Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie słuchaj radia, nie oglądaj tv, zobaczysz całkiem inny świat. Media w dzisiejszych czasach służą tylko do tego, żeby wk* ludzi i siać strach. Każde wiadomości zaczynają się od info o czyjejś śmierci na autostradzie - co warte uwagi, nigdy nie podają, czy lub gdzie utworzył się korek, ale to oczywiste, bo chodzi tylko o grę na emocjach. Śmierć ludzi z balonu w Egipcie pobiła wszystko. Dobrze, że radia słucham rzadko, przeważnie, gdy do kogoś na chwilkę wpadam. I już mnie radio nie budzi, choć radiobudzik posiadam: wolę, gdy dzwoni telefon, jestem szczęśliwsza, gdy mi nikt nie pier* nad uchem
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Współczuję takiej podwyżki, u mnie wybrano opcję "na głowę", co ma - moim zdaniem - największy sens.
Co do drugiej części wypowiedzi, to zgadzam się
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jesteś zbyt młoda na bycie zmierzłą babą, trzeba mieć Cię na oku
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A świstak siedzi i zawija w te sreberka...
Każdy ma trochę lepiej tu, a trochę gorzej tam, takie życie. Co do "dobrej wypłaty", to dla mnie nie jest ona motywacją, by gdzieś pracować. Liczą się inne aspekty, np. niezabieranie papierów do domu, urlopy w dowolnym czasie, przyjazna atmosfera, wolne weekendy, zero telefonów służbowych po przyjściu z pracy. Wychodzę z założenia, że wypłata powinna starczyć na podstawowe potrzeby i opłaty, resztę można mieć z konkursów. Już ja znam kilku takich z "dobrą wypłatą", zero życia osobistego, że tak powiem
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A co to są te sukcesy osobiste?
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
U mnie i to i to
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Piąteczka!
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Powiedz szczerze - i tak nie zamierzałaś wstać z wyrka przed szesnastą, a dwie godzinki to w sam raz, żeby ugotować obiadek i zrobić się na bóstwo
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Zależy, co przez to rozumiesz. Eski do laureatów na pewno poleciały. Na bank dostali mnóstwo zgłoszeń. Konkurs był reklamowany nie tylko w gazetce, ale również na bannerkach w całym sklepie Tesco. I do tego nie trzeba było dokończyć żadnego trudnego zdania - pewnie posprzątane w całości. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mnie również o Cholinex. A 820 osób to nie jest znowu aż tak źle
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Zaprawdę powiadam Ci, że to jest tzw. miejska legenda
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A to konkursów NIEparagonowych w Polsce nie ma? Same konkursy promocyjne w bazie czy co?
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Powiem Wam, że bardzo się cieszę, iż w dobie zmasowanego handlu paragonami i plagiatowania wszystkiego wszędzie, dostąpiłam zaszczytu wygrania w tym konku
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
O kule, dobra decyzja!
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7