bostońską.Coraz to nowe choroby się pojawiają,ech emotka Wkurzam się też, bo od początku roku nic większego nie mogę wygrać, a potem się dziwić,że niektórzy grają bez paragonów.Ale jak tu grać,jak ma się paragon tak rzadko się wygrywa emotka emotka emotka

A to konkursów NIEparagonowych w Polsce nie ma? Same konkursy promocyjne w bazie czy co? emotka

są nieparagonowe joan, oczywiście,ale zazwyczaj w promocyjnych są ciekawsze i bardziej wartościowe nagrody emotka

Zaprawdę powiadam Ci, że to jest tzw. miejska legenda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5595401 Napisano: 25.02.2013 20:01:06 w Rossmann
Hehe, nagród jest sporo, starczy dla nas wszystkich. I nie, nie mamy kwarantanny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5595376 Napisano: 25.02.2013 19:42:00 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że mój siostrzeniec ma teraz chorobę bostońską.Coraz to nowe choroby się pojawiają,ech emotka Wkurzam się też, bo od początku roku nic większego nie mogę wygrać, a potem się dziwić,że niektórzy grają bez paragonów.Ale jak tu grać,jak ma się paragon tak rzadko się wygrywa emotka emotka emotka

A to konkursów NIEparagonowych w Polsce nie ma? Same konkursy promocyjne w bazie czy co? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5595264 Napisano: 25.02.2013 17:54:58 w TESCO konkursy
Do mnie również doczłapał esemesek po godz. 17 emotka

Powiem Wam, że bardzo się cieszę, iż w dobie zmasowanego handlu paragonami i plagiatowania wszystkiego wszędzie, dostąpiłam zaszczytu wygrania w tym konku emotka Gdyby nie dali możliwości kupienia dowolnych produktów, na pewno nie wzięłabym udziału w tego typu zabawie emotka A tak zaliczyłam intensywny spacer, bo do CH poszłam na kijkach + zrobiłam zakupy na jeszcze jeden konek, który wygrałam. Czyli wygrana na trzech frontach, w domu szaleństwo a'la harlem shake emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5595251 Napisano: 25.02.2013 17:45:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
ktosiu napisał(a):

Nie wiem czy już ktoś pisał na ten temat na forum, ale nie znalazłam nigdzie (najwyżej się powtórzę). Na fb jest informacja od Bielendy. Wygląda na to, że odebrali nagrody za ukradzione teksty. Brawo! emotka

O kule, dobra decyzja! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5595062 Napisano: 25.02.2013 15:55:26 w TESCO konkursy
0 0

joan

#5595052 Napisano: 25.02.2013 15:47:52 w TESCO konkursy
awe napisał(a):

mahuska napisał(a):

haloo Panie Sławku.... emotka zapomniał Pan o smskach emotka

a tam nie było rozwiązanie 21 + 5 dni roboczych?

A co Ty, nieważne, co na papierze, ważne, co w realu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0